Günaydın Kızlar Nasılsınız
Ayy pembe ile konuştum çok heyecanlı inşAllah herşey güzel olacak
nasıl heycanlı olmasın heycanı 3 le çarp ..allahım ben çok merak ediyorum o duyguyu üçüz süper birşey ya..allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
anneM büssür yelek yapıyo canımşimdiden
ben kalıN ip aldım kopşonlu ceket yapasım var ama model yok internetten bakıyorum ama hiç güzel bulamadım
günaydın kızlarrrrr.... 1 saat sonra çıkıyorum ewden. çok fazla heyecan var. resmen çarpı 3 yani!!!
ne olucak bakalım bugün durum...
ay evet ya...ayyy ilk ayrılış çok zor olur sana da ona da..memeyi çok özlüyorlar..eve gırdıgımız gıbı saldırıyo oğlan vermezsen ağlıyo...tok olsa bıle istiyor memeyı
güzel haberlerle gel inşallah...
aaa pembe doktoramı gitti hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah.....çok heyecanlı yaaa
selam kızlarrrrrrrrr naberr
biz haftasonu kızımın odasını aldıkama daha erken olduğu için
daha sonra getirceklerr..çilekten safari modelini aldık,
daha önce gökçe oğluşuna almıştı hatırlarsanız,ama bu hem kız hem erkek
bebek içinmiş..o kadar hoşuma gittiki cıvıl cıvıl rengarenk,hem de çok kaliteli..
netten de bakmıştım ama yakından daha güzelmiş:)
öylee işte inşallah kullanmakta nasip olur hayırlısıyla
bebek içinmiş..o kadar hoşuma gittiki cıvıl cıvıl rengarenk,hem de çok kaliteli..
ay ne güzel yaa bende almak istiyorum biz dün çorap aldık adetmiş öğrendikten sonra alınırmış o bebek kıyfateleri fln çok güzeldi çok bebğimi düşündükçe gerginliğim azalıyor
oooo çok hızlısınız maşAllahhBende baktım o modeli begenmiştim güle güle kullansın ceren hanımmm
Ya sen böle yazınca herşeyi bitiridin ben daha hiç bişi yapmadan anca yatıp toto büyütüyom :26:
oooo çok hızlısınız maşAllahhBende baktım o modeli begenmiştim güle güle kullansın ceren hanımmm
Ya sen böle yazınca herşeyi bitiridin ben daha hiç bişi yapmadan anca yatıp toto büyütüyom :26:
ayy evet bende biliorum o modeliiii çokk güzelll güle güle kullansın cerencik inşallah.
aaa canımmm tam kız annesi olmuşsun sen heeeebence biran önce kaldır totonuda ikeaya falan git bakın hem bi fiyat edinirsin hemde kafanda oluşur kızının odası.
ben cumartesi akşam ikeadaydımmm ayyyyyy çocuk bölümü süperr yaaaaa bana fitayları falanda çok uygun geldiii bide ufacıkk oyuncaklar vardııı kertenkele yılan falan böle bi raf yapıcaksın bebek odasına üzerinede onlardan koyucaksınnn süper olurrrr.inanılmaz indirimde vardı hemmm
bi parçamı oralarda bırakıp eve dogru yol aldımm
evt canım ben de çok beğendim ya rengarenk :)
çok teşekkür ederiz teyzesii inşallah sağlıcakla kullanırız
kız ben biraz aceleciyim bakma bana sen daha çok var :)
sen acelecimisin ben tembelmiyim bilmiyorumsenin sayende gidip tırnak makasını taragını falan aldım gerçi kıyafetleri tamam ama araba beşik puset böle şeyler yok
odasınıda malesef ki annem alıyor o benim sorumlulugumda değil
aaa canımmm tam kız annesi olmuşsun sen heeeebence biran önce kaldır totonuda ikeaya falan git bakın hem bi fiyat edinirsin hemde kafanda oluşur kızının odası.
ben cumartesi akşam ikeadaydımmm ayyyyyy çocuk bölümü süperr yaaaaa bana fitayları falanda çok uygun geldiii bide ufacıkk oyuncaklar vardııı kertenkele yılan falan böle bi raf yapıcaksın bebek odasına üzerinede onlardan koyucaksınnn süper olurrrr.inanılmaz indirimde vardı hemmm
bi parçamı oralarda bırakıp eve dogru yol aldımm
sen acelecimisin ben tembelmiyim bilmiyorumsenin sayende gidip tırnak makasını taragını falan aldım gerçi kıyafetleri tamam ama araba beşik puset böle şeyler yok
odasınıda malesef ki annem alıyor o benim sorumlulugumda değil
:) alırsın canım daha zaman varr ben kendimi tutamıyorum ondan
aa oda alıyomusun çok sevindim daha sonra alcam demiştinn..
ne zaman bakıcaksınız odaya
fatoscom bebilşe bez için stok yapın? çok lazım olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?