- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlar, biz geldik. tel.den anca girebiliyorum nete yaa....
bebişlerden biri gitti, içerde kanıyo dedi. bi tanesinin kalp atışını duyduk ama diğerinin duyamadık. daha geriden geliyorrr. bir ihtimal oda gidebilir eğer sağlıklı olan büyüyüpte bunu sıkıştırırsa dedi,ben yinede çok mutluyum ama
belki 3 tanennin verdiği sorumluluktan kurtulmak belkide o kalp atışını yeniden duymak.. anneyim artık gerçekten. 5+3 dedi bu bebeğime.yüreğini yerim ben kuzumunnnn, artık hakkımıza hayırlısı olsun...
hoşbulduk canımm :))
aaayy 4 haftamı kaldıııı
sen 3 doğurucan biz 3x9=27 doğurucaz yaaa
valla çatlaktan çok korkuyıom napim
CANIMMM rABBİM SAĞLIKLI MUTLU GÜNLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİNN..
DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHH... :97:
EVET YAA..İKEAYI BENDE ÇOK MERAK EDİYORUMM.BAYILIRIM ÖYLE YERLERİ GEZMEYE...
EŞİMDE ÇOK SEVER..BURSA VE İSTANBULDA VAR SANIRIMM...
bebişlerden biri gitti, içerde kanıyo dedi. bi tanesinin kalp atışını duyduk ama diğerinin duyamadık. daha geriden geliyorrr. bir ihtimal oda gidebilir eğer sağlıklı olan büyüyüpte bunu sıkıştırırsa dedi,ben yinede çok mutluyum ama
belki 3 tanennin verdiği sorumluluktan kurtulmak belkide o kalp atışını yeniden duymak.. anneyim artık gerçekten. 5+3 dedi bu bebeğime.yüreğini yerim ben kuzumunnnn, artık hakkımıza hayırlısı olsun...
çok yorulmuşum ben yaa... 3 tane ben 1 haftada talan etmiş kızlar... ne güzel olursa olsun, zor bunu kabul etmek lazım.
canım benimde ileride 2 ,3 evladım olsun ama bende tek tek doğumak isterim çünkü gerçekten zor iş bitaneyle uğraşmak zor kalmışki 2,3.gerçi Rabbim verirse sabrınıda verir.Allah çiğdoşun yardımıcı olsun...
çok yorulmuşum ben yaa... 3 tane beni 1 haftada talan etmiş kızlar... ne güzel olursa olsun, zor bunu kabul etmek lazım.
ben çıkıyorum gidip aşımı yaptırim bide beşik bakim
ya benim bide özel durumum var kızlar. 3 tane olsaydı biri talasemili olsaydı, ya hepsini sonlandıracaktık ki yapamazdık. 3ünüde doğurup, hasta olanı büyütüp gözümün önünde öümünü seyretmek zorunda kalacaktım. Allahta biliyor ki bende hep tek çocuk olsun istedim. benim için değil onlar içinde zor olacaktı...
ya benim bide özel durumum var kızlar. 3 tane olsaydı biri talasemili olsaydı, ya hepsini sonlandıracaktık ki yapamazdık. 3ünüde doğurup, hasta olanı büyütüp gözümün önünde öümünü seyretmek zorunda kalacaktım. Allahta biliyor ki bende hep tek çocuk olsun istedim. Benim için değil onlar içinde zor olacaktı...
ben çıkıyorum gidip aşımı yaptırim bide beşik bakim
kızlar bende kaçıyorum ders çalışmam lazım bugünüde böyle yedim valla.hepinizi öpüyorum hoşçakalın
herkese slmm.pemdedana hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş.hasta olanalerada geçmiş olsun
ayşe benim bi sorum olacak daha doğrusu bilneler varsada yardımcı olursa sevinirim.
Geçen ay sigortamı başlattık şimdi doğumdan sonra sskdan para alabilirmiyim ben
herkese slmm.pemdedana hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş.hasta olanalerada geçmiş olsun
ayşe benim bi sorum olacak daha doğrusu bilneler varsada yardımcı olursa sevinirim.
geçen ay sigortamı başlattık şimdi doğumdan sonra sskdan para alabilirmiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?