Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne demek cnm güle güle kullansın melek...
ben de iyiyim canım okuldan geldim,evi düzelttim derken sıra geldi yemeğe dinlenmeden geçtim mutfağa
Kociş gelmeden yetiştirmeye çalışıyorum işte...

sağol canım inşallah..
ay sorma ya sinir oluyorum şu yemek derdinee..
bi de siz çalışıyosunuz ben çalışmadığım halde fenalık geliyo
Allah kolaylık versin canım..

mucx şekerım nabersın yavru ceylanın nasıll :)))

:) iyiyim canımcım sen nasılsınn
ehehe yavru ceylanım da iyi çok şükürr :)

sonracıma garson geldi afedersınzı yanlıs getırmısız biz yaa deyince evet ya böle rezalet olmaz ki
bizde sesımızı cıkartmadık ama anladık yanı sade oldugunu ayagına yattık eheueheueheueheuhe

sakızlı kahve nasıl oluyomuş yahuu ilk defa duydum

HAMDOLSUN CAMNIM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE YA NE OLSUN :)

KIZCEDE IYIYMISS OH MAŞALLAH SÜBHANALLAHH ONA

sakızlı kahve nasıl oluyomuş yahuu ilk defa duydum

aaaaaaaaaaaaaaaa denemen lazım şekerimmm ama açıkçası ben yine bu kahve dünyasının kini begenmedim ben kendim yapıyorum damla sakızı alıyom eziom onları bi güsel kavanozdaki kahvenin içine atıp karıştırıyom süper oluyoooooo

Sakızlı kahve nasıl oluyomuş yahuu ilk defa duydum

damlasakızlı canım bılmıyorum ama çok güzeldi

sade kahveleri bile çok lezzetlıydı kahve dünyasında buluştuk biz

o gazla eve gıdınce denedım ama olmadı benımmı hıc

sonra bende tarcınlı denedım gayet güzel olduu :)) o kadar kahve

içmeye ragmen hemencık uyudum :)) bigün senlede içeriz belki su'cumm

ayyyyyy çok komikti yaaaa bide diomki ben ayşe içmemiş ya bak bayılcaksın falan oda içio dioki güzelmiş gerçektennn bende içiom içiom ama damla sakızı tadı gelmio kendi kendimede diomki hastayım ya heralde ondan tat alamıyommm adam gelince tabi bizzzz rezalet ezalett

HAMDOLSUN CAMNIM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE YA NE OLSUN :)

KIZCEDE IYIYMISS OH MAŞALLAH SÜBHANALLAHH ONA

Allah iyilik versin canım dikkat et kendine
teşekkür ederiz teyzesi :)

aaa hakikaten değişikmiş yahu :))
aklımda olsun ilk fırsatta denicemm

ben denedım olmadı ya pişririken eriğdi içinde yüzüodu damla sakızları

valla ne güzel de hemen ayak yapiyorum hee aa evet güzelmiş diyee

aaaaaa ayşem denedinmiii tarçınlıyı süper dimii bende cuma günü içtim ama nerde oldugunu bilmiorum adına bakmadım hiçç ama süperdiiiii

Aman canım elinde değil biliyorum ama elinden geldiği kadar kendine mukayyet ol;fazla yorulmamaya gayret et;en azından şu sıralar bebeğin için.Allah güç kuvvet versin sana da bebeğine de.

Sağol canım benim...Aslında yemek yapmaktan çok beni ne yapacağım düşüncesi yoruyor her gün deliriyorum valla :)

Ayy ilk defa duyuyorum denicemmm kızlar sağolun bakalım nasılmış:)

Ayy pekte güzel bir anı olmuş aslında canım :) Görüşmüşsünüz bak anılarınız bile olmuş maşallah size

ben de bir kere içmiştim ama hiç beğenmedim ben nedense türk kahvesini çok severim aslında ama o damla sakızlı olan pek hoşam gitmemişti.
bu arda ben kahve hiç içmiyorum dokunur diyorlar

inşallah canım :)
sen de tarçınlı yaptın demek içine tarçın mı kattın o nasıl oluyo :)

ay çok güldümm

Sağol canım benim...Aslında yemek yapmaktan çok beni ne yapacağım düşüncesi yoruyor her gün deliriyorum valla :)

aynen aynen canım yapmakta bişe yokta
ne pişirsem derdi varr

inşallah canım :)
sen de tarçınlı yaptın demek içine tarçın mı kattın o nasıl oluyo :)

canım kahveye göz kararı tarcın ekledımm :)) o kadar

ben de bir kere içmiştim ama hiç beğenmedim ben nedense türk kahvesini çok severim aslında ama o damla sakızlı olan pek hoşam gitmemişti.
bu arda ben kahve hiç içmiyorum dokunur diyorlar

ervt canım hamıleyken ıcmek pek doğru değil arada bı ıcebılırsın ama

canım ınsallah sizlerlede olur ya ne guzel olur toplansak flnn :)))

İnşallah canım benim!
Ayy keşke ya ben de çok isterim valla şöyle topikçe toplansakta felekten bir gün çalsak süperr olur!

Canlar ben çok yoruldum.Geldim geleli totom yer görmedi
Yine gelirim inşallah şimdilik çıkıyorum...Kocaman kocaman öpüyorum her birinizi!Allah'a emanet olun inşallah!

sankii sankii adımı birileri söyleyince duyar gibim oldum.. geldimm şekerlerimmmm bugün biraz yoğumdum..hastaneye gittim kanımı verdim öğleden sonra geldim bir uyumuşum 5 gibi kalktım ve yemek işine koyuldum gecmişi okuyodum yelizcimin beni sorduğunu görünce hemen girim dedim..
aslında girmekte istemiyordum kızlarr yavaş yavaş uzaklaşmak istiyorum k.k,dan tüp bebek bölüme takılıyorum sürekli orda olumlu veya olumsuz şeyleri okuyunca etkileniyorum..:18:aslınbda girmesem daha iyi olucak benm için kendimi frenleyemiyorum..
bu arada ayşem ve ylizcim cok gecmiş olsun...
pembemm bebeşin birisi kesesi bozulmuşş üzüldüm ama olsun canım allahım diğer iki meleğine sağlık versinn..
su canımmm bebişin odasını almışsın iyi günlerde kullanmak nasip olsun canımm bende o safari modelini cok sevmiştim hatta cilek mağasına girdiğim zaman uzun süre bakmaktan kendimi alamamıştım cok iyi yapmışsın hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…