Ya hala meşgulfatoş arasana şu hatunu bi daha:18:
hadi hadiiii tombişş seniiiiiiiii
ya nereye gitsem kot vardıda satıldı eee gelirmi gelmez
aaaaaaaaaaa şuna bakın hele yarın öbür gün senide görürüz akıllım biz yiyoz yiyoz halada besinsizmi kald acaba diyoz:26::26::26:
hım bende 2 üçkilo aldım karnım o kadar şişki 5 aylık gibi
mağazalara baktım hafta sonu kot bulamadım kumaş pantolonuda sevmiyorum. malum düz ayakkabıyla hiç yakışmıyo
tünaydın kuzucuklarrr
su canım almışsın odasını prensesin..hayırlı olsun,allah içinde yattığı günleri görmeyi nasip etsin.
evet arkadaşlarrrr şimdide hamilekuskuslar türümüzün yemek alışkanlıklarına güzel bi örnek var karşımızdaaaa bu türlen genelde bitmek bilmeyen doyumsuzluklarını bebegim istedi ben yedim diyerek dile getirirlerrr oysaki öyle bişey yokturrrr tamamen kendilerini suçsuz ilan etme ve bebeklerine suç atma yolunda emin adımlarla doguma kadar ilerlerlerrr dogumdan sonra ise ayy bu kilolar başıma kaldı derler. kendilerini spor salonlarında yada bi pastahanenin veya restorantların önünde vitrine bakarken görebiliriz.
Yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana bir dua ederim bak hamileyim kabul olur Allahım inşAllah 30 kilo ile dogursun yeliz desem nolurrrrrrrrrrrr meselaaaa
ay aynı bensabah aç karnına ne kadar baklava yedim hatırlamıyorum bile
Ya hala meşgul
valla yeliz dayak istiyoooo
Yıldız hadi döelimmi
baksennnnnnnnnnnyavrumm bende kısa sürede olsa geçtim o yollardannn şimcik senin kanından beslenio bikeremm fındıkkk.sen o mamaları sadece ve sadece kendine yiyonnn
hadi dövelim sen saçlarını yol bende kulaklarını ısırayımYa hala meşgul
valla yeliz dayak istiyoooo
Yıldız hadi döelimmi
burda wakiki yok canım ama başka ilçeye gidi arayacam haftayaevet düz ayakkabıyla güzel olmaz pek..o zaman lcw'den kot bakabilirsin canım
veya iş yerinde tayt giymek serbest mi bilmiyorum ama en rahatı o :13:
hoşgeldin canımm...
çoook teşekkür ederim canımcım aminnn hepimize nasip etsin inşallah
baksennnnnnnnnnn
sana dua etmemiz farz oldu ellerimi kaldırıp dua edecem bak
en kısa zamanda hmiş kalıp benim gibi dombili bu olursun inşallah
hadi dövelim sen saçlarını yol bende kulaklarını ısırayım
burda wakiki yok canım ama başka ilçeye gidi arayacam haftaya
su hiç çatlagın oldumu ?
nolmuş ya yıkılıoooo burasııııkilolar falan yeliizz kızımmm bence her hamileye kilo yakışıo tamammııııı
yanaklar falan dolu dolu olunca çok hoşuam gidiorr.fatoş sen bakma kızz yelize sen doğurunca kilo verirsin hemen ayrıca fotolardan hiçde öle kilolu durmuyosun
bende sabahları hemen dolabı açıp şekerli ne varsa
düşünce gücüne gerek yok anasını bir fiil dövüyo zaten sabah yine tekmesiyle uyandımhadi hadi dövünn beniiiiiiiiiiiiiiibende şimcik düşünce gücüyleeee inciye dicem seni dövdürcemmm yıldızıda napsamkiii onunki daha döfemez onu minnak yaaaa tırmalasın barimm keseyiii
baksennnnnnnnnnn
sana dua etmemiz farz oldu ellerimi kaldırıp dua edecem bak
en kısa zamanda hmiş kalıp benim gibi dombili bu olursun inşallah
hadi dövelim sen saçlarını yol bende kulaklarını ısırayım
ben acıcık tıkınayımmamamız geldi, babaannemiz iyi bakıyor bize
ben acıcık tıkınayımmamamız geldi, babaannemiz iyi bakıyor bize
bende öleydim gerçi ben oldum olası tatlıya hayır diyemezdim ama yemek yemekten nefret ederdim hamile kalınca yemek yemenin keyifli oldugunu anlamıştım ama şimdi oda bitti eski halime döndüm şimdide kız için mecbur tıkınıyorum ama zorla
düşünce gücüne gerek yok anasını bir fiil dövüyo zaten sabah yine tekmesiyle uyandım
nolmuş ya yıkılıoooo burasııııkilolar falan yeliizz kızımmm bence her hamileye kilo yakışıo tamammııııı
yanaklar falan dolu dolu olunca çok hoşuam gidiorr.fatoş sen bakma kızz yelize sen doğurunca kilo verirsin hemen ayrıca fotolardan hiçde öle kilolu durmuyosun
bendede daha olmadı çok şüküryok kuzum olmadı maşallah
ama bi anda çatlayıveriyomuşş her an olabilir
senin var mı
yaw yakışıyo canım bişe demiom zaten ama ii oluyo takılıyom böle ne güselll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?