hatceeeeeeeeeeeeeeeeem bu topikkartık çok durgunnnnn
canımmmm hafta sonları zaten hep böyleydi...
ama hafta içide böyle olması üzüyo benide..
bu topik eskisi gibi olmalıkii bizde hamiş kalalım yaaawww bu topiğin uğuru bi biz kaldık
evet canım haklısınnnn..inşallahh senden güzel haberler bekliyorumm bu ayy cok umutluyum nedense.
amannn valla sormaaa zaten kişiler belli..
smart,nane,emoş,merve,sen ben hee birde şerom varr.:96:.gerci smart ben ve şero kaldık ama sizlere nasip olmadı ama olcaksada biz gibi değilde sağlıklı olcaksa olsunn..:18:
selam canlarımm iyi aksamlarr....
hepimize sağlıklı hayırlı nasip olsun inşallah..sen smart ve şeroda inş hayırlısıyla hamiş kalırsınız ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...bide yelizimle hatunsultan var...Allahım hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin...valla ben size söz verdiğim için kafaya takmıyorum günde hesaplamıyorum dr.11 13 15 17 günlerinde birlikte olun dedi ama biz uymadık12 ve 15 bakalım nasipse bu günlerdede tuttuysa tutarr Rabbim hayırlısıysa nasip etsin
Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum sohbetler oldukca hoşuma gitti kafamı karıştıran bazı konulara tecrübeleri olan bazı arkadaşların cvp vermesini istiyorum.5 yıllık evliyim evlendiğimde hemen hamile kaldım çok şükür ki sağlıklı bir kızım oldu.daha sonra bir ikiz gebelik geçirdim 10 haftalıkken düşük başladı ve kürtaj oldum daha sonra tekrar bir hamilelik geçirdim onuda 6 haftada kaybettim .doktorumun araştırmasıyla kanda pıhtılaşma çıktı bu sorunu biliyorum kız kardeşimdede vardı ve 9ay iğne kullandı bebeğine kavuştu.şu anda 9 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce tedavim başladı ve hamile kaldığım günden beri cleksan 0,4mg vuruldum folikasitimi düzenli kullandım ama dün kontrolde öğrendimki bebeğimin kalbi yine durmuş fakat doktorum pazartesi günü alırız dedi karnımda ölü bir bebek bana zarar verirmi acaba iğnelerde fayda etmedi düşük yapmamı engellemedi iğne kullanarak yinede düşük yapan varmı acaba((
evet canım haklısınnnn..inşallahh senden güzel haberler bekliyorumm bu ayy cok umutluyum nedense.
smart,nane,emoş,merve,sen ben hee birde şerom varr.:96:.gerci smart ben ve şero kaldık ama sizlere nasip olmadı ama olcaksada biz gibi değilde sağlıklı olcaksa olsunn..:18:
hoşgeldin canımcımmmm napıosunn???bebişin napıo?
selam canım hoşgeldinnnnnn.....selam canlarımm iyi aksamlarr....
canım valla hiç haberim yokk ama muhakkak doğurmuştur cünki 2 santimlik bir acılması vardı dr,u hafta sonuna doğrursun demişti..kızlar gökçeden haber varmı yaaa geçmişe bakıorum kaç zamandır yok doğurmuş olabilirmi acaba???
süperisi doğurmuş çok şükür haberini aldıkta gökçeden haber yok
kızlar ben çıkıyorum saat baya bi geç olmuş herkesii öpüyorum ii geceler fıstıklar
allahım hepinize nasip etsin canım
hepimize sağlıklı hayırlı nasip olsun inşallah..sen smart ve şeroda inş hayırlısıyla hamiş kalırsınız ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...bide yelizimle hatunsultan var...Allahım hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin...valla ben size söz verdiğim için kafaya takmıyorum günde hesaplamıyorum dr.11 13 15 17 günlerinde birlikte olun dedi ama biz uymadık12 ve 15 bakalım nasipse bu günlerdede tuttuysa tutarr Rabbim hayırlısıysa nasip etsin
ardakadaşlar iyi geceler bi sorum olucak yardımcı olursanız çk sevinicem dün erken gebelik testlerinden yaptım ve 2. çizgi silik çıktı bugunde kanda baktırdım 1.20 çıktı sonuç negatif yani ama reglime 1 hafta var ayın 9 unda yumurtlamamdı yani gebe kalsam 2+4 günlük olucaktı peki bu sonuç şimdi doğrumudur yani erkenmi yaptırmışım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?