Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallah canım burası diğer yerlere göre daha iyi dr.larda fena diil 3 tane özel hastane var kimse devlette doğurmuyor olursa burası olsun inşaalah hakkınızda hayırlısı

ayy inşallahhh canım keşke öyle olsa ama bizde şans yok gideriz bir dağ başına..

CANİM yanlis yazdim heralde rahimden geldi beyaz sut gibi

ayy inşallahhh canım keşke öyle olsa ama bizde şans yok gideriz bir dağ başına..

yok yok öyle düşünme bizde gelirken diyorduk Allahım nerelee gidiyoruz diye hatta ağlaya ağlaya geldim ama Allaha şükür korktuğum kadar olmadı inşallah sizede iyi yerler nasip olur

CANİM yanlis yazdim heralde rahimden geldi beyaz sut gibi

ahhh canım ben yanlış okumuşumm kusura bakma...
canım süt gibi akıntı genelde hamilelik varsa geliyo ama bazı durumlardada değişyo üşütme filan iltihap filan varsa ondanda gelebiliyo..ama dilerim hamişsindir heralde istiyosun bebiş allahım gönlünde ne varsa en kısa zamanda nasip etsin..

Evet CANİM cok istiyorum Coook ama benim adete 10 gun kala basim dondu midem bulandi goguslerim Sisti ve usuyorum arada ates basiyo ve kasilarim arada batmalar oluyo ve beyaz akintim sut gibbi farkettim Bilmiyorum 25 ocakta olmam lazim

Evet CANİM cok istiyorum Coook ama benim adete 10 gun kala basim dondu midem bulandi goguslerim Sisti ve usuyorum arada ates basiyo ve kasilarim arada batmalar oluyo ve beyaz akintim sut gibbi farkettim Bilmiyorum 25 ocakta olmam lazim

ayyy inşallahh canım allahım inşallah yüzünü güldürsün..
bunların hepsi hamilelik belirtisi ama biliyosun cok fazla düşününce psikolojikte olabiliyo..:18:
25 ocakta hamileyim diye haberlerini alırız inş..

biraz önce eşim geldi kızlarr.:98:.dedimki biz bu tüp bebek işini erteleyelim ama eşim karşı cıktı bir kere başladık bu işe dönmek yok dedi..

Biz Geldikkkkkk

Aşımızı olduk şükür doktor amcamızdanda randevumuzu aldık çarşambada yine vazgeçmezsem şeker yüklememi yapıcam
Beşik bakmaya gittim ama annemi görünce sanki rahatladım ve biraz daha bekleme kararı aldım şu 7 ayı bi tamamlayim Allahın izni ile sonra alıcam
Mothercarede midimouse tulumu gördüm Allahım bayıldımmmm onun kışlıkları vardı keşke yazlıkları çıksa demiştim ve çıkmış eşimde hafta sonu alalım dedi Sağsağlim dogarsa kızcem çok yakışacak o tulum yaaa

Hatceee neden vazgeçelim dedin yaa tayin içinmi kuzucum belki rabbim bölesini hayırlı gördü vazgeçme lütfen ve dirayetli ol bu defa herşey yolunda gidecek bebeşimiz gelecek

Ayşe ve Yeliz kahvenize çooook güldüm çok yaşayın emi siz

hoşgeldin kuzucummmmm...
gecmiş olsun aşınızı olmulsunuz...artık şu şeker yüklemesini erteleme bir an önce hallet canım..beşik işinide bence acele etme daha zamanın var sonucta şu fuarıda gez hem ordan fikir edinirsin biraz..
tulumunuzuda cok merak ettim internette yokmu atsana bakalım...eminimm cok yakışır kuzucumaaa...

canım tayin cıkıcakya yaza ondan dedimdi ama eşim senin dediğin gibi belki böylesi daha hayırlı başladık vazgecmeyelim dedi..
inşallahh fatoşum yaaa bu defa herşey yolunda gider..

Evet ya sudan gaza geldim telaş oldum falan ama yok benim korkularım var alamadım az daha sabredecem dediğin gibi fuarı bekleyim
tuluma bakıom minniemouse mothercare de ama bakalım bulabilecekmiyim

evet evet sakın vazgeçmeyin bak önünüze bir yol çıktı istanbulken birden bursa oldu herşey bir vesile olmuştur sen inançlarını yüksek tut HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

selam kızlar iyi geeceler nasılsınız....

haticem tayin işi çıkmıs hayırlısı canım. neden vazgecelklim dedin canım ya. sakın ertleme allahın izniyle hersey yolunda gidecek.

Su benim msn sana görüşürüz dedikten sonra bi dahamı açıldı ki mail atmışsın ???

evet canım sürekli taşındığınız için zor olur oda yapmak..
tabiki yine de en güzelinden almak nasip olur inşallah
canım o topiklere girme bidaha o zaman,sadece buraya gel
sonra da çıkarsın..dediğin gibi kitap okursun gezersinn
öyle vakit geçer merak etme sen

amannn sen bakma ona öyle olsa doktorun söylerdi canım..
yine de için rahat etmesi için sorarsın..

ah canım yaa sizin meslekte zor yaa..sürekli eşya topla taşı..
ama tabiki sağlık olsun bunda da bi hayır vardır elbet..
bence de tüpbebekten vazgeçmeyin..

Biz Geldikkkkkk
Aşımızı olduk şükür doktor amcamızdanda randevumuzu aldık çarşambada yine vazgeçmezsem şeker yüklememi yapıcam

hoşgeldinizzzz,hadi geçmiş olsun canım
şeker yüklemen de güzel çıkar inşallah..
ohh cicilerini de sağlıkla giysin inci hanım inşallah

Evet ya sudan gaza geldim telaş oldum falan ama yok benim korkularım var alamadım az daha sabredecem dediğin gibi fuarı bekleyim

aşkolsun kızz niye telaş oldun ben sana dedim
daha çok var o benim aceleciliğim diye
bidaha söylemicem

ayyy kız sen söle söle ki ben arada ateşlenip sokaga çıkim
ya sana msn den de dedim içimde korkular var bişi beni tutuyo giderken ne kadar kararlı gittim biliyosun ama birden vazgeçtim vardır bir hayır

Su benim msn sana görüşürüz dedikten sonra bi dahamı açıldı ki mail atmışsın ???

yoo ben mail atmadım..sen çıktım dedikten sonra
ben de daha burdamısın kız hadi görüşürüz yazdım
tam o sırada çevrimdışı oldun o yüzden
maile gelmiş olabilir :)

yoo ben mail atmadım..sen çıktım dedikten sonra
ben de daha burdamısın kız hadi görüşürüz yazdım
tam o sırada çevrimdışı oldun o yüzden
maile gelmiş olabilir :)

hımmm mail gelmişte gecende kuzenim dedi böle bişi huylandım bende neyse şifreye bir el atım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…