Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tamam canım atarım tabe.. ama aksama dogru yazarım ..
öpüyorum seni mert uyandı şimdilik çıkıyorum gelirim gene....

ayse biliyo benim nerde oldugumu ama biraz uzak sayılırız. face varsa senin ekle beni...

canımcım hem şerbetli tatlı yaptım kalbura bastı hemde incirli labneli pasta yaptım
ben balığı buakşam kiremitte pişiricem canım alabalık aldırdım eşime kişi başına 2şer tane.kiremiti yağlayıp üstüne tuzlanmış dilimlenmiş patatesleri yerleştiriyorum her kiremitede birkaç soğan halkası koyuyorum patateslerin üstünede balıkları yerleştiriyorum her kiremite 2 tane.(kiremtiler kişi başı)balığın içine kaşar peyniri ve tereyağ yerleştiriyorum,birde tabiki 2-3sarımsak...balıkların üzerine azıcık daha tereyağ koyuyorum.böylece fırında 1 saate yakın pişiyor.ama süper oluyor kesinlikle kiremitte pişirmelisin diğer pişirme yöntemleriyle arasında dağlar kadar fark var...

selizzzzzz.....haberler güzelmiş
sen temmuza kalmazsın ben diiim sana...yetiş bana hadiiiii
oleyyyy sağolasın canım yaa çok morel vardin inş hayırlısıyla kalmayım yaza...sen beni çekeceksin şimdiii zatiiiii
seliz merhaba canım doktordan cok güz<el haberlerle gemissin. sonucların temizmiş. cok güzel. yakında senden cok güzel haberler duyarız işallah..

canım çok sağolll inşallah yakında sizlere müjdeyi vereceğim

kızlarrr okadar çok işim varki daha ben gideyimde labneli kekimi tamamlayım.kayınvaldemgile puaça falan yaptım gelmek üzeredirler.hepinizi öpüyorum....:79:

selam kızlarrrr nasılsınız?

hasta ve yorgun bebeğim de hasta ..biz grip olmuşuz aman dıyeyım canım dıkkat et kendıne cok kotu oluyolar hasta olunca..başım çatlıyo yorgunluktan...bu arada maşallah kız bebiş 1 aylık olcak nerdeyse...

merhaba kızlar
tinkerbell canım protifar kullanıyomusun egeye

hosgeldin senaycim :)

kizlar ben sutumu arttirmak için bir sey aldim eczaneden, umarim ise yarar sutum var ama daha cok daha cok olsun istiyorum :))) kizim doymak bilmiyo bu aralar

Son düzenleyen: Moderatör:
emziriyorum canım
ek gıdaya başlıycaz artık diğer ay
bu ay doktor yavaş yavaş meyve suyu ve yoğurdu tatdır dedi
bide protifar adında bi protein verdi sütüne koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…