bilmiyorum ama çok sinirliyim
günaydın yıldızcımmm...
Ve henüz gelmeyenn herkeseee....
günaydın canımcım 11 haftalık olmuş beybişin benimkide nerdeyse 10 haftalık ay maşallah ne güzel gidiyo dimi canım rüyada gibiyim ben
günaydın yıldızcımmm...
Ve henüz gelmeyenn herkeseee....
aklımızda bulunsun :)
gebelikte trombositopeni
gebelikte trombosit sayısında azalma ile sık karşılaşılır. Gebelikte ortaya çıkan trombositopeniler, yalancı trombositopeni (psödotrombositopeni) olasılığı uzaklaştırıldıktan sonra, üç grupta toplanabilir:
Gebelik trombositopenisi (ing. Gestational trombositopeni).
Gebelikle bağlantılı diğer trombositopeniler: Preeklampsi ve hellp sendromu.
Gebelikten önce var olan ya da gebelik sırasında başlayabilen trombositopeniler: Idiyopatik trombositopenik purpura (itp), trombotik trombositopenik purpura (ttp), hemolitik üremik sendrom (hus) ve diğer trombositopeni nedenleri (örn. Kemik iliği hastalıkları).
günaydın canımgünaydın kızlaarr :))
:26::26::26::26::26::26:trombositi nasıl önleyecez pekiaklımızda bulunsun :)
gebelikte trombositopeni
gebelikte trombosit sayısında azalma ile sık karşılaşılır. Gebelikte ortaya çıkan trombositopeniler, yalancı trombositopeni (psödotrombositopeni) olasılığı uzaklaştırıldıktan sonra, üç grupta toplanabilir:
Gebelik trombositopenisi (ing. Gestational trombositopeni).
Gebelikle bağlantılı diğer trombositopeniler: Preeklampsi ve hellp sendromu.
Gebelikten önce var olan ya da gebelik sırasında başlayabilen trombositopeniler: Idiyopatik trombositopenik purpura (itp), trombotik trombositopenik purpura (ttp), hemolitik üremik sendrom (hus) ve diğer trombositopeni nedenleri (örn. Kemik iliği hastalıkları).
yavyum bugün burda kal bariii
canım kanla ilgili olusabılıcek dengezilikler du lınkını verıymm
burada acıklıyo maddeleri kanbilim (hematoloji)
günaydın canım
doktor kontrolunde olunması ve bu değerlere dıkkat edılmesı gerekıyormus canım
ve ben doktorumun hıc böle bısı yaptıgını hatırlamıyorum
şikayet olsada olmasada bakılması gerekıyormus cunku gebelıge baglı olarak cıkabılıyormus
ortaya gebelıkten sonrada sorun ortadan kalkıyomus
burdayım ama sende gitmeeee...
Ayşem yaa bişey diycem kızmaa..
Iblgimiz olsun diye söylüyosun biliyorum ama...ben yeni yeni şeyler öğrenip onlarıda kafaya takmak istemiyorumm..ilgilenmemeye çalışıyorum o yüzdenn...
herkese günaydın dün akşam saat 9.30 işten çıktığımdan o kadar yoğundum ki ve yorgundum ki kimseye iyi akşamlar diyemedim kusura bakmayın arkadaşlar
günaydınnnn bacılarrrrr nasılsınızz???
sankii sankii adımı birileri söyleyince duyar gibim oldum..geldimm şekerlerimmmm bugün biraz yoğumdum..hastaneye gittim kanımı verdim öğleden sonra geldim bir uyumuşum 5 gibi kalktım ve yemek işine koyuldum gecmişi okuyodum yelizcimin beni sorduğunu görünce hemen girim dedim..
aslında girmekte istemiyordum kızlarr yavaş yavaş uzaklaşmak istiyorum k.k,dan tüp bebek bölüme takılıyorum sürekli orda olumlu veya olumsuz şeyleri okuyunca etkileniyorum..:18:aslınbda girmesem daha iyi olucak benm için kendimi frenleyemiyorum..
bu arada ayşem ve ylizcim cok gecmiş olsun...
pembemm bebeşin birisi kesesi bozulmuşş üzüldüm ama olsun canım allahım diğer iki meleğine sağlık versinn..
su canımmm bebişin odasını almışsın iyi günlerde kullanmak nasip olsun canımm bende o safari modelini cok sevmiştim hatta cilek mağasına girdiğim zaman uzun süre bakmaktan kendimi alamamıştım cok iyi yapmışsın hayatım..
günaydın yordun bir savaşcı olarak gelen kredi isteyen müşterilerle uğraşıyorum yorgunluktan ölüyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?