Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bu topik eskisi gibi olmalıkii bizde hamiş kalalım yaaawww bu topiğin uğuru bi biz kaldık

evet canım haklısınnnn..inşallahh senden güzel haberler bekliyorumm bu ayy cok umutluyum nedense.
amannn valla sormaaa zaten kişiler belli..
smart,nane,emoş,merve,sen ben hee birde şerom varr.:96:.gerci smart ben ve şero kaldık ama sizlere nasip olmadı ama olcaksada biz gibi değilde sağlıklı olcaksa olsunn..:18:

hepimize sağlıklı hayırlı nasip olsun inşallah..sen smart ve şeroda inş hayırlısıyla hamiş kalırsınız ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...bide yelizimle hatunsultan var...Allahım hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin...valla ben size söz verdiğim için kafaya takmıyorum günde hesaplamıyorum dr.11 13 15 17 günlerinde birlikte olun dedi ama biz uymadık 12 ve 15 bakalım nasipse bu günlerdede tuttuysa tutarr Rabbim hayırlısıysa nasip etsin

kızlar gökçeden haber varmı yaaa geçmişe bakıorum kaç zamandır yok doğurmuş olabilirmi acaba???
süperisi doğurmuş çok şükür haberini aldıkta gökçeden haber yok

evet bak yelizle hatuınu unuttumm.:44:..ama listede sadece sem varsın ne garip..
canımm benim en güzelini yapıyosun düşünmemekle ben düşündüğüm ay olmadı düşünmediğim ay geldi meleklerim...
allahım sağlıklı bebişler nasip etsin...
illa hamiş kalmak değil sağlıklı bir şekilde kalmak..

ne diyecegimi bilemiyorum. allah kızına uzun ömürler versin. çok gecmiş olsun

allahım hepinize nasip etsin canım

selam canlarımm iyi aksamlarr....
selam canım hoşgeldinnnnnn.....

kızlar gökçeden haber varmı yaaa geçmişe bakıorum kaç zamandır yok doğurmuş olabilirmi acaba???
süperisi doğurmuş çok şükür haberini aldıkta gökçeden haber yok
canım valla hiç haberim yokk ama muhakkak doğurmuştur cünki 2 santimlik bir acılması vardı dr,u hafta sonuna doğrursun demişti..
kızlar ben çıkıyorum saat baya bi geç olmuş herkesii öpüyorum ii geceler fıstıklar

tamam canım iyi geceler tatlı rüyalarrrrr..öpüyorumm...

ardakadaşlar iyi geceler bi sorum olucak yardımcı olursanız çk sevinicem dün erken gebelik testlerinden yaptım ve 2. çizgi silik çıktı bugunde kanda baktırdım 1.20 çıktı sonuç negatif yani ama reglime 1 hafta var ayın 9 unda yumurtlamamdı yani gebe kalsam 2+4 günlük olucaktı peki bu sonuç şimdi doğrumudur yani erkenmi yaptırmışım acaba

KIZLAARRRR!!!
Şero'ya ne olduuuu?Kötü bir haber mi avr yoksa!
Ya,yok deyin ne olurrr...
Benim bidiğim şero hamileydi ikizdiler,biri gitti diğeri devam ediyordu sağlıklı bir şekilde.
İnşallah yanlış anlamışımdır

Merhaba...
Siklusun düzenliyse bu değere göre muhtemelen hamile değilsin.Hadi diyelim ki hamile çıktın o gün;riskli bir gebelik oalcak çünkü BHcg değerin en fazla 16ya faaln ulaşmış oalcak.Bu da çok düşük bir değer.
Sen bundan sonraki aylar için yeni çalışma planı yap arkadaşım
Biz burdayız;bekleriz!

ŞERO'CUM!
Dayanamadım;geçmişe döndüm buldum haberini!
İnan çookkkkk ama çokkkk üzüldüm.
Seni degayet iyi anlıyorum.Keşke,herşey bu kez güzel olsaydı;ama demek ki
kısmet değilmiş.
kendini çok hırpalamamaya çalış olurmu bitanem.Söylemek kolay tabi,ama yine de dene bunu!
Kocaman öpüyorum seni...

Smartt canım benim sen nerelerdesin?
Sana mail attım bebişin cinsiyetini bildirdim baya bir zaman geçti ama sesin çıkmadı;merak ettim.

Canım bu arada malesef Şero nun ikinci bebeğininde kalbi durdu kürtaj oldu geçen hafta;hepimiz çok üzgünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…