Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kızlarrr ben çok kötü oldum şeroya çok üzüldüm sürekli aglıyorum gözlerim doluyo allahım kimseyi sınamasın evlat acısıyla ana rahmine düştügü an evlat işte

ben vajinal alıyorum ya bakalım, kanama falan bişey yok ama bebeklere bişey olabilir diye ilk haftalarda verdim dedi dr. ay bi keselerinin fotosu varsa koysana ilk zamanlarda nasıllardı
benim keseer ayrı.
hepsi solda.üstüste...

Kızlarrrr superisi dogurmuş sanırım salı günü
Profiline baktım deniz'in halası yazmış

canımmmmm, geliyoruz birazdan yanınıza. Allah analı babalı büyütsün Denizimizi. ayyy çok heyecan yaptık biz :)
Salı, 19:20 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.

şeromm canım ne diyeceğimi ne söyleceğimi bilmiyorum..allahım gani gani sabır versinn...o kadar cok inandımki bu defa sağlıklı geleceğine meleğinin ama allahım onu bizden cok sevmiş ve yanına almış..ne söylesem seni teselli etmeyecek biliyorun aynı acıyı 5 kez yaşadım ve kocaman kızımı kaybettim o an tek düşündüm şey ben nasıl yaşarım artık bu acıyla ama allahım acıyı verdiği zaman dayanma gücünüde yanında veriyo ve aradan 3 yıl gecti hayat devam ediyo.
şuanda kendini iyi hissetmediğin için gelme buralara ama kendini toparlayınca seni yenidne burda göremeyi cok isterimm..seni cok ama cok seviyorum kalbim ve dualarım seninlee öpüyorum canım..

selam kızlarrr ben geldimmm....
guatır testi için hasteney gittim ama alınmadı pazartesi vericem artık..bu arada hala adet olmadım test yaptım bişiycik cıkmadı ama gelmemesi beni iyice strese soktu..:44:
şeromun haberi beni yıktı mahvoldummmm ağlıyorumm hiç böyle bir sonuc beklmeiyordum allahım şeroma sabır versin cok zorr..

kızlar şero nun kaçıncı hamileliğiydi bu?
gamzelikız canım ben yeni geldim aranıza ticker ındaki yazı ilgimi çekti bir de yukarıdaki yazını okuyunca üzüldüm. ccanım sen neden kaybettin bebeklerini. acını hatırlatmak istemem ama.
sende de kan pıht. falan mı var.aynı dertten müzdarip biri olarak soruyorum.
pembedana bundan 5-6 sayfa önce sana da bi şeyler yazmıştın okumadın sanırım.

çok üzüldüm şero ya.diyecek kelime bile yokki.Allahım sabrını verisn inş.
bende doktordan geldik kızlar iyiyimş çok şükür bi problem yok rabbim herkese nasip etsin ama cinsiyetini göstermedi.kaldırmadı poppyu yerinden.
böyle elleri filan görünüyor parmaklarıı.3lü test yapıldı.
bi dahaki renkli ultrason 18 şubat tarihine kaldı

htce üzmek istemem seni ama sormakta istiyorum ilk bebegin ne kadardır kaybettiğinde ve digerleri

ne sordun canım? ben görmedim sanırımmmmmm????

ayy Allahım nekadar güzelll..hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn.kolay doğumlar nasip etsin Rabbimmm...
doğurmuştur bahar doğurmuştur...

hiç ama hiç aklımın ucundan geçmiyordu böylesi...
Rabbime sığınıcaz yapıcakk hiiç bişey yokk...
dayanma gücü versin nagehana Rabbim.onun için en güzel dua bu.acısını hafifletsinn...

hoşgeldin canımm..bebiş iyiyse boşver cinsiyeti..

kızlar birşey sorucam sol kasığım çok ağrıyor sizce neden olur Allahım çok korkuyorum

ne sordun canım? ben görmedim sanırımmmmmm????

geeçen gülsen ile muhabbetimizde senin adın geçti.
pzartesi kendi doktorunamı gideceksin yoksa canım doktorum Tahir Özgüder'emi gideceksin.
birde acını hatırlatmak gibi olmasın ama geçen yıl bebeğini kaybetmişsin sebebi neydi canım??

canım aramıza hoşgeldin..
umarım güzel paylaşımlarımız olur..
canım benim hiçbir neden yok genetik kromozon testlerimz yani bebek kaybetmeme sebeb olacak herşey yapıldı ama biz neden bulunamadı..
en büyüğü bebeğimin 20 haftalıktı normal doğumla alındı diğerleri kücüktü hep ama onlarda benim meleklerim..ama kan pıhtılşamam yok sadece önlem amaclı iğne ve aspirin kullanıcam hamileliğimde...

htce üzmek istemem seni ama sormakta istiyorum ilk bebegin ne kadardır kaybettiğinde ve digerleri

yok kuşum ne demek üzmek..en büyüğü 20 haftalıktı kuşum diğerlerinide 13,9,5,9 haftalara kaybettim..20 haftalık kızımı su azlığı ve gelişim geriliği nedeniyle katbettim ve sonra thlil sonucunda kromozon fazlalığı cıktı doğsadyı özürlü olacaktı...ve zaten cok büyümedi ölmek üzereyken alındı..

ayy Allahım nekadar güzelll..hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn.kolay doğumlar nasip etsin Rabbimmm...
doğurmuştur bahar doğurmuştur...

Amincanımmmm hepimize saglıkla inşAllahhh
keşke telefonu falan olsaydı haber alırdık iyice merak ettim

selammmmm kızlarrr

girer girmezz kötü bi haber okudum Ayyyy allahımm şeroyaaa rabbim sabır versin yaaa inşallah en kısa zamanda toparlar...canımm yaaa çok üzüldüm.inşallah bidaha böyle sonuçlanmaz ..allahım hamile arkadaşlarıma sağlıklı doğum nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…