kızlarrrrrrrr resmen şoklardayımmmmmmmm.:18::18:bizim tayinimiz cıkıyomuşşşşş doğuya gidiyoruz yaza.ayyy varya şoklardayımm bu sene değilde seneye bekliyorduk böyle olması şok etkisi yarattı bize.. offf ki ne offffff yine evi topla paket yapp amann bitmez bu çile. neyse allah sağlık versin ne diyelimm daha beter zorluklar göstermsin rabbim bu mesleğinde cilveleri bu..
net gıdıp gelıyo ama ben hep takıp etcem tenefuste ay modemı bı acıyom bı kapıyom gor halımı net ılk acınca gelıyo sonra gıdıyo..öle ama ben burdayım cıcımburdayım ama sende gitmeeee...
Ayşem yaa bişey diycem kızmaa..
ıblgimiz olsun diye söylüyosun biliyorum ama...ben yeni yeni şeyler öğrenip onlarıda kafaya takmak istemiyorumm..ilgilenmemeye çalışıyorum o yüzdenn...
burda cok fazla kişi bebegını kaybettı
belkıde bu bariz olmayan ama bakılsa anlaşılcak sebeplerdendir diye diyorum
tekrar tekrar yaşanmasın diye...insan ne yapıcanı neyı arastırıcanı şaşırıyo
kimseler yaşamasın inşallah kimseyi de korkutmak istemıyorum neden hemen öyle
anlıyosunuz ki
iyi niyetle yazıyorum paylaşmak adına
yazmam bir daha
aslında ınsan herseyı bılmelı ya..bılmelıyız kı onlemımızı alalım...gercektende cok kayıplar oldu
günaydın canım
Biz Geldikkkkkk
Aşımızı olduk şükür doktor amcamızdanda randevumuzu aldık çarşambada yine vazgeçmezsem şeker yüklememi yapıcam
Beşik bakmaya gittim ama annemi görünce sanki rahatladım ve biraz daha bekleme kararı aldım şu 7 ayı bi tamamlayim Allahın izni ile sonra alıcam
Mothercarede midimouse tulumu gördüm Allahım bayıldımmmm onun kışlıkları vardı keşke yazlıkları çıksa demiştim ve çıkmış eşimde hafta sonu alalım dedi Sağsağlim dogarsa kızcem çok yakışacak o tulum yaaa
Hatceee neden vazgeçelim dedin yaa tayin içinmi kuzucum belki rabbim bölesini hayırlı gördü vazgeçme lütfen ve dirayetli ol bu defa herşey yolunda gidecek bebeşimiz gelecek
Ayşe ve Yeliz kahvenize çooook güldüm çok yaşayın emi siz
iyiyimgülüm kolay gelsin sanaa...sabrett bakalımm bu sıkıntılarınn sonu inşallahgüzelolcakk bbebeğini kucağınaaldın mı bu günleri sıkıntı saymıcann ahhh ahhhhhhhhhh içim yanar yanar yanarrrrr...kızlar ben denemeye devammediyorum ama olmuyoo bu velet yaaa allahım çok aratmadan versin inşallah
# ay_she+
# Yildiz10
# ParadiesAngel
# yaren0144
# tinkerbell09
# seastar
# chocotripi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
evet herşey ebebğim için zaten ama iş yerinde çok yoğun çalışıyorum o yüzden bu beni çok yıpratıyor ve tüm düzenimi bozuyor.
umarım en ksıa zamnda sende kavuşursun dileiğine bir sorun mu var?
yelizcem ParadiesAngel+ ay_she+ yaren0144 tinkerbell09 seastar chocotripi
SLM KIZLAR HOŞGELDİNİZ BENDE SABAH GİRDİM TOPİĞE SONRA Bİ ARKADAŞIM AMELİYAT OLDU GELDİ ONA GEÇMİŞ OLSUNA GİTTİM GELDİM.
NAPIYOSUNUZ BAKİM NE VAR NE YOK
AYŞEM BİLGİLERİN İÇİN ÇOK SAOL BİLMEDİĞİMİZ NE ÇOK ŞEY VARALLAHIM KİMSEYE YAŞTMASIN BÖLE ŞEYLERİ AMA BİLMEKTE LASIM
günaydınnn şekerim hoşgeldinnnn
SLM KIZLAR HOŞGELDİNİZ BENDE SABAH GİRDİM TOPİĞE SONRA Bİ ARKADAŞIM AMELİYAT OLDU GELDİ ONA GEÇMİŞ OLSUNA GİTTİM GELDİM.
