500u geçmiştir herhldeeeeay süper yaaaa kocaman oldu maşallahhh
ya kızlarrr ben çok kötü oldum şeroya çok üzüldüm sürekli aglıyorum gözlerim doluyoallahım kimseyi sınamasın evlat acısıyla ana rahmine düştügü an evlat işte
ya kızlarrr ben çok kötü oldum şeroya çok üzüldüm sürekli aglıyorum gözlerim doluyoallahım kimseyi sınamasın evlat acısıyla ana rahmine düştügü an evlat işte
pembem geçen progestanı sormuşsun bana,yazamadım bi türlü..günde 3 tane kullandım ben..9.haftada plasenta lekelenmem olunca günde 3 kere 2 şer tane içtim bir hafta boyunca..ama 11.haftaya kadar falan kullandım sanırım.sonra kan hapına ve vitamine başladım..sonra da bissürü iğneye
Kızlar hemen bilgi verip çıkıcam çok yorgunum , evde dinleniyorum, lekelerimin devam etmesi üzerine çarşamba günü doktora gittiğimizde malesef miniğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, dünde kürtaj oldum, malesef yine nasip olmadı anne olmakkendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanırım bidaha topiğe falan da girmicem, zaten doktorumuz kesinlikle 1 yıl bebek düşünmiceksin dedi bu kadar üstüste kayıptan sonra, en iyisi bu olacak galiba
Allahın takdiri diyoruz ama biliyosunuz buna nekadar alışmıştık artık, diğerleri gibi değildi herşey çok güzel gidiyodu noldu birden anlamadık, benim bütün tahlillerim temiz, bi sorun yok, ama bebeğimize genetik araştırma yapılacak sonucu beklicez artık
Hepinizi çok seviyorum ama bu tür ortamlardan uzak kalmak bana iyi gelecek, hepinizi çok özlicem kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...
şeromm canım ne diyeceğimi ne söyleceğimi bilmiyorum..allahım gani gani sabır versinn.. .o kadar cok inandımki bu defa sağlıklı geleceğine meleğinin ama allahım onu bizden cok sevmiş ve yanınakalbim ve dualarım seninlee öpüyorum canım..
kızlar şero nun kaçıncı hamileliğiydi bu?
gamzelikız canım ben yeni geldim aranıza ticker ındaki yazı ilgimi çekti bir de yukarıdaki yazını okuyunca üzüldüm. ccanım sen neden kaybettin bebeklerini. acını hatırlatmak istemem ama.
sende de kan pıht. falan mı var.aynı dertten müzdarip biri olarak soruyorum.
pembedana bundan 5-6 sayfa önce sana da bi şeyler yazmıştın okumadın sanırım.
ne sordun canım? ben görmedim sanırımmmmmm????
Kızlarrrr superisi dogurmuş sanırım salı günü
Profiline baktım deniz'in halası yazmış
canımmmmm, geliyoruz birazdan yanınıza. Allah analı babalı büyütsün Denizimizi. ayyy çok heyecan yaptık biz :)
Salı, 19:20 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.
şeromm canım ne diyeceğimi ne söyleceğimi bilmiyorum..allahım gani gani sabır versinn.. .o kadar cok inandımki bu defa sağlıklı geleceğine meleğinin ama allahım onu bizden cok sevmiş ve yanına almış. .ne söylesem seni teselli etmeyecek biliyorun aynı acıyı 5 kez yaşadım ve kocaman kızımı kaybettim o an tek düşündüm şey ben nasıl yaşarım artık bu acıyla ama allahım acıyı verdiği zaman dayanma gücünüde yanında veriyo ve aradan 3 yıl gecti hayat devam ediyo.
şuanda kendini iyi hissetmediğin için gelme buralara ama kendini toparlayınca seni yenidne burda göremeyi cok isterimm..seni cok ama cok seviyorum kalbim ve dualarım seninlee öpüyorum canım..
çok üzüldüm şero ya.diyecek kelime bile yokki.Allahım sabrını verisn inş.
bende doktordan geldik kızlar iyiyimş çok şükür bi problem yok rabbim herkese nasip etsin ama cinsiyetini göstermedi.kaldırmadı poppyu yerinden.
böyle elleri filan görünüyor parmaklarıı.3lü test yapıldı.
bi dahaki renkli ultrason 18 şubat tarihine kaldı
ne sordun canım? ben görmedim sanırımmmmmm????
canım aramıza hoşgeldin..kızlar şero nun kaçıncı hamileliğiydi bu?
gamzelikız canım ben yeni geldim aranıza ticker ındaki yazı ilgimi çekti bir de yukarıdaki yazını okuyunca üzüldüm. ccanım sen neden kaybettin bebeklerini. acını hatırlatmak istemem ama.
sende de kan pıht. falan mı var.aynı dertten müzdarip biri olarak soruyorum.
pembedana bundan 5-6 sayfa önce sana da bi şeyler yazmıştın okumadın sanırım.
htce üzmek istemem seni ama sormakta istiyorum ilk bebegin ne kadardır kaybettiğinde ve digerleri
Kızıma ilk yazdıgım not geçti bugun elime 5+5 mişiz o gün kalbini görmüşüz
ayy Allahım nekadar güzelll..hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn.kolay doğumlar nasip etsin Rabbimmm...
doğurmuştur bahar doğurmuştur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?