günaydın kızlarrrrrrrr
kız pembe korkma çok kilo alcam diye..7 ayda 9 kilo aldım ben.. o göbeğine her ne sürersen sür,çatlayacağı varsa çatlıyo yavrum,kasma kendini.acıcık zor geçicek ama bunun gururu başka oluyor, 3 can taşıyorsun içinde
rabbim kucağına almayı nasip etsin
pis kuduruklar yapmayın pamuk ipliğine bağlı o yavrucak..yapsanız bıle erkegın cok nazık olması lazım bunu unutmayın..şiddet vasatın altına inmeli yani
bende sinir oldum evet..ne o ayıdan nefret eerım ben:90:
her yerde var canım öle insanlar sakın kendinden taviz verme sonuçta aynı konumumdasınız. Zamanla senin iyi niyetini anlarsa o yaklaşmaya çalışır zatenvalla haklısın canım
yenı ısım ıyı ama burada bı kız var hıc tutmadı onu gözüm
aynı ofisteyiz kavga etsem ellikere ederdim ama bekliyorum sımdı
susuyorum yani....
Amirlik taslıyo bana ama bakalım zaman ne göstericek
Bide anlamadım arkadaş evet belki saçmalıyorum..kimse zorunda değil ama
şimdi bi insan mutfga çay almaya cıkarda arkadasım sende ıster mısın
demez mi yaa...tamam dusunemeyebılır ben ılk zamanalr yukarı cıkarken
sende ıster mısın sıye sordum ıstedı getırdım...su kurabıyelerın ne guzel olmus
dedi...yaptım getırdım ona ben arkadaslık kuralım diye ugrasıyodum yanı ama
yok kı o bana ezik muamelesi yapıyo baktım bende artık ona göre davranıyorum
bakalım işi bi kapayım sistemi öğreneyimde sonrası kolay napiim o zorluyo
beni buna insanlıktan anlamayana napiimm ben
canım ya kokma benimde dün sancım ve biras leke türü sarı bi akıntım vardı çok korktum neyseki geçti. Acaba dedim foliboldan mı oluyo ne zamana kadar kullanacaz bu folibolu bi yerde okudum 8. Haftadan sonra yutsakta bi işe yaramıyomuş zatengünaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrr
Ayşem çok üzüldüm yaa niye böyle alakasız çıkmış ki sonuçların :26: Belki de doktorun dediği gibi bu testte bi yanlışlık oldu :26: Inşallah öyledir de netleşir artık şu sorun yaa valla ben de sabırsızlanmaya başladım artık senin için :18:
Kızlar bu arada dün gece çok açık, silik bi kahve akıntım oldu ama çok sancılandımNeyse ki sabah kalktığımda ne leke vardı ne sancı ama çok korktum yaa :26: Sabah doktorumu aradım, devamı gelirse bugün gel bi bakalım dedi, gelmez inşallah yaaaaaaaaaaa :18: :18: :18:
günaydın balımm...
Geçen hafta benimde kahverengi akıntım olmuştu.çok az..gerçi kahverengi sayılmazdı.beyazdan azcık koyuydu..herneyse,, bunalıma girmiştimm hemen.tamda senin gb 9. Haftadaydımm...kızlar sağolsunlar sakinleştirdiler bu haftalarda olur falan diye.nitekim bidaha olmadı doktorda baktı olumsuz bişey görmedi...sende telaşlanma hemi...
Gerçi sancın niye oldu anlamadım ama...hep olumlu düşünn.sancında belki senin aceleci veledin çabuk büyümek istemesindendir...
No panıc!!!
yavyum bana yasaklamadı ama ben yinede istemiyorum sigara kokuyo eşim sigardan ve etten tiksindi midem bulanıyor inş doğurunca geçertamam tamam bidaha yapmıycasss...
tamam tamam bidaha yapmıycasss...
pis kuduruklar yapmayın pamuk ipliğine bağlı o yavrucak..yapsanız bıle erkegın cok nazık olması lazım bunu unutmayın..şiddet vasatın altına inmeli yani
bende sinir oldum evet..ne o ayıdan nefret eerım ben:90:
sen yarım dunya degıl tam dünya olacan hatta galaksi de diyebiliriz..inşallah yarabbim sağsağlim kavuş ta gerisi boş..ama yavrum sen zayıfsın zaten ..kesin çatlarsınben de çatladım napalım zamanla alışılıyo insan seviyo o halını ..o zor mücadeleyi ve ardından gelenı hatırlatıyor onlar..o nedenle sen ne olucam dıye dert etme...çoook tatlı bir anne olacaksın..ama sen şimdiden çatlak kremi kullan ...pregnacare çoook tavsıye edrım..yazın sıcagında beı pek bı ferahlatıyo rahatlatıyordu..bu arada pembe hala o halınde denıze gırmeyı düşünüyor musun.
günaydın kızlarrrrrrrr
kız pembe korkma çok kilo alcam diye..7 ayda 9 kilo aldım ben.. o göbeğine her ne sürersen sür,çatlayacağı varsa çatlıyo yavrum,kasma kendini.acıcık zor geçicek ama bunun gururu başka oluyor, 3 can taşıyorsun içinde
rabbim kucağına almayı nasip etsin
iyi öğlenler kızlar ,
az önce doktordan geldim 6 hafta 5 günlükmüş bebeğim keseyide gördük Allahın izni ile ama kist var dedi o normalmiş olurmuş sonra kendiliğinden geçermiş küçülürmüş sizlerinde olmuşmuydu
birde vajinal ultrason yaptı hiç istemiyodum aslında ama küçük olduğu için öyle yaptı bi sıkıntısı olmaz dimi onun
ayy tatlım ne denizi.... yazın başında doğururum ben üçüzleri :))) gerçekten tek derdim salıklı olmaları... zaten yata yata galaksiye yaklaşırımmm kesin doğru sölüyosun.
iyi öğlenler kızlar ,
az önce doktordan geldim 6 hafta 5 günlükmüş bebeğim keseyide gördük Allahın izni ile ama kist var dedi o normalmiş olurmuş sonra kendiliğinden geçermiş küçülürmüş sizlerinde olmuşmuydu
birde vajinal ultrason yaptı hiç istemiyodum aslında ama küçük olduğu için öyle yaptı bi sıkıntısı olmaz dimi onun
pembem şu tickerını değiştir hiç ama hiç sevimli diil be kuzum yapayımmı bi tane sana sat ver
gözün aydın seastarrr... olmaz b sıkıntısı benimde öle yapıyo dr.um 7. 8. haftalara kadar çok net görünmüyo yawrularr ondan.
pembe ınanamıyorum ya üçüzlerın gelıyormus çok sevındımAllah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah tebrıkler canım
10 gün sonra gel dedi haftaya cuma gidicem işte kalp atışlarını duyabilceğimizi söyledi doktorum.
çok heycanlıyım ya ve mutluyum senin bebişler nasıl
sağol canım,bi tanesi çok ufaktı canım ama...belli olmaz dedi dr pazartesileri kontroldeyim artık. haftaya ne olacak bakalım, anneannesi çok iyi besliyor kuzularını
kadının nevri döndü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?