- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
efetttttttttttttttttttttttttkeşke canım ya yakın olsaydıkk toplanırdık bütün kızlarrr süper olurduuuu.
tatlımmmm benim içime bişi doguyooo bence sen haziranda hamiş kalıcaksınnnnn.tabi işallah daha önce olur ama içime dogduu işte
:84::84::84::84::84:ya hazirana kalmasa inşallah hayırlısıysa dahaönce gelsin bebeğim daha fazla bekletmesin bizi:84::84::84::84:
kızlar karasu bebeğinimi kaybettiiokadar üzgünümki şuan okuyunca inan çok üzüldüm karasuu allahım yardımcın olsun bu hayatta herkesin bir sınavı var işte malesef seninkide buymuş..inşallah bu son olmuştur inşallah sende hatice gibi tüp bebeğe gidersin ve bebeğine kavuşursun..allahım sabırlar versin bencede birsüre buralardan,bebekle ilgili birçok şeyde uzak durmalısın biz seni çok seviyoruz ve herzamanda duacınız...görüşmek üzere canım kendine çok ii bak...
:84::84::84::84::84:ya hazirana kalmasa inşallah hayırlısıysa dahaönce gelsin bebeğim daha fazla bekletmesin bizi:84::84::84::84:
kızlar akşama kayınvaldemgil ve annemgil yemeğe gelecekler.evde temizlik var biryandan yemeklerle uğraşıyorum.balık yapıcm kiremitte,bolca salata ve mercimek çorbası yapıcm.balığın yanına başka neolurki???tatlıyıda şerbetlimi yapsam kremalımı?ya karasuyada üzüldüm valla bütün performansım düştüü
selizzzzzz.....haberler güzelmiş
Sen temmuza kalmazsın ben diiim sana...yetiş bana hadiiiii
kızlar karasu bebeğinimi kaybettiiokadar üzgünümki şuan okuyunca inan çok üzüldüm karasuu Allahım yardımcın olsun bu hayatta herkesin bir sınavı var işte malesef seninkide buymuş..inşallah bu son olmuştur inşallah sende hatice gibi tüp bebeğe gidersin ve bebeğine kavuşursun..Allahım sabırlar versin bencede birsüre buralardan,bebekle ilgili birçok şeyde uzak durmalısın biz seni çok seviyoruz ve herzamanda duacınız...görüşmek üzere canım kendine çok ii bak...
e bizede bir tünaydın deyiver bayan kreşş :94:
kızlar selam.
şero'nun haberine çok üzüldüm gerçekten. Allah sabır versin. bir süre topiğe girmemesi hayırlı olur inşallah. bir doktor açıklama yapmıştı, nedensiz bebek ölümleri ve düşükleri ne yazık ki stresten oluyormuş. bebek için strese girmeyin, strese girmekte bazen olumsuz şeylere yol açabiliyor.ş allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.
benimde dün idrar tahlilimde BOL LÖKOSİT VE BOL EPİTEL HÜCRE GÖRÜLDÜ yazıyordu. çok üzüldüm. çok fazla enfeksiyonum varmış.
bol su içiyorum
kilotlarımı ütülüyorum ve sürekli değiştiriyorum
temizliğime maksimum özen gösteriyorum ama nafile. çok sıkıntılıyım. daha önce purinol kullandım lökosit için. yeniden kullanmak istemiyorum
bayanlarda olması çok normal bunun. özellkle adet dönemine yakın lökosit artışı olurmuş.
vallahi ben iççamaşırlarımı ütülemem şekerim ...aslında iyi bişiide, kim uğraşack diyorum iştee
yelizcim ben dün pastayı yaptım gece 12 de oglum uyandı tam ben mutfaga gittim masaya pastayı cıkardım sonra oglum kucagımda eşimi mutfaga cagırdım..
çok güzeldi eşimin çok hosuna gitti. oglum hediyemmi dedi...
sana tarigi vereyim bir ara dün bana yolladıgın çikolatalı rulo pasta vardıya onun muzlusunu yaptım çok güzel oldu. saollll
selam kızlar geçmişi okuyup anca bitirdim. şimdide mert uyanmak üzere..
karasuya cok üzüldüm. hayırlısı demekten elden ne gelir. allahım eşine ve ona sabırlar versin...
seliz merhaba canım doktordan cok güz<el haberlerle gemissin. sonucların temizmiş. cok güzel. yakında senden cok güzel haberler duyarız işallah..
haticem resimlere bende baktım .işllah kuzucugunu sende eline alacaksın işallah.
aysem ve yeliz ayy demek bulusuyonuz bende istiyom(( bizde oglumla gelelim evde çok sıkıldımm..
gökce .. süperisi ve karagülden haberi olan varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?