inşallah canım bian önce sonuçlanır.yıldızcım valla bende kurtulmak istiyorum yaa yarın doktor randevum annem
sonuclarımı göstericek ne dicek bakalım doktor beyler sonra sonucları alıp
baska bir hematologoda gösterym diyorum sonrada genel cerrahı yolları
gözükür bana inşallahh a dğn akşam bi sinema keyfı yapalım dedik
cips kola ondan oldu bılıodm böle olcanı ama ne zamandır dıkkat edıyordum
yemıyordum dayanamadım yedım ondan oldu
hoş geldin tatlım iyiyim bebişe alışmaya çalışıyorum cumartesi günü beş tane ip aldım. Bebişe örgü yapasım geldi netten araştıracam akşamları yavaş yavaş yapacamaysecim gecmiş olsun. Annen sonuclarını göstecekmiş hadi işallah sonuc belli olur canım.
yelizcim maili faceden yazdım sana. Nasılsın.,??
yıldızcım günaydın nasılsın canım....
günaydın canım hoş geldingünaydın kızlar:82:
oy canım ya sen anlatamadın bi türlü iyiy bi doktora görünsen hazır hamile değil ilaç yutuyoken antibiyotik falan kullanırdın.# tinkerbell09
# yildiz10
# aydemet26
# ay_she
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
aydemetçimm geldi geldiiiii çok güsele benzio hakikatenn bu akşam temizlik var ama yarın yapıcammmm.sen nasılsın canımmmm.
Yıldızcım sen nasılsın nasıl gidiıooo
ayy kıslarr ben çok kötüyümm yine hasta hasta yaaaa:2::2::2: Ayşe gördü halimi zaten cumartesi günüAma dudaklarım atlayıp kanadı bide burnumda yaraa
# tinkerbell09
# Yildiz10
# aydemet26
# ay_she
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
aydemetçimm geldi geldiiiii çok güsele benzio hakikatenn bu akşam temizlik var ama yarın yapıcammmm.sen nasılsın canımmmm.
yıldızcım sen nasılsın nasıl gidiıooo
ayy kıslarr ben çok kötüyümm yine hasta hasta yaaaa:2::2::2: ayşe gördü halimi zaten cumartesi günüama dudaklarım atlayıp kanadı bide burnumda yaraa
günaydın kızlar:82:
inşallah canım bian önce sonuçlanır.
hoş geldin tatlım iyiyim bebişe alışmaya çalışıyorum cumartesi günü beş tane ip aldım. Bebişe örgü yapasım geldi netten araştıracam akşamları yavaş yavaş yapacam
Sen nasılsın canım
çoğunuz gibi ben de kötü başladım haftaya hiç ama hiç dinlenemiyorum üstüne uykusuzluk...ve okul ...allahım şu dönem bitse de azcık tatıl yapsak 15 gün kaldı
anneM büssür yelek yapıyo canımgecmiş olsun canım. şimdi herkeste salgın var galiba...tarifi yap cok pratik ve cok güzel..
Günaydın canımmm
valla özellikle yelekler cok işe yarıyo.. Uyanınca hemen sırtına gecirivermek.. Sana tavsiyem yelekleri v yakalı yap. Benikilerin bazıları boyunna bitisikti ama agzına alıyo hep..
çok az kaldı canım benim egusumuzla yatarsın artık 15 gün...sınra bende baslıcam((
günaydın kızlaar nasılsınız bakalım ya bende tıcker yapmak istiyorum bebişime nasıl yapcam
sat 14 kasım 9+1 ama ultrasonda 8+3 sata göremi gidiyorsunuz siz yıldızcım bu arada nasıl geçiyo hamileliğin canım ağrın sızın varmı benim bulantılar hafifledi artık sabahları biraz oluyo
gecmiş olsun canım. şimdi herkeste salgın var galiba...tarifi yap cok pratik ve cok güzel..
günaydın canımmm
valla özellikle yelekler cok işe yarıyo.. uyanınca hemen sırtına gecirivermek.. sana tavsiyem yelekleri v yakalı yap. benikilerin bazıları boyunna bitisikti ama agzına alıyo hep..
çok az kaldı canım benim egusumuzla yatarsın artık 15 gün...sınra bende baslıcam((
anneM büssür yelek yapıyo canımşimdiden
ben kalıN ip aldım kopşonlu ceket yapasım var ama model yok internetten bakıyorum ama hiç güzel bulamadım
bende 10 gün kadar ne yedimse çıkardım sonra annemle babam geldi dakka başı bişey yedirdiler bulantılarım ondan geçti heralde aşermem olmadı canım ama tatlı çok yiyorum ben 2-3 gündür önce limon yiyordum
hım benimki karışık ne tatlı ne ekşi
çok şükür hiç çıkarmadım veg vüg yaptım durdum çok şükür biras geçti
aysecim gecmiş olsun. Annen sonuclarını göstecekmiş hadi işallah sonuc belli olur canım.
yelizcim maili faceden yazdım sana. Nasılsın.,??
yıldızcım günaydın nasılsın canım....
canım yaaa yinemi agrın olduDedigin gibi cipsten falan olabilir canım baharatlı falan yaaa ne bilemmm.inşallah biranönce düzelirrr herşeyyyy
günaydın kızlar:82:
bn bi ara korktum bulantılar geçince bide vajına girişimde ağrı vardı o ağrı hala devam ediyoda dr.gittim bebeğin normal olduğunu sçyledi ağrıda kist var ondan dedi Allahım tamamına erdirsin meleklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
günaydın kızlarrrrr.... 1 saat sonra çıkıyorum ewden. çok fazla heyecan var. Resmen çarpı 3 yani!!!
Ne olucak bakalım bugün durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?