inşallah canım burası diğer yerlere göre daha iyi dr.larda fena diil 3 tane özel hastane var kimse devlette doğurmuyor olursa burası olsun inşaalah hakkınızda hayırlısı
canım göğüslerden gelen süt gibi akıntı proklatininin yükseldiğini gösteriyo ve proklotin yükseliği gebeliği engeller...
bence yarın bir dr. başvur proklotin hormanuna baktırr ve dr,unada söyle bu durumu belki başka bişeydende kaynaklı olabilir..
benim bilidiğim proklatinden gelir o süt..
ayy inşallahhh canım keşke öyle olsa ama bizde şans yok gideriz bir dağ başına..
CANİM yanlis yazdim heralde rahimden geldi beyaz sut gibi
yok yok öyle düşünme bizde gelirken diyorduk Allahım nerelee gidiyoruz diye hatta ağlaya ağlaya geldim ama Allaha şükür korktuğum kadar olmadı inşallah sizede iyi yerler nasip olur
ahhh canım ben yanlış okumuşumm kusura bakma...
canım süt gibi akıntı genelde hamilelik varsa geliyo ama bazı durumlardada değişyo üşütme filan iltihap filan varsa ondanda gelebiliyo..ama dilerim hamişsindir heralde istiyosun bebiş allahım gönlünde ne varsa en kısa zamanda nasip etsin..
Evet CANİM cok istiyorum Coook ama benim adete 10 gun kala basim dondu midem bulandi goguslerim Sisti ve usuyorum arada ates basiyo ve kasilarim arada batmalar oluyo ve beyaz akintim sut gibbi farkettim Bilmiyorum 25 ocakta olmam lazim
ayyy inşallahh canım allahım inşallah yüzünü güldürsün..
bunların hepsi hamilelik belirtisi ama biliyosun cok fazla düşününce psikolojikte olabiliyo..:18:
25 ocakta hamileyim diye haberlerini alırız inş..
Insallah CANİM ya sen hamile misin
Biz Geldikkkkkk
Aşımızı olduk şükür doktor amcamızdanda randevumuzu aldık çarşambada yine vazgeçmezsem şeker yüklememi yapıcam
Beşik bakmaya gittim ama annemi görünce sanki rahatladım ve biraz daha bekleme kararı aldım şu 7 ayı bi tamamlayim Allahın izni ile sonra alıcam
Mothercarede midimouse tulumu gördüm Allahım bayıldımmmm onun kışlıkları vardı keşke yazlıkları çıksa demiştim ve çıkmış eşimde hafta sonu alalım dedi Sağsağlim dogarsa kızcem çok yakışacak o tulum yaaa
Hatceee neden vazgeçelim dedin yaa tayin içinmi kuzucum belki rabbim bölesini hayırlı gördü vazgeçme lütfen ve dirayetli ol bu defa herşey yolunda gidecek bebeşimiz gelecek
Ayşe ve Yeliz kahvenize çooook güldüm çok yaşayın emi siz
hoşgeldin kuzucummmmm...
gecmiş olsun aşınızı olmulsunuz...artık şu şeker yüklemesini erteleme bir an önce hallet canım..beşik işinide bence acele etme daha zamanın var sonucta şu fuarıda gez hem ordan fikir edinirsin biraz..
tulumunuzuda cok merak ettim internette yokmu atsana bakalım...eminimm cok yakışır kuzucumaaa...
canım tayin cıkıcakya yaza ondan dedimdi ama eşim senin dediğin gibi belki böylesi daha hayırlı başladık vazgecmeyelim dedi..
inşallahh fatoşum yaaa bu defa herşey yolunda gider..
canım sağol ama biz taşındığımız için ben o tür almayı düşünmüyorum zatende yatağı ilk aylarda cok kullanılmıyo genelde kucakta geziyo ama büyüyünce en güzelinden almak nasip olsun..
üzmüyorum canım ama ister istemez etkileniyorum..
neyse bundan sonra takılmıyorum oralara..
aslında uzaklaşmak istiyorum ama burdada hiçbişiy yok zaman geciricek sadece sizler varsınız intenet arada komşuya cıkıyorum ama oda belli zamanlarda..
neyse sedef ablanın dediklerini uygulucam...
ayy birde bugün tahlil vermeye gittiğim yerdeki dr. ptg,ninde kesin yöntem olmadığını normal yolla sağlıklı olacağını söyledii...bende anlamıyorumkii maden sağlıklı olcak 1 değil iki değil hadi üç değil dedik 5 taneyi neden kaybettim ben.. birazada o canımı sıktı aptal şeyy dahada cok genc 20li yaşlarda askeri hastanede askerliğini yapıyo sanki koskoca doçt dr. anlamıcak sen alıcan töbee.. ..öyle işte kızlarr ama bursaya gidince dr,uma sorucam yüze kac şans veriyo.:94:.
kızlarrrrrrrr resmen şoklardayımmmmmmmm.:18::18:bizim tayinimiz cıkıyomuşşşşş doğuya gidiyoruz yaza.ayyy varya şoklardayımm bu sene değilde seneye bekliyorduk böyle olması şok etkisi yarattı bize.. offf ki ne offffff yine evi topla paket yapp amann bitmez bu çile. neyse allah sağlık versin ne diyelimm daha beter zorluklar göstermsin rabbim bu mesleğinde cilveleri bu..
Biz Geldikkkkkk
Aşımızı olduk şükür doktor amcamızdanda randevumuzu aldık çarşambada yine vazgeçmezsem şeker yüklememi yapıcam
Evet ya sudan gaza geldim telaş oldum falan ama yok benim korkularım var alamadım az daha sabredecem dediğin gibi fuarı bekleyim
hoşgeldinizzzz,hadi geçmiş olsun canım
şeker yüklemen de güzel çıkar inşallah..
ohh cicilerini de sağlıkla giysin inci hanım inşallah
aşkolsun kızz niye telaş oldun ben sana dedim
daha çok var o benim aceleciliğim diye
bidaha söylemicem
Su benim msn sana görüşürüz dedikten sonra bi dahamı açıldı ki mail atmışsın ???
yoo ben mail atmadım..sen çıktım dedikten sonra
ben de daha burdamısın kız hadi görüşürüz yazdım
tam o sırada çevrimdışı oldun o yüzden
maile gelmiş olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?