Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

anammmmmmmmmmmm ben yaşadım biliorum yaaaa fena zor oluyo ama seninde dedigin gibi allahım başka çile vermesin inşallah

net gıdıp gelıyo ama ben hep takıp etcem tenefuste ay modemı bı acıyom bı kapıyom gor halımı net ılk acınca gelıyo sonra gıdıyo..öle ama ben burdayım cıcım

yaaaa sorma fotoşçummm fena rezil oluyodukkk

# ay_she+
# Yildiz10
# ParadiesAngel
# yaren0144
# tinkerbell09
# seastar
# chocotripi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

evet herşey ebebğim için zaten ama iş yerinde çok yoğun çalışıyorum o yüzden bu beni çok yıpratıyor ve tüm düzenimi bozuyor.

umarım en ksıa zamnda sende kavuşursun dileiğine bir sorun mu var?

yelizcem ParadiesAngel+ ay_she+ yaren0144 tinkerbell09 seastar chocotripi

SLM KIZLAR HOŞGELDİNİZ BENDE SABAH GİRDİM TOPİĞE SONRA Bİ ARKADAŞIM AMELİYAT OLDU GELDİ ONA GEÇMİŞ OLSUNA GİTTİM GELDİM.
NAPIYOSUNUZ BAKİM NE VAR NE YOK
AYŞEM BİLGİLERİN İÇİN ÇOK SAOL BİLMEDİĞİMİZ NE ÇOK ŞEY VAR ALLAHIM KİMSEYE YAŞTMASIN BÖLE ŞEYLERİ AMA BİLMEKTE LASIM

canmm ben 1 yıl denedik olmayınca dr a gittim oda baktı temiz dedi eşimede test yapıldı ondada sorun yok dr biraz daha deneyin dedi şimdi o süre zarfındayımm bu ay yine olmadı yaza kadar bekliycemm olmazsa başka dr a gitceminşallah şimdilik bisorun yokgülüm..

hoşgeldin canım geçmiş olsun arkadaşına...

günaydın yıldızcım hoşgeldin nasılsınn.

evet bende bebegini kaybeden birisi olarak ayşeden çok şey ögrendim çünkü doktorlar incelemiyo.sadece yüzeysel bakıyolar.

ayşecimm niyetini çok iyi anladımm..bu kadar kaybımız olduu..herşeyi bilelim önlemi alalım istiyosunn..niyetin bu kadar basit...
Ama ben okadar pimpirikliyimki..geçen gün tesadüfen rahim ağzı yetmezliğini okudum.şimdide ona taktım kafayı...
Her okuduğumu takarsam hamileliği zehir ederim kendime.o yüzden çok fazla şey bilmek istemiyorum.anlatabildimmi..sanki çok şey bilipte kafaya taktınmı o negatifliği çekiyormuşuz gibi geliyorr..
Yazmam bi daha deme..diğer arkadaşlar faydalanırr...

evet ayşeee aramızda pimpirikler var ayyy eliff bendesenin gibiyimbişey duyayımhemen kendimeyorarım kafama takarımm sende haklısınn ayşecimde sağolsunn bilgilerini paylaşıyo hep

hoşgeldin canım geçmiş olsun arkadaşına...

HOŞ BULDUK CANIM HİÇ Bİ SORUN YOKSA CANIM EN KISA ZAMANDA OLUR Kİ BENDE VE EŞİMDEKİ SORUNLARI BİLİYOSUNDUR BELKİ
BUNUN TEK KAYNAĞI MORAL VE KENDİNİ İYİ HİSSETMEN ANNELİĞE HAZIRIM DEMEN MORALİNİ İYİ TUT ÇOCUK İÇİN EŞİNLE BİRLİKTE OLMA GÜN SAYMA SADECE ZEVKİNE BANADA HEP ÖLE SÖYLERLERDİ AMAN DERDİM KOLAYMI DERDİM GERÇEKTEN KOLAY YASTIKMIŞ YATMAKMIŞ UZUN SÜRE HEPSİ BOŞ
BİDE HEP DÜŞÜN Kİ ÇOCUK YAPMAK ÇOK BASİT AFKANİSTANDA AFRİKADA KADINLARIN SÜRÜ SÜRÜ ÇOCUKLARI VAR ONLR Bİ YÖNTEMMİ UYGULUYO HAYIR DEMEKKİ BU İİŞ ÇOk basit

# ay_she+
# yildiz10
# paradiesangel
# yaren0144
# tinkerbell09
# seastar
# chocotripi

gunaydın canım

canım ıyıde ne yazsam yazma ayse korkutuyosun oluyo
bişey yazmaya korkar oldum
şöyle bi durum olusuyo yasadıgım bıseyden dolayı sızı de bunları okumak
zorunda bırkıyomusum gibi veya burada hep bi tedirgin edici unsur gibi duruyorum
sanki kendımı aynen böyle hissettım...halbukı hamıle kalana kadar her bılgıye
nasıl da ac oluyoruz da sonradan böyle oluyoruz
çok canım sıkıldı inan ki.....kafaya taktıktan sonrabvbu benım yazdıkalrım değil
bambaska pekçok seyi takabılırsın kendınle alakalı bı sorundan dolayı
kendımı hala suclu hıssedıyorum....ve bu tedirginliği hep hıssedıcem

sende hoşgeldin geçmiş olsun

anladım canım ama bu iyi birşey yani sonuçlarda kötü bişeyin çıkmaması umarım en kısa zamanda dilediğine kavuşursun arzu ettiğin bebeğe kavuşursun

evet ayşeee aramızda pimpirikler var ayyy eliff bendesenin gibiyimbişey duyayımhemen kendimeyorarım kafama takarımm sende haklısınn ayşecimde sağolsunn bilgilerini paylaşıyo hep

bi kere karasuda demişti..dikkat ettimde kk da ne okuduysam hepsi başıma geldi..hormon bozukluğu..kimyasal gebelik..dış gebelik diyee...
Alınacak bi durum yok...ben ayşeye niye aklımıza bu tür şeyler sokuyosun demedimm..ben pimpirikli bi insan olduğum için okumıycam ayşe dedimm..her okuduğumu kafaya takıyorumm.acaba varmı diyee...bu insanı çok huzursuz eden bişeyy.elimde değil..ve saygı duyulması gerekiyor.yoksa ayşenin iyi niyetinden enn ufak bi şüphem yokk... :82:

# ay_she+
# yildiz10
# paradiesangel
# yaren0144
# tinkerbell09
# seastar
# chocotripi

günaydın sizlere de

amanın bi de bunu tak kafya delüüüüükızım sen bilinçlen oku tabi..ama kafaya takma..sadece olakı bırsey oldugunda tedbır al..ama elimde değil diyorsun anlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…