amin canım amin Rabbim seninde kucağında göstersin evletlarını inşallah.
nasıl bakacaksın onlara yardım edecek bi yakının varmı??
ayyy çiğdemmmm seninde az kalmış yaa kıssss son halinide görelim o kocamann göbüşünüüü ayyy üç taneeee üçç ne güzell bi çırpıda çıkarısın inşallah
geeçen gülsen ile muhabbetimizde senin adın geçti.
pzartesi kendi doktorunamı gideceksin yoksa canım doktorum Tahir Özgüder'emi gideceksin.
birde acını hatırlatmak gibi olmasın ama geçen yıl bebeğini kaybetmişsin sebebi neydi canım??
amin canım..kayımvalidem ve annem yardımcı olucaklar canım.
şu kocaman göbüşümü hayatta göstermemazıcık kaldı valla.nasipse 4,5 hafta sonra geliyor miniklerim...
canım benim ikinici bebeğimde neden belliydi ama bende veya eşimde bir sorun yoktu yani bebeğinde böyle olması sadece şansızlık sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklanıyor dediler..inşallah alahım şeromada birdaha böyle birşey yaşatmaz..tekrar hamiş kaldığında rabbim sağ salim kucağına versin..evet bu sefer hareketlerini bile görmüştü..şok oldum resmen..araştırması yapılsında sonuç belli olsun inşallahh.bu belirsizlik deli ediyor insanı..ondanmı bundanmı derken tadını çıkaramıyor insann.ben ilkinin nedeni belli olmadığı için hala bazenn acaba şumu deyip duruyorum..inşallah bu sondurr onlar içinn..
inşallah bunun kesin teşhisi konurda birdahakine önlem alınır ve sağ salim doğurur yavrusunu...
ama tabi herşeyden önce onun sağlığı önemli..fiziksel ve ruhsal..yıprandı...
sömestrda iyi bi tatile çıksalarda kafa dağıtsa azcıkk...
Rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin omzumuza...sabır versinn.dayanma gücü versinn...
yavrum yaaa hareketlerden sonra kaybetmek sanırım daha zordur neyse kapatalım bu konuyu senide daha falz üzmeyim ben gelecekte güzel günler görecegiz inşAllah bebeklerimizleee
topukluuuu, iğne bir sürü demişsin yaaa? ne iğnesi kullandın kuzum sen yaaa...hiç sevmem ben iğneyi. korkarım hattaaa...bak midem bulandı korkudan:18:
topukluuuu, iğne bir sürü demişsin yaaa? ne iğnesi kullandın kuzum sen yaaa...hiç sevmem ben iğneyi. korkarım hattaaa...bak midem bulandı korkudan:18:
canım benim ikinici bebeğimde neden belliydi ama bende veya eşimde bir sorun yoktu yani bebeğinde böyle olması sadece şansızlık sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklanıyor dediler..inşallah alahım şeromada birdaha böyle birşey yaşatmaz..tekrar hamiş kaldığında rabbim sağ salim kucağına versin..
dün albümlere baktım biraz yeni bir bayan doğum yapmış allahım bir kare varki dünyadaki herşeye bedel..işte bu
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17730&attachmentid=126438
canım ben kasımdan beri haftada bir popişten erken doğum önleyici iğne kullanıyorum.. yine kasımdan beri hareketlerim azaldı diye,pıhtılaşma olmasın diye hergün koldan kan sulandırıcı iğne yiyorum..
28.haftamda bebeklerin ciğerleri erken gelişsin diye ciğer geliştirici iğne yedim...
üff bissürü işte..
canım ben kasımdan beri haftada bir popişten erken doğum önleyici iğne kullanıyorum.. yine kasımdan beri hareketlerim azaldı diye,pıhtılaşma olmasın diye hergün koldan kan sulandırıcı iğne yiyorum..
28.haftamda bebeklerin ciğerleri erken gelişsin diye ciğer geliştirici iğne yedim...
üff bissürü işte..
ee bunlar banada olcak o zamannnn...korktum ba şimdiii yaaaa
ay ondan sonraki fotoda çook güzelll...
ne kadar güzel bi karee...
BENİM ANNEMDE Bİ KERE BENİM İÇİN HAYAT ANNE OLDUKTAN SONRA BAŞladı demişti..
hiç unutmam o sözünü..
ki annem böyle laflar kullanan bi kadın değildirr...
Rabbim tüm bayanlara nasip etsinn inşalalhhh...
kızlar ben uzanayım artık..yoruldum .. gelirim yine
aslında hepsi cok güzel ama işte o kare benim içimi burktu.
ay ondan sonraki fotoda çook güzelll...
ne kadar güzel bi karee...
BENİM ANNEMDE Bİ KERE BENİM İÇİN HAYAT ANNE OLDUKTAN SONRA BAŞladı demişti..
hiç unutmam o sözünü..
ki annem böyle laflar kullanan bi kadın değildirr...
Rabbim tüm bayanlara nasip etsinn inşalalhhh...
kızlar ben uzanayım artık..yoruldum .. gelirim yine
,seastar, listeye ekledim seni canım
ne kadar güzel ve ne kadar doğru söylemiş
amin inşallah canım
selam kızlar nasılsınız şero listede neden yok bişeymi oldu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?