Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar birşey sorucam sol kasığım çok ağrıyor sizce neden olur Allahım çok korkuyorum

canım bu kadar takma lütfen kafanaaaaaaaaaaaa kötü düşünce kötüyü getirir kasıklarınında agrıması normal uykunda gelir midende bulanır hepsi normal adet agrısı bile olur yani kanaman olmadıgı sürece hiç korkma.olcak olduktan sonra bişey her türrlü oluyo önüne geçemezsin yani benim bebegim öldügünde ne kanamam oldu ne bişeyim hissetmiştim bişe oldugunu öyle gittimki yanılmamışım o yüzden kötüyü düşünmeki kötü gelmesin

Kızıma ilk yazdıgım not geçti bugun elime 5+5 mişiz o gün kalbini görmüşüz
yerim ben senin inci tanesi kızınııı...
hiç ama hiç aklımın ucundan geçmiyordu böylesi...
Rabbime sığınıcaz yapıcakk hiiç bişey yokk...
dayanma gücü versin nagehana Rabbim.onun için en güzel dua bu.acısını hafifletsinn...

sorma elifim yaaa yeliz msn görüşürken o söyledi şok oldum azım acık kaldıı gözyaşlarımı tutamadım..evet canım rabbim sabır ve güc versinn kacıncı oldu ama bu cok farklıydı..

Amincanımmmm hepimize saglıkla inşAllahhh
keşke telefonu falan olsaydı haber alırdık iyice merak ettim

hala bu hatayı niye yapıyoruzki...belli bişey işte.kız son haftalarda şu gün doğurucam falan deyip duruyodu..niye birimiz olsun telefonunu almadıkkii..

Topuklu ayakkabı merhaba.
Sanırım sende üçüz hamilesin.
Canım yaa nasıl hamile kaldın sen bu miniklere.
Birde cinsiyetleri neler.
Ayy maşallah 31. Haftadasın. Kim bilir ne kadar ağırlaşmışsındır canım yaa.

tmm canım sağol aslında biliyorum ama galiba kendimi rahatlatmak istiyorum bildiklerimi başkalarına onaylatmak onlardan da duymak istiyorum

kızlar birşey sorucam sol kasığım çok ağrıyor sizce neden olur Allahım çok korkuyorum

korkma o agrılar normal bende halen devam ediyor adet sancısı gibi ilk 3 ay çok daha fazla hissediyorsun

bayagıda büyükmüş allahım inşAllah bu defa yüzünüzü güldürür canımcımmmm

ayyyyy bizde 5+5 iz bugünnnn... o zaman pazartesi belli olur kaç tane yola devam edeceğimiz...

işte ondan yazdım belki 3 dene olunca göremeye bilir ama benimkinin alan genişti

yerim ben senin inci tanesi kızınııı...

bi dogurim söz yeyinnnnn onuuuun

hala bu hatayı niye yapıyoruzki...belli bişey işte.kız son haftalarda şu gün doğurucam falan deyip duruyodu..niye birimiz olsun telefonunu almadıkkii..

evet ya akıllanmıcazz bak bir superisini bide karagulu çok merak ediyorum muhtemelen ikiside dogurdu ama beklicez artık mecbur

Amincanımmmm hepimize saglıkla inşAllahhh
keşke telefonu falan olsaydı haber alırdık iyice merak ettim

ya kızlar, bence hepimizin telefonu birimizde mutlaka olsun..kimde kimin telefonu varsa o arar,ulaşır..en azından böyle merak içinde kalmayız.. benim numaram fatoşta var..herkes versin numarasını birilerine..merak ediyoruz yoksa

bayagıda büyükmüş allahım inşAllah bu defa yüzünüzü güldürür canımcımmmm

bi dogurim söz yeyinnnnn onuuuun

evet canım büyüktüü o kadar hareketliydiki kıpır kpır hiç durmazdıı hatta artık suyu olmadığından yumruk gibi kalmasına rağmen halada haraket etmek için caba saf ederdi kuzum...doğdu gördümm ama yüzünü göstermedilerr o bedenii minnacıkk oyuncak bebek kadar ama boyu cok uzundu yavrum cennette kardeşleriyle bekliyo bizi...

hayırlısıyla doğurda hele birrr kıyıpta yiyemem ben onuuu anca koklarım o cennet kokusunu kuzumunnnn..

sorma elifim yaaa yeliz msn görüşürken o söyledi şok oldum azım acık kaldıı gözyaşlarımı tutamadım..evet canım rabbim sabır ve güc versinn kacıncı oldu ama bu cok farklıydı..

evet bu sefer hareketlerini bile görmüştü..şok oldum resmen..araştırması yapılsında sonuç belli olsun inşallahh.bu belirsizlik deli ediyor insanı..ondanmı bundanmı derken tadını çıkaramıyor insann.ben ilkinin nedeni belli olmadığı için hala bazenn acaba şumu deyip duruyorum..inşallah bu sondurr onlar içinn..
inşallah bunun kesin teşhisi konurda birdahakine önlem alınır ve sağ salim doğurur yavrusunu...
ama tabi herşeyden önce onun sağlığı önemli..fiziksel ve ruhsal..yıprandı...
sömestrda iyi bi tatile çıksalarda kafa dağıtsa azcıkk...
Rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin omzumuza...sabır versinn.dayanma gücü versinn...

evet bencede ama gökce vermezdi koçişi resmini bile paylaşmasına kızıyodu...
benimde tlf ayşede ve fatoşta var...

evet bencedeeee bakın bende numarası olanlar
topuklu
smart
pembe
beren
hatce
seliz

evet ya akıllanmıcazz bak bir superisini bide karagulu çok merak ediyorum muhtemelen ikiside dogurdu ama beklicez artık mecbur

evet yaa..bide doğum yapanlar bi şekilde ya faceden yada burdan iki kelime yazıp çıktı ama kargull hiç uğramadı...

benim tinkerla karasuda var.karasuyum kolay kolay girmez artıkk...
özellikle doğumu yaklaşanlardan alalımm...

merhaba canım..aramıza hoşgeldin.
evet canım üçüz hamileyim
klomen kullandım ben ama doktorum genetik olduğunu söyledi.hem benim hem eşimin ailesinde ikiz-üçüz sayısı çok fazla..
cinsiyetlerine gelinceeee kendi doktorum 2 kız 1 erkek diyor..yakında olan başka bi doktor ise ısrarla 2 erkek 1 kız diyor bakalım ne çıkarcam
artık son zamanlarım ve çok ağırlaştım..belim feci ağrıyor..daha bissürü dert işte..onlar sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
senin meleğini allah bağışlasın..

yavrum yaaa hareketlerden sonra kaybetmek sanırım daha zordur neyse kapatalım bu konuyu senide daha falz üzmeyim ben gelecekte güzel günler görecegiz inşAllah bebeklerimizleee

amin canım amin Rabbim seninde kucağında göstersin evletlarını inşallah.
nasıl bakacaksın onlara yardım edecek bi yakının varmı??

evinde net yoktu onun işten çıkınca baglanana kadar gelemem demişti demekki baglanmadı
bu arada sana özelden msj attım numaramı

ayyy çiğdemmmm seninde az kalmış yaa kıssss son halinide görelim o kocamann göbüşünüüü ayyy üç taneeee üçç ne güzell bi çırpıda çıkarısın inşallah

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

---------

Beklenen Regl Tarihleri:

Seliz......................................1 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84-pembedana

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??--

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…