yaa evet hep ikeayı merak ediyorum çok çeşit varmış ama
burda ikea yok maalesefyaza doğru açılcakmış sanırım
oyy güle güle büyür işallah odasonda. nasılsın cnmm..
fatoscom bebilşe bez için stok yapın? çok lazım olacak..
oda ben istemiyordum sana anlatmadımmı sanırım berenle konuşmuştuk annem bır bır konuşuyor ilk torunmuş odasız olmazmış mevlütte oda olacakmış falan falan
benim evimde aslında 3+1 ama annecim sağolsun boş oda yerine tv odama göz koyduburayı oda yapacakmış bende oda al tamam ama tv odamı bozma diyorum hala savaş içindeyiz anlıcan
ayy ikea deme bana eskiden haftada bir gün mutlaka ordaydıkayy ben iyice evcil oldum
Ya odasını begendim canım onu annem alacak çok cici bir oda takımı bulmuş ben aslında odaya kesinlikle karşıyım ama annemi ikna edemiyorum
Şimdi ceyrek biriktiriyorum ben 2 tane oldu bi kaç tane daha yapim diyorum hem ikea hemde 17 şubatta cnr da anne bebek fuarı var oralara gtmek istiyorum ama bakalım kısmet
oyy güle güle büyür işallah odasonda. nasılsın cnmm..
fatoscom bebilşe bez için stok yapın? çok lazım olacak..
kız korkutmayın beni erken gelmez diye kızım bende almadım sadece kıyafetleri tamam bide taragı makası torpüsü falan
ayy canım o kadar güzelkii ürünleri showroomları süper ya bi yarımı oralarda bırakıp deliorum ben her gittigimde
sağol canımcım inşallah teşekkür ederizz :)
iyiyim çok şükür sen nasılsın mert nasıl
bu arada bez alıp stok yapma numarası değişiyo dedilerr :26:
ben de alıp dizcektim şimdiden canım yaa..alsak mı ki:26:
yok canım anlatmamıştın..valla anneanneler bizden daha heyecanlı
biz de aynen öyle karar veremedik boş odayı mı yapsak tv odasını mı
çünkü boş oda biraz küçük :) neyseki daha zaman var :)
yok canım anlatmamıştın..valla anneanneler bizden daha heyecanlı
biz de aynen öyle karar veremedik boş odayı mı yapsak tv odasını mı
çünkü boş oda biraz küçük :) neyseki daha zaman var :)
ayy canım bende aslında oda yapmayı planlamıyorum olursa bizim ev zaten 2+1 yer yok ama evim müsait olsa isterdimm vallasen boşlver annen alsın odayııı yoksa tv odanda elden gidecekmiş bakk ayyyy ama fotışcum ikeaya mutlaka git bi ara süperrrrrrr herşey yaaaaa
kız korkma daha erken zaten :)
ben hepsi son ana kalıp sıkışmasın diye önceden alıyorum :)
aaa canım şimdiden şımartmayın bebeişleriii yawwww küçük oda iyi olur bebek için tv odasına hiçç elleme benceee
aaa canım şimdiden şımartmayın bebeişleriii yawwww küçük oda iyi olur bebek için tv odasına hiçç elleme benceee
ben odamı bozmamak için elimden ne geliyorsa yapıcamküçük odayı yaparım sonuçta kızım benim odamda yatacak o odada yatırmam ki seneyede işe başlayınca ev almayı planlıyoruz öle olunca odamı boşuna bozmuş olcam
suuu bebişin odasını sipariş etmişsinn pembişmi aldınn nekdr güzel yaa bebeğin için alışveriş yapabilmek..
senin yüzünden telaş oluyorum işte
şaka şaka aslında iyi oluyo yoksa dogururken bile bişiyi olmucak
eheheh dimi şimdiden şimarmasınlar
evet canım doğru söylüyosun ben de yanımda yatırcam
boşuna oda bozmaya gerek yok :13:
canımm evet aldık kısmetse daha sonra gelecek..yok pembiş almadım
çilekten safari modelini aldık böyle yeşilli sarılı turunculu rengarenk :)
inşallah kullanmakta nasip olur..Allah inşallah sizlere de isteyen herkeslere de
nasip ederrr..
bu arada sonuçların tertemiz çıkmışş çoook sevindim hadi gözün aydın canım
artıkkk bu ay müjde bekliyoruzzzzzzz
merhaba kıslar ya ben ne giysem dar geliyo daha erken değilmi hamilelikler almak için helede düşük bel kotlarım dar geliyor şimdiden hamilelik pantolonmu giyecem
merhaba kıslar ya ben ne giysem dar geliyo daha erken değilmi hamilelikler almak için helede düşük bel kotlarım dar geliyor şimdiden hamilelik pantolonmu giyecem
tamam o zaman ben söylemeyim aldıklarımı
evet işte herşeyi hazır olsun Allah'ın izniyle bi onun
doğması kalsın diye
sağol bitanem evet sonuçlarım temiz çıktı çok şükür çalışmalarada başladık bakalım kısmet yavyuma söz verdim gün hesabı yapmıyorum inşallah size en yakın zamanda müjdeyi veririm
yavrummmmmmm az ye azcık azzz9. haftadan hamile pantolonumu giyilir hiçç
sayma depresyona gircem annemi aradım şimdi alışverişe çıkmamılz lazımmış die kadında şaşırdı
ayyy ne var yelizi benimde bi çok şeyim olmuyordu o haftalar :26:
ben pantolonlarımı giydigim zaman ne zamandı hatırlamıyorum bile mö ydü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?