Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşbulduumm
evett geçenn gece hiiçç uyumadıı hem uyumadıı hem ağladııı sabahtaa benim sinirlerim bozulduu ben ağladıımm
ama bugecee çok şükür iyi uyudu yöntem buldumm bizim yanımıza alınca gıkı çıkmadan uyuyoo bende yanımda uyutup yerine öyle koyuyorum uykuya dalarımda düşürürüm ezerim fln die korkuorm ama naopiimm başkaa zor uyuyoo

pembe bakkkk

Tatlı görmek
Kısmettir.

Rüyada her hangi bir tatliyi görmek, dinde ihlasa, üzüntü ve kederden kur-tulmaya, yolculuktan dönmeye, hastaliktan sifa bulmaya, bekarin evlenmesl-ne, ilim ve tövbe etmeye isarettir. Rüyada tatli yemek sifaya isarettir

ay cocuk haklı valla ksokoca hatunum ben bılem tek basıma yatamıyorumm

bu sonuca göre hemofilisin dedı ıste amelıyat olurken oplazma verılmesı lazım
yoksa kanamadan gidersin dedı doğumda da ölebılrıdın şükret yasıyosun dedı
bı yerını kesme dıkkatlı ol dedı bu yanı ama emın dılım tetsı tekrar yapalım dedi
kan pıhtılasmasımı kanın pıhtılasmamasımı dedım kan bozuklugu yanı
ama basıan iş aldın bendne söylemesı dedı :44:

elif iyi nolsunn geçen gece çok zorladıı hiç uyumadı ağladıı açtır die emziriyorum emiyoo ağzının bi tarafınıda eğiyio o taraftan dışarı akıtıyo sütü bi taraftan emiyo bi taraftan dışarı akıtıoo amacı ne anlamadım ama çok şükür bugece rahat uyuduukk

ohh ohhhh maşallahhh inciiii hanımcıgaaaa eee annnesi normal tabiii güçlencekkk hergün büyüyoooo fındıkkk.saol canım ya çok ükür hepsi normale dönmüşş çokk mutluyum

eheueheue süt kemerii

selam kızlarrr ben geldm nasılsınıızzz ???

canımmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn cumartesi bi aksilik çıkmazsa sendeyimmm hayırlısıylaaaa.ayyy elifide görcemmm annesi hemde ona bi elbise aldım bayıla bayıla bitiomm vallaaa
çokk güselllllll işallah sen ve elifte begenirsinizzzz

eheueheue süt kemerii

zuhahahahah evetttt

ayyy evett yelizciimm inş.. bekliyorummm ayy teyzesii zahmett etmişin yaaa tşk ederizzz

benimki de öyleee yatağımıza gelince susuyoo...alıştırmamaya çalışıyorum ama bazen gerçekten zor oluyoo...
kızlar bu arada maşallah diyinnn kızım 4 kilo 165 gram olmuş

:44: :44: İyiki bu testler yapıldı ayşemm....bak daha kötü şeyler de olabilirdi

ohh ohhhh maşallahhh inciiii hanımcıgaaaa eee annnesi normal tabiii güçlencekkk hergün büyüyoooo fındıkkk.saol canım ya çok ükür hepsi normale dönmüşş çokk mutluyum

benimm kız karnımdaykenn hiç hareketli deildii ztn hareketlerini 26. haftada hissetmeye başlamıştım ama şimdii uykuda bile kıpır kıpırr eli ayağı hiç durmuyoo

benimki de öyleee yatağımıza gelince susuyoo...alıştırmamaya çalışıyorum ama bazen gerçekten zor oluyoo...
kızlar bu arada maşallah diyinnn kızım 4 kilo 165 gram olmuş

evet yaa alışınca çok zor oluyomuş başka yerde uyutmakk

maşallahh canımm Allah nazarlardan saklasın

benimm kız karnımdaykenn hiç hareketli deildii ztn hareketlerini 26. haftada hissetmeye başlamıştım ama şimdii uykuda bile kıpır kıpırr eli ayağı hiç durmuyoo

ayy evet yaa şimdiden yere yatırınca dönüyo ayakları bı oraya atıyo bı buraya :))
maşallahhh yeliz gelıncede görür zatenn

maşallah canım kızceee :))

evet idilcim yaa amelıyatta bı akslık cıkabılırdı kan durdurulamayabılırdı yanıı
Allah korudu valla doğumda da olabılırdı bı suru sey cok sukur

evet yaa alışınca çok zor oluyomuş başka yerde uyutmakk

maşallahh canımm Allah nazarlardan saklasın

evet canım artık önlem alınırr

kızlarrr ben çıkıyorummm artık gideyim doktorcugumaaaa
çok komik adam yaaa dün görümcemide götürdüm ben 2 aydır adet olmuyodu bekarda onada hormon testi yaptı bide baktı karından kist yokmuşş tam çıkarken ben dedimki emin bey görümcemin bu iki ay içinde akıntısı olmuş kahverengi oda dediki ona alttan iice bakmak lazım ama bekar oldugu için bakamıyos dedi sonrada güldü koca bulabilirmiki yakında dieee bende dedim nişanlı zatenn heee iyi o zaman yakında oda aşındırır kapımızı dioo çok tatlı yaaaaaa
hadi kızlarrrr hepinizi öpüyorummm ayşem sana msj atarım ben sonucu lh yide sorucam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…