açtım geldim önümü kapatarak napimheeheheh alemsin hemşom yaa....ne de olsa sürekli oturuyorsunn açı ver nolcak sanki
inan ki çok sıkıldım burda.....hem görümcemden hem yalnızlıktann yaniiii offff
açtım geldim önümü kapatarak napim
canım sıkma canını biz varız bebeğin var görümcendende biras uzak durmaya çalış mesafe kur
inan ki çok sıkıldım burda.....hem görümcemden hem yalnızlıktann yaniiii offff
kusura bakma canım ya o kadar moralim bozukki ...biraz öncee eşim aradıı yanii telefonu yüzüne kapattım ağlamamı duymasın diyee
çok sıkıldımmmmm burda çok yalnızımmm yaa....
Melojj canım bebişini büyütüyorsun ne mutlu sana da ne güzel...Ayy darısı başımıza:))
Ahh şu görümceler kaynanalar destek olsalar sanki köstek olacaklarına ne olur ki?Takmamaya çalış canım sen Bahar ına bak;bak ki onunla tüm dünyanın sıkıntılarını geçici olsa da geride bırak...İyi ki o var sizinle ve sağlıklı
canım ya kıyamam ağlama lütfen aileni ara bir dostunu ara yada yaz buraya içinden aklından ne geçiyorsa yaz çünkü bazen yazmak çok iyi gelir insana
kızlar ben çıkıyorum kızım uyandı kendinze iyi bakınnnnnnnn
Kızlar yelziin doktoru nöbetcı oldugu ıcıınnn görüşememişş
Artık telefonla haber alacakmışş bakalımmm
pek bısı yoktur sanırsam galıba ama genede doktorun görmesı farklı canım
dımı ama böle işte sölim dedım :)
kızlar birşey sorucam bugün acayip çarpıntım var kalbim acayip sıkışıyor üşütmüşte olabilirm ama sanki böyle iğnw batırıyorlar bir sorun var mıdır ki sizce neden olur
biraz dinlen canım carpıntın varsa. tansiyonun düşmüş olabilir bebişten dolayı..
kendine ve bebşine iyi bak
Kızlarrrrr çok heyecanlıyımmmmmmmm
Şimdi ben organizasyoncuyum yaaa şirkette 4 kız var şuan hepsi benim hastanede hoşgeldin partisi için araştırma yapıyormuş ayyy aglıcam valla
Farkımız olsun dimi diyorlar ayy şimdiden gelsin o günnn
ayy ne iyi düşünmüşlerr canımm cok sevindim senin adına..
demekki cok sevinlen birisinki senin için böyle bişiy düşünmüşler...
inşallah o günler sağlıklı gelsin sonra bizimlede paylaşırsın...
Kızlarrrrr çok heyecanlıyımmmmmmmm
Şimdi ben organizasyoncuyum yaaa şirkette 4 kız var şuan hepsi benim hastanede hoşgeldin partisi için araştırma yapıyormuş ayyy aglıcam valla
Farkımız olsun dimi diyorlar ayy şimdiden gelsin o günnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?