günaydın kızlar ege hasta oldu ya..ben bır hafta once grıp olmuştum..kendımı sakınmama ragmen gecmıs ona da zaten bı kaç gundur bakıcıda pek bır sey yemıyormus sureklı ıkınır gıbı sesler cıkarıyormus o da ben de ek gıdaya gectık dıye kabız zannettık taki dün sabaha kadar ..bi ateslendıkı kuzum gormeyın ..o küçücük bebek nasıl inliyo anlatamam..allahım bebelerımızı hastalıktan uzak tutsun hıç ama hiç yakışmıyor hastalık..dün okula gıtmedım dr umuza gıttık ..ates dusurucu falan verdı..dunden berı çıplak haldeyken soguk bez uyguladım sırkelı suyla ..bu sabah yıne atesı vardı..kıyamadım bakıcıya bırakamadım..okulu ektım yıne..allahım çalışan anne olmak ne zormuş..ama sadece bende yemek yıyor hastayken...gorsenız burnuda tıkalı emmede zorlanıyor..ooof sımdı uykudan uyandı neşeli neşeli konuşuyo...bıraz daha ıyı gıbi..şükürler olsun ama o ıkı gunde ben çöktüm resmen tüm yüzüm alerji oluş sıkıntıdan..öle işte herkese günaydın tekrar
çok memnun oldum elif çim.
hamilelik nasıl gidiyo. ilk bebeğinmi?
evet kesinlikle ...çok kalın giydirme sakın ev kaloriferlıyse ben penyesiyle tutyorum ..bende yunlu yunlu gıydırırdım de cocuk terlıyo sonra daha beter hasta oluyo ole sanada gecmıs olsun cnm
teşekkürler tatlım hoşbuldum
ege bölgesi ağırlıkta
farketmez biz dünya insanıyız canım
ayybenim esımın kardesı de evlenıyo eltilendim..görseniz kayınvalıdem kayınpederım ben kıskanmayayaım dıye sen baskasın dıyıp duruyo bana..ben de yuttumona da gıdıp sen baskasın dıyolar mı acaba
ay çok güldüm... vallahi hiçte kıskanmam, genelde kıskanılan ben olduğum için ailede. 45 yaşında görümcem yine kıskanır beni. ne tuhaf di mi? ama bizimkilerin ailesinde var bi çekememezlik
tinker cim ogluma bakmaktan herifi unuttum iyice artık hiç biribirimize zaman ayıramaıyoz. Sizdede ölemi ...
tinker cim ogluma bakmaktan herifi unuttum iyice artık hiç biribirimize zaman ayıramaıyoz. sizdede ölemi ...
ah ahhh çalışmak ne zor dimi..yavrunu başkasına emanet etmekk.yaşamadım ama hissedebiliyorumm... Geçmiş olsun canımm...
çok şükür.iyi gidiyor şimdilik..ilk olacak canım inşallahhh..allah nasip edersee...
Sen bebek düşünüyormusunn.yada varmı bebişş??
pek güzelmiş kalpli kalpli. ama ben beceriksizim yapacagım sey cok prtik olması lazom :))
günaydın kızlar ege hasta oldu ya..ben bır hafta once grıp olmuştum..kendımı sakınmama ragmen gecmıs ona da zaten bı kaç gundur bakıcıda pek bır sey yemıyormus sureklı ıkınır gıbı sesler cıkarıyormus o da ben de ek gıdaya gectık dıye kabız zannettık taki dün sabaha kadar ..bi ateslendıkı kuzum gormeyın ..o küçücük bebek nasıl inliyo anlatamam..allahım bebelerımızı hastalıktan uzak tutsun hıç ama hiç yakışmıyor hastalık..dün okula gıtmedım dr umuza gıttık ..ates dusurucu falan verdı..dunden berı çıplak haldeyken soguk bez uyguladım sırkelı suyla ..bu sabah yıne atesı vardı..kıyamadım bakıcıya bırakamadım..okulu ektım yıne..allahım çalışan anne olmak ne zormuş..ama sadece bende yemek yıyor hastayken...gorsenız burnuda tıkalı emmede zorlanıyor..ooof sımdı uykudan uyandı neşeli neşeli konuşuyo...bıraz daha ıyı gıbi..şükürler olsun ama o ıkı gunde ben çöktüm resmen tüm yüzüm alerji oluş sıkıntıdan..öle işte herkese günaydın tekrar
oglum olduktan sonra pek romantiklik kalmadı canım beee.
günaydın kızlarrrrrrrrr, bugün pek bi enerjiğim ben....çok uyudum ondan mı ki?
teşekkürler tatlım hoşbuldum
ege bölgesi ağırlıkta galiba burada
canım çok teşekkür ederimm.amin inşallahhh...
Bende eliff.hoşgeldin topiğimizee...
benimde kayınvalidemler kuşadasında yaşıyorlar(dı)
geçici olarak izmir e geldiler malesef.
umarım en kısa zamandada dönerler.
oglum olduktan sonra pek romantiklik kalmadı canım beee.
günaydın .... ne güzel işte aramızada enerjiklerind olmasıgünaydın kızlarrrrrrrrr, bugün pek bi enerjiğim ben....çok uyudum ondan mı ki?
tinker cim ogluma bakmaktan herifi unuttum iyice artık hiç biribirimize zaman ayıramaıyoz. sizdede ölemi ...
gnaydın seker..
uyusunda büyüsün bebişlerin...
ohoooooooooo bitmiş bunlar bitmiş romantiklik sizin elinizde şekerim gerçi en güzl anda aglama sesi tabi bozar yani
canım burdan bakk bakalım
portakal ağacı: pastalar
canım bır de sen calışınca gor nasıl oluyo evi afedersin bok götürüyo bebek yemek derken kendını unutuyon ılk once sonrada esını..vallahı o iş 3 haftada ıkı haftada bır oluyo dusun artık aksan 9 -930 da anca oturuyom esım bebekle oyalanıyo çamasır ve utu baslı basına zaten ege uc posta kıyafet cıkarıyo gunluk..eee ne ara dınlencen hıc kusura bakmasınlar zaten onlarında farkı yokkı ..destek olan babalar da anne gıbı yoruluyo..bızde yemek benım bulaşık bıberonların sterıl işlemi babaya ait..ben çamasır yemek utuden sorumluyum gorev edındı garıbım yapıyo hergun..bız egeyı uyutttuktan sonra bı bakıyoz zaman var ama dayanacak beden yok..öel işte günler geçiyooo ama memnunuz yıne de ..bölesi de güzel
günaydın yavru ceylanlar
canım hoşgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?