canım gösterdım ama doktor bunalım oldu sonucu görunce yaa oof oof dedi durdu
tekarlıcaz tetsı dedı tekrarladık baktım sımdı sonuclara ınternetten
gene saçmasapan karısık bişi çıkmış daha doktora göstermedım bakalım
nolcak
hatcede doktora gıtmıs konusmus canım cok gusel gecmıs hersye yolunda
hoşgeldın şekerimm :)
bebıs uyutmamıs gecen gece öle mıı dıkmıs sizi ayagaa :))
hoşbulduumm
evett geçenn gece hiiçç uyumadıı hem uyumadıı hem ağladııı sabahtaa benim sinirlerim bozulduu ben ağladıımm
ama bugecee çok şükür iyi uyudu yöntem buldumm bizim yanımıza alınca gıkı çıkmadan uyuyoo bende yanımda uyutup yerine öyle koyuyorum uykuya dalarımda düşürürüm ezerim fln die korkuorm ama naopiimm başkaa zor uyuyoo
Meloj hoşgeldin tatlım......
elif kız nasıl? rahat mı cadı?
kızım bu aralar çok huysuz yaaa....bu gece hiç uyumadııı beni de uyutmadı tabii...migrenim tutmuştu üstelikkk ne fena var ya offf...şimdi mışıl mışıl uyuyoo yorgun düştü tabiii zilliiii
anladım canım değişik bir şey söylemedi yaniii
Meloj hoşgeldin tatlım......
elif kız nasıl? rahat mı cadı?
kızım bu aralar çok huysuz yaaa....bu gece hiç uyumadııı beni de uyutmadı tabii...migrenim tutmuştu üstelikkk ne fena var ya offf...şimdi mışıl mışıl uyuyoo yorgun düştü tabiii zilliiii
ohh ohhhh maşallahhh inciiii hanımcıgaaaaayyy bende bu gece rüyamda irmik tatlısı yedim ama yedim yani resmen kalktıgımda sanki agzımda tadı vardı dediğin gibi bende pek sevmem irmik tatlısını ama hayır olsun
iyiyim canımcım evet 2 gündür maşAllahı var incimin içerde top oynuyo sanki sıpabide bu hafta sanırım daha bi güclendi bazen aniden olunca korkuyorum ilk defa annemde gördü bugun nasıl gülüyo o vurdukça
seninde testlerin güzel çıkmış canımcım çok sevindimm
elif iyi nolsunn geçen gece çok zorladıı hiç uyumadı ağladıı açtır die emziriyorum emiyoo ağzının bi tarafınıda eğiyio o taraftan dışarı akıtıyo sütü bi taraftan emiyo bi taraftan dışarı akıtıoo amacı ne anlamadımama çok şükür bugece rahat uyuduukk
selam kızlarrr ben geldm nasılsınıızzz ???
eheueheue süt kemerii
canımmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn cumartesi bi aksilik çıkmazsa sendeyimmm hayırlısıylaaaa.ayyy elifide görcemmmannesi hemde ona bi elbise aldım bayıla bayıla bitiomm vallaaa
çokk güselllllll işallah sen ve elifte begenirsinizzzz
hoşbulduumm
evett geçenn gece hiiçç uyumadıı hem uyumadıı hem ağladııı sabahtaa benim sinirlerim bozulduu ben ağladıımm
ama bugecee çok şükür iyi uyudu yöntem buldumm bizim yanımıza alınca gıkı çıkmadan uyuyoo bende yanımda uyutup yerine öyle koyuyorum uykuya dalarımda düşürürüm ezerim fln die korkuorm ama naopiimm başkaa zor uyuyoo
elif iyi nolsunn geçen gece çok zorladıı hiç uyumadı ağladıı açtır die emziriyorum emiyoo ağzının bi tarafınıda eğiyio o taraftan dışarı akıtıyo sütü bi taraftan emiyo bi taraftan dışarı akıtıoo amacı ne anlamadımama çok şükür bugece rahat uyuduukk
ay cocuk haklı valla ksokoca hatunum ben bılem tek basıma yatamıyorumm
bu sonuca göre hemofilisin dedı ıste amelıyat olurken oplazma verılmesı lazım
yoksa kanamadan gidersin dedı doğumda da ölebılrıdın şükret yasıyosun dedı
bı yerını kesme dıkkatlı ol dedı bu yanı ama emın dılım tetsı tekrar yapalım dedi
kan pıhtılasmasımı kanın pıhtılasmamasımı dedım kan bozuklugu yanı
ama basıan iş aldın bendne söylemesı dedı :44:
zuhahahahah evetttt
ayyy evett yelizciimm inş.. bekliyorummm ayy teyzesii zahmett etmişin yaaa tşk ederizzz
ohh ohhhh maşallahhh inciiii hanımcıgaaaaeee annnesi normal tabiii güçlencekkk hergün büyüyoooo fındıkkk.saol canım ya çok ükür hepsi normale dönmüşş çokk mutluyum
benimm kız karnımdaykenn hiç hareketli deildii ztn hareketlerini 26. haftada hissetmeye başlamıştım ama şimdii uykuda bile kıpır kıpırr eli ayağı hiç durmuyoo
benimki de öyleee yatağımıza gelince susuyoo...alıştırmamaya çalışıyorum ama bazen gerçekten zor oluyoo...
kızlar bu arada maşallah diyinnn kızım 4 kilo 165 gram olmuş
benimm kız karnımdaykenn hiç hareketli deildii ztn hareketlerini 26. haftada hissetmeye başlamıştım ama şimdii uykuda bile kıpır kıpırr eli ayağı hiç durmuyoo
benimki de öyleee yatağımıza gelince susuyoo...alıştırmamaya çalışıyorum ama bazen gerçekten zor oluyoo...
kızlar bu arada maşallah diyinnn kızım 4 kilo 165 gram olmuş
:44: :44: İyiki bu testler yapıldı ayşemm....bak daha kötü şeyler de olabilirdi
evet yaa alışınca çok zor oluyomuş başka yerde uyutmakk
maşallahh canımm Allah nazarlardan saklasın
ayy evet yaa şimdiden yere yatırınca dönüyo ayakları bı oraya atıyo bı buraya :))
maşallahhh yeliz gelıncede görür zatenn
maşallah canım kızceee :))
evet idilcim yaa amelıyatta bı akslık cıkabılırdı kan durdurulamayabılırdı yanıı
Allah korudu valla doğumda da olabılırdı bı suru sey cok sukur
canım sen hangı bankadasın ???
burda yazmamda bir sakınca olur mu? isim yazıyorum diye
finansbank da çalışıyorum
hmmm canım bızde fınasbanktan cektık ev kredısını :)))
1 sene oluyo alalı :) ödüyoruz öölee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?