kızlar ne olur bana dua edin.
herşey birbirine karıştı. iş yerimiz kapandı. hem aşılama sonucu hem işsizlik stresi mahvoldum bu hafta.
birde sizlerden bilgi istiyorum. aşılama olalı 16 gün oldu. 2 gün sonra adet tarihim geliyor. hep içimde birşey hissettim. olmasa üzülmiycem dedim ama dünden bu yana karnımda ağrılar var. adet öncesi ağrılarım gibi. sanırım bastırmaya çalışsamda çok korkuyorum hamile değilim diye. hamile olunca da adet döneminde sıkıntı stres yaşanıyormuş. ama ağrılar yaşanıyor mu bilemiyorum. bilgisi olan varsa söyleyebilir misiniz? Dayanamıycam bugün eşim gelince saat 16:30da hcg tahlili yaptırıcam.
kızlar ne olur bana dua edin.
herşey birbirine karıştı. iş yerimiz kapandı. hem aşılama sonucu hem işsizlik stresi mahvoldum bu hafta.
birde sizlerden bilgi istiyorum. aşılama olalı 16 gün oldu. 2 gün sonra adet tarihim geliyor. hep içimde birşey hissettim. olmasa üzülmiycem dedim ama dünden bu yana karnımda ağrılar var. adet öncesi ağrılarım gibi. sanırım bastırmaya çalışsamda çok korkuyorum hamile değilim diye. hamile olunca da adet döneminde sıkıntı stres yaşanıyormuş. ama ağrılar yaşanıyor mu bilemiyorum. bilgisi olan varsa söyleyebilir misiniz? Dayanamıycam bugün eşim gelince saat 16:30da hcg tahlili yaptırıcam.
cnm hamileliğin ilk belirtileride aynı adet belirtileri gibi.
şahsen benim öyle olmuştu.
yok belim ağrıda yok karnım ağrıdı.
ahanda işte şimdi geldi deyip tuvalete koşmuşlugum çok olmuştur hatta.
16 gün oldu diyosun 13. yada 14. günü gidip bi hcg testi yaptırsaydın ya eğer varsa çıkardı.
neyse bakalım hayırlısıyla bugün gidip bi yaptır bakalım.
hayırlı haberlerini bize de vermeyi unutma sakın..
cnm hamileliğin ilk belirtileride aynı adet belirtileri gibi.
şahsen benim öyle olmuştu.
yok belim ağrıda yok karnım ağrıdı.
ahanda işte şimdi geldi deyip tuvalete koşmuşlugum çok olmuştur hatta.
16 gün oldu diyosun 13. yada 14. günü gidip bi hcg testi yaptırsaydın ya eğer varsa çıkardı.
neyse bakalım hayırlısıyla bugün gidip bi yaptır bakalım.
hayırlı haberlerini bize de vermeyi unutma sakın..
canım benım çok üzgünüm gerçekten çok üzüldüm Allah ım sana büyük sabırlar versın sana üzülme demeyecegım çünkü hiç anlamı yok Allah ım bırdaha yasatmasın böyle bır acı kendıne çok dıkkat et Allah a emanet ol öptüm çok
hayat bazen öle üstüne geliyor ki insanın gerçekten de insan diliyle kader dese de içinden isyan edebiliyo..allah'ım sabrını versin sadece sölenecek tek şey bu..seni çok seviyoruz arkadaşım sevincini nasıl paylaştıysan inan ki üzüntün de bizi bi o kadar yaralıyor..teselli olmıycaksınn.bende etmiycem zatenn...çok üzüldümm.ağlıyorumm...söyleyecek hiçbişey yokkk...hiçbişeyyy....
