bizim herifin :)) dogum günü
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/348068-ask-pastam-resimli.html
canım bak burda var bi tane
kızlar herkeslere merhaba.
ismim bilgi izmir de yaşıyorum .
bi kaç gündür sizleri takip ediyorum buradaki sohbet hoşuma gitti.
eğer kabul ederseniz bende sohbete dahil olmak istiyorum.
seastar, yavyum, pembedana, sarılale...
Gebelikleriniz hayırlı olsun.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Pembedana pazartesi senden hayırlı haberler bekliyoruz canım.
Gülsen bahsetmişti ordan biliyorum seni.
Pazartesi kendi doktorunamı yoksa gülsen ile birlikte tahir beye mi gideceksin canım.
Bu arada benim doktorumda tahir beydi.
Yanlış anlamazsan bi şey sorcam.geçen yıl ki hamileliğin neden sonlandırıldı canım.
Bak şimdi rabbim sana 3 tane birden nasip etti.
Inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin canım.
tabiki neden olmasın bende izmirliyim gerçi bolu da yaşıyorum ama slen izmirliyim ailem kuşadasında
canım çok teşekkür ederimm.amin inşallahhh...
Bende eliff.hoşgeldin topiğimizee...
romantik ve ekliyeci bi pasta olmalı
hosgeldin. günaydın canım. bende 1 senedir bu topikteyim.hepimiz birbirimize baglıyızdır. hosgeldin tekrar..
günaydın kızlar ege hasta oldu ya..ben bır hafta once grıp olmuştum..kendımı sakınmama ragmen gecmıs ona da zaten bı kaç gundur bakıcıda pek bır sey yemıyormus sureklı ıkınır gıbı sesler cıkarıyormus o da ben de ek gıdaya gectık dıye kabız zannettık taki dün sabaha kadar ..bi ateslendıkı kuzum gormeyın ..o küçücük bebek nasıl inliyo anlatamam..allahım bebelerımızı hastalıktan uzak tutsun hıç ama hiç yakışmıyor hastalık..dün okula gıtmedım dr umuza gıttık ..ates dusurucu falan verdı..dunden berı çıplak haldeyken soguk bez uyguladım sırkelı suyla ..bu sabah yıne atesı vardı..kıyamadım bakıcıya bırakamadım..okulu ektım yıne..allahım çalışan anne olmak ne zormuş..ama sadece bende yemek yıyor hastayken...gorsenız burnuda tıkalı emmede zorlanıyor..ooof sımdı uykudan uyandı neşeli neşeli konuşuyo...bıraz daha ıyı gıbi..şükürler olsun ama o ıkı gunde ben çöktüm resmen tüm yüzüm alerji oluş sıkıntıdan..öle işte herkese günaydın tekrar
oglum olduktan sonra pek romantiklik kalmadı canım beee.
merhaba hoşgeldin..ben de sökeliyim hemşo sayılırız
teşekkürler canım hoşbuldum.
sanırım taze annesin.
nasıl gidiyo.
oğlusun nasıl.
başladımı huysuzluklara
di mi amaa:)yaşayan bilir
günaydın kızlar ege hasta oldu ya..ben bır hafta once grıp olmuştum..kendımı sakınmama ragmen gecmıs ona da zaten bı kaç gundur bakıcıda pek bır sey yemıyormus sureklı ıkınır gıbı sesler cıkarıyormus o da ben de ek gıdaya gectık dıye kabız zannettık taki dün sabaha kadar ..bi ateslendıkı kuzum gormeyın ..o küçücük bebek nasıl inliyo anlatamam..allahım bebelerımızı hastalıktan uzak tutsun hıç ama hiç yakışmıyor hastalık..dün okula gıtmedım dr umuza gıttık ..ates dusurucu falan verdı..dunden berı çıplak haldeyken soguk bez uyguladım sırkelı suyla ..bu sabah yıne atesı vardı..kıyamadım bakıcıya bırakamadım..okulu ektım yıne..allahım çalışan anne olmak ne zormuş..ama sadece bende yemek yıyor hastayken...gorsenız burnuda tıkalı emmede zorlanıyor..ooof sımdı uykudan uyandı neşeli neşeli konuşuyo...bıraz daha ıyı gıbi..şükürler olsun ama o ıkı gunde ben çöktüm resmen tüm yüzüm alerji oluş sıkıntıdan..öle işte herkese günaydın tekrar
evet kesinlikle ...çok kalın giydirme sakın ev kaloriferlıyse ben penyesiyle tutyorum ..bende yunlu yunlu gıydırırdım de cocuk terlıyo sonra daha beter hasta oluyo ole sanada gecmıs olsun cnmcanım benim gecmiş olsun. mertte 2 gündür keyfi yok gece terliyor bizimkide.ayy onlar hasta olmasınlar yaaaa cok zorrr.insanın içi kaldırmıyor...
teşekkürler tatlım hoşbuldum
ege bölgesi ağırlıkta
farketmez biz dünya insanıyız canım
cnm evet tazeyim:)))
ayy ne aklıma geldi sizle paylasayım biz evlendikten sonra esimin akrabaları hep taze gelin derdi bana :)) şimdi kardesi evleniyo ben bayatladım sanırım :)))
ayybenim esımın kardesı de evlenıyo eltilendim..görseniz kayınvalıdem kayınpederım ben kıskanmayayaım dıye sen baskasın dıyıp duruyo bana..ben de yuttumona da gıdıp sen baskasın dıyolar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?