Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Yok canım ya;almadım mailini.Ne zamandır açmıyorum hiç msni falan.
Kızımız olacaktır inşallah :)
Allah hayırlısıyla doğduğunu da göstersin sizlere. :)

Evet yaaa,Karasunun haberini dönüp buldum kzılar öyle şeyler yazınca.Hakikaten çok üzüldüm
Hayat çok acımasız;ama elden bişey gelmiyor.Yaşanacaksa yaşanıyor işte herşey!
Umarım çok yığratmıyordur kendisini.

Anladım canım...Ben de ordan ulaşırım diye mail atmıştım..Açınca okursun artık canım gerçi pek bir önemi kalmadı ama :) Evet hayatım bebişim kız olcak inşallah...Amin canım inşallah inşallah...

Gerçekten onu anlamak şu anda imkansız.Neler yaşıyor hissediyor Allah bilir.Allah yardımcısı olsun sabır versin.Ve bir an önce yine eski mutluluğuna kavuşsun dilerim ki ve de tabii tez zamanda sağlıklı bir yavrusu olsun.Dediğin gibi yaşanacakların önüne geçilmiyor kader işte...

Aaa...
Okudum mailini içime doğduğu gibi kızmış :))
ÇOookkkk sevindim :) Sevincim iki katı oldu :))) Demek benim kızla yılalr sonra burada kayn atacakalrıdı bizim gibi kısmet olsaydı bana da
Ayrıca merkeze geçebilmen de bomba gibi bir haber oldu;bu bebek uğurlu gelmiş sana belli canım :)
Herşey gönlünce olsun :)

Smart ım ben çıkıyorum canım.Yine gel ara verme emi ya da arada bir maillerine göz atıver canım ben merak edip mail atarım yine sana.

Özlüyoruz seni her zaman haberin olsun.Seni seviyoruzda!İyi geceler hayatım Allah a emanet ol !

Bana da bu kez;tamam Şero tutturdu bu işi gibi gelmişti ,yanılmışım!
Neyse,o kesin okur buraya yazdıkalrımızı gelmeyeceğim dese de;daha fazla bahsedip içini yakmayalım
fıstığımızın.

Canım!Ben de seni seviyorum. :)
Tatlı rüyalar
Tamam daha sık bakarım maillerime;aslında bakıyorum,ihmal etmem ama bu ara çok hızlı geçirdim zamanı.Bana ait an bulamadım ekstradan pc başına geçebilecek.

Sağol canım benimm...Olsun yine olur yine kaynatırlar inşallah neden olmasın ki:)
Evet canım onun şansına denemiştim oldu hayırlısı buymuş demek ki.Evime çok yakın o açıdan çok rahatım şimdilik inşallah da öyle olur...

Kendine çok iyi bak canım benim...Seni kocaman öpüyorum!

herkese günaydın bven çok kötüyüm haftasonu çalışısınca öldüm bittim resmen titriyorum şimdi ve mide bulantım var çok kötü akşam nasıl olur acaba

herkese günaydın bven çok kötüyüm haftasonu çalışısınca öldüm bittim resmen titriyorum şimdi ve mide bulantım var çok kötü akşam nasıl olur acaba

günaydın canım

valla bende kötü başladım güne

safra kesesi agrılarıyla şimdi onla cebeleşıyorum

haftasonu dınlenememısım gibide bi hal var üstümde

yani fena fena bırak bugun akşam olmasını haftasonu olmaz bu hafta banaa

gecmıs olsun sana da

aynen bana da nasıl olucak haftasonu bilmiyorum.sanada geçmiş olsun canım

günydın canım nasılsın.

Kızlar günaydın.

Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah..
saol canım iyiym sen nasılsın

günayydın
ay canım dinlenmen gerek sen bide hafta sonumu çalıştın
günayduın canım hamdolsun iyiyimm

sen nasılsın :)

günaydın canım :)

inşallahh diyelımm :)

ayşecim geçmiş olsun biran önce kurtulmanı istiyorum şu ağrılardan :26::26::26::26:
Soğuktaiyice tetikliyor olabilir.soğuktan sabah benim kasıklarımda ağrıdı şimdi biraz geçti

yıldızcım valla bende kurtulmak istiyorum yaa yarın doktor randevum annem
sonuclarımı göstericek ne dicek bakalım doktor beyler sonra sonucları alıp
baska bir hematologoda gösterym diyorum sonrada genel cerrahı yolları
gözükür bana inşallahh a dğn akşam bi sinema keyfı yapalım dedik
cips kola ondan oldu bılıodm böle olcanı ama ne zamandır dıkkat edıyordum
yemıyordum dayanamadım yedım ondan oldu

aynen bana da nasıl olucak haftasonu bilmiyorum.sanada geçmiş olsun canım

sağol canım allah yardımcımız olsun

aysecim gecmiş olsun. annen sonuclarını göstecekmiş hadi işallah sonuc belli olur canım.

yelizcim maili faceden yazdım sana. nasılsın.,??

yıldızcım günaydın nasılsın canım....

canım yaaa yinemi agrın oldu dedigin gibi cipsten falan olabilir canım baharatlı falan yaaa ne bilemmm.inşallah biranönce düzelirrr herşeyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…