Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hım bende 2 üçkilo aldım karnım o kadar şişki 5 aylık gibi
mağazalara baktım hafta sonu kot bulamadım kumaş pantolonuda sevmiyorum. malum düz ayakkabıyla hiç yakışmıyo
yavrummmmmmm az ye azcık azzz 9. haftadan hamile pantolonumu giyilir hiçç
canım orjinalimde vardı göbek şimdi az yersem bebeğe zararlı ekmek yemiyorum zaten
hoşbulduk
bende baktım kumaşlara ay bi çirkin keşke evde olsam şortla gezerdim

tünaydın kuzucuklarrr

su canım almışsın odasını prensesin..hayırlı olsun,allah içinde yattığı günleri görmeyi nasip etsin.

ay pembe gelmemiş hala yaa..uyuyordum,saate bi baktım,gelmiştir dedim kalktım yerimden..bakalım 2.üçüzlerimiz ne durumda

aradım önce kapalıydı sonra duymadı sanırım şimdide bir fiil meşgul hatunun telefonu

hoşbulduk
bende baktım kumaşlara ay bi çirkin keşke evde olsam şortla gezerdim

bende kumaş sevmiyorum LCW den bir kot aldım sanırım o bir defa geldi başkada görmedim bi daha dar paçaydı ama ne kadar olursa olsun çirkinlerrr

canımm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzz napıyo fındıkk kurtları içindekiiii bi sag bi solmu yine
amannn napim vallaa kızım istedi ben yedim

evet arkadaşlarrrr şimdide hamilekuskuslar türümüzün yemek alışkanlıklarına güzel bi örnek var karşımızdaaaabu türlen genelde bitmek bilmeyen doyumsuzluklarını bebegim istedi ben yedim diyerek dile getirirlerrr oysaki öyle bişey yokturrrr tamamen kendilerini suçsuz ilan etme ve bebeklerine suç atma yolunda emin adımlarla doguma kadar ilerlerlerrrdogumdan sonra ise ayy bu kilolar başıma kaldı derler. kendilerini spor salonlarında yada bi pastahanenin veya restorantların önünde vitrine bakarken görebiliriz.

bende kumaş sevmiyorum LCW den bir kot aldım sanırım o bir defa geldi başkada görmedim bi daha dar paçaydı ama ne kadar olursa olsun çirkinlerrr

fatoşummmmm hem sen bide çigdoşu örnek alll bakemmmm kadın 3 tane taşıyo karnında senden zayıftır

aferim çigsoşşş

bugün çok dalgınım konuyıda sohbetide kaçırdım benim annem bana 45 kilo ile hamile kalmış 82 kilo doğuma gitmiş o çekmiş isem yandım şuan için öyle gözükmüyorum çünkü annem çok tatlı yermiş benim tatlı ile aram yok

Yeliz valla billa elimde kalıcan
ya canımcım ben aşırı zayıftım 171 boyum var 49 kiloydum normalde zaten 60 falan olmam lazımmış bende aradaki açıgı kapadım ki çabuk kilo veirrim sanırım

ya nereye gitsem kot vardıda satıldı eee gelirmi gelmez
aaaaaaaaaaa şuna bakın hele yarın öbür gün senide görürüz akıllım biz yiyoz yiyoz halada besinsizmi kald acaba diyoz:26::26::26:

fatoşummmmm hem sen bide çigdoşu örnek alll bakemmmm kadın 3 tane taşıyo karnında senden zayıftır

aferim çigsoşşş

Yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana bir dua ederim bak hamileyim kabul olur Allahım inşAllah 30 kilo ile dogursun yeliz desem nolurrrrrrrrrrrr meselaaaa

ay aynı ben sabah aç karnına ne kadar baklava yedim hatırlamıyorum bile

ya nereye gitsem kot vardıda satıldı eee gelirmi gelmez

aaaaaaaaaaa şuna bakın hele yarın öbür gün senide görürüz akıllım biz yiyoz yiyoz halada besinsizmi kald acaba diyoz:26::26::26:

yavrumm bende kısa sürede olsa geçtim o yollardannn şimcik senin kanından beslenio bikeremm fındıkkk.sen o mamaları sadece ve sadece kendine yiyonnn

ayyy kötü olur kız etme sakın heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…