Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kesinlikle

her yerde var canım öle insanlar sakın kendinden taviz verme sonuçta aynı konumumdasınız. Zamanla senin iyi niyetini anlarsa o yaklaşmaya çalışır zaten

canım ya kokma benimde dün sancım ve biras leke türü sarı bi akıntım vardı çok korktum neyseki geçti. Acaba dedim foliboldan mı oluyo ne zamana kadar kullanacaz bu folibolu bi yerde okudum 8. Haftadan sonra yutsakta bi işe yaramıyomuş zaten

tamam tamam bidaha yapmıycasss...
yavyum bana yasaklamadı ama ben yinede istemiyorum sigara kokuyo eşim sigardan ve etten tiksindi midem bulanıyor inş doğurunca geçer

iyi öğlenler kızlar ,

az önce doktordan geldim 6 hafta 5 günlükmüş bebeğim keseyide gördük Allahın izni ile ama kist var dedi o normalmiş olurmuş sonra kendiliğinden geçermiş küçülürmüş sizlerinde olmuşmuydu
birde vajinal ultrason yaptı hiç istemiyodum aslında ama küçük olduğu için öyle yaptı bi sıkıntısı olmaz dimi onun

ayy tatlım ne denizi.... yazın başında doğururum ben üçüzleri :))) gerçekten tek derdim salıklı olmaları... zaten yata yata galaksiye yaklaşırımmm kesin doğru sölüyosun.

şekercim sana kullanman için ne ilacı vermişti doktorun??? ben progestan ı sabak öğle akşam kullanıcam. çok fazla değil mi bu doz yaaaa...her bebeişe bi tane mi olyo nee
ya benim karnım çok belirgin desem gülmezsiniz bana di mi??? 6. haftadayım ve şiş durumdayımmmm

gözün aydın seastarrr... olmaz b sıkıntısı benimde öle yapıyo dr.um 7. 8. haftalara kadar çok net görünmüyo yawrularr ondan.

ayy tatlım ne denizi.... yazın başında doğururum ben üçüzleri :))) gerçekten tek derdim salıklı olmaları... zaten yata yata galaksiye yaklaşırımmm kesin doğru sölüyosun.

pembem şu tickerını değiştir hiç ama hiç sevimli diil be kuzum yapayımmı bi tane sana sat ver

allah kucagınıza da almayı nasıp etsın o kıst onemlı degıl ablamında vardı 4cm ama dogumun sonuna dogru yok oldu..korkma yani..

pembe ınanamıyorum ya üçüzlerın gelıyormus çok sevındım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah tebrıkler canım

gözün aydın seastarrr... olmaz b sıkıntısı benimde öle yapıyo dr.um 7. 8. haftalara kadar çok net görünmüyo yawrularr ondan.

10 gün sonra gel dedi haftaya cuma gidicem işte kalp atışlarını duyabilceğimizi söyledi doktorum.
çok heycanlıyım ya ve mutluyum senin bebişler nasıl

pembe ınanamıyorum ya üçüzlerın gelıyormus çok sevındım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah tebrıkler canım

sağol canım,bi tanesi çok ufaktı canım ama...belli olmaz dedi dr pazartesileri kontroldeyim artık. haftaya ne olacak bakalım, anneannesi çok iyi besliyor kuzularını
kadının nevri döndü...

10 gün sonra gel dedi haftaya cuma gidicem işte kalp atışlarını duyabilceğimizi söyledi doktorum.
çok heycanlıyım ya ve mutluyum senin bebişler nasıl

bugün ilaçlarımıza başladık...ya inanmazsınız 2 ayı doldurmuş kadar koca totolu ve göbekli hissediyorum kendimi. birazda psikolojik sanırsam

sağol canım,bi tanesi çok ufaktı canım ama...belli olmaz dedi dr pazartesileri kontroldeyim artık. haftaya ne olacak bakalım, anneannesi çok iyi besliyor kuzularını
kadının nevri döndü...

hayırlısı canımya ınsallah ıyı olacak hepsı eeeee besleyecek tabıkı kolay mı 3 tane bebek gelıyo esın ne durumda soklardadır herhalde

tınker canım nasılsın sana bırsey sorucam bebegın emzık ve bıberon gıbı ürünlerını ne ıle temızlıyosun sterıl edıyosun yanı kullandıgın bir ürün varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…