Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canlarım hepinize merhabalar ve güzel günler!
Umarım hepiniz iyisiniz ve herşey yolunda...

Bu arada seastar daha önce hiç konuşma fırsatımız olmadı.Merhabalar sana da!Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım...

pembedana hakkınızda hayırlısı olsun canım ikizler mi geliyor bu defada
yine istirahat verdi mi progestana devam mı

Pembecim canım En başta kuzulardan birinin kalp atışını duymuşsun bu çok güzel bir haber;çok mutlu oldum.Bir diğeri de gitmiş,Allah ın takdiri ilahisi canım;belki de diğerlerinin yaşaması için onun gitmesi gerekti.Hayırlısıyla diğer bebişin kalp atışınıda duyarsınız inşallah canım.Allah ım olanlara hayırlı uzun ömür versin

selma kıslar nasılsınız ben geldimmm ama tekrar çıkıorm elifcikk ağlıoo tam işlerimi bitirdimm geliyim dedim ama durmuyo neyse uyusun yine gelirimm

selma kıslar nasılsınız ben geldimmm ama tekrar çıkıorm elifcikk ağlıoo tam işlerimi bitirdimm geliyim dedim ama durmuyo neyse uyusun yine gelirimm

ene kaadişim gelmiş ama gitmiş

anam ne yaramaz bu kız yaa bi foruma girdirtmıyoo :d

Canım hoşgeldin dicektim ama Elif kızımız uyanmış...Ayy yesinler onu ya
ene kaadişim gelmiş ama gitmiş

anam ne yaramaz bu kız yaa bi foruma girdirtmıyoo :d

Enemm napsın kızcağızz onun tek görevi bu şimdilik:)

merhaba evet fırsatımız olmamıştı.
amin canım hepimiz için sağlıklı bebeişler diliyorum

Su canımm sesin çıkmıyor nerelerdesin nasılsın?

Okuduğuma göre kızcenin odasını almışsınız maşallah ya iyi günlerde kullansın fıstık hanım

ay yuh yaa bugunkı burcumda ne yazıyoo

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. (Bu yeliz mi yoksa hamile miyim )
Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız.
Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.
Tam uygun biriyle karşılaşınca değişik bir kişiliğe bürünmeyin.
Olayları akışına bırakın. Çünkü ardından kendinizi toparlamanız da ayrı bir zaman gerektiriyor.
Midenizden şikayet etmeye hakkınız yok.
Çünkü hiç doğru beslenmiyorsunuz.
Mide rahatsızlığına sizin daha fazla dikkat etmeniz gerekli

harbıden üstüne üstlük kabızda olmusum sancımda var bide safra kesesi ölüyorum bugun
ama şikayet etmeye hakkım yokmus

efet efet benim oo

Su canımm sesin çıkmıyor nerelerdesin nasılsın?

Okuduğuma göre kızcenin odasını almışsınız maşallah ya iyi günlerde kullansın fıstık hanım

canım hoşgeldin diğer topiklere göz atıyodum
evet hayatım aldık ama daha sonra kurulumu yapılacak..
çook teşekkür ederizz teyzesii inşallah
sen nasılsın canım?

Amin canım inşallah kucaklarımıza adığımız günleri de görürüz.Bu arada bebişin kalp atışlarını duydun mu ? İlk bebiş mi?

evet canım ilke bebeğim daha duymakdık geçen hafta kontrole gittik keseyi gördüm bu cuma gidicez kalp atışlarını duyacağız inşallah çok heycanlıyım

Ayy canım kıyamam sen bakma bu fala;istediğin kadar şikayet et biz dinleriz canım:)
Anamm ağrıların var demek;geçmiş olsun hayatım...Gidin ağrılar gidin...:)

sen nasılsın canım?

ne demek cnm güle güle kullansın melek...
ben de iyiyim canım okuldan geldim,evi düzelttim derken sıra geldi yemeğe dinlenmeden geçtim mutfağa
Kociş gelmeden yetiştirmeye çalışıyorum işte...

evet canım ilke bebeğim daha duymakdık geçen hafta kontrole gittik keseyi gördüm bu cuma gidicez kalp atışlarını duyacağız inşallah çok heycanlıyım

Ayy canım bilmez miyim ya;daha günler öncesinden o günün heyecanını yaşamıştım ben de...Bir yandan endişelenmiştim de..Çok şükür duyduk eşimle;mucize ya çok güzel bir duygu.İnşallah kısa zamanda sen de yaşıcaksın...

sen nasılsın canım?

mucx şekerım nabersın yavru ceylanın nasıll :)))

efet efet benim oo

vay senı vay vay vayyy

ayy evet mervecım yaa gıtsın agrılarrr :))

ayyşemmmmmmm anlatsana bizim kahve muhabbetini

hanımefendi gibi damla sakızlı kahvemızı söyledık ben zaten ılk kez içicektımm

fekat yeliz içmiş biliyomuşş ama ıkımızde gelen kahvelerin sade bıldıgımız kahve oldugunu anlamadık

hadi o hastaydı bende anlamadım gurmeliğime tüküriymm

sonracıma garson geldi afedersınzı yanlıs getırmısız biz yaa deyince evet ya böle rezalet olmaz ki

bizde sesımızı cıkartmadık ama anladık yanı sade oldugunu ayagına yattık eheueheueheueheuhe

Son düzenleme:

inş canım yaa dilerim herkesin her istediği olur bende bebeğim sesini duyarım
o günler nasıl geçer bilmiyorum çok heycanlıyım gerçi iş yerimde huzursuzluk beni çok geriyor ve yoruyor bbeğim için iyi olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…