Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben narkozzdan ayılırsam hemen süper olur kaçırmak istemem vallaaa
sen nasılsın canımcım fasulye nasıl

Meryem Uzerli: "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki Hürrem rolü için Türkiye genelinde devlet ve şehir tiyatroları, oyunculuk eğitimi veren kurslar ve konservatuvarlarda araştırmalar yapıldı. Aynı zamanda Amerika, Almanya, Hollanda, İngiltere, Makedonya, Hırvatistan ve Bulgaristan'daki ajanslarla da kasta uygun, Türkçe bilen oyuncular için iletişime geçildi. Yaklaşık sekiz ay süren araştırmaların ardından, Almanya'da yaşayan 27 yaşındaki Meryem Uzerli'de karar kılındı. Uzerli'nin, oyunculuk gücünün ve fiziksel özelliklerinin yanı sıra Almanca, İngilizce, Türkçe ve Rusça bilmesi de role seçilmesinde etkili oldu. Oyunculuk eğitimi alan ve Almanya'daki birçok dizi, film, tiyatro oyununda rol alan genç oyuncu, Hürrem rolünü canlandırmak için Türkiye'ye geldi.

ne varsa türk kızlarında var canımm

evet bugun bende okudum çok yetenekli hatun çok güzel rol yapıyo kesinlikle hakkını verdigini düşünüyorum

ben narkozzdan ayılırsam hemen süper olur kaçırmak istemem vallaaa
sen nasılsın canımcım fasulye nasıl

canımm kusura bakma görmeden çıkmışım.iyiym ben çok şükürr...bıcır bıcır konuşuyorum kuzumlaa...
oda hep iyi olur inşallaahhh... bi an önce tekmelerini hissetmek istiyorummm...
Rabbim o günleride göstersin inşallahhh....:97:

ohh maşAllah hep iyi olun
tekmeler süperrr ya başlar başlar sanır lazım sonra bi tekmeliyoki aniden ödün patlıyo
şu konuşma işini bi ben beceremiyom sanırım ya hiç yapamıyom

ohh maşAllah hep iyi olun
tekmeler süperrr ya başlar başlar sanır lazım sonra bi tekmeliyoki aniden ödün patlıyo
şu konuşma işini bi ben beceremiyom sanırım ya hiç yapamıyom

içinden gelmesi lazım insanın..yoksa nekadar zorlasan nafile...ben ilk hamişliktede öğrenir öğrenmez bıcır bıcır konuşuyodumm.ama elinde olmuyo insanın..sonra o düşünce buna pek ısınamadımm.konuşmak asla gelmedi içimdenn..eşim kızıyodu bana şaka yollu.günaydın de çocuğa,,,iyi geceler de diyee...
yok içimden gelmiyodu..
nezamanki ultrasonda minik minik hareketlerini gördümm...şimdide susamıyorumm annenin yavrusu deyip duruyorumm....
ay bide içime kız doğuyo...hep kızım diyesim geliyorr...
Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallahhh... :97:

GÜNAYDIN BACILARRR...

Günaydın Kızlaaarrr :)))

ayhh kafam bi milyon bugün kendime gelemedim bi türlü :)

günaydınn kızlarr ayşem gerçi bi sen varsın

ya ayşe bişi dicem sana ben ben grip oldum aksi gibi kocişte grip eger yarın iileşmessem gelemicem anca ondan sonraki cumartesi müsaitseniz gelebilicem elifcige bulaştırırım falan :2::2::2:

günaydın canım valla yarın bende calısıyorum öğlene kadar maalesefff

benim belli değil bi maaş anlaşması yaptık 280 kişilik bir firma onların imzalarını alşıcaz 2 vardiya çalışıyorlar bi kısmı sabah 8-4 diğeri 4-12 zor ve yorucu bir gün var önümde evi de temizlemem gerek toz içinde evde of of

günaydın kızlar....
aysecigim bugün pasta yapacam senin sitene bakıyom ama bana fikir verebilirmisin..

herkes çok yorgun haftanın son günü o yüzden yazmıyor sanırım kimse bugün evet nasıl bri pasta olucak ayrıca kimin yemek sitesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…