kızlar birşey sorucam sol kasığım çok ağrıyor sizce neden olur Allahım çok korkuyorum
yerim ben senin inci tanesi kızınııı...Kızıma ilk yazdıgım not geçti bugun elime 5+5 mişiz o gün kalbini görmüşüz
hiç ama hiç aklımın ucundan geçmiyordu böylesi...
Rabbime sığınıcaz yapıcakk hiiç bişey yokk...
dayanma gücü versin nagehana Rabbim.onun için en güzel dua bu.acısını hafifletsinn...
Amincanımmmm hepimize saglıkla inşAllahhh
keşke telefonu falan olsaydı haber alırdık iyice merak ettim
canım bu kadar takma lütfen kafanaaaaaaaaaaaa kötü düşünce kötüyü getirir kasıklarınında agrıması normal uykunda gelir midende bulanır hepsi normal adet agrısı bile olur yani kanaman olmadıgı sürece hiç korkma.olcak olduktan sonra bişey her türrlü oluyo önüne geçemezsin yani benim bebegim öldügünde ne kanamam oldu ne bişeyim hissetmiştim bişe oldugunu öyle gittimki yanılmamışım o yüzden kötüyü düşünmeki kötü gelmesin
kızlar birşey sorucam sol kasığım çok ağrıyor sizce neden olur Allahım çok korkuyorum
bayagıda büyükmüş allahım inşAllah bu defa yüzünüzü güldürür canımcımmmmyok kuşum ne demek üzmek..en büyüğü 20 haftalıktı kuşum diğerlerinide 13,9,5,9 haftalara kaybettim..20 haftalık kızımı su azlığı ve gelişim geriliği nedeniyle katbettim ve sonra thlil sonucunda kromozon fazlalığı cıktı doğsadyı özürlü olacaktı...ve zaten cok büyümedi ölmek üzereyken alındı..
ayyyyy bizde 5+5 iz bugünnnn... o zaman pazartesi belli olur kaç tane yola devam edeceğimiz...
yerim ben senin inci tanesi kızınııı...
hala bu hatayı niye yapıyoruzki...belli bişey işte.kız son haftalarda şu gün doğurucam falan deyip duruyodu..niye birimiz olsun telefonunu almadıkkii..
Amincanımmmm hepimize saglıkla inşAllahhh
keşke telefonu falan olsaydı haber alırdık iyice merak ettim
bayagıda büyükmüş allahım inşAllah bu defa yüzünüzü güldürür canımcımmmm
bi dogurim söz yeyinnnnn onuuuun
sorma elifim yaaa yeliz msn görüşürken o söyledi şok oldum azım acık kaldıı gözyaşlarımı tutamadım..evet canım rabbim sabır ve güc versinn kacıncı oldu ama bu cok farklıydı..
ya kızlar, bence hepimizin telefonu birimizde mutlaka olsun..kimde kimin telefonu varsa o arar,ulaşır..en azından böyle merak içinde kalmayız.. benim numaram fatoşta var..herkes versin numarasını birilerine..merak ediyoruz yoksa
ya kızlar, bence hepimizin telefonu birimizde mutlaka olsun..kimde kimin telefonu varsa o arar,ulaşır..en azından böyle merak içinde kalmayız.. benim numaram fatoşta var..herkes versin numarasını birilerine..merak ediyoruz yoksa
evet ya akıllanmıcazz bak bir superisini bide karagulu çok merak ediyorum muhtemelen ikiside dogurdu ama beklicez artık mecbur
Topuklu ayakkabı merhaba.
Sanırım sende üçüz hamilesin.
Canım yaa nasıl hamile kaldın sen bu miniklere.
Birde cinsiyetleri neler.
Ayy maşallah 31. Haftadasın. Kim bilir ne kadar ağırlaşmışsındır canım yaa.
evet canım büyüktüü o kadar hareketliydiki kıpır kpır hiç durmazdıı hatta artık suyu olmadığından yumruk gibi kalmasına rağmen halada haraket etmek için caba saf ederdi kuzum...doğdu gördümm ama yüzünü göstermedilerr o bedenii minnacıkk oyuncak bebek kadar ama boyu cok uzundu yavrum cennette kardeşleriyle bekliyo bizi...
hayırlısıyla doğurda hele birrr kıyıpta yiyemem ben onuuu anca koklarım o cennet kokusunu kuzumunnnn..
merhaba canım..aramıza hoşgeldin.
evet canım üçüz hamileyim
klomen kullandım ben ama doktorum genetik olduğunu söyledi.hem benim hem eşimin ailesinde ikiz-üçüz sayısı çok fazla..
cinsiyetlerine gelinceeeekendi doktorum 2 kız 1 erkek diyor..yakında olan başka bi doktor ise ısrarla 2 erkek 1 kız diyor bakalım ne çıkarcam
artık son zamanlarım ve çok ağırlaştım..belim feci ağrıyor..daha bissürü dert işte..onlar sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
senin meleğini allah bağışlasın..
evet yaa..bide doğum yapanlar bi şekilde ya faceden yada burdan iki kelime yazıp çıktı ama kargull hiç uğramadı...
benim tinkerla karasuda var.karasuyum kolay kolay girmez artıkk...
özellikle doğumu yaklaşanlardan alalımm...
merhaba canım..aramıza hoşgeldin.
Evet canım üçüz hamileyim
Klomen kullandım ben ama doktorum genetik olduğunu söyledi.hem benim hem eşimin ailesinde ikiz-üçüz sayısı çok fazla..
Cinsiyetlerine gelinceeeekendi doktorum 2 kız 1 erkek diyor..yakında olan başka bi doktor ise ısrarla 2 erkek 1 kız diyor bakalım ne çıkarcam
Artık son zamanlarım ve çok ağırlaştım..belim feci ağrıyor..daha bissürü dert işte..onlar sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
Senin meleğini allah bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?