CANIMMM rABBİM SAĞLIKLI MUTLU GÜNLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİNN..
DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHH... :97:
HİÇ DUYMAMIŞTIMM...BİZDE ALDIK Bİ ÇİFT ÇORAP AMA BEN KENDİMİ TUTAMADIĞIM İÇİN ALDIK..HANİ HAMİLE OLDUĞUMU HİSSEDİYİM DİYEE.HADİ UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHHH...
QUOTE]
bilmiyorum bden eskiler böyle söyledi zaten almak isyiotdum hemen alıdm bende
kızlar, biz geldik. tel.den anca girebiliyorum nete yaa....
bebişlerden biri gitti, içerde kanıyo dedi. bi tanesinin kalp atışını duyduk ama diğerinin duyamadık. daha geriden geliyorrr. bir ihtimal oda gidebilir eğer sağlıklı olan büyüyüpte bunu sıkıştırırsa dedi,ben yinede çok mutluyum ama
belki 3 tanennin verdiği sorumluluktan kurtulmak belkide o kalp atışını yeniden duymak.. anneyim artık gerçekten. 5+3 dedi bu bebeğime.yüreğini yerim ben kuzumunnnn, artık hakkımıza hayırlısı olsun...
hakkında hayırlısı olsun canım herşeyde vardır bir hayır Allah hem sana hemde bebişlerine sağlık versin
kaldı 4 haftaaa :18: o da en fazla:44: pazar günü kontrolümüz var,belli olur artık durumları ve doğum tarihleri:18: nasıl geçer pazara kadar günler bilmiyorum:18:
ay çok heycanlı yaaaa
kızlar bende azcık dinleneyim. nasıl uykusuz ve yorgunum anlatamam... yine gelirim arada...
yat dinlen canım keşke bende yatabilsem o kadar ihtiyacım var ki
kızlar, biz geldik. tel.den anca girebiliyorum nete yaa....
bebişlerden biri gitti, içerde kanıyo dedi. bi tanesinin kalp atışını duyduk ama diğerinin duyamadık. daha geriden geliyorrr. bir ihtimal oda gidebilir eğer sağlıklı olan büyüyüpte bunu sıkıştırırsa dedi,ben yinede çok mutluyum ama
belki 3 tanennin verdiği sorumluluktan kurtulmak belkide o kalp atışını yeniden duymak.. anneyim artık gerçekten. 5+3 dedi bu bebeğime.yüreğini yerim ben kuzumunnnn, artık hakkımıza hayırlısı olsun...
selma kıslar nasılsınız ben geldimmm ama tekrar çıkıorm elifcikk ağlıoo tam işlerimi bitirdimm geliyim dedim ama durmuyo neyse uyusun yine gelirimm
selma kıslar nasılsınız ben geldimmm ama tekrar çıkıorm elifcikk ağlıoo tam işlerimi bitirdimm geliyim dedim ama durmuyo neyse uyusun yine gelirimm
ene kaadişim gelmiş ama gitmiş
anam ne yaramaz bu kız yaa bi foruma girdirtmıyoo :d
Canlarım hepinize merhabalar ve güzel günler!
Umarım hepiniz iyisiniz ve herşey yolunda...
Bu arada seastar daha önce hiç konuşma fırsatımız olmadı.Merhabalar sana da!Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım...
merhaba evet fırsatımız olmamıştı.
amin canım hepimiz için sağlıklı bebeişler diliyorum
ay yuh yaa bugunkı burcumda ne yazıyoo
Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. (Bu yeliz miyoksa hamile miyim )
Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız.
Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.
Tam uygun biriyle karşılaşınca değişik bir kişiliğe bürünmeyin.
Olayları akışına bırakın. Çünkü ardından kendinizi toparlamanız da ayrı bir zaman gerektiriyor.
Midenizden şikayet etmeye hakkınız yok.
Çünkü hiç doğru beslenmiyorsunuz.
Mide rahatsızlığına sizin daha fazla dikkat etmeniz gerekli
harbıden üstüne üstlük kabızda olmusum sancımda var bide safra kesesi ölüyorum bugun
ama şikayet etmeye hakkım yokmus
Su canımm sesin çıkmıyor nerelerdesin nasılsın?
Okuduğuma göre kızcenin odasını almışsınız maşallah ya iyi günlerde kullansın fıstık hanım
Amin canım inşallah kucaklarımıza adığımız günleri de görürüz.Bu arada bebişin kalp atışlarını duydun mu ? İlk bebiş mi?
ay yuh yaa bugunkı burcumda ne yazıyoo
Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. (Bu yeliz miyoksa hamile miyim )
Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız.
Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.
Tam uygun biriyle karşılaşınca değişik bir kişiliğe bürünmeyin.
Olayları akışına bırakın. Çünkü ardından kendinizi toparlamanız da ayrı bir zaman gerektiriyor.
Midenizden şikayet etmeye hakkınız yok.
Çünkü hiç doğru beslenmiyorsunuz.
Mide rahatsızlığına sizin daha fazla dikkat etmeniz gerekli
harbıden üstüne üstlük kabızda olmusum sancımda var bide safra kesesi ölüyorum bugun
ama şikayet etmeye hakkım yokmus
canım hoşgeldin diğer topiklere göz atıyodum
evet hayatım aldık ama daha sonra kurulumu yapılacak..
çook teşekkür ederizz teyzesii inşallah
sen nasılsın canım?
evet canım ilke bebeğim daha duymakdık geçen hafta kontrole gittik keseyi gördüm bu cuma gidicez kalp atışlarını duyacağız inşallah çok heycanlıyım
canım hoşgeldin diğer topiklere göz atıyodum
evet hayatım aldık ama daha sonra kurulumu yapılacak..
çook teşekkür ederizz teyzesii inşallah
sen nasılsın canım?
efet efet benim oo
Ayy canım kıyamam sen bakma bu fala;istediğin kadar şikayet et biz dinleriz canım:)
Anamm ağrıların var demek;geçmiş olsun hayatım...Gidin ağrılar gidin...:)
ne demek cnm güle güle kullansın melek...
ben de iyiyim canım okuldan geldim,evi düzelttim derken sıra geldi yemeğe dinlenmeden geçtim mutfağa
Kociş gelmeden yetiştirmeye çalışıyorum işte...
mucx şekerım nabersın yavru ceylanın nasıll :)))
vay senı vay vay vayyy
ayy evet mervecım yaa gıtsın agrılarrr :))
ayyşemmmmmmm anlatsana bizim kahve muhabbetini
Ayy canım bilmez miyim ya;daha günler öncesinden o günün heyecanını yaşamıştım ben de...Bir yandan endişelenmiştim de..Çok şükür duyduk eşimle;mucize ya çok güzel bir duygu.İnşallah kısa zamanda sen de yaşıcaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?