topuklum nasılsın. kuzucukların ne alemde.. 4 haftaya yakın eline alırsın kısmetse. nasıl heycan varmı..
vavvvvv kaynanaya bak eliyle besliyor.
öpülür öpülürgülü gülüü:79::79::79:
valla siz benim dudaklarımı eskitceksinizzz 4 kere öpülürmü yaw
kız nedemek o öyledimi ya dimiii dimiiihem bu işin sonrasıda var yeliz hanım bunu unutuyor ben dogurup fit olunca o şişecekte şiecek inşAllah bi üçüz ikiz olurda daha çok şişer
hoşgeldinnnnHeyytt ben geldımmm :d
Ben aldım haberleriiii ohhh rahatladım şimdi siz bekleyin bakalım
Ben aldım haberleriiii ohhh rahatladım şimdi siz bekleyin bakalım
selam kızlarrrrrrrrr naberr
biz haftasonu kızımın odasını aldıkama daha erken olduğu için
daha sonra getirceklerr..çilekten safari modelini aldık,
daha önce gökçe oğluşuna almıştı hatırlarsanız,ama bu hem kız hem erkek
bebek içinmiş..o kadar hoşuma gittiki cıvıl cıvıl rengarenk,hem de çok kaliteli..
netten de bakmıştım ama yakından daha güzelmiş:)
öylee işte inşallah kullanmakta nasip olur hayırlısıyla
ay ne güzel yaa bende almak istiyorum biz dün çorap aldık adetmiş öğrendikten sonra alınırmış o bebek kıyfateleri fln çok güzeldi çok bebğimi düşündükçe gerginliğim azalıyor
yaa evet hep ikeayı merak ediyorum çok çeşit varmış ama
burda ikea yok maalesefyaza doğru açılcakmış sanırım
aydemet bende iyiyim canım valla uğraşıyorum napim ders çalışmam lazım bu sene sınıfı geçmem lazım çocuk yapmam lazım ben ne kariyer nede çocuk yapamıyorumtam ir beceriksizim anlayacağın
yetişş ayşem yaaaaaaaa tombişlerin arasında kaldımm mennn
hoşgeldin canımcımmmm
kız geçen akşam tatlı yapmıştım ya millet bayıldı valla bloğuna eklersen incrli labneli kek ama süper valla tafini vereyim birgün dene istersen
ben dahil tüm topik erkek diyordu ama valla kızım oluyormuş gerçi hala erkek gibi geliyor ama
ettim duamı ben gerisi Allahın işi
Heyyyttt Hoşgeldinnn
ne hatırası yaaa hatıra fotolarım var o yeter bana
hoş geldin ayşem ya şu yelize bişi de bize şişko diyo
aaaaaaaaaaaaaaaaa bak bak bizden önce davranmış ayşe biz masumuz
canım çok şükür iyiyiz hepimizsorma valla ayşe acayip heyecan var..4 haftamız kaldı kısmetse.
e valla istiyorsa beslemesinüç tane birden torun vercem
canım sen dogumdayken sanırım bz burda dokuz dogururuz. baksın tabe kaynanacıgın . bizim kaynanada ben işe baslayınca bakacak. aynı apartmandayız sizin gibi..
canım çok şükür iyiyiz hepimizsorma valla ayşe acayip heyecan var..4 haftamız kaldı kısmetse.
öpülür öpülüreskiyiversin acıcık cem öperken bişi olmuyor da,benim kuzularımı öperken mi eskicek, hıh
kız nedemek o öylebenim üçüz de nolmuş sanki 7 ayda 10 kilo aldım ben üç bebeyle
hoşgeldinnnn
Amanında amanın alınmışmı benim zıbıdıklarımın anasıkız nedemek o öylebenim üçüz de nolmuş sanki 7 ayda 10 kilo aldım ben üç bebeyle
ayy catlatırsınız insanı oglum burda aglıyo ben meraktan gidemiyom.
hoşgeldin tatlım bizde pembeyi merak ediyoz geldi şimdiCANIMMM rABBİM SAĞLIKLI MUTLU GÜNLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİNN..
DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHH... :97:
HİÇ DUYMAMIŞTIMM...BİZDE ALDIK Bİ ÇİFT ÇORAP AMA BEN KENDİMİ TUTAMADIĞIM İÇİN ALDIK..HANİ HAMİLE OLDUĞUMU HİSSEDİYİM DİYEE.HADİ UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHHH...
EVET YAA..İKEAYI BENDE ÇOK MERAK EDİYORUMM.BAYILIRIM ÖYLE YERLERİ GEZMEYE...
EŞİMDE ÇOK SEVER..BURSA VE İSTANBULDA VAR SANIRIMM...
KIZZZZ..DAHA DÜN AKŞAM NE DEDİM SANAAA...
TAMAM BİTTİ...KÜSTÜMM...
BACULARRR NASILSINIZZ...
ÇOK YOĞUNUZ YAA...
SABAHTAN BERİ İKİ KELİME YAZAMADIMM...PEMBEDEN HABER VARMII??
evet yelizcim neticeye bak sen nabeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysende bı tombıssın adayısın sımdı yelüzcüm yanı nütfen
canım ellerıne sağlık sen bana özel msj at denerım ben ınsallahh :)
hoşbulduk şekerımm
anaam harbı harbı tombiş dio kız ama siz doğurup kılo verıp cillop gıbın olunca o daha kılo
alınan donemde olcekkhatıceye dııl netıeye yanıı
kızlar, biz geldik. tel.den anca girebiliyorum nete yaa....
bebişlerden biri gitti, içerde kanıyo dedi. bi tanesinin kalp atışını duyduk ama diğerinin duyamadık. daha geriden geliyorrr. bir ihtimal oda gidebilir eğer sağlıklı olan büyüyüpte bunu sıkıştırırsa dedi,ben yinede çok mutluyum ama
belki 3 tanennin verdiği sorumluluktan kurtulmak belkide o kalp atışını yeniden duymak.. anneyim artık gerçekten. 5+3 dedi bu bebeğime.yüreğini yerim ben kuzumunnnn, artık hakkımıza hayırlısı olsun...
bize de verr bize dee
bebişlerden biri gitti, içerde kanıyo dedi. bi tanesinin kalp atışını duyduk ama diğerinin duyamadık. daha geriden geliyorrr. bir ihtimal oda gidebilir eğer sağlıklı olan büyüyüpte bunu sıkıştırırsa dedi,ben yinede çok mutluyum ama
belki 3 tanennin verdiği sorumluluktan kurtulmak belkide o kalp atışını yeniden duymak.. anneyim artık gerçekten. 5+3 dedi bu bebeğime.yüreğini yerim ben kuzumunnnn, artık hakkımıza hayırlısı olsun...
öpülür öpülüreskiyiversin acıcık cem öperken bişi olmuyor da,benim kuzularımı öperken mi eskicek, hıh
kız nedemek o öylebenim üçüz de nolmuş sanki 7 ayda 10 kilo aldım ben üç bebeyle
hoşgeldinnnn
slm canım hoş geldinselam kızlar nasılsınız
inşallah canım kalanlar sağlıklı olurda kucağına alırsın mutlu olmana sevindimkızlar, biz geldik. tel.den anca girebiliyorum nete yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?