Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
amin canım amin Rabbim seninde kucağında göstersin evletlarını inşallah.
nasıl bakacaksın onlara yardım edecek bi yakının varmı??

amin canım..kayımvalidem ve annem yardımcı olucaklar canım.

ayyy çiğdemmmm seninde az kalmış yaa kıssss son halinide görelim o kocamann göbüşünüüü ayyy üç taneeee üçç ne güzell bi çırpıda çıkarısın inşallah

şu kocaman göbüşümü hayatta göstermem azıcık kaldı valla.nasipse 4,5 hafta sonra geliyor miniklerim...

gülsenin doktoru da özel. dün gece baktık benim sigortam kapsamıyor onu. yoksa bende istiyordum onada gitmeyi. benim doktorumda iyidir ama durum biraz garip olunca, şaşırdık ve ikinci bir ağızdan duymayı istiyor insan. sonuç olarak eşim gerek yok şimdilik dedi, ama ileride mutlaka onada bi giderim gibi geliyor... kendi doktorumu asla bırakmam zaten canım...
benim bebeğimde turner sendromu diye bir sorun çıktı. 17 haftalıktı, doğum yaptım. canım acımıyor artık, sanki onun adına 3 tane birden mucize geldi gibi...ben ona bağlıyorum. ve bebeklerim sağasağlam olacak beni hiç üzmeyecekler biliyorum, nasıl iyi hissediyorum kendimi anlatamam...

Son düzenleme:
canım benim ikinici bebeğimde neden belliydi ama bende veya eşimde bir sorun yoktu yani bebeğinde böyle olması sadece şansızlık sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklanıyor dediler..inşallah alahım şeromada birdaha böyle birşey yaşatmaz..tekrar hamiş kaldığında rabbim sağ salim kucağına versin..
dün albümlere baktım biraz yeni bir bayan doğum yapmış allahım bir kare varki dünyadaki herşeye bedel..işte bu
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17730&attachmentid=126438

yavrum yaaa hareketlerden sonra kaybetmek sanırım daha zordur neyse kapatalım bu konuyu senide daha falz üzmeyim ben gelecekte güzel günler görecegiz inşAllah bebeklerimizleee

tabikide zordu ama ne yapalım allahın tatiri..
artıkın üzülmüyorum kuşumm aradan dolu dolu 3 yıl gecti..
inşallahh kuzum yaaaa allahım güzel günleri görmeyi nasip etsin banaaaaaa inşallahhhhhh...

topukluuuu, iğne bir sürü demişsin yaaa? ne iğnesi kullandın kuzum sen yaaa...hiç sevmem ben iğneyi. korkarım hattaaa...bak midem bulandı korkudan:18:

topukluuuu, iğne bir sürü demişsin yaaa? ne iğnesi kullandın kuzum sen yaaa...hiç sevmem ben iğneyi. korkarım hattaaa...bak midem bulandı korkudan:18:

canım o erken doğum olmasın diye kalcadan her hafta 1 tane iğne oldu ve önlem amaclı kan sulandırı iğne vuruldu..kan sulandırıcıyı kendin yapıyon koldan,bacaktan,göbekten olmak üzre nerden istersen ama göbekten olan ilk 4 ay vuruluyo sonra kol veya bacağa geciliyo....
yani miden filan bulanmasınn başına gelince ne yapıcan..

canım ben kasımdan beri haftada bir popişten erken doğum önleyici iğne kullanıyorum.. yine kasımdan beri hareketlerim azaldı diye,pıhtılaşma olmasın diye hergün koldan kan sulandırıcı iğne yiyorum..
28.haftamda bebeklerin ciğerleri erken gelişsin diye ciğer geliştirici iğne yedim...
üff bissürü işte..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

---------

Beklenen Regl Tarihleri:

Seliz......................................1 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84-pembedana --seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??--

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)

ay ondan sonraki fotoda çook güzelll...
ne kadar güzel bi karee...
BENİM ANNEMDE Bİ KERE BENİM İÇİN HAYAT ANNE OLDUKTAN SONRA BAŞladı demişti..
hiç unutmam o sözünü..
ki annem böyle laflar kullanan bi kadın değildirr...
Rabbim tüm bayanlara nasip etsinn inşalalhhh...

ee bunlar banada olcak o zamannnn...korktum ba şimdiii yaaaa

ee bunlar banada olcak o zamannnn...korktum bak şimdiii yaaaa

ne kadar güzel ve ne kadar doğru söylemiş
amin inşallah canım

kızlar ben uzanayım artık..yoruldum .. gelirim yine

keşke bende yatıp dinlenebilsem iyi dinlenmeler

aslında hepsi cok güzel ama işte o kare benim içimi burktu..cünki bende o catalda yatarken sevincten değilde üzüntüden ağlıyordum ve bebeğimin benden uzaklaştığını izliyordum...
onun için cok ilgimi cekti ve duygulandım....
rabbim dediğin gibi bütün bayanlara bu duyguyu tatmayı nasip etsin...
annende cok güzel ve doğru birşey söylemiş...

kızlar ben uzanayım artık..yoruldum .. gelirim yine

güle güle canımmmmmm öpüyorum siziiii...

ne kadar güzel ve ne kadar doğru söylemiş
amin inşallah canım

seastar canım seninle hiç konuşma fırsatımız olmadı..topiğimize hoşgeldinn..
bebişin hayırlı ve sağlıklı olsun..allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallahh...

selam kızlar nasılsınız şero listede neden yok bişeymi oldu yoksa

hoşgeldin nurummmmm...
nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...
evet canım bugün şero geldi ve bebeğinin kalp atışları durmuş perşembe günü kürtaş olmuş..cok ama cok üzüldükk keşke böyle bişey olmasaydı..ve artık topiğe gelmicekmiş..dr. 1 yıl bebek düşünmeyin demiş..öyel işte canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…