Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok kız yokkk valla eve bi gidebilsem şu lanet işyerinden izin alıp ne gta sı valla ööle bi yatıcamki 3-5 gün kimse kaldıramıycak ama nerdeeeeeeeee :2::2:

ay evet ya...ayyy ilk ayrılış çok zor olur sana da ona da..memeyi çok özlüyorlar..eve gırdıgımız gıbı saldırıyo oğlan vermezsen ağlıyo...tok olsa bıle istiyor memeyı
günaydın kızlarrrrr.... 1 saat sonra çıkıyorum ewden. çok fazla heyecan var. resmen çarpı 3 yani!!!
ne olucak bakalım bugün durum...

güzel haberlerle gel inşallah...

amin canım .caten bulantıda olsa agrıda olsa nişi olmaz nasılsa geçicek zamanla bebekleriniz saglıklı olsunda önemli olan o

Aminn canım ben herşeye razıyım yeterki bebeğimi sağ salim kucağıma alayım darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah

Günaydın Kızlar Nasılsınız

Ayy pembe ile konuştum çok heyecanlı inşAllah herşey güzel olacak

herkese tejrara merahaba çok kötüyüm kızlar ciddi bi midem bulantım var bunun dışında yaklaşık 1 saat önce operasyon yetkilisi ile kavga ettim gerizekalı kadın yarım saattir ağlıyorum aklıma geldikçe ağlayasım geliyor nefret ediyorum işimden de işimdeki kişilerden de

selam kızlarrrr:80:
yelizcim geçmiş olsun canım bir türlü iyileşemedin,dinlenemiyosun galiba...
ayşecim sanada geçmiş olsun ağrıların varmış sende biranönce sonuçalrın tam belli olurda iyileşirsin artık
buarada cumartesi buluşmuşsunuzz naptınız kızlar bizsiznasıl geçti??
gökçemden haber yok... naptı acaba kesin doğurdu valla inşallah iyidiiLER!!!

hoşgeldin tatlımmmmmmmmm evet yaa bitürlü iyileşemedimmm evet dinlenemiorumda

iyi canım buluştuk cumartesi güzel bi kaç saat geçirdik işte tabi sigara olayı yüzünden kızı sürekli bi oraya bi buraya sürükledim ama o kadar nazım var sanırsammm
ayşemde çok yogun sanırsam hiç cvp yazamıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…