Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay ayşe yaa..beni yanlış anladın diye üzülmüştümmm...
seni uyuzzz....

oof napiimmm..Allah bu pimpirik tarafımı alsın bendenn.ama ilkinden kaynaklanıyo tamamen.ilki kötü sonuçlanınca yerleşiyo işte bilinç altına..nidemmm...
evet...Allah nasip ederse hergün tekme sayımı yaparım.bigün diğerinden az olursa başınızın etini yerimmmmm... :26:
çokmu uyuzummm... :78:

yavrum çeşit çeşit anne modeli vardır sen de pimpirik olanındansın ben gibi..kııııı senin de oğlun olursa bız yaslanınca iş yerlerıne gıdıp terlı atletlerını degıstırırız onların o potansıyel var bız de

Hayinn niye hatırlattın ooof evet malesefff ben de ölemişim

aaa ama hakettin yaniii...
hanım hanııııımmm.önce bi kendi kabak kafana bak....
ama yani cidden o günkü pimpirikliğinle seni listenin bir numarası yapıyorumm. sanırım uzun süre tahtından edemez kimse seni..ben bileee.... :79:

AMA HIÇ DE BILE ORTADA BI OLUMSUZLUK VARDI BENIM AKLIMA O GETIRTTI..MAŞALLAH SEN TURP GIBISIN NELER DUSUNUYON ...YOK YOK 1 NUMARA SENSIN BENCE...

ayy kesin kesinnnn...
ve itiraf ediyorumm..oğlum olursa cadı kaynana kategorisinde rakibin olabilirimmm.... :26:

ayy kesin kesinnnn...
Ve itiraf ediyorumm..oğlum olursa cadı kaynana kategorisinde rakibin olabilirimmm.... :26:

oooof ben şimdi bakıcıdan kıskanıyorum...ama bence o da kıskanıyo..ve resmen bana hasetlık yapıyo...almaya gıdınce bır cılvelesıyolar..salakom da gülüyo onaa...herkese guluyo kuzumm...ama ben sadece bana gulsun ıstıyom...

ama hıç de bıle ortada bı olumsuzluk vardı benım aklıma o getırttı..maşallah sen turp gıbısın neler dusunuyon ...yok yok 1 numara sensın bence...

bana bak.kızlara sorar anket yaparım şimdi..küçük dillerini yutar hepsi..oha falan olurlarr. O yüzdenn sus ve benle uğraşma dostummmm... :82:

AAA..HADİ SEN GÖRMÜYOSUN KISKANIRSINN...ÖZLÜYOSUNN DA ONA NOLUYOMUŞŞŞ....
EGEDE HER ÖNÜNE GELENE SIRITMASINN NİTFENN.CİDDİ Bİ ERKEK OLSUNNNN ERKEKİM....ISIRIRIMM YOKSAMM

aaa..hadi sen görmüyosun kıskanırsınn...özlüyosunn da ona noluyomuşşş....
Egede her önüne gelene sırıtmasınn nitfenn.ciddi bi erkek olsunnnn erkekim....ısırırımm yoksamm
evet ben de anlamış değilim herhalde sahıplenıyorlar :76:
bana bak.kızlara sorar anket yaparım şimdi..küçük dillerini yutar hepsi..oha falan olurlarr. O yüzdenn sus ve benle uğraşma dostummmm... :82:

:18::18::18::18::18::18:tamam tamam:18::18::18::18:

ene yavyum sen 12 hafta olmuşsun 16+ da belli olur cinsiyeti...az kalmış...ama bu zaman geçmek bilmez..cinsiyeti öğrenir öğrenmez sonrası çok hızlı geçiyo...birde son zamanlar gecmek bılmıyo

canım sıkılmıştı ama uzatmaya gerek yok dımı canım :)
takma kafana tokadan başkasını :))

ıkıncı gökçe vakası olmaya adaysın tebrıkleerrr

oyy yaa yavrumm yaa annesı gene en ıcten sana gülüyodur o
öbürleri üzülmesin diye onlarada bi gülüveriyodur sadeceee

kızlar kaçıncı haftada kalp atışlarını duyuyorduk ben cuma gidince duyarım demi ??
inş

ene yavyum sen 12 hafta olmuşsun 16+ da belli olur cinsiyeti...az kalmış...ama bu zaman geçmek bilmez..cinsiyeti öğrenir öğrenmez sonrası çok hızlı geçiyo...birde son zamanlar gecmek bılmıyo

cumartesi ikili teste gittiğimizde yorum yaparmıki...sanmıyorum ama...
gerçi yorum yapsa bile insan kesin gözüyle bakamaz..erken daha...
hayırlsıı.. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…