Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

cnm hamileliğin ilk belirtileride aynı adet belirtileri gibi.
şahsen benim öyle olmuştu.
yok belim ağrıda yok karnım ağrıdı.
ahanda işte şimdi geldi deyip tuvalete koşmuşlugum çok olmuştur hatta.
16 gün oldu diyosun 13. yada 14. günü gidip bi hcg testi yaptırsaydın ya eğer varsa çıkardı.

neyse bakalım hayırlısıyla bugün gidip bi yaptır bakalım.
hayırlı haberlerini bize de vermeyi unutma sakın..

canım hamilelikte adet agrısı gibi agrıların olması çok normal.ben reglim 12 gnü geçtikten sonra ögrenmiştim ve o 12 gün içinde hergün 5-6 kere tamam işte adet oldum demiştim hem agrı hemde bi sıcaklık hissediodum ama tai akıntıymış o

içime yeniden bi umut doldu. dünden bu yana wc ye kac kez gıttım adet oldum dıye bilmiyorum. dediğim gibi iş yerim kapandı. devir işlemleri gelen giden o kadar karışıkkı gidemedim tahlile. 13. gün gittim dr.um daha erken varsada, çıkmazsa üzülürsün, biraz daha bekle demişti. onun için bende bekledim.

Rabbim evlat isteyen kullarını bu güzellikten mahrum bırakma. hepimizin içini serinlik eyle.....

içime yeniden bi umut doldu. dünden bu yana wc ye kac kez gıttım adet oldum dıye bilmiyorum. dediğim gibi iş yerim kapandı. devir işlemleri gelen giden o kadar karışıkkı gidemedim tahlile. 13. gün gittim dr.um daha erken varsada, çıkmazsa üzülürsün, biraz daha bekle demişti. onun için bende bekledim.

Rabbim evlat isteyen kullarını bu güzellikten mahrum bırakma. hepimizin içini serinlik eyle..... AMİN

teselli olmıycaksınn.bende etmiycem zatenn...çok üzüldümm.ağlıyorumm...söyleyecek hiçbişey yokkk...hiçbişeyyy....
hayat bazen öle üstüne geliyor ki insanın gerçekten de insan diliyle kader dese de içinden isyan edebiliyo..allah'ım sabrını versin sadece sölenecek tek şey bu..seni çok seviyoruz arkadaşım sevincini nasıl paylaştıysan inan ki üzüntün de bizi bi o kadar yaralıyor..

bazı şeyleri değiştiremıyoruz yok edemıyoruz silemıyoruz düzeltemiyoruz
dua etmekten başka ne var elimizde ne zormuş sahip olmak bir meleğe
diyecek bişey bulamıyorum teselli edilemez bu durum
allah en güzelini versin sana canım

canım benim çok üzüldümm çok zor bi durum inşallaahh Allah zamanı geldiğinde sağlıklı bir bebek nasip eder sana üzülme desemde mümkün olmadığını biliyorumm Allaha emanet ol

Evete evet içinden gelmesi lazım
günaydın diyorum bazen annesinin bitanesi deyip seviyorum ama öle oturup konuşma falan yok yani
belki içimden aklımdan geçenleri duyuyordur diyorum

Bu arada günaydın milletttt pardon tünaydınnn

yeni mi kalktınız yoksa aaaa....inci kaç kilo olmuş canım yaaa? sen ne zaman gideceksn dr.a??

günaydın kızlar hepinize

şerom canım ne desek boş şuanda..rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize..

kızlaar ben gökçeyi merak ediyorum..naptı acaba,haberi olan varmı?

İnannamıyorum yaa Allahım sabır versin çok zor bir durum ama ayakta durmak zorundasın canımcım
ne dicemi bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm

evet yaaaaaaaaaaa
anlaşılan mertçikk geldi annesine hayırlısıyla en son doktora gidicekti çünküüü:26::26:

yeni mi kalktınız yoksa aaaa....inci kaç kilo olmuş canım yaaa? sen ne zaman gideceksn dr.a??

Bugun gidecektim ama bugun hiç kalkasım gelmedi yataktan gitmedim artık pazartesi falan giderim geçen ay 360gramdı şimdi ne kadardır bilmiyorum ama 1 ayı geçti kilosuna bktıgında

günaydın kızlar hepinize

şerom canım ne desek boş şuanda..rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize..

kızlaar ben gökçeyi merak ediyorum..naptı acaba,haberi olan varmı?

Canımcım o yarın için dicekti doktoradogumu ama en son ben orda kaldım sonra ne oldu bilmiyom

pembem geçen progestanı sormuşsun bana,yazamadım bi türlü..günde 3 tane kullandım ben..9.haftada plasenta lekelenmem olunca günde 3 kere 2 şer tane içtim bir hafta boyunca..ama 11.haftaya kadar falan kullandım sanırım.sonra kan hapına ve vitamine başladım..sonra da bissürü iğneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…