hoşgeldin nurummmmm...
nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...
evet canım bugün şero geldi ve bebeğinin kalp atışları durmuş perşembe günü kürtaş olmuş..cok ama cok üzüldükk keşke böyle bişey olmasaydı..ve artık topiğe gelmicekmiş..dr. 1 yıl bebek düşünmeyin demiş..öyel işte canımm...
seastar canım seninle hiç konuşma fırsatımız olmadı..topiğimize hoşgeldinn..
bebişin hayırlı ve sağlıklı olsun..allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallahh...
Allahım ya çok üzüldüm neden olmuş peki aklıma öyle bişey getirmedimde yanlışlıkla adı yok demiştim Allah sabır versin eşine ve kendine beninde annem ve babam yanımda onlar geldiler memleketten idare ediyoruz canım benim Allahım hayırlısını versin canım
hoşbuldum hemde çok hoşbuldum
amin tüm bebek bekleyen ve arzulayan herkese nasip etsin
evet bizde cok üzüldük ama herşey allahın taktiri yapacak bişey..
sebebi henüz belli değil bebek patolojiye gidecekmiş sonuc orda belli olucak..
ohh seninde annenler yanında sevindim hiç olmassa biraz annen bakar yemeklerini yapar daha rahat edersin..
aminn canım allahım herkeze hayırlısını versin..
hatice fotolar çok güzel ya.Allahı bi an önce sanada nasip eder inş..
günaydın kızlar ege hasta oldu ya..ben bır hafta once grıp olmuştum..kendımı sakınmama ragmen gecmıs ona da zaten bı kaç gundur bakıcıda pek bır sey yemıyormus sureklı ıkınır gıbı sesler cıkarıyormus o da ben de ek gıdaya gectık dıye kabız zannettık taki dün sabaha kadar ..bi ateslendıkı kuzum gormeyın ..o küçücük bebek nasıl inliyo anlatamam..allahım bebelerımızı hastalıktan uzak tutsun hıç ama hiç yakışmıyor hastalık..dün okula gıtmedım dr umuza gıttık ..ates dusurucu falan verdı..dunden berı çıplak haldeyken soguk bez uyguladım sırkelı suyla ..bu sabah yıne atesı vardı..kıyamadım bakıcıya bırakamadım..okulu ektım yıne..allahım çalışan anne olmak ne zormuş..ama sadece bende yemek yıyor hastayken...gorsenız burnuda tıkalı emmede zorlanıyor..ooof sımdı uykudan uyandı neşeli neşeli konuşuyo...bıraz daha ıyı gıbi..şükürler olsun ama o ıkı gunde ben çöktüm resmen tüm yüzüm alerji oluş sıkıntıdan..öle işte herkese günaydın tekrar
Kızlar hemen bilgi verip çıkıcam çok yorgunum , evde dinleniyorum, lekelerimin devam etmesi üzerine çarşamba günü doktora gittiğimizde malesef miniğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, dünde kürtaj oldum, malesef yine nasip olmadı anne olmakkendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanırım bidaha topiğe falan da girmicem, zaten doktorumuz kesinlikle 1 yıl bebek düşünmiceksin dedi bu kadar üstüste kayıptan sonra, en iyisi bu olacak galiba
Allahın takdiri diyoruz ama biliyosunuz buna nekadar alışmıştık artık, diğerleri gibi değildi herşey çok güzel gidiyodu noldu birden anlamadık, benim bütün tahlillerim temiz, bi sorun yok, ama bebeğimize genetik araştırma yapılacak sonucu beklicez artık
Hepinizi çok seviyorum ama bu tür ortamlardan uzak kalmak bana iyi gelecek, hepinizi çok özlicem kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...
kızlarr bişey sormak istiyorum acaba adetim gelmesi için ne yapmam lazımm...kac gündür ılık duş alıyorum ama nafile ilaçta almak istemiyorum..
Merhaba canım!
Aaa adet mi olamadın sen kıyamam...Vallahi canım ne iyi gelirki...Hani söktüren yiyecekler var mı inan bilmiyorum.Bana bir kere çok uzun oldu onda da farlutal içmek zorunda kaldım ama sen şimdi içmek istemiyorsun.Bence stres yapma düşünmemeye çalış gelir canım yakın zamanda.
merhaba canım hoşgeldin....
evet ya adet olmadım gebelikte yok ama gelmeye hiç niyetli değil sanki dr. 1 hafta bekle gelmesse ara beni ilaç yazayım dedi..ama ilaç kullanmak istemiyorum neyse çarşambaya kadar gelmesse artık arayıp isticem neyapayım bir mecbur..
hamilelik belirtileri arasında idrarınızı yaparken yanma var mıdır? hamile arkadaşlara böyle birşey olmu mu acaba?
Canım benim bildiğim idrar yaparken yanma varsa "idrar yolu enfeksiyonu"ndan kaynaklıdır.Bunu bir dönem ben de yaşadım;ağrım çok oldu bu hastalıktan.Ayrıca hamilelerin sıkça yaşadığı bir durum.Yani hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum ben.
alında yaşadığım şey idrar yanmasımı tam olarak bilemiyorum çünkü hiç başıma gelmedi daha önce bu bahsettiğim şeyde bugun oldu ilk defa idrarımı yaparken normalden çok daha sıcaklık hissediyorum sanki yakıyomuş gibi kaşıntı veriyor gibi ama acı değil. ayın 12 si gibi adet olmam gerekiyordu hala olmadım o yüzden bi sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?