kuzucuklar ben çıkıyorum çok uykum geldii :)
öpüyorum sizii iyi gecelerrrrrrr
ben çıkıyorum kızlar uykum geldiii öpüyorum hepiniziii
kızlarrr günaydınnn bugünde ilk açılışı ben yapayımcumartesi tatilinde herkescikler galiba kızlar dün doktordan sonuçlarımı öğrendim herşeyim çok güzelmiş sonuçlarım temiz çıkmış temmuza kadar hamilelik bekliyorum dedi eve gidin keyfinize bakın bugünlerinizi çok ii değerlendirin dedi ayrıca tüplerim falanda tıkalı değilmiş zaten açıkmış,kistimde temiz çıktı doğum kontrol hapı içmenede gerek yok bidaha kutuya başlama dedi bende içmedimki zaten dedim tamam içme zatende gerek kalmamış dedi yani Allahıma şükürler olsun buralara kadar geldik şimdi bol bol çalışma bol bol ekşın ve bebeğimin gelmesi kaldııı
kızlarrr günaydınnn bugünde ilk açılışı ben yapayımcumartesi tatilinde herkescikler galiba kızlar dün doktordan sonuçlarımı öğrendim herşeyim çok güzelmiş sonuçlarım temiz çıkmış temmuza kadar hamilelik bekliyorum dedi eve gidin keyfinize bakın bugünlerinizi çok ii değerlendirin dedi ayrıca tüplerim falanda tıkalı değilmiş zaten açıkmış,kistimde temiz çıktı doğum kontrol hapı içmenede gerek yok bidaha kutuya başlama dedi bende içmedimki zaten dedim tamam içme zatende gerek kalmamış dedi yani Allahıma şükürler olsun buralara kadar geldik şimdi bol bol çalışma bol bol ekşın ve bebeğimin gelmesi kaldııı
günaydınn baldan şekerrlerrrr..:92::92::92:
günaydınnnnnn gamzelimmmmm hoşgeldin yelizz sende hoşgeldin bacımmm
günaydınnnnnn gamzelimmmmm hoşgeldin yelizz sende hoşgeldin bacımmm
hoşbuldum hayatım...
hoşşbulldumm kızlarrrrrrrr sizde hoşgeldinizzzzz.ayy biz bugün ayşeyle buluşuyosssssss
günaydınnnnnnnnnnnn
tepik tepik selamlıyoruz teyzoşları
Selizcim canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaGelsin bebecikler şimdi
Haticem ben okumamışım,şimdi gördüm,doktorla görüşmüşsünüz canım,çok sevindim..hayırlısıyla meleğin bu sefer kollarına gelecek canım benim..dualarım seninle.
Yelizcikde ayşeyle buluşuyormuşBizim yerimize de kaynatın bol bol
oooooooo süper kaynatın bakalımmmm:):):):)
Günaydın Kızlaaarr
ayy evet şekerim kaynaticiğiizzz sizde gelin sizlede kaynatalımm :))
selizcimm cok sevındım canım hayırlısıyla bebıslerınde gelır ınsallah hemencıkk :))
günaydınnnn canımmmmsonuçların temiz çıkmasına sevindimm hadi inşallah yaza kalmaz gelir bebişinnn
canım çokkk sevindimm herşeycikler güzel çıkmışşş şimdi işin size kalan kısmı bol bol ekşın yapıpppp beklemekkkkkkkkkk sonrada gelsin bebişlerrrrrrr
günaydın hoşgeldinnnn....
ohh maşallah herşey yolundaymışş cok sevindim canımm inşallah bunda sonra herşey cok güzel olucak..
artıkın dr. dediği gibi bol bol çalış ve şubatta senden cokkkkk güzel haberler almak istiyorum..
selizcim canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınagelsin bebecikler şimdi
selizcimm cok sevındım canım hayırlısıyla bebıslerınde gelır ınsallah hemencıkk :))
hoşgeldinnn canım benimmm isze bol muhabbetler:))) ahhh bizimde öyle bi şansımız olsa bizde değerlendiriirk herhalde(
kızlar çok teşekkür ederim hepinize..inşallah dediğiniz gibi bebişimin geldiği müjdesini veririm size enyakın zamanda inşallahhhhhhhokadar mutluyumkiiii okadar umutluyumkiiii ayşem sende biranönce bnm gibi rahatsızlığından kurtulursun canım sonrada sende başlarsın ekşınlara inşallah....hatcem sende dr.görüşmeye gitmişsin daha geçmişi okuyamadım okurum azsonra çok sevindim canım...
kızzzz yelizzz siz bugün ayşeylemi buluşuyosunuzzyaaa bende istiyorummmm:84::84:
Kızlar hemen bilgi verip çıkıcam çok yorgunum , evde dinleniyorum, lekelerimin devam etmesi üzerine çarşamba günü doktora gittiğimizde malesef miniğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, dünde kürtaj oldum, malesef yine nasip olmadı anne olmakkendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanırım bidaha topiğe falan da girmicem, zaten doktorumuz kesinlikle 1 yıl bebek düşünmiceksin dedi bu kadar üstüste kayıptan sonra, en iyisi bu olacak galiba
Allahın takdiri diyoruz ama biliyosunuz buna nekadar alışmıştık artık, diğerleri gibi değildi herşey çok güzel gidiyodu noldu birden anlamadık, benim bütün tahlillerim temiz, bi sorun yok, ama bebeğimize genetik araştırma yapılacak sonucu beklicez artık
Hepinizi çok seviyorum ama bu tür ortamlardan uzak kalmak bana iyi gelecek, hepinizi çok özlicem kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?