Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:84::84::84::84::84:ya hazirana kalmasa inşallah hayırlısıysa dahaönce gelsin bebeğim daha fazla bekletmesin bizi:84::84::84::84:

:84::84::84::84::84:ya hazirana kalmasa inşallah hayırlısıysa dahaönce gelsin bebeğim daha fazla bekletmesin bizi:84::84::84::84:

inşallah daha önce gelir canım bebeğin ama öyle şartlama bünyeni yauu :) rahat
ol stres yaparsan hıc ıyıolmaz

evet canım maalesef bizde çok üzüldük

TABÜKÜ ŞEKERİM GÖNLÜM DAHA ERKENDEN YANA AMA İÇİME DOGDU İŞTE :dddd
HEMİDE ACELE İŞE ŞEYTAN KARIŞIR DERLERRRR GEÇ OLSUNDA GÜÇÇ OLMASIN İNŞALLAHHHHHHHH

kızlar akşama kayınvaldemgil ve annemgil yemeğe gelecekler.evde temizlik var biryandan yemeklerle uğraşıyorum.balık yapıcm kiremitte,bolca salata ve mercimek çorbası yapıcm.balığın yanına başka neolurki???tatlıyıda şerbetlimi yapsam kremalımı?ya karasuyada üzüldüm valla bütün performansım düştüü

canım bence şerbetli tatlı gider ama sen bilirsin tabıı

balık tarıfını yaz zahmet olmaza bende yapayım akşama yaa

karasuya hepimiz çok üzüldük canım

allah ım en güzelini nasib etsın ona sabrının meyvesını versın ınsallahh

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayır yaaa olamaz.....karasu yine mi ya...offffff yaaaa
bu kızın yüzü hiç mi gülmicek ya....bu kaçıncı oldu... çok üzgünümm moralim bozuldu ya...Allah sabır versin..ne diyim ki...diyecek hiç bir şey bulamıyorum artık..... canım benim yaaa.....psikolojisi alt üst oldu şeromun

kızlar selam.

şero'nun haberine çok üzüldüm gerçekten. Allah sabır versin. bir süre topiğe girmemesi hayırlı olur inşallah. bir doktor açıklama yapmıştı, nedensiz bebek ölümleri ve düşükleri ne yazık ki stresten oluyormuş. bebek için strese girmeyin, strese girmekte bazen olumsuz şeylere yol açabiliyor.ş allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.

benimde dün idrar tahlilimde BOL LÖKOSİT VE BOL EPİTEL HÜCRE GÖRÜLDÜ yazıyordu. çok üzüldüm. çok fazla enfeksiyonum varmış.
bol su içiyorum
kilotlarımı ütülüyorum ve sürekli değiştiriyorum
temizliğime maksimum özen gösteriyorum ama nafile. çok sıkıntılıyım. daha önce purinol kullandım lökosit için. yeniden kullanmak istemiyorum

bayanlarda olması çok normal bunun. özellkle adet dönemine yakın lökosit artışı olurmuş.
vallahi ben iççamaşırlarımı ütülemem şekerim ...aslında iyi bişiide, kim uğraşack diyorum iştee

canım aslında haklısın. ama benim lokosit bir türlü temizlenmedi can sıkan bu. hamile kaldığımda idrar testi yapıldı tertemiz çıktı. şimdi idrarımda sürekli partikül var. nasıl kurtulucam bilemiyorum

selam kızlar geçmişi okuyup anca bitirdim. şimdide mert uyanmak üzere..

karasuya cok üzüldüm. hayırlısı demekten elden ne gelir. allahım eşine ve ona sabırlar versin...

seliz merhaba canım doktordan cok güz<el haberlerle gemissin. sonucların temizmiş. cok güzel. yakında senden cok güzel haberler duyarız işallah..

haticem resimlere bende baktım .işllah kuzucugunu sende eline alacaksın işallah.

aysem ve yeliz ayy demek bulusuyonuz bende istiyom (( bizde oglumla gelelim evde çok sıkıldımm..

gökce .. süperisi ve karagülden haberi olan varmı ???

yarenn... zonox.. belle.. bebişim selam kızlar nasılsınuız....

yelizcim ben dün pastayı yaptım gece 12 de oglum uyandı tam ben mutfaga gittim masaya pastayı cıkardım sonra oglum kucagımda eşimi mutfaga cagırdım..
çok güzeldi eşimin çok hosuna gitti. oglum hediyemmi dedi...

sana tarigi vereyim bir ara dün bana yolladıgın çikolatalı rulo pasta vardıya onun muzlusunu yaptım çok güzel oldu. saollll

hoşgeldinnn canımmmmmmmm ohh ohhh çok sevindimmm ne güzel bi gece geçirmişsiniz bende dicektim dünnn oglunuzda hediyesi olur ne güzel die
evet canım özele msj atarsan süper olur bende seviyorum böyle degişik pastalar falan yapmayıı

canım evettt ya karasuya bizde çok züüldük ama elden bişe gelmiyo malesefki biraz kendilerini dinlemeleri lazım eşininde onunda

ayy efetttt biz bugün ayşe kızla buluşucazzzzz hadi al merti gelsende ama sen nerde yaşıyosunki bilmiom ben:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…