ya sen nerdesin deli oldum meraktan dogum yaptıgını düşünmeye başladım face yok msne gelmiyorsun telefonun yok bare özelden numaranı msj at
benimde kızım hala aşağı inmedi dr gününü bekleyelim inmezse sezeryan olursun dedi
çok korkuyorum ya
canım benim ya bende sizi hem özledim hemde neler oluyo diye çok merak ettim ama pc olmayınca maalesef böyle oldu çok şükür herşey yolunda doğum yaptığımda mutlaka habe veririm size
fatoşş hoşgeldinn kuzummmmm nasılsınn..:))
Hoşbuldummm kuzummmmmm iyiyim sen nasılsınnn
Bu arada listeyi düzenledim süperisi 11 ocakta dogurmuş şükür bebegin halası söledi
sağol canım bende iyiyim akşama günüm var hazırlanıyorum yavaş yavaş..
buaraya bakayım derken karagul gördüm dedim biraz sohbet edeyim..
aaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun sonunda superiside doğurdu amma bereketliyzi yaaa maşallahh topiğimize..
darısı sizlere inşallah sağlıklıı bir şekilde...
Akşam akşam ne günü kız gün gündüz kadınlar arasında yapmıyormusunuz
Karagulu evet bende biliosun kaçgündür soruyordum iyi oldu
evet maşAllah topikimizeayy bende korkmaya başladım yavaş yavaş 30 haftalara yaklaşıyorum Allahım hepimize evlatlarımızı bagışlasın hepimize versin
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın
herkese slm :80:
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın
herkese slm :80:
canım bizim günlerimiz yemekli,eğlenceli ve eşli oluyor..kadınlar arasında değil..
evet ya hepimiz merak ediyoduk...
maşallah maşallahh..
canım korkmaaa yaaa allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsinn o anda korku değil heyecan olacaktır kızını kavuşmanın heyecanı..arkadaşlarında bol bol foto cekerse bizde o güzel anlara görmüş oluruz.:82:.emin olki sen doğururken biz senden daha heyecan yaparız burda..
aaa değişik günmüş sizinki ama güzel oluyordur eminim kafa dengi arkadaslar olunca
eminim biliomusun benle aynı heyecanı yaşıca çok kişi var baştada sen canım arkadasım
Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum sohbetler oldukca hoşuma gitti kafamı karıştıran bazı konulara tecrübeleri olan bazı arkadaşların cvp vermesini istiyorum.5 yıllık evliyim evlendiğimde hemen hamile kaldım çok şükür ki sağlıklı bir kızım oldu.daha sonra bir ikiz gebelik geçirdim 10 haftalıkken düşük başladı ve kürtaj oldum daha sonra tekrar bir hamilelik geçirdim onuda 6 haftada kaybettim .doktorumun araştırmasıyla kanda pıhtılaşma çıktı bu sorunu biliyorum kız kardeşimdede vardı ve 9ay iğne kullandı bebeğine kavuştu.şu anda 9 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce tedavim başladı ve hamile kaldığım günden beri cleksan 0,4mg vuruldum folikasitimi düzenli kullandım ama dün kontrolde öğrendimki bebeğimin kalbi yine durmuş fakat doktorum pazartesi günü alırız dedi karnımda ölü bir bebek bana zarar verirmi acaba iğnelerde fayda etmedi düşük yapmamı engellemedi iğne kullanarak yinede düşük yapan varmı acaba((
kızlar selam benim bir arkadaşım ilişki sırasında ağrı duyuyomuş.ilişki bittikten saatler sonra da ağrı devam ediyomuş.bacaklarını yukarı doğru çekme ihtiyacı duyuyomuş.sizce bunun sebebi nedir?
Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum sohbetler oldukca hoşuma gitti kafamı karıştıran bazı konulara tecrübeleri olan bazı arkadaşların cvp vermesini istiyorum.5 yıllık evliyim evlendiğimde hemen hamile kaldım çok şükür ki sağlıklı bir kızım oldu.daha sonra bir ikiz gebelik geçirdim 10 haftalıkken düşük başladı ve kürtaj oldum daha sonra tekrar bir hamilelik geçirdim onuda 6 haftada kaybettim .doktorumun araştırmasıyla kanda pıhtılaşma çıktı bu sorunu biliyorum kız kardeşimdede vardı ve 9ay iğne kullandı bebeğine kavuştu.şu anda 9 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce tedavim başladı ve hamile kaldığım günden beri cleksan 0,4mg vuruldum folikasitimi düzenli kullandım ama dün kontrolde öğrendimki bebeğimin kalbi yine durmuş fakat doktorum pazartesi günü alırız dedi karnımda ölü bir bebek bana zarar verirmi acaba iğnelerde fayda etmedi düşük yapmamı engellemedi iğne kullanarak yinede düşük yapan varmı acaba((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?