merhaba kızlar
tinkerbell canım protifar kullanıyomusun egeye
emziriyorum canım
ek gıdaya başlıycaz artık diğer ay
bu ay doktor yavaş yavaş meyve suyu ve yoğurdu tatdır dedi
bide protifar adında bi protein verdi sütüne koyuyorum
Selam Bebekler Nasılsınız
Seliz canımcım çok sevindim testlerin temiz çıkmış Bak stres yapmazsan hemencecik hamiş kalırsın ama azıcık unutman lazım bebek işini ekşınlarını sadece isteyerek yapman lazım yani o zmn bir defada bile tutuyo
Bende bugun evdeydim sonra annemle kardeşime hediye almaya gittik geldimki elektrikleryok komşuda oturdum kaç saat ama çok yorulmuşum yaaa
canım çok teşekkür ederim senden cesaret alarak gittim bir çırpıda oldum geldim sonuçlarımın temiz çıkması beni çok umutlandırdı.bencede sadece zevk işin ekşınsen gibi 1 defada bile tutma ihtimali de var.ama gel görkii her gece yanımda uyuyan adamıı nasıl kandırmayım sanki 1 gece yapmayınca bebiş olmayacak sanıyorum ama dediğin gibi olacağı varsa 1 gece bile yeter
canım çok teşekkür ederim senden cesaret alarak gittim bir çırpıda oldum geldim sonuçlarımın temiz çıkması beni çok umutlandırdı.bencede sadece zevk işin ekşınsen gibi 1 defada bile tutma ihtimali de var.ama gel görkii her gece yanımda uyuyan adamıı nasıl kandırmayım sanki 1 gece yapmayınca bebiş olmayacak sanıyorum ama dediğin gibi olacağı varsa 1 gece bile yeter
slm kızlaaar :80:
selam canımmm hoşgeldinn...
nerdesin yaaaa seni o kadar cok merak ettikki sormaa..:96:
neler yapıyosunnn daha doğurmadın değilmi...
sana şöyle gelişmelerden haber edeyim..
elif ve yıldız bebişlerinin kalp atışlarını duydular..
sonra nurum hamiş ve pembemm hamişş ama pembeminn üçüzü oluyor..topiğin ikinci azğını o oldu..
şero ikiz hamişti bebeklerinin birisi 5.haftada kalbi durdu daha sonrada diğeri öldü anne karnında perşembe günü kürtaj oldu..:5
idil,meloj,elmi doğurdular üç tane daha kıscemiz geldi..
yani kısa böyle şeker hem üzüldük hem sevindik..
epey gelişmeler olmuş ya
offf ya şeroya üzüldüm gerçekten
allah sabırlar versin
sen nasılsın haticem
anladım canımmm cok merak etik acaba doğurdumu falan diye..canım ya hiç sorma evde pc yok maalesef alamadık
şu an iş yerindeyim ziyarete geldim
henüz doğurmadım canım 2 şubatta sanırım doğum olacak :26:
epey gelişmeler olmuş ya
offf ya şeroya üzüldüm gerçekten
allah sabırlar versin
sen nasılsın haticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?