hoşbulduk canımgünaydın yıldızcım hoşgeldin nasılsınn.
evet bende bebegini kaybeden birisi olarak ayşeden çok şey ögrendim çünkü doktorlar incelemiyo.sadece yüzeysel bakıyolar.
ayşecim sen üzülürsen gerçekten üzülürüm.belki bilmediğimiz ve önlemini almamız grken pek çok şey var soracaz cevaplıcaz bunlar normal şeylergunaydın canım
canım ıyıde ne yazsam yazma ayse korkutuyosun oluyo
bişey yazmaya korkar oldum
şöyle bi durum olusuyo yasadıgım bıseyden dolayı sızı de bunları okumak
zorunda bırkıyomusum gibi veya burada hep bi tedirgin edici unsur gibi duruyorum
sanki kendımı aynen böyle hissettım...halbukı hamıle kalana kadar her bılgıye
nasıl da ac oluyoruz da sonradan böyle oluyoruz
çok canım sıkıldı inan ki.....kafaya taktıktan sonrabvbu benım yazdıkalrım değil
bambaska pekçok seyi takabılırsın kendınle alakalı bı sorundan dolayı
kendımı hala suclu hıssedıyorum....ve bu tedirginliği hep hıssedıcem
HOŞ BULDUK CANIM HİÇ Bİ SORUN YOKSA CANIM EN KISA ZAMANDA OLUR Kİ BENDE VE EŞİMDEKİ SORUNLARI BİLİYOSUNDUR BELKİ
BUNUN TEK KAYNAĞI MORAL VE KENDİNİ İYİ HİSSETMEN ANNELİĞE HAZIRIM DEMEN MORALİNİ İYİ TUT ÇOCUK İÇİN EŞİNLE BİRLİKTE OLMA GÜN SAYMA SADECE ZEVKİNE BANADA HEP ÖLE SÖYLERLERDİ AMAN DERDİM KOLAYMI DERDİM GERÇEKTEN KOLAY YASTIKMIŞ YATMAKMIŞ UZUN SÜRE HEPSİ BOŞ
BİDE HEP DÜŞÜN Kİ ÇOCUK YAPMAK ÇOK BASİT AFKANİSTANDA AFRİKADA KADINLARIN SÜRÜ SÜRÜ ÇOCUKLARI VAR ONLR Bİ YÖNTEMMİ UYGULUYO HAYIR DEMEKKİ BU İİŞ ÇOk basit
gunaydın canım
zorunda bırkıyomusum gibi veya burada hep bi tedirgin edici unsur gibi duruyorum
çok canım sıkıldı inan ki.....kafaya taktıktan sonrabvbu benım yazdıkalrım değil
sende hoşgeldin geçmiş olsun
anladım canım ama bu iyi birşey yani sonuçlarda kötü bişeyin çıkmaması umarım en kısa zamanda dilediğine kavuşursun arzu ettiğin bebeğe kavuşursun
amanın bi de bunu tak kafyadelüüüüü kızım sen bilinçlen oku tabi..ama kafaya takma..sadece olakı bırsey oldugunda tedbır al..ama elimde değil diyorsun anlıyorum..
tamam ayşecim tamam..ben yanlış anlaşıldımm..bu benim karakterimm..kimse yrgılayamaz bu konuda..kusuruma bakmaaa...
ay bana diyene bak..geçen gün ege ateşlendiğinde aklına ne geldiğini ve nasıl telaşlandığını hatırlatırımm.Yani benim bile aklıma gelmezdi...
sana bi önerim var adetten sonra 5-6 gün civan perçemi iç +ovalasyon testi al yumurtlama günlerinde kullan çok pozitif yönde etkiliyo yeminle iki ay baktım o testlere kırmızı çizgiyii gördüm a aaaaaaaa yumurtluyorum dedim ve ikisindede moral iyi ya çizgileri gebeliktede gördümayyy evetcanımm doğru söylüyorsunn akışına bırakmaklazım ama işte günler geçtikçe insankafaya takıyoo bide etrafındaaa hanii bebek diyenler oldumu insan ister istemez takıyoo ama hayırlısı ilk adetimgelince moralimbozuluyo ama sonra düşünüyom vardır hayır rabbim ona göre bilir işini diyomm genelde takmamaya çalışıyorum bakalımm hayırlısını diledim hep allahım hayırlısını versin hepimize...
ayşemmmm kuzum niyeböyle hissediyorsunn lütfen üzme kendini biz senin niyetini biliyoruz tatlımm bilgili olmak kadar güzel birşey yokk sende bize paylaşım yaptınn isteyenn ilgisini çekenn faydalanır o bilgiden lütfen böyle düşünmee kendiniçinn canımsınnn
aminnn canımmm sağol bi sorun varmı acaba demekten kurtuldum dr a gidince oda bişe olmadıgını söyleyince birazdaha rahatladımm hayırlısı bakalımm...
