Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben çıkıyorum kızlar dinlenim çok yoruldum öptüm hepiniziii muahhhh

kızlar başıma neler geldi bir bilsenizzz tam buraya yazıyordummki aniden elektirkler gitti:18::18::18::18::18:üstelik evde yapayalnızdım dışardan enufak ışık yok tüm şehrin ışığı gitmiş.telefonum bozuk telefonucda yok.mumu yakıcam çakmak yok ateş yok.ocağı yakıcam elektirk olmadan ateş yanmıyor.:18::18::18::18::18:yani evde ışığa dair enufak bişey yokkk okadar korktumkiii evin telefonunu buldum elektirik gidince oda gitmiş...bi tel daha var yukarı katta ama o karanlıkta çık çıkabilirsen yukarı.mecburr çıktım duvarlara dokuna dokuna:18::18::18::18::18:kılzar okdr korktumkii 1 saattir ağlıyorum tam.yatakodasına gittim teli parmaklarımla tuşları tahmin ederek tuşladım eşimi aradım çok korkuyorum çabuk gel dedim aşkım müşterim var birazdn geliyorum dedi tam 1 saat sonra geldi o girdi içeri elektirikler geldiii.kılzar aklnızda bulunsun her ihtimale karşı evde mum ve ateş bulundurun yada fener gibi ışık yakacağınız bişey....bnm gibi korkudan ağlamayınnnn
eşimide küstüm buarada iş yemeğine çıkacaktı buakşam eve gelmiş korkmuşş evi aramıştı birkaç kere ben aşağı indiğim için bidaha açamadım telii.oda korkmuşş ama bi tonda ben bağırdım

ayy hemsom benimm korku filmi gibiiiiii ehh be güzelimmm neden bu kadar tırstınki sonuçta kendi evindesinnn güvendesinn dimi amaaaa az cesaret be tatlımmmmm ayy bide ağlayıp adamcağızıda fırçalamışsınnnn ayy cnm kusura bakma valla gülcemm azcıkkk adamın ne suçu varrrrrrr:90:

hemşoooom ben onu aramışım tırsa tırs atelefona ulaştım aradım hemen gel korkuyorum elektirkler gitti dedim beyefendi işini gücünü bırakıpta koşup gelemedii annesigil arasaydı bu şekilde koşup giderdiyaniii bide gelmişşş kapıya tak tak vuruyo kapıyı bari açç ışık yok ya açamamış telefonu tutsaydı kapıya ozaman...ayhhh bide apartmanın içinde bana sesleniooo bende az korksun die biraz ses vermedimm neyse içeri girdii gönlümü almaya çalıştı ama nafilee bağırdım çağırdım ama gerçekten çok korkmuştummm hemşommm dışarı zifiri karanlık ses yok çıt yok bide daha yeni şu kutsal damacanayı seyretmiştimmm valla az daha gelmeseydiii korkumdan bayılabilirdim..telefonum bari olsaydıı ışığını açardım

ayy tatlım bi alemsinn sen kısss korku filmi izlemişin hemde kutsal damacana ne korku amaaa

canım çok sevindim . masallah bebişlerine artık daha dikkatli olman lazım. seni çok öpüyorum..

hoş geldin canım inş böle de gider sonuna kadar bende kalp atışını gördüm bebişimin

canım bebişini görmüşşsün çok sevindim.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen

canım çok sevindim . nazar degmesin.....

ilaç fln yok... dr.da sorduuuu ilaç yok di mi diyeee

ablacım bende oglumun her anının tadını cıkaryom..allahım tüm isteyenlere nasip etsin..

canımsın ya. bizde oglumla öle karanlıkta kaldık bir kere. etrafta mum felan bulundurmak lazım..

pembemmm canımmmmmmmmm ayy kızzz geçmişe hiç bakmadımmm anammm maşşllahhh kızz üçüzlerin olcakmış yaa seninnnnnnnnnn ayy çokkk sevindimmmmm allahım bu ne mutlulukkk allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallahhhhh ayy görünce ne diyeceğimi şaşırdımmm çooooooooooooookk tebriklerr canımmmmmmm

Günaydın teyzoşlar biz deldiiiiiiiiiiiiiiikkkk ayyyy çok heyecanlıyız bugün bebikimizi göreces

günaydın kızlaaarrr

bend eçok heycanlıyım bugün bakalım doktorumuz ne diceekkk :18:

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
:21:günaydın canım bebiş nasıl

iyidir heralde teyzesi...çok şükür Rabbime.dün gördük yaa.bende biraz alışmaya başladım sanırımm...artık konuşuyoruz yavrumlaa..

senin nasıl gidiyor.varmı bulantınn??

Günaydın teyzoşlar biz deldiiiiiiiiiiiiiiikkkk ayyyy çok heyecanlıyız bugün bebikimizi göreces

hastaneden sonra yaz bize..oldumu...merak ediyorum yiğenimi... :97:

iyidir heralde teyzesi...çok şükür rabbime.dün gördük yaa.bende biraz alışmaya başladım sanırımm...artık konuşuyoruz yavrumlaa..

Senin nasıl gidiyor.varmı bulantınn??
aman iyi olsun canım
bende konuşmaya başladım davşanımla
sabahları çok kötü oluyorum bulantıdan ama olsun buda güzel:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…