AYŞEM BİLGİLERİN İÇİN ÇOK SAOL BİLMEDİĞİMİZ NE ÇOK ŞEY VARALLAHIM KİMSEYE YAŞTMASIN BÖLE ŞEYLERİ AMA BİLMEKTE LASIM
günaydınnn tatlımm nasılsınnnnnnnnn.
burda cok fazla kişi bebegını kaybettı
belkıde bu bariz olmayan ama bakılsa anlaşılcak sebeplerdendir diye diyorum
tekrar tekrar yaşanmasın diye...insan ne yapıcanı neyı arastırıcanı şaşırıyo
kimseler yaşamasın inşallah kimseyi de korkutmak istemıyorum neden hemen öyle
anlıyosunuz ki
iyi niyetle yazıyorum paylaşmak adına
yazmam bir daha
ayşecimm niyetini çok iyi anladımm..bu kadar kaybımız olduu..herşeyi bilelim önlemi alalım istiyosunn..niyetin bu kadar basit...
Ama ben okadar pimpirikliyimki..geçen gün tesadüfen rahim ağzı yetmezliğini okudum.şimdide ona taktım kafayı...
Her okuduğumu takarsam hamileliği zehir ederim kendime.o yüzden çok fazla şey bilmek istemiyorum.anlatabildimmi..sanki çok şey bilipte kafaya taktınmı o negatifliği çekiyormuşuz gibi geliyorr..
Yazmam bi daha deme..diğer arkadaşlar faydalanırr...
canmm ben 1 yıl denedik olmayınca dr a gittim oda baktı temiz dedi eşimede test yapıldı ondada sorun yok dr biraz daha deneyin dedi şimdi o süre zarfındayımm bu ay yine olmadı yaza kadar bekliycemm olmazsa başka dr a gitceminşallah şimdilik bisorun yokgülüm..
hoşgeldin canım geçmiş olsun arkadaşına...
# ay_she+
# yildiz10
# paradiesangel
# yaren0144
# tinkerbell09
# seastar
# chocotripi
ayşecimm niyetini çok iyi anladımm..bu kadar kaybımız olduu..herşeyi bilelim önlemi alalım istiyosunn..niyetin bu kadar basit...
Ama ben okadar pimpirikliyimki..geçen gün tesadüfen rahim ağzı yetmezliğini okudum.şimdide ona taktım kafayı...
Her okuduğumu takarsam hamileliği zehir ederim kendime.o yüzden çok fazla şey bilmek istemiyorum.anlatabildimmi..sanki çok şey bilipte kafaya taktınmı o negatifliği çekiyormuşuz gibi geliyorr..
canmm ben 1 yıl denedik olmayınca dr a gittim oda baktı temiz dedi eşimede test yapıldı ondada sorun yok dr biraz daha deneyin dedi şimdi o süre zarfındayımm bu ay yine olmadı yaza kadar bekliycemm olmazsa başka dr a gitceminşallah şimdilik bisorun yokgülüm..
evet ayşeee aramızda pimpirikler var ayyy eliff bendesenin gibiyimbişey duyayımhemen kendimeyorarım kafama takarımm sende haklısınn ayşecimde sağolsunn bilgilerini paylaşıyo hep
yok canım bırakmadımmmmçokşükürcanımmm iyiyimmm iş güçç uğraşıyom biyandan.. kıss sen cityvile bıraktınmı
# ay_she+
# yildiz10
# paradiesangel
# yaren0144
# tinkerbell09
# seastar
# chocotripi
günaydın sizlere deyelizcem paradiesangel+ ay_she+ yaren0144 tinkerbell09 seastar chocotripi
slm kızlar hoşgeldiniz bende sabah girdim topiğe sonra bi arkadaşım ameliyat oldu geldi ona geçmiş olsuna gittim geldim.
Napıyosunuz bakim ne var ne yok
ayşem bilgilerin için çok saol bilmediğimiz ne çok şey varallahım kimseye yaştmasın böle şeyleri ama bilmekte lasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?