kızlarr ben cıkıyorum dün gece heyecandan hiç uyumadım e birde yol cok yordu..
yani uzun lafın kısası artıkın uyku zamanı geldi..
hepinizi en kocamanından öpüyorum.
destekleriniz için cok sağolunnn artıkın bundan sonra desteklerinizin devamını bol bol bekliyorum..şaka tabi işin şakasındayım..
ailelerimizden kimsenin haberi yok sadece sizlerle paylaşıyorum siz düşünün yani gerisini.
canım sen bursaya mı geldın acıbademe
evet çok agladı bende agladım çok zormus yaaaa içim gıttı ogluma
Selam kızlar......nasılsınız?
beni soracak olursanız moralim çok bozukev alma işi yine yattı.........
canım gösterdım ama doktor bunalım oldu sonucu görunce yaa oof oof dedi durdu
tekarlıcaz tetsı dedı tekrarladık baktım sımdı sonuclara ınternetten
gene saçmasapan karısık bişi çıkmış daha doktora göstermedım bakalım
nolcak
hatcede doktora gıtmıs konusmus canım cok gusel gecmıs hersye yolunda
hoşgeldın şekerimm :)
bebıs uyutmamıs gecen gece öle mıı dıkmıs sizi ayagaa :))
evet canım artık önlem alınırr
canım hatcem senden cok güzel haberler aldım. tüp bebiş için subatta baslıyomusunz.. ayy saglıkla gelsin bebişiniz. çok öpüyorum seni..
ayy bende aglıyom benimn oglan aglayınca..
hayırlısı olsun sekerim..
adasım testleri tekrarlamıssın .işallah sonuc belli olur sende rahatlarsın canım.
hangi ildesiniz canım siz
kızlarrr ben çıkıyorummm artık gideyim doktorcugumaaaa
çok komik adam yaaa dün görümcemide götürdüm ben 2 aydır adet olmuyodu bekarda onada hormon testi yaptı bide baktı karından kist yokmuşş tam çıkarken ben dedimki emin bey görümcemin bu iki ay içinde akıntısı olmuş kahverengi oda dediki ona alttan iice bakmak lazım ama bekar oldugu için bakamıyos dedi sonrada güldü koca bulabilirmiki yakında dieeebende dedim nişanlı zatenn heee iyi o zaman yakında oda aşındırır kapımızı dioo çok tatlı yaaaaaa
hadi kızlarrrr hepinizi öpüyorummm ayşem sana msj atarım ben sonucu lh yide sorucam çünkü
İstanbul*Bahçelievler biz güngören şubesınden aldık
QUOTE]
o şubede tanıdığım yok eğitim fln olduğundan diğer şubelerden tanıdıklarımız çok oluyor da ama hiç güngörenden olmadı arkadaşım ben Bolu dayım
ooooooooof offf
ooooooooof offf
Ayşe cim canım senin test sonuçlarında da karışıklık olmuş sanırım. Kan pıhtılaşması mı yoksa pıhtılaşmaması mı olduğu belli mi peki canım? En yakın zamanda sonuca bağlanır dilerim bu konuda için rahat eder tadavine yönelirsin canım.
o şubede tanıdığım yok eğitim fln olduğundan diğer şubelerden tanıdıklarımız çok oluyor da ama hiç güngörenden olmadı arkadaşım ben Bolu dayım
ben geldim hemşomda burdaymış
bahar iyimi canım
hosgeldincanim! bahar iyi yanimda uyuyo simdi :) sen nasilsin hamilelik nasil gidiyo
annesi maşallah çok büyümüş o 4 kiloyu geçmiş ay sarılıp yatması ne güzeldir şimdi
hamilelikte şimdilik iyi gidiyor
pek fazla dinlenemiyorum sürekli otur otur belim ağrıyor
İdil sana yazdım ama görmedin sanırm yaa
hosgeldincanim! bahar iyi yanimda uyuyo simdi :) sen nasilsin hamilelik nasil gidiyo
evet masallahi var kizimin :)
yorulma canim dikkat et kendine
kırk bir kere hemde
tamam canım pantolonum sıktı düğmesini açmak istiyorum ama açamıyorum milletten
kusura bakma canım ya o kadar moralim bozukki ...biraz öncee eşim aradıı yanii telefonu yüzüne kapattım ağlamamı duymasın diyee
çok sıkıldımmmmm burda çok yalnızımmm yaa....
Yok canım ne kusuru...
Anlıyorum seni canın çok sıkılmış.Ama Allah bir yerden bir kapı açar inşallah Bahar bebeğin şansına.Elinden geldiğince üzmemeye çalış kendini canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?