Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım hatcem senden cok güzel haberler aldım. tüp bebiş için subatta baslıyomusunz.. ayy saglıkla gelsin bebişiniz. çok öpüyorum seni..

canım sen bursaya mı geldın acıbademe
evet çok agladı bende agladım çok zormus yaaaa içim gıttı ogluma

ayy bende aglıyom benimn oglan aglayınca..

Selam kızlar......nasılsınız?
beni soracak olursanız moralim çok bozuk ev alma işi yine yattı.........

hayırlısı olsun sekerim..

adasım testleri tekrarlamıssın .işallah sonuc belli olur sende rahatlarsın canım.

evet canım artık önlem alınırr

canım ınsallah bakalım nolucakk yaa valla ıyıce karıstırdı kafamı bu doktor
hayırlısıyla bı aydınlıga kavussa su olayy çok sevınıcemm :)

hangi ildesiniz canım siz

İstanbul*Bahçelievler biz güngören şubesınden aldık

harbı matrakmıs doktorcugunn
İnşallah iyi haberler gelirsin cnımm tamam kontrol etcem msjlarını :)

Canlarım merhabalar! Ben bugün erkenden geldim evime. Deneme sınavı vardı 12de bitti okul yok bugünlük çok mutluyumm:)))

Sizlerde iyisiniz inşallah.Geçmişi okudum biraz aralarda bişi kaçırmamışımdır umarım.

İdil im canım sanırım kredi çekememişsin o yüzden de moralin bozulmuş canın sıkılmış. Belki bir sürpriz olurda bu durum değişir canım sen kesme ümidini.Herşeyde bir hayır vardır de biraz daha bekle istersen.Kıyamam Bahar bebek uyuyormuş eminim çook tatlıdır şu anda öptümm onu kocaman...

Ayşe cim canım senin test sonuçlarında da karışıklık olmuş sanırım. Kan pıhtılaşması mı yoksa pıhtılaşmaması mı olduğu belli mi peki canım? En yakın zamanda sonuca bağlanır dilerim bu konuda için rahat eder tadavine yönelirsin canım.

Yelizzz canım sen yoksun ama doktoruna gidiyormuşsun.Hadi bakalım dilerim herşey gönlüne göre olur.Hayırlı iyi sonuçlar duyarsın.Bu arada doktorunda gerçekten pek bir neşeli adammış ne mutlu bazı doktorlar oluyor hastasın diye bir dövmediği kalıyor :))

Melojj canım bebişini büyütüyorsun ne mutlu sana da ne güzel...Ayy darısı başımıza:))

Haticemm sana yazmayı unuttum ayy inanmıyorum:) Canım benim doktora gidip görüşmüşsünüz ve sanırım şubatta tüp bebek denemesine başlıyorsunuz.Sizin adınıza o kadar mutluyum ki anlatamam süper bir haber bu ya! Hayırlısıyla bebeğin haberini de aldığımız günler gelsin canım.Dualarımız her daim seninle...

Kızlar sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz acep
Benimde acayip uykum geldi azcık kestirip geliyorum takipteyim sizi:))

valla sorma canım ortaya karısık bısı oldu napıcaz bakalımmm :))
mutlu olmana sevındım canım ohh evındesın ne gzuel :)

o şubede tanıdığım yok eğitim fln olduğundan diğer şubelerden tanıdıklarımız çok oluyor da ama hiç güngörenden olmadı arkadaşım ben Bolu dayım

anladım canım tanıdıgın varmı dıe sormaıdm yanı öölesine :)
ama fınansın kredı kartalrındna pek memnun olduugmuzu söyleyemıcez doğrusu onumuzdekı ay
kapattırıcaz ıkısınıde
sadece her ay kredımızı kredı kartı taksıdımızı duznelı bı sekılde ödememıze ragmen
kredi kartı taksıdını bı kere 2 gun gec ödedık diye esımın kartının limitini sıfırladılar
çok gıcık oldukk

hosgeldincanim! bahar iyi yanimda uyuyo simdi :) sen nasilsin hamilelik nasil gidiyo

annesi maşallah çok büyümüş o 4 kiloyu geçmiş ay sarılıp yatması ne güzeldir şimdi
hamilelikte şimdilik iyi gidiyor
pek fazla dinlenemiyorum sürekli otur otur belim ağrıyor

kusura bakma canım ya o kadar moralim bozukki ...biraz öncee eşim aradıı yanii telefonu yüzüne kapattım ağlamamı duymasın diyee
çok sıkıldımmmmm burda çok yalnızımmm yaa....

Yok canım ne kusuru...
Anlıyorum seni canın çok sıkılmış.Ama Allah bir yerden bir kapı açar inşallah Bahar bebeğin şansına.Elinden geldiğince üzmemeye çalış kendini canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…