ben çıkıyorum kızlar dinlenim çok yoruldum öptüm hepiniziii muahhhh
kızlar başıma neler geldi bir bilsenizzz tam buraya yazıyordummki aniden elektirkler gitti:18::18::18::18::18:üstelik evde yapayalnızdım dışardan enufak ışık yok tüm şehrin ışığı gitmiş.telefonum bozuk telefonucda yok.mumu yakıcam çakmak yok ateş yok.ocağı yakıcam elektirk olmadan ateş yanmıyor.:18::18::18::18::18:yani evde ışığa dair enufak bişey yokkk okadar korktumkiii evin telefonunu buldum elektirik gidince oda gitmiş...bi tel daha var yukarı katta ama o karanlıkta çık çıkabilirsen yukarı.mecburr çıktım duvarlara dokuna dokuna:18::18::18::18::18:kılzar okdr korktumkii 1 saattir ağlıyorum tam.yatakodasına gittim teli parmaklarımla tuşları tahmin ederek tuşladım eşimi aradım çok korkuyorum çabuk gel dedim aşkım müşterim var birazdn geliyorum dedi tam 1 saat sonra geldi o girdi içeri elektirikler geldiii.kılzar aklnızda bulunsun her ihtimale karşı evde mum ve ateş bulundurun yada fener gibi ışık yakacağınız bişey....bnm gibi korkudan ağlamayınnnn
eşimide küstüm buarada iş yemeğine çıkacaktı buakşam eve gelmiş korkmuşş evi aramıştı birkaç kere ben aşağı indiğim için bidaha açamadım telii.oda korkmuşş ama bi tonda ben bağırdım
ayy hemsom benimm korku filmi gibiiiiiiehh be güzelimmm neden bu kadar tırstınki sonuçta kendi evindesinnn güvendesinn dimi amaaaa az cesaret be tatlımmmmm ayy bide ağlayıp adamcağızıda fırçalamışsınnnn ayy cnm kusura bakma valla gülcemm azcıkkk adamın ne suçu varrrrrrr:90:
hemşoooom ben onu aramışım tırsa tırs atelefona ulaştım aradım hemen gel korkuyorum elektirkler gitti dedim beyefendi işini gücünü bırakıpta koşup gelemedii annesigil arasaydı bu şekilde koşup giderdiyaniii bide gelmişşş kapıya tak tak vuruyo kapıyı bari açç ışık yok ya açamamış telefonu tutsaydı kapıya ozaman...ayhhh bide apartmanın içinde bana sesleniooo bende az korksun die biraz ses vermedimm neyse içeri girdii gönlümü almaya çalıştı ama nafilee bağırdım çağırdım ama gerçekten çok korkmuştummm hemşommm dışarı zifiri karanlık ses yok çıt yok bide daha yeni şu kutsal damacanayı seyretmiştimmm valla az daha gelmeseydiii korkumdan bayılabilirdim..telefonum bari olsaydıı ışığını açardım
ayy tatlım bi alemsinn sen kısss korku filmi izlemişin hemde kutsal damacana ne korku amaaa
sen gül gül gülde seninde başına gelsin..kutsal damacana komedi olabilir ama ordaki şeytan kızz gözümün önüne geldiii
selam kızlar
dün kontrolümüz vardı.. bebişlerim gayet iyilermiş,1400gr olmuşlar maşallah
açılmam yok,rahimim incelmemiş,yani herşey aynıymış,ilerlemem yokmuş..bundan daha iyisi olamazdı,ancak bu kadar olabilirdi dedi.2 hafta dayan,daha sonra gözümün önünden ayırmıycam seni dedi sanırım hastaneye yatıracak.. testler verdi bissürü,onları yaptırıcam.
dün doktora gidip gelmek çok yordu beni.. karnım büyümeye devam ediyormuş ve bu yüzden ağrılarım oluyor.. ama dün bebişlerimizin uyku setlerini,perdelerini,dönencelerini aldık..heyecandan öldük eşimle
bizde herşey yolunda çok şükür
sizde ne var ne yok?
hoş geldin canım inş böle de gider sonuna kadarbende kalp atışını gördüm bebişimin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen
ilaç fln yok... dr.da sorduuuu ilaç yok di mi diyeee
iyiyim güzelim bende uyuyorduuuu kıpraşıyo şimdi:)
2saat uyudu maşallahh yeter dimi :)
valla koklaya koklaya bitiremiyorum öpüyorum artık :S
oğlumda acemiydim sanırım hem acemilik hem telaş hemde bin kafadan bin ses
oğlumu sevmeye pekde zamanım olmadı diyebilirimmm
ama kızımla yalnızım ben büyütüyorum herşeyini her hareketini gözlemliyorum
çok çok çok güzel bişi uyanıkken onunla olmanın tadını çıkarıyorum
gülümsemesini ağlamasını uyumasnı hareketlerini gördükçe içime sokasım geliyo
kızlar başıma neler geldi bir bilsenizzz tam buraya yazıyordummki aniden elektirkler gitti:18::18::18::18::18:üstelik evde yapayalnızdım dışardan enufak ışık yok tüm şehrin ışığı gitmiş.telefonum bozuk telefonucda yok.mumu yakıcam çakmak yok ateş yok.ocağı yakıcam elektirk olmadan ateş yanmıyor.:18::18::18::18::18:yani evde ışığa dair enufak bişey yokkk okadar korktumkiii evin telefonunu buldum elektirik gidince oda gitmiş...bi tel daha var yukarı katta ama o karanlıkta çık çıkabilirsen yukarı.mecburr çıktım duvarlara dokuna dokuna:18::18::18::18::18:kılzar okdr korktumkii 1 saattir ağlıyorum tam.yatakodasına gittim teli parmaklarımla tuşları tahmin ederek tuşladım eşimi aradım çok korkuyorum çabuk gel dedim aşkım müşterim var birazdn geliyorum dedi tam 1 saat sonra geldi o girdi içeri elektirikler geldiii.kılzar aklnızda bulunsun her ihtimale karşı evde mum ve ateş bulundurun yada fener gibi ışık yakacağınız bişey....bnm gibi korkudan ağlamayınnnn
eşimide küstüm buarada iş yemeğine çıkacaktı buakşam eve gelmiş korkmuşş evi aramıştı birkaç kere ben aşağı indiğim için bidaha açamadım telii.oda korkmuşş ama bi tonda ben bağırdım
:21:günaydın kızlarrrrr...
günaydın canım eşim bana diyo ben de sana diyim barigünaydın teyzoşlar biz deldiiiiiiiiiiiiiiikkkkAyyyy çok heyecanlıyız bugün bebikimizi göreces
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
:21:günaydın canım bebiş nasıl
Günaydın teyzoşlar biz deldiiiiiiiiiiiiiiikkkkayyyy çok heyecanlıyız bugün bebikimizi göreces
günaydın kızlaaarrr
bend eçok heycanlıyım bugün bakalım doktorumuz ne diceekkk :18:
günaydın kızlaaarrr
bend eçok heycanlıyım bugün bakalım doktorumuz ne diceekkk :18:
aman iyi olsun canımiyidir heralde teyzesi...çok şükür rabbime.dün gördük yaa.bende biraz alışmaya başladım sanırımm...artık konuşuyoruz yavrumlaa..
Senin nasıl gidiyor.varmı bulantınn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?