Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
# tinkerbell09
# Yildiz10
# aydemet26
# ay_she

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

aydemetçimm geldi geldiiiii çok güsele benzio hakikatenn bu akşam temizlik var ama yarın yapıcammmm.sen nasılsın canımmmm.

yıldızcım sen nasılsın nasıl gidiıooo

ayy kıslarr ben çok kötüyümm yine hasta hasta yaaaa:2::2::2: ayşe gördü halimi zaten cumartesi günü ama dudaklarım atlayıp kanadı bide burnumda yaraa

inşallah canım bian önce sonuçlanır.

aysecim gecmiş olsun. Annen sonuclarını göstecekmiş hadi işallah sonuc belli olur canım.

yelizcim maili faceden yazdım sana. Nasılsın.,??

yıldızcım günaydın nasılsın canım....
hoş geldin tatlım iyiyim bebişe alışmaya çalışıyorum cumartesi günü beş tane ip aldım. Bebişe örgü yapasım geldi netten araştıracam akşamları yavaş yavaş yapacam
Sen nasılsın canım

çoğunuz gibi ben de kötü başladım haftaya hiç ama hiç dinlenemiyorum üstüne uykusuzluk...ve okul ...allahım şu dönem bitse de azcık tatıl yapsak 15 gün kaldı

günaydın kızlar:82:
günaydın canım hoş geldin
oy canım ya sen anlatamadın bi türlü iyiy bi doktora görünsen hazır hamile değil ilaç yutuyoken antibiyotik falan kullanırdın.
Bende iyiyim canım dün inanılmaz bi baş ağrısı vardı sabrettim ilaç yutmadım ama varya öldüm öldüm dirildim

gecmiş olsun canım. şimdi herkeste salgın var galiba...tarifi yap cok pratik ve cok güzel..

günaydın canımmm

valla özellikle yelekler cok işe yarıyo.. uyanınca hemen sırtına gecirivermek.. sana tavsiyem yelekleri v yakalı yap. benikilerin bazıları boyunna bitisikti ama agzına alıyo hep..

çoğunuz gibi ben de kötü başladım haftaya hiç ama hiç dinlenemiyorum üstüne uykusuzluk...ve okul ...allahım şu dönem bitse de azcık tatıl yapsak 15 gün kaldı

çok az kaldı canım benim egusumuzla yatarsın artık 15 gün...sınra bende baslıcam ((

günaydın kızlaar nasılsınız bakalım ya bende tıcker yapmak istiyorum bebişime nasıl yapcam

anneM büssür yelek yapıyo canım şimdiden
ben kalıN ip aldım kopşonlu ceket yapasım var ama model yok internetten bakıyorum ama hiç güzel bulamadım

Son düzenleme:
sat 14 kasım 9+1 ama ultrasonda 8+3 sata göremi gidiyorsunuz siz yıldızcım bu arada nasıl geçiyo hamileliğin canım ağrın sızın varmı benim bulantılar hafifledi artık sabahları biraz oluyo

sat 14 kasım 9+1 ama ultrasonda 8+3 sata göremi gidiyorsunuz siz yıldızcım bu arada nasıl geçiyo hamileliğin canım ağrın sızın varmı benim bulantılar hafifledi artık sabahları biraz oluyo

benimkide sata göre canım
bendede bulantılar hafifledi çok şükür şimdilik iyi gidiyor inşallah sonuna kadr iyi gider canım
sende varmı ağrı sızı aşerdinmi

anneM büssür yelek yapıyo canım şimdiden
ben kalıN ip aldım kopşonlu ceket yapasım var ama model yok internetten bakıyorum ama hiç güzel bulamadım

saolunnn kızlarrrrrrrrrrr valla saldınmı bilmiorum ama fenbayım yaaa 1 ayda 2. grip oluşummm :2::2::2::2:

AYŞEMMMMMMMMMM nerdesin yawwwwwwww yogunmu yineeee.
bu arada kızlar biz ayşeyle cumartesi günü buluştukkkk benim adıma çokkk eglenceli bi gündü gerçi çok takılamadık ama olsun yinede çok eglenceli bi gün geçirdim bennn.bu arada ayşe tombişim tombişim dio ya sakın inanmayın ben kocaman bişi bekliodum ama valla hiçç ööle degilll fıstıkk gibimmmm

bende 10 gün kadar ne yedimse çıkardım sonra annemle babam geldi dakka başı bişey yedirdiler bulantılarım ondan geçti heralde aşermem olmadı canım ama tatlı çok yiyorum ben 2-3 gündür önce limon yiyordum

günaydın kızlarrrrr.... 1 saat sonra çıkıyorum ewden. çok fazla heyecan var. resmen çarpı 3 yani!!!
ne olucak bakalım bugün durum...

hım benimki karışık ne tatlı ne ekşi
çok şükür hiç çıkarmadım veg vüg yaptım durdum çok şükür biras geçti

bn bi ara korktum bulantılar geçince bide vajına girişimde ağrı vardı o ağrı hala devam ediyoda dr.gittim bebeğin normal olduğunu sçyledi ağrıda kist var ondan dedi Allahım tamamına erdirsin meleklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

aysecim gecmiş olsun. Annen sonuclarını göstecekmiş hadi işallah sonuc belli olur canım.

yelizcim maili faceden yazdım sana. Nasılsın.,??

yıldızcım günaydın nasılsın canım....

günaydın sağol canım

canım yaaa yinemi agrın oldu Dedigin gibi cipsten falan olabilir canım baharatlı falan yaaa ne bilemmm.inşallah biranönce düzelirrr herşeyyyy

evet canım yaa....senınde grıp kötüleşmış öylemı ya dınlenmen lazım
bu baska gecmez ama eve dınleneyım diye gıdıpte gta oynamak yok hee :d

günaydın

amin canım .caten bulantıda olsa agrıda olsa nişi olmaz nasılsa geçicek zamanla bebekleriniz saglıklı olsunda önemli olan o

pembe herşey yolunda gider inşallah canım dua ederek git rahat ol meleklerini gör bakalım için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…