Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrr günaydınnn bugünde ilk açılışı ben yapayım cumartesi tatilinde herkescikler galibakızlar dün doktordan sonuçlarımı öğrendim herşeyim çok güzelmiş sonuçlarım temiz çıkmış temmuza kadar hamilelik bekliyorum dedi eve gidin keyfinize bakın bugünlerinizi çok ii değerlendirin dedi ayrıca tüplerim falanda tıkalı değilmiş zaten açıkmış,kistimde temiz çıktı doğum kontrol hapı içmenede gerek yok bidaha kutuya başlama dedi bende içmedimki zaten dedim tamam içme zatende gerek kalmamış dediyani Allahıma şükürler olsun buralara kadar geldik şimdi bol bol çalışma bol bol ekşın ve bebeğimin gelmesi kaldııı

günaydınnnn canımmmm sonuçların temiz çıkmasına sevindimm hadi inşallah yaza kalmaz gelir bebişinnn

canım çokkk sevindimm herşeycikler güzel çıkmışşş şimdi işin size kalan kısmı bol bol ekşın yapıpppp beklemekkkkkkkkkk sonrada gelsin bebişlerrrrrrr

günaydın hoşgeldinnnn....
ohh maşallah herşey yolundaymışş cok sevindim canımm inşallah bunda sonra herşey cok güzel olucak..
artıkın dr. dediği gibi bol bol çalış ve şubatta senden cokkkkk güzel haberler almak istiyorum..

günaydınnnnnnnnnnnn
tepik tepik selamlıyoruz teyzoşları

selizcim canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gelsin bebecikler şimdi
haticem ben okumamışım,şimdi gördüm,doktorla görüşmüşsünüz canım,çok sevindim..hayırlısıyla meleğin bu sefer kollarına gelecek canım benim..dualarım seninle.
yelizcikde ayşeyle buluşuyormuş bizim yerimize de kaynatın bol bol

günaydınn tatlımmmmmmmmmm ayy ayy yesin teyzesi o tepikleyen elleri ayaklarııı
Efet şekerim yaaa hepinizin yerine kaynatıcass vallla bol bol

Günaydın Kızlaaarr

oooooooo süper kaynatın bakalımmmm:):):):)

ayy evet şekerim kaynaticiğiizzz sizde gelin sizlede kaynatalımm :))

selizcimm cok sevındım canım hayırlısıyla bebıslerınde gelır ınsallah hemencıkk :))

Günaydın Kızlaaarr

ayy evet şekerim kaynaticiğiizzz sizde gelin sizlede kaynatalımm :))

selizcimm cok sevındım canım hayırlısıyla bebıslerınde gelır ınsallah hemencıkk :))

hoşgeldinnn canım benimmm isze bol muhabbetler:))) ahhh bizimde öyle bi şansımız olsa bizde değerlendiriirk herhalde(

günaydınnnn canımmmm sonuçların temiz çıkmasına sevindimm hadi inşallah yaza kalmaz gelir bebişinnn

canım çokkk sevindimm herşeycikler güzel çıkmışşş şimdi işin size kalan kısmı bol bol ekşın yapıpppp beklemekkkkkkkkkk sonrada gelsin bebişlerrrrrrr

selizcim canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gelsin bebecikler şimdi

kızlar çok teşekkür ederim hepinize..inşallah dediğiniz gibi bebişimin geldiği müjdesini veririm size enyakın zamanda inşallahhhhhhhokadar mutluyumkiiii okadar umutluyumkiiii ayşem sende biranönce bnm gibi rahatsızlığından kurtulursun canım sonrada sende başlarsın ekşınlara inşallah....hatcem sende dr.görüşmeye gitmişsin daha geçmişi okuyamadım okurum azsonra çok sevindim canım...

kızzzz yelizzz siz bugün ayşeylemi buluşuyosunuzzyaaa bende istiyorummmm:84::84:

efettttttttttttttttttttttttt keşke canım ya yakın olsaydıkk toplanırdık bütün kızlarrr süper olurduuuu.

tatlımmmm benim içime bişi doguyooo bence sen haziranda hamiş kalıcaksınnnnn.tabi işallah daha önce olur ama içime dogduu işte

kızlar karasu bebeğinimi kaybettiiokadar üzgünümki şuan okuyunca inan çok üzüldüm karasuu Allahım yardımcın olsun bu hayatta herkesin bir sınavı var işte malesef seninkide buymuş..inşallah bu son olmuştur inşallah sende hatice gibi tüp bebeğe gidersin ve bebeğine kavuşursun..Allahım sabırlar versin bencede birsüre buralardan,bebekle ilgili birçok şeyde uzak durmalısın biz seni çok seviyoruz ve herzamanda duacınız...görüşmek üzere canım kendine çok ii bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…