Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ah ahhh çalışmak ne zor dimi..yavrunu başkasına emanet etmekk.yaşamadım ama hissedebiliyorumm... geçmiş olsun canımm...

çok memnun oldum elif çim.
hamilelik nasıl gidiyo. ilk bebeğinmi?

çok şükür.iyi gidiyor şimdilik..ilk olacak canım inşallahhh..Allah nasip edersee...
sen bebek düşünüyormusunn.yada varmı bebişş??

tinker cim ogluma bakmaktan herifi unuttum iyice artık hiç biribirimize zaman ayıramaıyoz. sizdede ölemi ...

canım bır de sen calışınca gor nasıl oluyo evi afedersin bok götürüyo bebek yemek derken kendını unutuyon ılk once sonrada esını..vallahı o iş 3 haftada ıkı haftada bır oluyo dusun artık aksan 9 -930 da anca oturuyom esım bebekle oyalanıyo çamasır ve utu baslı basına zaten ege uc posta kıyafet cıkarıyo gunluk..eee ne ara dınlencen hıc kusura bakmasınlar zaten onlarında farkı yokkı ..destek olan babalar da anne gıbı yoruluyo..bızde yemek benım bulaşık bıberonların sterıl işlemi babaya ait..ben çamasır yemek utuden sorumluyum gorev edındı garıbım yapıyo hergun..bız egeyı uyutttuktan sonra bı bakıyoz zaman var ama dayanacak beden yok..öel işte günler geçiyooo ama memnunuz yıne de ..bölesi de güzel

cbn 15 aylık bi kızım var.
Aslında ikinciyide düşünmeye başladım yavaş yavaş..
Rabbim izin verirse inşallah..

ayyyyyyyyy canım benim yaaaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir egee beyycikk.

canım çok teşekkür ederimm.amin inşallahhh...
Bende eliff.hoşgeldin topiğimizee...

sağol canım hayırlısı ile inş

benimde kayınvalidemler kuşadasında yaşıyorlar(dı)
geçici olarak izmir e geldiler malesef.
umarım en kısa zamandada dönerler.

senin için dönmeleri iyi olursa dösünler o zaman kuşadası fazla büyük değil belkide tanıyorlardır birbirlerini eğer oranın yerlileri ise

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir

oglum olduktan sonra pek romantiklik kalmadı canım beee.

b,z,mde mi öyle olur ki bakalım görücez zamanla

günaydın kızlarrrrrrrrr, bugün pek bi enerjiğim ben....çok uyudum ondan mı ki?
günaydın .... ne güzel işte aramızada enerjiklerind olması

bu arada ben bayağı bi geriden geliyorum yine

tinker cim ogluma bakmaktan herifi unuttum iyice artık hiç biribirimize zaman ayıramaıyoz. sizdede ölemi ...

canım bır de sen calışınca gor nasıl oluyo evi afedersin bok götürüyo bebek yemek derken kendını unutuyon ılk once sonrada esını..vallahı o iş 3 haftada ıkı haftada bır oluyo dusun artık aksan 9 -930 da anca oturuyom esım bebekle oyalanıyo çamasır ve utu baslı basına zaten ege uc posta kıyafet cıkarıyo gunluk..eee ne ara dınlencen hıc kusura bakmasınlar zaten onlarında farkı yokkı ..destek olan babalar da anne gıbı yoruluyo..bızde yemek benım bulaşık bıberonların sterıl işlemi babaya ait..ben çamasır yemek utuden sorumluyum gorev edındı garıbım yapıyo hergun..bız egeyı uyutttuktan sonra bı bakıyoz zaman var ama dayanacak beden yok..öel işte günler geçiyooo ama memnunuz yıne de ..bölesi de güzel

ayy ben daha baslamadım ama basladıktan sonra hiç düşünemiyom kendimi şimdi bile zamanım yetmiyo hiç bişeye. 4 hafta snra nasıl yapacam bilmem. şimdi etrafı bir topluyum 1 saat sonra heryer camasır. bizimkide cok boklu teyzesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…