Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

haticem canım benim hayırlı olsun herşeyden önce. bak güzel kardeşim bence tüp bebek bölümü seni daha çok etkiler orası çok farklı bi atmosfer inanki.. ama herşeyden önce sende kendini rahatlatacak şeyler yap. mesela ben tedavi boyunca kitap okumuştum puzzle yapmıştım :) komik videolar ve fıkralar da çok zaman geçiriyodum kafamı dağıtmak için. tamamen unutmuyosun tabide bi nebze rahatlatıyo bunlar haaa bir dilim ananas ve bir tane kivi yemeyi unutma her gün. eşinede havuç suyu içirceksin. yasin ve meryem suresi okumuştum. namaz kılmıştım transfer günü sabahı.. çok dua etmiştim çoook güzel rabbim kabul etti çok şükür. bide tam sonuç beklerken araba arayışına girmiştik bana :) o da çok oyalamıştı beni

Suuu kuşum oda mı aldın kızına hayırlısı güzelim
bende safari yi çok beğenmiştim
sonra caplonbadan aldık ortak kararla :)

pembee canım benim
hayırlısı neyse o olsun güzelim
vardır bundada bi hayır diyip üzme canını olurmu
allah bilir herşeyin en iyisini en hayırlısını senin için

bu arada bizde hastaydık geç.tiğimiz hafta
ben grip oldum hemde ne grip uzun yıllardır böle hastalandığımı hatırlamıyorum
kızımada bulaştı ateşlendi hapşırık öksürük 2kez hast.ye gittik çok korktum
ciğerlerinde yokmuş bişi. çok şükür atlattık ama şimdide oğlum hasta

Canlar ben çok yoruldum.Geldim geleli totom yer görmedi
Yine gelirim inşallah şimdilik çıkıyorum...Kocaman kocaman öpüyorum her birinizi!Allah'a emanet olun inşallah!

güle güle canımcım

ay canım benim inşallah Allah sana da o güzel günleri nasip etsin
sen de alırsın miniğine inşallah... çok teşekkür ederim canım inş hayırlısıyla
kullanmakta nasip olurr...
canım benim lütfen kendini üzme öyle olumsuz şeyler okuyup,
eğer uzaklaşmak sana iyi gelcekse bi süre uzaklaş canımcım,
önemli olan senin iyi olman kafanın rahat olması..
hem bak sedef ne güzel yazmış kafanı dağıtacak
şeylerle meşgul olursun öyle olumsuzlukları düşüncek vaktin olmaz

Suuu kuşum oda mı aldın kızına hayırlısı güzelim
bende safari yi çok beğenmiştim
sonra caplonbadan aldık ortak kararla :)

evet balımm oda aldık ama daha sonra gelcek kurulmaya,
ay herkes çok beğeniyo o modeli ya iyiki almışım
valla benim başka yere bakma fırsatım olmadı,öyle fikir edinelim diye
bakalım dedim çilek mağazasına girdik ve o kadar beğendikki hemen aldık

pembee canım benim
hayırlısı neyse o olsun güzelim
vardır bundada bi hayır diyip üzme canını olurmu
allah bilir herşeyin en iyisini en hayırlısını senin için

sağol tatlım, hayırlısı olsun tabi. üzülmüyorum, neler yaşadım ben. sağlıklı olsun bebeğim başka bişey istemiyorum artıkkkk

ahh canım ya çok çok geçmiş olsun hepinize
neyseki prenseste bişe yokmuş sen de iyisin..
oğluşun da en kısa zamanda iyileşir umarım..

ablacım cok teşekkür ederimmmm cok sağol..
daha var başlamama ama işte illa etkileniyo insan..evet tüp bebek bölüme artık hiç girmicem sadace sizinle yazışıp cıkıcam daha sonrada seninde dediğin gibi kendimi gezmeye ve kitap okumay vericemki düşünmeyeyim..
ananası bende duydumm yapıcam inşallah...
yasin zaten okuyorum meryem suresinide gecen hamişliğmde cok okumuştum faydasınıda gördüm..
bu defada okuyacağım..
bendemi araba aldırsam neyyy ama araba süremeyi bilmiyorum ben acıcası cesaretimde yok.

ahh kıyamam ben sizeee cok gecmiş olsun ablacım allah kızınada sanada acil şifalar versin..

canım sağol ama biz taşındığımız için ben o tür almayı düşünmüyorum zatende yatağı ilk aylarda cok kullanılmıyo genelde kucakta geziyo ama büyüyünce en güzelinden almak nasip olsun..
üzmüyorum canım ama ister istemez etkileniyorum..
neyse bundan sonra takılmıyorum oralara..
aslında uzaklaşmak istiyorum ama burdada hiçbişiy yok zaman geciricek sadece sizler varsınız intenet arada komşuya cıkıyorum ama oda belli zamanlarda..
neyse sedef ablanın dediklerini uygulucam...

