aminnn canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
nyese ben kactım kızlarrr herkeze iyi hafta sonları hepicinizi tek tek öptüm bebişleride ayrı öptüm en kocamanından...
görüşürüzzzzzzz başş başşş:79::79:
Anladım canım dediğim gibi inşallah yokturda sen de idrar yolu enf. ya da iltihabik durumlardan kaynaklı olabilir hissettiğin.Ama sanırım sen bebek istiyorsun şayet öyleyse dilerim gönlüne göre olur.Aslında eczaneden alacağın bir testle merakını da giderebilirsin belki.Hakkında hayırlısı olsun.
Kızlar hemen bilgi verip çıkıcam çok yorgunum , evde dinleniyorum, lekelerimin devam etmesi üzerine çarşamba günü doktora gittiğimizde malesef miniğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, dünde kürtaj oldum, malesef yine nasip olmadı anne olmakkendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanırım bidaha topiğe falan da girmicem, zaten doktorumuz kesinlikle 1 yıl bebek düşünmiceksin dedi bu kadar üstüste kayıptan sonra, en iyisi bu olacak galiba
Allahın takdiri diyoruz ama biliyosunuz buna nekadar alışmıştık artık, diğerleri gibi değildi herşey çok güzel gidiyodu noldu birden anlamadık, benim bütün tahlillerim temiz, bi sorun yok, ama bebeğimize genetik araştırma yapılacak sonucu beklicez artık
Hepinizi çok seviyorum ama bu tür ortamlardan uzak kalmak bana iyi gelecek, hepinizi çok özlicem kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...
Zuzu naberrrrr ceren hanımcık nasıllar
hoşgeldin canım
hoşbuldum hayatımmmm....
sende hoşgeldinn..şeker yüklemen yapımış herşey yolundaymış sevindim hayatım...
sağol canım iyiyim ceren de iyi çok şükür :)
inci hanım nasıllar :)
bugün şeker yüklememiz vardı normal çıktı çok şükürr
iyi geceler kıslarrrrrr ben geldimmm....
huuu huuuu incinin annesiii ordamsın...
canım duyduğuma göre kitap okuyomuşsunn ne okuyosun adını söylesene...
evde canım sıkılıyo okumak için birkac kitap almak istiyorum okuduğun ve beğendiğin kitapların ismini verirmisin...
Ohh ohh kurtuldun ben bugunde gitmedimsabah yatagım sıcak geldi
Sevindim herşeyin yolunda olmasına canımcımmm
Bizim fındıkkurduda iyi 2 gündür çok keyifliyiz
hoşbuldum kuşummmmm....Hoşgeldinnnnnn şekerparemmmmmmmm
Canımcımmm okumaman gereken bir kitap varsa Nermin Bezmen Bizim gizli bahçemizden
yaa yani ilk defa bu kadar sıkıcı bir kitap gördüm ben
Kürşat başar başucumda müzik(aşk)
Yazgülü Aldogan Kiralık adam (aşk)
Demet altınyeleklioğlu hürrem (tarih)
Agatha cristie on küçük zenci (cinayet)
Susan elzabeht aşk kapıyı çalınca (aşk)
bENİM son okuduklarım canımcım hepsini tavsiye ederim
sağol canımcım
valla haklısın hava çok soğuktu insan zor kalkıyor sabah,
neyse daha vakit var sen de bu hafta gidersin..
oohh maşallahh fındıkkurduna hep böyle olsun
hoşbuldum kuşummmmm....
canım bunların içinden kürşat başarı okudum ama sarmadı beni acıkcası zorla bitirdiğim bir kitap..
ama diğerlerini not alıcam sağol teşekkürler kuşummm....
çok tembel oldum ben yaaa aslında geç kalkmıyorum en gecim nadiren 1 ama bakalım bu hafta bekliyodu dr amcamız haftaya kaldı
eger akıcı sürükleyici bir hikaye istersen kiralık adam
benim eşim hiç kitap okumaz 4 yıldır ugraşırım acmaz bile yüzünü açsa bile en fazla 5 sf okurdu
kiralık adamı verdim 2 günde bitirdi bende bir sevinç tabi başkada okur die ama şimdilik tık yok adamda
yaa dimi napcam ben bide öglen uykusuna alıştım ki sorma gitsinama hazır fırsat varken yat
bidaha uyuyamıcaz böyle istediğimiz saatlere kadar :):)
evet bana birazcık sürekleyici olucakki sıkılmamayım ama hürremi cok duydum onu mutlaka alıp okucam..
koçişinde okumayıpta bu denli okuması şaşırtıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?