ayyy kız sen söle söle ki ben arada ateşlenip sokaga çıkim
ya sana msn den de dedim içimde korkular var bişi beni tutuyo giderken ne kadar kararlı gittim biliyosun ama birden vazgeçtim vardır bir hayır
canım deme öyle deme deme..Evet ya sudan gaza geldim telaş oldum falan ama yok benim korkularım var alamadım az daha sabredecem dediğin gibi fuarı bekleyim
tuluma bakıom minniemouse mothercare de ama bakalım bulabilecekmiyim
evet evet sakın vazgeçmeyin bak önünüze bir yol çıktı istanbulken birden bursa oldu herşey bir vesile olmuştur sen inançlarını yüksek tut HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
selam kızlar iyi geeceler nasılsınız....
haticem tayin işi çıkmıs hayırlısı canım. neden vazgecelklim dedin canım ya. sakın ertleme allahın izniyle hersey yolunda gidecek.
ah canım yaa sizin meslekte zor yaa..sürekli eşya topla taşı..
ama tabiki sağlık olsun bunda da bi hayır vardır elbet..
bence de tüpbebekten vazgeçmeyin..
iyi tamam o zaman arada bir söylerim :)
şaka yapıyorum canım,tabiki ne zaman için
rahat edecekse o zaman alırsın daha vakit çok :97:
hepimiz için hayırlısı olsun yaaaacanım deme öyle deme deme..
korku ne demek korkulacak bişey yokki fuarda belki daha güzel bişey beğenicen onda karar verirsin..
evet vazgecmicez artık ne yapalımm koçişim kesin kararlı...evet ya her şerde bir hayır var istanbulken dediğin gibi birden bursa oldu..neyse herşeyin hayırlısı canımcım...
hoşgeldin sucumm....
evet canım bizim mesleğinde cilveleri bu yapıcak bieşy yok hakkımızda hayırlısı allahım iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin..
tüp bebekten vazgecmedik yola devamm öneri diye koçişime sunmuştum ama ret cevabı geldi..
adetimde gelseydi daha iyi olucaktı ne kadar gec gelmesi demek o kadar tüp bebeğe gec başlamak demek..
bugün dr. adetim 40 oldu gelmedi dedim beta hcg istedi ama askeri hastane olduğu için 1 haftada gelicek dikkat et dedi halbuki hamile değilim sötürücü verseydi daha iyi olucaktı..
fatoşşş bu arada senin dediklerini yaptım hatta buhara oturururken totomu bilem yaktımm.
ama yine geleceği yok bunun..
hımmm mail gelmişte gecende kuzenim dedi böle bişi huylandım bende neyse şifreye bir el atım ben
hoşgeldin sucumm....
evet canım bizim mesleğinde cilveleri bu yapıcak bieşy yok hakkımızda hayırlısı allahım iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin..
tüp bebekten vazgecmedik yola devamm öneri diye koçişime sunmuştum ama ret cevabı geldi..
adetimde gelseydi daha iyi olucaktı ne kadar gec gelmesi demek o kadar tüp bebeğe gec başlamak demek..
bugün dr. adetim 40 oldu gelmedi dedim beta hcg istedi ama askeri hastane olduğu için 1 haftada gelicek dikkat et dedi halbuki hamile değilim sötürücü verseydi daha iyi olucaktı..
fatoşşş bu arada senin dediklerini yaptım hatta buhara oturururken totomu bilem yaktımm.
ama yine geleceği yok bunun..
canım deme öyle deme deme..
korku ne demek korkulacak bişey yokki fuarda belki daha güzel bişey beğenicen onda karar verirsin..
evet vazgecmicez artık ne yapalımm koçişim kesin kararlı...evet ya her şerde bir hayır var istanbulken dediğin gibi birden bursa oldu..neyse herşeyin hayırlısı canımcım...
selam şeker hoşgeldinnnnnn....
evet canım yaza yine bir taşınma telaşı var..iki yıl sonra tekrar yine batıyaa amann birmez bu işler emekli olana kadar..
ertelemedik canımm ben zor olur diye eşime bir öneri sunmuştum ama eşim kabul etmedi tabiki...
Hadi canımmm kız o normalde 1 saatte falan etki eden bişi annemin kuzeni kızına yapar ondan biliyorum kızı şakır şakır olurdu çok ilginç
kızlar benim msn kırılmış sanırım yani tam ele geçirmiş ama aynı anda benden almıyor sadece herşeyimi kontrol ediyorlar bunu eşim yapmaz ama kim yaptı bilmiyorum çok sinirim bozuldu ya
sorma hayatım yaa cok gecikti aslında diğer kürtajlarda hiç böyle sorun yaşamıştım galiba biraz stresinde etkisi var diye düşünüyorum.hoşbuldukevet canım Amin Allah iyilerle karşılaştırsın..
aaa niye bu kadar geciktiki yaa o kadar testte yaptın bişeler olsa çıkardı
stresten mi gecikti acaba :26:
inşallah daha fazla bekletmeden gelir de sizde bi an önce
başlarsınız tüpbebeğe canımcım..inşallah bu sefer herşey yolunda olacak sakın olumsuz
şeyler okuma,düşünme,dualarımız seninlee
evet canım ya bu yaz temmuzda taşındık temmuzda yine taşınıcaz..:18:sen bu yaz tasınmıstın dimi canım canakkaleye.. daha dün gibi.. daha buraya alısmadan diger tayin yeri. allah size emekli olana kadar sabır versin. su dogu atyinleriniz bitse rahat edersiniz.
ayy çok ilginç yaa senin bayagı tıkanmışvalla canım o kadar sıcak suyla yıkandım nerdeyse derim haşlanıcak şekilde maydonozun hem suyunu içtim hemde buharına oturdum yok valla benim mağara iyice tıkanmış gelmeye niyeti yok.:18:
aaa o nasıl oluyo kuşum yaaaa...kızlar benim msn kırılmış sanırım yani tam ele geçirmiş ama aynı anda benden almıyor sadece herşeyimi kontrol ediyorlar bunu eşim yapmaz ama kim yaptı bilmiyorum çok sinirim bozuldu ya
ayy çok ilginç yaa senin bayagı tıkanmış
sorma hayatım yaa cok gecikti aslında diğer kürtajlarda hiç böyle sorun yaşamıştım galiba biraz stresinde etkisi var diye düşünüyorum.
artıkın olumsuz düşünmüyorum ve başka topiklere asla bakmıcamm ve girmicemm sadece burası..
allah razı olsunn canımmm cok sağolun..
kızlarrrr ben cıkıyorummmm.:80:.hepinize iyi gecelerr tatlı rüyalarrrr..
yarın görüşürüzzzzz..:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?