Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

pembecim bir bebiş gitmiş ama sakın üzülme daha 2 tane daha bebişin var Allahım onlara sağlık versin inşallah...negüzel kalp atışınıda duymuşsunnn sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 2 yavrunuda...

hoşbulduk canımm :))

aaayy 4 haftamı kaldıııı

sen 3 doğurucan biz 3x9=27 doğurucaz yaaa

kaldı 4 haftaaa :18: o da en fazla:44: pazar günü kontrolümüz var,belli olur artık durumları ve doğum tarihleri:18: nasıl geçer pazara kadar günler bilmiyorum:18:

valla çatlaktan çok korkuyıom napim

canım benim çoook teşekkür ederim aminnn aminnn İNŞALLAHHH...
aynen ben de canım çok severim öyle gezmeyi ama
dediğin gibi bi tek oralarda var sanırım

canım benim üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki..
Allah diğer yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin..

canım hayırlısı olsun ınsallahh

allah kımseyetasıyamadıgı yuku yuklemezmıs belkıde bölesi daha ıyı

hem bende şahsen teker teker doğurmayı tercih ederim zor bi iş çünkü

hayırlııs olsun sen elinden geleni yapiyorsun nasib

Allah sana ve diğerlerine sağlık versinn

çok yorulmuşum ben yaa... 3 tane beni 1 haftada talan etmiş kızlar... ne güzel olursa olsun, zor bunu kabul etmek lazım.

Son düzenleme:

hakkınızda hayırlısı saglıklı olsunda inşAllahhhh canımmm

çok yorulmuşum ben yaa... 3 tane ben 1 haftada talan etmiş kızlar... ne güzel olursa olsun, zor bunu kabul etmek lazım.

canım benimde ileride 2 ,3 evladım olsun ama bende tek tek doğumak isterim çünkü gerçekten zor iş bitaneyle uğraşmak zor kalmışki 2,3.gerçi Rabbim verirse sabrınıda verir.Allah çiğdoşun yardımıcı olsun...

pembeee canım hayırlısı olsun Allahım kucağına sağ salim almayı nasip etsin kalp atışlarınıda pek erken duymuşsunuz canım Allah tamamına erdirsin herşey güzel olur inşallah

ya benim bide özel durumum var kızlar. 3 tane olsaydı biri talasemili olsaydı, ya hepsini sonlandıracaktık ki yapamazdık. 3ünüde doğurup, hasta olanı büyütüp gözümün önünde öümünü seyretmek zorunda kalacaktım. Allahta biliyor ki bende hep tek çocuk olsun istedim. benim için değil onlar içinde zor olacaktı...

hakkında hayırlı olan olsun canım Allahım bebişlerine sağlık versin sanada tabii...

kızlar bende kaçıyorum ders çalışmam lazım bugünüde böyle yedim valla.hepinizi öpüyorum hoşçakalın

herkese slmm.pemdedana hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş.hasta olanalerada geçmiş olsun
ayşe benim bi sorum olacak daha doğrusu bilneler varsada yardımcı olursa sevinirim.
geçen ay sigortamı başlattık şimdi doğumdan sonra sskdan para alabilirmiyim ben

canım benim.çok doğruu..inşallah tek devam eder..sağlıklı devam eder...

hoşgeldın canımm

alabılmen lazım gelir ama muhasbeecınıze sor sen genede :)

canım benim bildiğimkadarıyla doğumdan önceki 1 yıliçinde 90 gün ssklı olman lazımm amma 120 güngggggggg alibaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…