ayy süper yaaa..
ama bencede işiniz organizasyonsa farkıınız olmalıı...
her anını kameraya alırsınızzzz...
İDİLCİM geçmişi okadar okudum senin için.bişeymi oldu diye..göremedimm.kredi çıkmamışş.sakın sakın canını sıkma..her şerde bi hayır vardırr...Rabbim böyle uygun görmüş...
belki Allah korusun ödemelrde sorun olacaktı.bebeğinizde var şimdi..hepten pişman olacaktınızz.olmulu düşünmeye çalış..oldumu...öptüm seniii...
Meryem Uzerli: "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki Hürrem rolü için Türkiye genelinde devlet ve şehir tiyatroları, oyunculuk eğitimi veren kurslar ve konservatuvarlarda araştırmalar yapıldı. Aynı zamanda Amerika, Almanya, Hollanda, İngiltere, Makedonya, Hırvatistan ve Bulgaristan'daki ajanslarla da kasta uygun, Türkçe bilen oyuncular için iletişime geçildi. Yaklaşık sekiz ay süren araştırmaların ardından, Almanya'da yaşayan 27 yaşındaki Meryem Uzerli'de karar kılındı. Uzerli'nin, oyunculuk gücünün ve fiziksel özelliklerinin yanı sıra Almanca, İngilizce, Türkçe ve Rusça bilmesi de role seçilmesinde etkili oldu. Oyunculuk eğitimi alan ve Almanya'daki birçok dizi, film, tiyatro oyununda rol alan genç oyuncu, Hürrem rolünü canlandırmak için Türkiye'ye geldi.
ne varsa türk kızlarında var canımm
ben narkozzdan ayılırsam hemen süper olur kaçırmak istemem vallaaa
sen nasılsın canımcım fasulye nasıl
yeliz senin kuzenmi canım
canımm kusura bakma görmeden çıkmışım.iyiym ben çok şükürr...bıcır bıcır konuşuyorum kuzumlaa...
oda hep iyi olur inşallaahhh... bi an önce tekmelerini hissetmek istiyorummm...
Rabbim o günleride göstersin inşallahhh....:97:
ohh maşAllah hep iyi olun
tekmeler süperrr ya başlar başlar sanır lazım sonra bi tekmeliyoki aniden ödün patlıyo
şu konuşma işini bi ben beceremiyom sanırım ya hiç yapamıyom
Günaydın Kızlaaarrr :)))
ayhh kafam bi milyon bugün kendime gelemedim bi türlü :)
günaydın bende gelemedim kendime ya çok uykusuzm ve işin kötü yanı yarında çalışacağım ben malasef
günaydın canım valla yarın bende calısıyorum öğlene kadar maalesefff
nie kimse konuşmuyo yaaa
aydemettt öylesine bi pastamı yoksa özel bi günmü
bizim herifin :)) dogum günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?