anammmmmmmmmmmmmmmmm kısss suyu örnek alın azıcık bak kızzz 5. aydan itibaren anca olmamaya başlaım giysileri falan ee tabii sizin gibim hapur hapur yemediii
hım bende 2 üçkilo aldım karnım o kadar şişki 5 aylık gibiolabilir canım eğer dar geliyorsa rahat şeyler al eşofman tarzı..
benim 5. aydan itibaren dar gelmeye başlamıştı ama ben ilk zamanlar çok kilo vermiştim ondan :)
şimdi de tayt eşofman falan giyiyorum çünkü hamile pantolonu bulamadım
istediğim gibi model yok
canım orjinalimde vardı göbek şimdi az yersem bebeğe zararlı ekmek yemiyorum zatenyavrummmmmmm az ye azcık azzz9. haftadan hamile pantolonumu giyilir hiçç
hoşbuldukhoşgeldin aramızzaa
ayy hamile pantolonları çok çirkin ben aldım 1 tane kot ama elimden geldigince giymemeye çalışıyorum evde oldugum için eşofmanla idare ediyorum hala ama dışarı çıkarsamda yün taytlar var yün oldugu belli değil ama oldukça yumuşak ve esnek onları kullanıyorum
:
kızlar hamile kalırsam birgün size söz veriyorum kilomu hiç kafama takmıcaaaaaammmmmmm
anammmmmmmmmmmmmmmmm kısss suyu örnek alın azıcık bak kızzz 5. aydan itibaren anca olmamaya başlaım giysileri falan ee tabii sizin gibim hapur hapur yemediii
tünaydın kuzucuklarrr
su canım almışsın odasını prensesin..hayırlı olsun,allah içinde yattığı günleri görmeyi nasip etsin.
ay pembe gelmemiş hala yaa..uyuyordum,saate bi baktım,gelmiştir dedim kalktım yerimden..bakalım 2.üçüzlerimiz ne durumda
çigdooooşşşşşşşşşşşşş sizi ve kuzularınızı muhabbete alalımmm lütfennnnnnn
hoşbulduk
bende baktım kumaşlara ay bi çirkin keşke evde olsam şortla gezerdim
canımm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzz napıyo fındıkk kurtları içindekiiii bi sag bi solmu yinetünaydın kuzucuklarrr
su canım almışsın odasını prensesin..hayırlı olsun,allah içinde yattığı günleri görmeyi nasip etsin.
ay pembe gelmemiş hala yaa..uyuyordum,saate bi baktım,gelmiştir dedim kalktım yerimden..bakalım 2.üçüzlerimiz ne durumda
amannn napim vallaa kızım istedi ben yedim
bende kumaş sevmiyorum LCW den bir kot aldım sanırım o bir defa geldi başkada görmedim bi daha dar paçaydı ama ne kadar olursa olsun çirkinlerrr
canımm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzz napıyo fındıkk kurtları içindekiiii bi sag bi solmu yine
evet arkadaşlarrrr şimdide hamilekuskuslar türümüzün yemek alışkanlıklarına güzel bi örnek var karşımızdaaaa bu türlen genelde bitmek bilmeyen doyumsuzluklarını bebegim istedi ben yedim diyerek dile getirirlerrr oysaki öyle bişey yokturrrr tamamen kendilerini suçsuz ilan etme ve bebeklerine suç atma yolunda emin adımlarla doguma kadar ilerlerlerrr dogumdan sonra ise ayy bu kilolar başıma kaldı derler. kendilerini spor salonlarında yada bi pastahanenin veya restorantların önünde vitrine bakarken görebiliriz.
Yeliz valla billa elimde kalıcan
ya canımcım ben aşırı zayıftım 171 boyum var 49 kiloydum normalde zaten 60 falan olmam lazımmış bende aradaki açıgı kapadım ki çabuk kilo veirrim sanırım
ya nereye gitsem kot vardıda satıldı eee gelirmi gelmezbende kumaş sevmiyorum LCW den bir kot aldım sanırım o bir defa geldi başkada görmedim bi daha dar paçaydı ama ne kadar olursa olsun çirkinlerrr
aaaaaaaaaaa şuna bakın hele yarın öbür gün senide görürüz akıllım biz yiyoz yiyoz halada besinsizmi kald acaba diyoz:26::26::26:canımm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzz napıyo fındıkk kurtları içindekiiii bi sag bi solmu yine
evet arkadaşlarrrr şimdide hamilekuskuslar türümüzün yemek alışkanlıklarına güzel bi örnek var karşımızdaaaa bu türlen genelde bitmek bilmeyen doyumsuzluklarını bebegim istedi ben yedim diyerek dile getirirlerrr oysaki öyle bişey yokturrrr tamamen kendilerini suçsuz ilan etme ve bebeklerine suç atma yolunda emin adımlarla doguma kadar ilerlerlerrr dogumdan sonra ise ayy bu kilolar başıma kaldı derler. kendilerini spor salonlarında yada bi pastahanenin veya restorantların önünde vitrine bakarken görebiliriz.
fatoşummmmm hem sen bide çigdoşu örnek alll bakemmmm kadın 3 tane taşıyo karnında senden zayıftır
aferim çigsoşşş
bugün çok dalgınım konuyıda sohbetide kaçırdım benim annem bana 45 kilo ile hamile kalmış 82 kilo doğuma gitmiş o çekmiş isem yandım şuan için öyle gözükmüyorum çünkü annem çok tatlı yermiş benim tatlı ile aram yok
ya nereye gitsem kot vardıda satıldı eee gelirmi gelmez
aaaaaaaaaaa şuna bakın hele yarın öbür gün senide görürüz akıllım biz yiyoz yiyoz halada besinsizmi kald acaba diyoz:26::26::26:
Yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana bir dua ederim bak hamileyim kabul olur Allahım inşAllah 30 kilo ile dogursun yeliz desem nolurrrrrrrrrrrr meselaaaa
ay aynı bensabah aç karnına ne kadar baklava yedim hatırlamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?