ayy birde bugün tahlil vermeye gittiğim yerdeki dr. ptg,ninde kesin yöntem olmadığını normal yolla sağlıklı olacağını söyledii...bende anlamıyorumkii maden sağlıklı olcak 1 değil iki değil hadi üç değil dedik 5 taneyi neden kaybettim ben..birazada o canımı sıktı aptal şeyy dahada cok genc 20li yaşlarda askeri hastanede askerliğini yapıyo sanki koskoca doçt dr. anlamıcak sen alıcan töbee....öyle işte kızlarr ama bursaya gidince dr,uma sorucam yüze kac şans veriyo.:94:.

kızlarrrrrrrr resmen şoklardayımmmmmmmm.:18::18:bizim tayinimiz cıkıyomuşşşşş doğuya gidiyoruz yaza.ayyy varya şoklardayımm bu sene değilde seneye bekliyorduk böyle olması şok etkisi yarattı bize..offf ki ne offffff yine evi topla paket yapp amann bitmez bu çile.neyse allah sağlık versin ne diyelimm daha beter zorluklar göstermsin rabbim bu mesleğinde cilveleri bu..

Son düzenleme:

canımmm üzülme yaa hakkınızda hayırlısı olsun.bak herşeyde bir hayır vardır sen hamile hamile nasıl toparlanacaktın nasıl taşınacaktın bence taşınma işleminiz bitsin ondan sonra deneyin tüp bebeği.bu sefer çok planlı olsun canım bu bebeği asla kaybetmeyeceksin Allahın izniyle.hemde sen şu dr.dediğine takılma canım tüp bebekle kavuşacaksın ben eminim bizim burda bi tanıdık var kızın 10 yıldan fazla bebeği olmadı hemde eşinin spremi yok denecek kdr azdı üstelik çocuğun olmaz denmesine rağmen o kız tüp bebekle bebeğine kavuştu şuanda 2 yaşında falan...sen sakın umudunu yitirme herşey çok güzel olacak Allahın izniyle...bizler bu dünyada bazı sınavlardan geçiyoruz sen 5 evladını kaybettin Rabbimde seni bunula sınadı.ama herşey bitti inşallah tüm acıların geride kaldı haticem..siz şimdi en yakın nezaman taşınıyosunuz ona bakın biranöncede evi toparla inşallah hemen taşınırsız daha sonrada hamile kalırsın canımmmm eşim çağrıo birazdan gelirim yinee

Selam kizlar benim hamile olanlara. Bi sorum olacak benim adetime bi hafta var ama goguslerim aciyo ve acayip Sisti ve sut gibi beyaz bi akintim var hamilelik belirtisi olabilir mi lutfen cevap verin

canım öyle diyoruz artık yapıcak bişey yok buraya daha geleli 1 yıl bile olmadı hiç olmassa 1 yıl daha kalıpta gitmiş olsaydık daha iyi olucaktı..
canım şimdi benimde aklıma tüp bebek takıldı yaptırıp yaptırmama konusunda ne yapacağımızı bilmiyorum..
doğuda bebek işini asla yapamayız değil tüp bebeği hamile kalınca gidecek dr. bile bulamam..sonucta dış karakola cıkarsa tayinn cok zor olur orda hamile kalmak...ancak burda hamile kalıp doğumu yaptıktan sonra gidersem belki..
ee birde benim gideceğimde garanti değil ev götüremicek biryer cıkarsa allah korusun tabii daha kötü olur benim için..
taşınma işine gelirsek temmuz sonu taşınırızz..mayısta gidilecek il belli olur haziranda kesin il ilçe belli olur temmuzdada appas yolcu...
eşimle daha henüz görüşmedik gelince konuşuruz muhakkak tüp bebeği...

Selam kizlar benim hamile olanlara. Bi sorum olacak benim adetime bi hafta var ama goguslerim aciyo ve acayip Sisti ve sut gibi beyaz bi akintim var hamilelik belirtisi olabilir mi lutfen cevap verin

canım göğüslerden gelen süt gibi akıntı proklatininin yükseldiğini gösteriyo ve proklotin yükseliği gebeliği engeller...
bence yarın bir dr. başvur proklotin hormanuna baktırr ve dr,unada söyle bu durumu belki başka bişeydende kaynaklı olabilir..
benim bilidiğim proklatinden gelir o süt..

gamzeli üzülme canım sen ç.kaledeydin heralde bende 8 sene ç.kalede yaşadım şimdi siirtdeyiz canım ev taşıma filan zor ama olsun yeni yerler yeni güzellikler getirsin inşallah

gamzeli üzülme canım sen ç.kaledeydin heralde bende 8 sene ç.kalede yaşadım şimdi siirtdeyiz canım ev taşıma filan zor ama olsun yeni yerler yeni güzellikler getirsin inşallah

sağol canım teşekkür ederimm..evet çanakkaledeyiz canım bizimde 4 yıl oldu işte yazada gidiyoruz..
bakarsın yanına gelirim siirte..cünkü o bölgeyi yapmadık biz..
inşallah yeni yerde güzellikleri yaşamak nasip olur..

inşallah canım burası diğer yerlere göre daha iyi dr.larda fena diil 3 tane özel hastane var kimse devlette doğurmuyor olursa burası olsun inşaalah hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…