Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaptım canım yapmaz mıyım pek sevmiyo ama zorla içirdim

sağol:2:

yok canım benim bebişşş 5 ay önce 9 haftalıkken kalbi durdu hayırlısı böyleymiş napalım.
bu arada benim annemlerde izmirde bende ist gelin geldimm

hayırlısı olsun canım umarım en kısa zamanda istediğin olur ve bebeğin olur herşeyde vardır bir hayır

hayırlısı olsun canım umarım en kısa zamanda istediğin olur ve bebeğin olur herşeyde vardır bir hayır

tabiki canım allahım herkezin gönlüne göre versin alıştım ben zaten tabiki üzülüyosun ama allaha şükürki hareketlerini falan görmeden iyice baglanmadan melek oldu öylesi daha zordurrr

yok canım benim bebişşş 5 ay önce 9 haftalıkken kalbi durdu hayırlısı böyleymiş napalım.
bu arada benim annemlerde izmirde bende ist gelin geldimm

kıyamam canım ya Rabbim tekrarından korusun.,ilk hamileliğimde benimde aynısı başıma geldi canım.
9 haftalıkken kalbi atmıyodu. kürtaj olmak zorunda kaldım.
benden sana bi tavsiye canım. devlet hastaneleri ilk düşügü normal karşılıyo ve hiç bi araştırma yapmıyolar.
ben kürtajdan bi kaç ay sonra özel bi hastaneye gebelik öncesi muayne için gittim ve bir gebelik kaybım oldugunu anlattım.
bir sürü kan tahlili ve smear tesiti yapıldı.
çok şükür bütün tahliller temizdi bir tanesi dışında.
yani diyeceğim bu tahlilin kötü çıkması sonucu ben ikinci hamileliğimde dokuz ay boyunca heparin yani kan sulandırıcı iğne kullandım canım. kendim yapıyodum iğneleri.

bence gidip gebelik öncesi muayne olmanda fayda var canım

canım ben özelde oldum kürtajımı bebektede bendede bi sorun çıkmadı şükür.ama tabi bu kan pıhtılaşma olayına falan bakılmadı bendede allahım kısmet ederde hamile falan kalırsam eger zaten doktorum herşeye bakıcagını söyledi .bende prolaktin hormon fazlalıgı var canım ama dün test yaptırdım şükürki düşmüş

Kızlar hemen bilgi verip çıkıcam çok yorgunum , evde dinleniyorum, lekelerimin devam etmesi üzerine çarşamba günü doktora gittiğimizde malesef miniğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, dünde kürtaj oldum, malesef yine nasip olmadı anne olmak kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanırım bidaha topiğe falan da girmicem, zaten doktorumuz kesinlikle 1 yıl bebek düşünmiceksin dedi bu kadar üstüste kayıptan sonra, en iyisi bu olacak galiba
Allahın takdiri diyoruz ama biliyosunuz buna nekadar alışmıştık artık, diğerleri gibi değildi herşey çok güzel gidiyodu noldu birden anlamadık, benim bütün tahlillerim temiz, bi sorun yok, ama bebeğimize genetik araştırma yapılacak sonucu beklicez artık
Hepinizi çok seviyorum ama bu tür ortamlardan uzak kalmak bana iyi gelecek, hepinizi çok özlicem kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...

tabiki canım allahım herkezin gönlüne göre versin alıştım ben zaten tabiki üzülüyosun ama allaha şükürki hareketlerini falan görmeden iyice baglanmadan melek oldu öylesi daha zordurrr
,,

Allah korusun evet belkide haklısın daha çok bağlansaydın daha kötü olabilirin herşeyin bi zmanı olduğuna inanrım demekki bu da öyleymiş umarım en kısa zamanda iyi haberler alırsın

inşsllsh herşey gönlünce olur canım...
ama pıhtılaşma testlerini hamile kalmadan önce yaptırman lazım canım yaa
hamilelikte hormonlar değiştiği için hamilelikte pek yapılmıyo..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inan aglıyorum şu andaaaa allahım ya nasıl bi kader anlamıyorum ama olsun bitanem nasip degilmiş hayırlısı böyleymiş bencede canım bisüre uzak kalman senin açından iyi olucak sanırım allahım herşeyi gönlüne güzel kalbine göre versin.bende seni çok seviyorum canım kendine çok iyi bak lütfennnn arada birde gel istersen topige
öpüyorum canım

kuzum yaaa kıyamam ben sana
söylenecek ne var ki canım benim. hakkımıza hayırlısı olsun hep. yapılsın bakalım genetik araştırma, bunun bir nedeni olmalı zaten... topla kendini azcık, seni seviyoruz ve beklioruz burda...
ne olur yıpratma kendini çok fazla. bugünlerde gelir geçer.

canım kıyamam yaa dediğim gibi Allahın takdiri nasip değilmiş öyle düşün kendini bırakma doktorun tavsiyelerini dinle ..
sen kendin için en hayırlısı neys eonu yap ama unutturma kendini ve özlettme kendine çok iyi bak

canım benim geçmiş olsun çook..bu durumda ne sölenir bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm..en iyi kararı vermişsin..kolay değil yaşadıkların.seni çok özleyeceğiz..

:2::2::2::2:olamaz ya alışmıştın tam cnım benim nolur sıkma canını nasip de nolur

Son düzenleme:

teselli olmıycaksınn.bende etmiycem zatenn...çok üzüldümm.ağlıyorumm...söyleyecek hiçbişey yokkk...hiçbişeyyy....

kızlar ne olur bana dua edin.
herşey birbirine karıştı. iş yerimiz kapandı. hem aşılama sonucu hem işsizlik stresi mahvoldum bu hafta.
birde sizlerden bilgi istiyorum. aşılama olalı 16 gün oldu. 2 gün sonra adet tarihim geliyor. hep içimde birşey hissettim. olmasa üzülmiycem dedim ama dünden bu yana karnımda ağrılar var. adet öncesi ağrılarım gibi. sanırım bastırmaya çalışsamda çok korkuyorum hamile değilim diye. hamile olunca da adet döneminde sıkıntı stres yaşanıyormuş. ama ağrılar yaşanıyor mu bilemiyorum. bilgisi olan varsa söyleyebilir misiniz? Dayanamıycam bugün eşim gelince saat 16:30da hcg tahlili yaptırıcam.

canım benım çok üzgünüm gerçekten çok üzüldüm Allah ım sana büyük sabırlar versın sana üzülme demeyecegım çünkü hiç anlamı yok Allah ım bırdaha yasatmasın böyle bır acı kendıne çok dıkkat et Allah a emanet ol öptüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…