hoşbulduk canım
iyiyim sen iyimisin ayşem ya yaaaaaaaaa ayşem ya
ayşecim sen üzülürsen gerçekten üzülürüm.belki bilmediğimiz ve önlemini almamız grken pek çok şey var soracaz cevaplıcaz bunlar normal şeyler
mesela ben ilk bebğimde sorsaydım sıcak suyla aşırı duş almayı bişi olmazdı yada burda okusaydım
sen iyi olanı yapıyosunüzülmeyelim diye tedbir almamızı istiyosun
ne demişler saten bana eşşekten düşeni getirin diye
bizim halimizden yine biz anlarız
sana bi önerim var adetten sonra 5-6 gün civan perçemi iç +ovalasyon testi al yumurtlama günlerinde kullan çok pozitif yönde etkiliyo yeminle iki ay baktım o testlere kırmızı çizgiyii gördüm a aaaaaaaa yumurtluyorum dedim ve ikisindede moral iyi ya çizgileri gebeliktede gördüm
çiçeklerimi masama istiyorumiyiyim canım saolll alkışlıyorum bu lafını
evt canım aktardan banada bi hamile kalan arkadaşım demişti "bu ot rahimi olamayan kadında rahim oluşturmuş kesinlikle kullan " sanada iyi gelir inşallah canım ovalasyon testi de inş. kısa zamnda gelir canımkıss oneymişcivan perçemiii aktardanmı alcazzz ilk defa duydumismini netten bakimm bii ovulasyon testi almayı düşünüyomda bakalımmm öteki adetimden sonra eşim memlekete gitti yumurtlma dönemi bitincegelicek öteki aya düşünüyomm ama şu dediğine bi bakimm
çiçeklerimi masama istiyorumdemet demet
evt canım aktardan banada bi hamile kalan arkadaşım demişti "bu ot rahimi olamayan kadında rahim oluşturmuş kesinlikle kullan " sanada iyi gelir inşallah canım ovalasyon testi de inş. kısa zamnda gelir canım
çiçeklerimi masama istiyorumdemet demet
evt canım aktardan banada bi hamile kalan arkadaşım demişti "bu ot rahimi olamayan kadında rahim oluşturmuş kesinlikle kullan " sanada iyi gelir inşallah canım ovalasyon testi de inş. Kısa zamnda gelir canım
canım sen kullandın mı netten baktımda o dediğinde var bide adet sancılarına iyi geliyormuş benim de ilk gün sancılı geçer çok üşütürsemm yanii ama sıcak tutunca kendimi sancı olmuyoo bakalımm denemek lazımmm
günaydın kızlarrrr
anam noluyo sabah sabah? ne bu gerginlik böyle?
ayşe paylaşmış ve bence de mantıklı olanı yapmış.. herşeyi bilmemizde fayda var çünkü..
elif de pimpirikleniyorum diye yazmış.. bu da olabilir tabi.. uzatmaya gerek yok..
olumlu yada olumsuz herşeyi bilmeliyiz.. bilmeliyiz ki tedbir almalıyız.
hoşbulduk canım
iyiyim sen iyimisin ayşem ya yaaaaaaaaa ayşem ya
ayşecim sen üzülürsen gerçekten üzülürüm.belki bilmediğimiz ve önlemini almamız grken pek çok şey var soracaz cevaplıcaz bunlar normal şeyler
mesela ben ilk bebğimde sorsaydım sıcak suyla aşırı duş almayı bişi olmazdı yada burda okusaydım
sen iyi olanı yapıyosunüzülmeyelim diye tedbir almamızı istiyosun
ne demişler saten bana eşşekten düşeni getirin diye
bizim halimizden yine biz anlarız
ayşemmmm kuzum niyeböyle hissediyorsunn lütfen üzme kendini biz senin niyetini biliyoruz tatlımm bilgili olmak kadar güzel birşey yokk sende bize paylaşım yaptınn isteyenn ilgisini çekenn faydalanır o bilgiden lütfen böyle düşünmee kendiniçinn canımsınnn
.
tamam ayşecim tamam..ben yanlış anlaşıldımm..bu benim karakterimm..kimse yrgılayamaz bu konuda..kusuruma bakmaaa...
anammmmmmm çiçek bulamadımmki yazzz size bi şarkı armagan edeyim barim
günaydın canım hoş geldiniz az kalmış bebişlerini kucağına almaya
hım ascık öle bişi olduda geçti canım her ikisinin görüşünede saygı duymak gerek
hoşbuldum canımmm
evet yaa azıcık kaldı
biz totiş büyütelim biraz
uykumuz geldigeliriz uyanınca:82:
Ay bana diyene bak..geçen gün ege ateşlendiğinde aklına ne geldiğini ve nasıl telaşlandığını hatırlatırımm.Yani benim bile aklıma gelmezdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?