Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hım bende 2 üçkilo aldım karnım o kadar şişki 5 aylık gibi
mağazalara baktım hafta sonu kot bulamadım kumaş pantolonuda sevmiyorum. malum düz ayakkabıyla hiç yakışmıyo

evet düz ayakkabıyla güzel olmaz pek..o zaman lcw'den kot bakabilirsin canım
veya iş yerinde tayt giymek serbest mi bilmiyorum ama en rahatı o :13:

tünaydın kuzucuklarrr
su canım almışsın odasını prensesin..hayırlı olsun,allah içinde yattığı günleri görmeyi nasip etsin.

hoşgeldin canımm...
çoook teşekkür ederim canımcım aminnn hepimize nasip etsin inşallah

bende sabahları hemen dolabı açıp şekerli ne varsa

Ya hala meşgul

valla yeliz dayak istiyoooo
Yıldız hadi döelimmi

hadi hadi dövünn beniiiiiiiiiiiiiii bende şimcik düşünce gücüyleeee inciye dicem seni dövdürcemmm yıldızıda napsamkiii onunki daha döfemez onu minnak yaaaa tırmalasın barimm keseyiii

yavrumm bende kısa sürede olsa geçtim o yollardannn şimcik senin kanından beslenio bikeremm fındıkkk.sen o mamaları sadece ve sadece kendine yiyonnn
baksennnnnnnnnnn
sana dua etmemiz farz oldu ellerimi kaldırıp dua edecem bak
en kısa zamanda hmiş kalıp benim gibi dombili bu olursun inşallah
Ya hala meşgul

valla yeliz dayak istiyoooo
Yıldız hadi döelimmi
hadi dövelim sen saçlarını yol bende kulaklarını ısırayım

burda wakiki yok canım ama başka ilçeye gidi arayacam haftaya

nolmuş ya yıkılıoooo burasııııkilolar falan yeliizz kızımmm bence her hamileye kilo yakışıo tamammııııı
yanaklar falan dolu dolu olunca çok hoşuam gidiorr.fatoş sen bakma kızz yelize sen doğurunca kilo verirsin hemen ayrıca fotolardan hiçde öle kilolu durmuyosun

ayyy fantaziye bak kulaklatımı ısırcakmış yawwwwwwwwwww ayy yıldız ilahi valla ne zamandır bu kadar gülmemiştim

selizcim cocukta yaparsın kariyerde hiç merak etme..

topuklum nasılsın. kuzucukların ne alemde.. 4 haftaya yakın eline alırsın kısmetse. nasıl heycan varmı..

kızlarr....... kiloları hiç kafaya taakmayın ben şimdi doguma baslagıdım kilodan daha zayıfım....

yaw yakışıyo canım bişe demiom zaten ama ii oluyo takılıyom böle ne güselll

bende sabahları hemen dolabı açıp şekerli ne varsa

bende öleydim gerçi ben oldum olası tatlıya hayır diyemezdim ama yemek yemekten nefret ederdim hamile kalınca yemek yemenin keyifli oldugunu anlamıştım ama şimdi oda bitti eski halime döndüm şimdide kız için mecbur tıkınıyorum ama zorla

hadi hadi dövünn beniiiiiiiiiiiiiii bende şimcik düşünce gücüyleeee inciye dicem seni dövdürcemmm yıldızıda napsamkiii onunki daha döfemez onu minnak yaaaa tırmalasın barimm keseyiii
düşünce gücüne gerek yok anasını bir fiil dövüyo zaten sabah yine tekmesiyle uyandım

ohhhhhhh aferim inciyeeeee

kız takılıyom ben sizeeee yoksa ben dana gibim olcaktım yanii eminimm

kızlar birazcıkta ben güldüreyim sizi;

Kendisine 40 can verilse 40'inida ayni kiz ugruna feda edebilecek tek erkek vardir;Super Mario :)

dimi ya dimiii dimiii hem bu işin sonrasıda var yeliz hanım bunu unutuyor ben dogurup fit olunca o şişecekte şiecek inşAllah bi üçüz ikiz olurda daha çok şişer

yok kuzum olmadı maşallah
ama bi anda çatlayıveriyomuşş her an olabilir
senin var mı
bendede daha olmadı çok şükür bende acaba zamanımı gelmedi yoksa atlattıkmı falan diodum
yaw yakışıyo canım bişe demiom zaten ama ii oluyo takılıyom böle ne güselll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…