kızlar hemen bilgi verip çıkıcam çok yorgunum , evde dinleniyorum, lekelerimin devam etmesi üzerine çarşamba günü doktora gittiğimizde malesef miniğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, dünde kürtaj oldum, malesef yine nasip olmadı anne olmakKendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanırım bidaha topiğe falan da girmicem, zaten doktorumuz kesinlikle 1 yıl bebek düşünmiceksin dedi bu kadar üstüste kayıptan sonra, en iyisi bu olacak galiba
Allahın takdiri diyoruz ama biliyosunuz buna nekadar alışmıştık artık, diğerleri gibi değildi herşey çok güzel gidiyodu noldu birden anlamadık, benim bütün tahlillerim temiz, bi sorun yok, ama bebeğimize genetik araştırma yapılacak sonucu beklicez artık
Hepinizi çok seviyorum ama bu tür ortamlardan uzak kalmak bana iyi gelecek, hepinizi çok özlicem kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...
Kızlar hemen bilgi verip çıkıcam çok yorgunum , evde dinleniyorum, lekelerimin devam etmesi üzerine çarşamba günü doktora gittiğimizde malesef miniğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, dünde kürtaj oldum, malesef yine nasip olmadı anne olmakkendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanırım bidaha topiğe falan da girmicem, zaten doktorumuz kesinlikle 1 yıl bebek düşünmiceksin dedi bu kadar üstüste kayıptan sonra, en iyisi bu olacak galiba
Allahın takdiri diyoruz ama biliyosunuz buna nekadar alışmıştık artık, diğerleri gibi değildi herşey çok güzel gidiyodu noldu birden anlamadık, benim bütün tahlillerim temiz, bi sorun yok, ama bebeğimize genetik araştırma yapılacak sonucu beklicez artık
Hepinizi çok seviyorum ama bu tür ortamlardan uzak kalmak bana iyi gelecek, hepinizi çok özlicem kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...
içinden gelmesi lazım insanın..yoksa nekadar zorlasan nafile...ben ilk hamişliktede öğrenir öğrenmez bıcır bıcır konuşuyodumm.ama elinde olmuyo insanın..sonra o düşünce buna pek ısınamadımm.konuşmak asla gelmedi içimdenn..eşim kızıyodu bana şaka yollu.günaydın de çocuğa,,,iyi geceler de diyee...
yok içimden gelmiyodu..
nezamanki ultrasonda minik minik hareketlerini gördümm...şimdide susamıyorummannenin yavrusu deyip duruyorumm....
ay bide içime kız doğuyo...hep kızım diyesim geliyorr...
Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallahhh... :97:
GÜNAYDIN BACILARRR...
Evete evet içinden gelmesi lazım
günaydın diyorum bazen annesinin bitanesi deyip seviyorum ama öle oturup konuşma falan yok yani
belki içimden aklımdan geçenleri duyuyordur diyorum
Bu arada günaydın milletttt pardon tünaydınnn
Kızlar hemen bilgi verip çıkıcam çok yorgunum , evde dinleniyorum, lekelerimin devam etmesi üzerine çarşamba günü doktora gittiğimizde malesef miniğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, dünde kürtaj oldum, malesef yine nasip olmadı anne olmakkendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanırım bidaha topiğe falan da girmicem, zaten doktorumuz kesinlikle 1 yıl bebek düşünmiceksin dedi bu kadar üstüste kayıptan sonra, en iyisi bu olacak galiba
yeni mi kalktınız yoksa aaaa....inci kaç kilo olmuş canım yaaa? sen ne zaman gideceksn dr.a??
günaydın kızlar hepinize
şerom canım ne desek boş şuanda..rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize..
kızlaar ben gökçeyi merak ediyorum..naptı acaba,haberi olan varmı?
Bugun gidecektim ama bugun hiç kalkasım gelmedi yataktan gitmedim artık pazartesi falan giderimgeçen ay 360gramdı şimdi ne kadardır bilmiyorum ama 1 ayı geçti kilosuna bktıgında
maşallah benim zıbıdığıma
Bugun gidecektim ama bugun hiç kalkasım gelmedi yataktan gitmedim artık pazartesi falan giderimgeçen ay 360gramdı şimdi ne kadardır bilmiyorum ama 1 ayı geçti kilosuna bktıgında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?