Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet kesinlikle...ama bakıcılarda var bu ablamınkı de yapıyordu..mesela tam alacakken gıtcen mı anneye...ay gıtmıcekmıs annesi...özledınmı anneı aa ozlemedınmı tarzı cümleler ne etcen ..onalrda epey emek verıyo accık kıskanır tabi..kız anne farklı olmaz mı benı gordugu gıbı kafasını mememe vuruyo..farkı bılıyo yani...
kızlar kaçıncı haftada kalp atışlarını duyuyorduk ben cuma gidince duyarım demi ??
inş
duyarsın canım epey olmuş senınkı ben 6 da duymustum
cumartesi ikili teste gittiğimizde yorum yaparmıki...sanmıyorum ama...
gerçi yorum yapsa bile insan kesin gözüyle bakamaz..erken daha...
hayırlsıı.. :97:

yok genelde yapmıyolar yanılma payı var dıye..sabret ısın heycanı orda zaten

selaam kızlar nasılsınız ya benim 2 gündür akıntmın rengi koyulaştı koyu sarı bugün sabahta nokta kadar kahverengi akıntı oldu bebeğimin kalbini duyalı 5 gün oldu dr.a 1 hafta sonra gitcem ama çok korkuyorum ya bişey mi oldu ki

ara doktorunu mutlaka görün. ben korkarım valla öyle lekelerden. pimpirikliyimdir.olmakta lazım bence.

Ayşe bi bulsam bunu yapanı valla delicem bi tarafını asd@asd.com die bir mail ama kime ait nedir ne dildir bilmiyrum şifremi değiştirdim ama bilgi maili o adrese gidiyor
dediğin gibi yapıcam artık başka şansım yok

yaaaa sorma fotoşçummm fena rezil oluyodukkk

ayyy çok güldüm kız bide bütün gece sen ve gökçe ile ugraştım sanırım dün çok sinir ettin beni

Bu arada selam millett

canım duyman lazımmm...baya olmuş seninde...

umarım duyarım yaa çok heycanlıyım cumayı bekleyemiyeceğim galiba

ben duydum ya sende duyarsın kesin...kocaman olmuşsunuz artık...
olmuşuz dimi kocaman

caroline osmanı dövüyor bu gece kızlar...eyvah eyvahhh!!
nasıl kıyılır osmana yaa bayılıyorum o çocuğa ben bi yerde okumuştum o büyünce seri katil oluyormuş ne kadar doğru ise artık

merhaba kızlar nasılsınızzz.....

idare eder sen nasılsın

1. pembedana
2. bellee
3. SariLale+
4. seastar
5. melodi2
6. ParadiesAngel
7. ay_she+
8. nurum84
9. yelizcem
10. aydemet26+
11. MGUNER

konuşan yokkkkkkkkk

ayyyyyyyyyyy kız ilk defa yüz yüze tanışmadıgım biri beni rüyasında görüyoooo çok heyecan yaptım şimcik bennnn ne gördün ne gördünnn.
evet yaaa bende çok merak ediorum gökçeyi naptı acaba evlerinde nette var ama bi girmedi :26::26::26:

canım gizlisorudan değiştir değiştiremıomusun yoksa onuda mı kısıtlamıss
ya benım basıma geldı ıste ugrastım ama kurtaramadım gıttı gul gibi msnmmm

1. pembedana
2. bellee
3. SariLale+
4. seastar
5. melodi2
6. ParadiesAngel
7. ay_she+
8. nurum84
9. yelizcem
10. aydemet26+
11. MGUNER

konuşan yokkkkkkkkk

ben sımcı geldım yafrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…