kankaa sen tickerını düzeltsenee.geçen hafta 8 haftalık değilmiydi..önden gidiyodu hanii... :26:
Eğer bugün de önden gidiyo derse 9 haftalık çıkarsa bugün değiştiririz kanka onu bekliyorum
12'de randevumuz, 2 gibi falan girerim topiğe inşallah
ay yavyumm kıs beni ağlattın nerdeyse hıçkıracam hetamam balımm.hayırlı haberlerle gel inşallahhh...
Dün biz hastaneden çıktıktan sonra bi çift çorap aldıkk...
Ayy o kdar tatlıkii..
Eşim giderken tekini götürdü...
Allahım güzel rabbim sağlıklı nasip etsin inşallahhh... :97:
kankaa sen tickerını düzeltsenee.geçen hafta 8 haftalık değilmiydi..önden gidiyodu hanii... :26:
canım günaydınn..hayırlı ,, güzel haberlerle gel inşallahhh...
günaydın canım inş. Iyi haberlerle gel sende canım sakin ol
tamam balımm.hayırlı haberlerle gel inşallahhh...
dün biz hastaneden çıktıktan sonra bi çift çorap aldıkk...
ayy o kdar tatlıkii..
eşim giderken tekini götürdü...
allahım güzel rabbim sağlıklı nasip etsin inşallahhh... :97:
ay yavyumm kıs beni ağlattın nerdeyse hıçkıracam hene oldu bana böle reklama bile ağlıyorum evde
Tekini götürdümü canım ya inşallah eşinde yanında olur biran önce
herkese günaydın bende yarın gidicem doktora ve ilk defa görücem hayırlısı ile bakalım nasıl olucak sanırım bende de şuanda atakla paniği panikle atağı karıştırma durumu var
anladım canımm..şekerim bugun önde olur yarın geride olur yanı bu hep böle once gıdıcek sabit
kalcak diye bısey yok ki hamılelık süresince değişir :)
ticker son adet tarıhıne göre olması gereken haftayı gösterıyo sadece
Canım benim yaaaamin bitanem Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bize de tabi ki
Ayşeeeeeeeeee hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz bugün ballı bööööreğim
kız dur ağlma deli...
canım benim sağoll...Rabbim nasip eder inşallahhta evimizi yolumuzu biliriz...
bebiş uğur getirir inşallahh... :97:
günaydın canım.hoşgeldinn... hayırlı haberlele gel inşallahh..
herkese günaydın bende yarın gidicem doktora ve ilk defa görücem hayırlısı ile bakalım nasıl olucak sanırım bende de şuanda atakla paniği panikle atağı karıştırma durumu var
inş. Canım ama san bişey sölimmi işsiz kalmaktan iyidir biz bebeği öğrendik eşimin 1 yıllık iş sözleşmesi imzalanmadı şuan boşta ve iş arıyor. Hem acil ödemelerimiz var hemde o kadr kısıtlı bir alanda iş arıyorki yani resmen iş bulmak mucize olacakkız dur ağlma deli...
Canım benim sağoll...rabbim nasip eder inşallahhta evimizi yolumuzu biliriz...
Bebiş uğur getirir inşallahh... :97:
..
karasuu sen ne zamana kadar kullanıcan progestanı..çok kötü yapıyo insanı o ilaç yaa...dr.a sor da bırak artık istersen...
İnşallah ya çok heycanlıyım akşam olsun hemen hemende sabah olsun gidelim doktora
selammm kıslar nasılsınızz?*, pembeninn üçüzümü oluyoooo allahımmm ne güzel yaaaaaaaa inşallah sağlıklı gelirlerr
yıldızımm cnaım işsizlik zordur bilirimm rabbim yardımcınız olsunn
Ayşeeeeeeeeee hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz bugün ballı bööööreğim
canım mesleği nedir ? vasıfları nedir yazarsan belki duyarız fln haber veririz sana bide hangiinş. Canım ama san bişey sölimmi işsiz kalmaktan iyidir biz bebeği öğrendik eşimin 1 yıllık iş sözleşmesi imzalanmadı şuan boşta ve iş arıyor. Hem acil ödemelerimiz var hemde o kadr kısıtlı bir alanda iş arıyorki yani resmen iş bulmak mucize olacak
tamam balımm.hayırlı haberlerle gel inşallahhh...
dün biz hastaneden çıktıktan sonra bi çift çorap aldıkk...
ayy o kdar tatlıkii..
eşim giderken tekini götürdü...
allahım güzel rabbim sağlıklı nasip etsin inşallahhh... :97:
Canım ilk üç ay dedi doktor, sanırım 12. haftadan sonra bıraktıracak :26: ama öyle böyle değil dün telefonda duydun sesimi gözümü açmadan konuştum vallatam başım dönmeye başladığında saate bakıyorum her defasında ilacı içtikten tam 1.5 saat sonraya denk geliyo, uyumadan da geçmiyo zıkkım herkese aynı etkiyi yapmıyomuş ama bende acayip baş dönmesi yapıyo, daha önce içtiğim zaman da aynı etkiyi yapmıştı
Ayyyyy ne heyecanlısındır sen şimdiiiiiiiiiiiiiiii :97:
slm canım
hemde çok zor ama napim kısmet
elimdende bişi gelmiyo
Dün evdeydi bana öyle iyi davranıyorki sen yoruldun diye çok üzüldüm kocişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?