ne demek cnm güle güle kullansın melek...
ben de iyiyim canım okuldan geldim,evi düzelttim derken sıra geldi yemeğe dinlenmeden geçtim mutfağa
Kociş gelmeden yetiştirmeye çalışıyorum işte...
mucx şekerım nabersın yavru ceylanın nasıll :)))
sonracıma garson geldi afedersınzı yanlıs getırmısız biz yaa deyince evet ya böle rezalet olmaz ki
bizde sesımızı cıkartmadık ama anladık yanı sade oldugunu ayagına yattık eheueheueheueheuhe
sağol canım inşallah..
ay sorma ya sinir oluyorum şu yemek derdinee..
bi de siz çalışıyosunuz ben çalışmadığım halde fenalık geliyo
Allah kolaylık versin canım..
:) iyiyim canımcım sen nasılsınn
ehehe yavru ceylanım da iyi çok şükürr :)
sakızlı kahve nasıl oluyomuş yahuu ilk defa duydum
Sakızlı kahve nasıl oluyomuş yahuu ilk defa duydum
hanımefendi gibi damla sakızlı kahvemızı söyledık ben zaten ılk kez içicektımm
fekat yeliz içmiş biliyomuşş ama ıkımızde gelen kahvelerin sade bıldıgımız kahve oldugunu anlamadık
hadi o hastaydı bende anlamadım gurmeliğime tüküriymm
sonracıma garson geldi afedersınzı yanlıs getırmısız biz yaa deyince evet ya böle rezalet olmaz ki
bizde sesımızı cıkartmadık ama anladık yanı sade oldugunu ayagına yattık eheueheueheueheuhe
HAMDOLSUN CAMNIM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE YA NE OLSUN :)
KIZCEDE IYIYMISS OH MAŞALLAH SÜBHANALLAHH ONA
aaaaaaaaaaaaaaaa denemen lazım şekerimmm ama açıkçası ben yine bu kahve dünyasının kini begenmedim ben kendim yapıyorum damla sakızı alıyom eziom onları bi güsel kavanozdaki kahvenin içine atıp karıştırıyom süper oluyoooooo
aaaaaaaaaaaaaaaa denemen lazım şekerimmm ama açıkçası ben yine bu kahve dünyasının kini begenmedim ben kendim yapıyorum damla sakızı alıyom eziom onları bi güsel kavanozdaki kahvenin içine atıp karıştırıyom süper oluyoooooo
ayyyyyy çok komikti yaaaaBide diomki ben ayşe içmemiş ya bak bayılcaksın falan oda içio dioki güzelmiş gerçektennn Bende içiom içiom ama damla sakızı tadı gelmio kendi kendimede diomki hastayım ya heralde ondan tat alamıyommm Adam gelince tabi bizzzz rezalet ezalett
damlasakızlı canım bılmıyorum ama çok güzeldi
sade kahveleri bile çok lezzetlıydı kahve dünyasında buluştuk biz
o gazla eve gıdınce denedım ama olmadı benımmı hıc
sonra bende tarcınlı denedım gayet güzel olduu :)) o kadar kahve
içmeye ragmen hemencık uyudum :)) bigün senlede içeriz belki su'cumm
inş canım yaa dilerim herkesin her istediği olur bende bebeğim sesini duyarım
o günler nasıl geçer bilmiyorum çok heycanlıyım gerçi iş yerimde huzursuzluk beni çok geriyor ve yoruyor bbeğim için iyi olmaya çalışıyorum
sağol canım inşallah..
ay sorma ya sinir oluyorum şu yemek derdinee..
bi de siz çalışıyosunuz ben çalışmadığım halde fenalık geliyo
Allah kolaylık versin canım..
:) iyiyim canımcım sen nasılsınn
ehehe yavru ceylanım da iyi çok şükürr :)
hanımefendi gibi damla sakızlı kahvemızı söyledık ben zaten ılk kez içicektımm
fekat yeliz içmiş biliyomuşş ama ıkımızde gelen kahvelerin sade bıldıgımız kahve oldugunu anlamadık
hadi o hastaydı bende anlamadım gurmeliğime tüküriymm
inşallah canım:)
sen de tarçınlı yaptın demek içine tarçın mı kattın o nasıl oluyo :)
ayyyyyy çok komikti yaaaabide diomki ben ayşe içmemiş ya bak bayılcaksın falan oda içio dioki güzelmiş gerçektennn bende içiom içiom ama damla sakızı tadı gelmio kendi kendimede diomki hastayım ya heralde ondan tat alamıyommm adam gelince tabi bizzzz rezalet ezalett
Sağol canım benim...Aslında yemek yapmaktan çok beni ne yapacağım düşüncesi yoruyor her gün deliriyorum valla :)
inşallah canım:)
sen de tarçınlı yaptın demek içine tarçın mı kattın o nasıl oluyo :)
ben de bir kere içmiştim ama hiç beğenmedim ben nedense türk kahvesini çok severim aslında ama o damla sakızlı olan pek hoşam gitmemişti.
bu arda ben kahve hiç içmiyorum dokunur diyorlar
Aman canım elinde değil biliyorum ama elinden geldiği kadar kendine mukayyet ol;fazla yorulmamaya gayret et;en azından şu sıralar bebeğin için.Allah güç kuvvet versin sana da bebeğine de.
Sağol canım benim...Aslında yemek yapmaktan çok beni ne yapacağım düşüncesi yoruyor her gün deliriyorum valla :)
Ayy ilk defa duyuyorum denicemmm kızlar sağolun bakalım nasılmış:)
Ayy pekte güzel bir anı olmuş aslında canım :) Görüşmüşsünüz bak anılarınız bile olmuş maşallah size
evet canımm tarçın katıyosun içine tabi hazır paketleride var carfeur da damla sakızlı satılıyo ama tarçınlıyı görmedimm
canım kahveye göz kararı tarcın ekledımm :)) o kadar
hatçem nerde ya hiç yoktu bugğnnnnn:26::26:
canım kahveye göz kararı tarcın ekledımm :)) o kadar
ervt canım hamıleyken ıcmek pek doğru değil arada bı ıcebılırsın ama
canım ınsallah sizlerlede olur ya ne guzel olur toplansak flnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?