Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Allahım ya çok üzüldüm neden olmuş peki aklıma öyle bişey getirmedimde yanlışlıkla adı yok demiştim Allah sabır versin eşine ve kendine beninde annem ve babam yanımda onlar geldiler memleketten idare ediyoruz canım benim Allahım hayırlısını versin canım

seastar canım seninle hiç konuşma fırsatımız olmadı..topiğimize hoşgeldinn..
bebişin hayırlı ve sağlıklı olsun..allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallahh...

hoşbuldum hemde çok hoşbuldum
amin tüm bebek bekleyen ve arzulayan herkese nasip etsin

evet bizde cok üzüldük ama herşey allahın taktiri yapacak bişey..
sebebi henüz belli değil bebek patolojiye gidecekmiş sonuc orda belli olucak..
ohh seninde annenler yanında sevindim hiç olmassa biraz annen bakar yemeklerini yapar daha rahat edersin..
aminn canım allahım herkeze hayırlısını versin..

öyle canım Allahım bekleyen herkesi melekleriyle mükafatlandırsın inşallah

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

---------

Beklenen Regl Tarihleri:

Seliz......................................1 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84-pembedana --seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??--

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)

kızlarr bişey sormak istiyorum acaba adetim gelmesi için ne yapmam lazımm...kac gündür ılık duş alıyorum ama nafile ilaçta almak istemiyorum..

Canım Egemiz hastalanmış çok çok geçmiş olsun... Tez zamanda da iyi olur inşallah. Anne yüreği işte kendin hasta olsan umursamazsın ama o hasta olunca sen ondan çok daha fazla üzülüyorsun ama ilaçları iyi gelir ve düzelir...

Canım benim gerçekten ben de çok üzüldüm;içim burkuldu.Keşke birşeyler desekte acın dinse ama sözün bittiği yerdeyiz.Allah ım cennetinde buluştursun sizi inşallah. Allah ım sana eşine ailene güç kuvvet sabır versin. Seni çok seviyoruz her zaman dualarımızla kalbımızle yanınızdayız istediğin zaman gel canım senı çok özlicez.Allah a emanet ol!

kızlarr bişey sormak istiyorum acaba adetim gelmesi için ne yapmam lazımm...kac gündür ılık duş alıyorum ama nafile ilaçta almak istemiyorum..

Merhaba canım!
Aaa adet mi olamadın sen kıyamam...Vallahi canım ne iyi gelirki...Hani söktüren yiyecekler var mı inan bilmiyorum.Bana bir kere çok uzun oldu onda da farlutal içmek zorunda kaldım ama sen şimdi içmek istemiyorsun.Bence stres yapma düşünmemeye çalış gelir canım yakın zamanda.

Fıstıklar hepinize merhabalar!
Açıkçası duyduğum habere çook üzüldüm moralim çok bozuldu
Sizlerde eminim öylesiniz...Allah ım sabır versin bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin olmayan ve isteyen tüm arkadaslarımıza en sağlıklısı ve hayırlısından evlatlar nasip etsin en tez zamanda!

merhaba canım hoşgeldin....
evet ya adet olmadım gebelikte yok ama gelmeye hiç niyetli değil sanki dr. 1 hafta bekle gelmesse ara beni ilaç yazayım dedi..ama ilaç kullanmak istemiyorum neyse çarşambaya kadar gelmesse artık arayıp isticem neyapayım bir mecbur..

nyese ben kactım kızlarrr herkeze iyi hafta sonları hepicinizi tek tek öptüm bebişleride ayrı öptüm en kocamanından...
görüşürüzzzzzzz başş başşş:79::79:

hamilelik belirtileri arasında idrarınızı yaparken yanma var mıdır? hamile arkadaşlara böyle birşey olmu mu acaba?

Anladım canım merak etme stres yapma üstüne düştükçe nedense daha bir nazlanıyor kırmızılar :)
İnşallah hiç bir şey içmene gerek kalmadan gelirler...Evet canım gelmezse arar yazdırırsın.Zaten içmeye başlayınca geliyorlar. Kendine çok dikkat et canım;biz de seni öpüyoruz!

hamilelik belirtileri arasında idrarınızı yaparken yanma var mıdır? hamile arkadaşlara böyle birşey olmu mu acaba?

Canım benim bildiğim idrar yaparken yanma varsa "idrar yolu enfeksiyonu"ndan kaynaklıdır.Bunu bir dönem ben de yaşadım;ağrım çok oldu bu hastalıktan.Ayrıca hamilelerin sıkça yaşadığı bir durum.Yani hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum ben.

alında yaşadığım şey idrar yanmasımı tam olarak bilemiyorum çünkü hiç başıma gelmedi daha önce bu bahsettiğim şeyde bugun oldu ilk defa idrarımı yaparken normalden çok daha sıcaklık hissediyorum sanki yakıyomuş gibi kaşıntı veriyor gibi ama acı değil. ayın 12 si gibi adet olmam gerekiyordu hala olmadım o yüzden bi sormak istedim.

Kızlar Seliz imizz Ankara'ya doktoruna sonuçları göstermeye gitmiş...
Size çok selam söyledi ve doktordan çıkınca bizede haberlerini iletecek inşallah...
Allah ım güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.

Anladım canım dediğim gibi inşallah yokturda sen de idrar yolu enf. ya da iltihabik durumlardan kaynaklı olabilir hissettiğin.Ama sanırım sen bebek istiyorsun şayet öyleyse dilerim gönlüne göre olur.Aslında eczaneden alacağın bir testle merakını da giderebilirsin belki.Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…