nolmuş ya yıkılıoooo burasııııkilolar falan yeliizz kızımmm bence her hamileye kilo yakışıo tamammııııı
yanaklar falan dolu dolu olunca çok hoşuam gidiorr.fatoş sen bakma kızz yelize sen doğurunca kilo verirsin hemen ayrıca fotolardan hiçde öle kilolu durmuyosun
ayyy fantaziye bak kulaklatımı ısırcakmış yawwwwwwwwwwwayy yıldız ilahi valla ne zamandır bu kadar gülmemiştim
kızlar bu yelize bi haller oldu( kuduruk )enerjisi fazla geldi sen böle enerjili olursan dövememize gerek kalmayacak eniştemhadi hadi dövünn beniiiiiiiiiiiiiiibende şimcik düşünce gücüyleeee inciye dicem seni dövdürcemmm yıldızıda napsamkiii onunki daha döfemez onu minnak yaaaa tırmalasın barimm keseyiii
hayırlısı canım ben kız bebkleri seviyorum ama kısmet sağlıklı olsun dayıldızzzzzzzzzzzzzzz seninki erkek olcak heeee
kızlar bu yelize bi haller oldu( kuduruk )enerjisi fazla geldi sen böle enerjili olursan dövememize gerek kalmayacak eniştem
anladın dimi
hayırlısı canım ben kız bebkleri seviyorum ama kısmet sağlıklı olsun da
oğlum olursa senin kızını alırım
Yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana bir dua ederim bak hamileyim kabul olur Allahım inşAllah 30 kilo ile dogursun yeliz desem nolurrrrrrrrrrrr meselaaaa
ay aynı bensabah aç karnına ne kadar baklava yedim hatırlamıyorum bile
dimi ya dimiii dimiiihem bu işin sonrasıda var yeliz hanım bunu unutuyor ben dogurup fit olunca o şişecekte şiecek inşAllah bi üçüz ikiz olurda daha çok şişer
bendede daha olmadı çok şükürbende acaba zamanımı gelmedi yoksa atlattıkmı falan diodum
kızlar birazcıkta ben güldüreyim sizi;
Kendisine 40 can verilse 40'inida ayni kiz ugruna feda edebilecek tek erkek vardir;Super Mario :)
Kendisine 40 can verilse 40'inida ayni kiz ugruna feda edebilecek tek erkek vardir;Super Mario :)
bendede daha olmadı çok şükürbende acaba zamanımı gelmedi yoksa atlattıkmı falan diodum
o zaman ne demişler ye tatlıyı çıkar hakkı ye eksişi çıkar ayşeyi öylemiydi
kendisine 40 can verilse 40'inida ayni kiz ugruna feda edebilecek tek erkek vardir;super mario :)
kızlar bu yelize bi haller oldu( kuduruk )enerjisi fazla geldi sen böle enerjili olursan dövememize gerek kalmayacak eniştem
Anladın dimi
Hayırlısı canım ben kız bebkleri seviyorum ama kısmet sağlıklı olsun da
oğlum olursa senin kızını alırım
Heyytt ben geldımmm :d
ahauahaua süpermıss :d
eeheueheu evet ya bu enerci alınmaalııı
ekşi yiyn varmış çıktım geldim ayşe bene eheueheu
eniştemdende korkar işte böle eniştem diyince nasaılda yelkenleri indirdi:79::80::80::80::80::79::80::80::79::79::80:
anladım anladımmmm
hıhıhıhıo zaman ne demişler ye tatlıyı çıkar hakkı ye eksişi çıkar ayşeyi öylemiydi
yok canımcım seni bu enerjiyle ikizden aşşağısı kurtarmaz
kızzz amannnnn ne ikizi ne üçüzü bakamam ben ööleee bi dene olsun da şişiyim ööle dua et sennn
Heyytt ben geldımmm :d
kız geçen akşam tatlı yapmıştım ya millet bayıldı valla bloğuna eklersen incrli labneli kek ama süper valla tafini vereyim birgün dene istersen
kızzz amannnnn ne ikizi ne üçüzü bakamam ben ööleee bi dene olsun da şişiyim ööle dua et sennn
Heyyyttt HoşgeldinnnHeyytt ben geldımmm :d
valla bilmiyorum canım her an olabilir belki de olmaz..
aman olursa da napalım hatıra olurr
hoş geldin ayşem ya şu yelize bişi de bize şişko diyoHeyytt ben geldımmm :d
ahauahaua süpermıss :d
eeheueheu evet ya bu enerci alınmaalııı
ekşi yiyn varmış çıktım geldim ayşe bene eheueheu
aaaaaaaaaaaaaaaaa bak bak bizden önce davranmış ayşe biz masumuzyetişş ayşem yaaaaaaaa tombişlerin arasında kaldımm mennn
ne hatırası yaaa hatıra fotolarım var o yeter bana
pemmbeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?