Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyy yanlış anlamazsan sorucam yarıya kadar nasıl yanii ben duymamıştımda bölye bişi merak ettim??????

evet canım en güzelii bir eczane değil coğuna sorki fikir olsun..
darısı bütün isteyenlere olsun canımmmm...rabbim cok bekletmesin..vajina sorun değil benim teyzemin eltisi bekarken nişansıyla sürtünürken ilişki olmadan hamiş kalmıştıı yani bunlar sorun değil yeterki rabbim ol desin..

kızlar ya aranızda preseed almayı düşünen varmı?
ben aldım ne zamandır hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum çünkü hiçbir işe yaramaz bizde...
o yüzden eger düşünen varsa ona gönderebilirim...25 tane de gebelik testi var yanında onlarıda gönderirim tek şartım var ücretini felan almam...ben sadece evde boşu boşuna durmasın birinin işine yarasın istiyorum...

ayyy yanlış anlamazsan sorucam yarıya kadar nasıl yanii ben duymamıştımda bölye bişi merak ettim??????

insanın başına gelmeyince duymaması çok normal canım.. ben de vajinismus diye bişey bu yaşıma kadar duymamıştım, öğretmenim ama bu konuda cahilmişim 27 yaşındayım ve 4 aylık evliyim.. anlaman için açıkça yazayım...ben şükür öyle aşırı olandan değilim ilişki oluyor ama tam anlamıyla p..s girmiyor yarıda kalıyoruz acı oluyor diye ittiriyorum.. bunla ilgili konular var... rabbim kimseye yaşatmasın...

benim bugün 10. gün, i.netten sipariş versem bu ay için geç mi kalırım?

canım kac günde bir adet oluyorsun...
ben normalde 14. gün yumurtluyorum diye biliryordum ama 18. gün yumurtladımm..yani cokta belli olmuyo bünyeye göre değişyo..
ama eczanede pahalıysa 5 tane alırsın internette spariş verirsin 3 güne eline gecer..
bana 5 tane az gelmişti ben tam tamına 12 tane kullandım..bence sen yarın başla yapmaya...
sabah ilk idrarınla yapmıyosun..yapmadan önce en az 3 saat önceden sıvı tüketmiyosun ve hergün aynı saatlerde yapıyosun..ben genelde öğleden sonları yaptım..

kızzzzzz ben düşünüyordumda alamamıştımm yaniii ebay diye bi siteden alınıyomuşş felann eşimde araştırırız dedi kaldı o şartııııı ben kabul etmem parasıyla bana gönder kıssssssss

hmmmm anladım canm geçmiş olsunnnn ya bazen isteksizoluncaa benimkide acıyo ama sonra düzeliyoo acaba bendedemi var kısss????? Ama istekli olunca öyle bi sorun olmuyooo :26::26:

Arkadaşlar eve gittiğimde yeniden gircem o zaman cevap yazarım şimdi çıkmam gerekiyor zilimiz çaldı... Eczaneye uğrayım bilgi alırsam buraya da yazarım...

slm kızlar nasılsınız bende aranıza yenı geldim nasılsınız neler yapıyorsunuz....

kızım benim tatilden önce hemiş kalmam lazım anlamıonmu uleyyynnnnnnn
evet tatlım ders çalışıodum ama birileri kanıma girdi
Kızlar herkese ıyı haftasonları
sanada iyi tatiller canım
selizzzzzzzzz hamile bile kalsan hiç bi zararı olmaz yaaa sadece havuza girmezsin denize girersin olur biter güneşede çok çıkmazsın tamam işte hatçenin dedigi gibi uçakla gider gelirsiniz
vuuuuuuuuuuuuuuu havuza giremediktan sonra mayomu giynip güneşlenemedikten sonra napim kız denizden korkuyorum ben giremem kiiii

canım ben istiyorum ama kaçkere sipariş ettim agelmedi beceremedim ama kesinlikle parasını vermeden kbl etmem canım bana gönderirmisin?

kzlar ben sağlık ocağına progestan yazdırayım dedim. tansiyonumu ölçtüler. 14-7 çıktı. çok yüksek dedi dr.
sinir oldum kalbim başladı güm güm atmaya... ewe geldim kendi doktorumu aradım. gel korkma dedi. güldü hattaaaaa...
uçtum ben tabiiii...15 dk. sonra yanındaydım. 12-8 çıkmaz mı tansiyonum.
gelmişken ultrasona gireyim dedim. bebişler bir tane ve gayet sağlıklı kızlar...pıt pıtları gördüm, yetinmeyince dr. açtı dinletti sesini. bana sağlık ocağına gitmeyi yasakladı :)))) gayet sağlıklısın sen dedi. niye bu kadar korkuyorsun dedi. öyle işte canlar....
kanamam bile azalmış bu bebek büyüdükçe diğer keseyi dağatacak dedi.
böyle işte şekerler...

Son düzenleme:

canım çok sevindim allahım gönlüne göre verdi bak işallah saglıkla dogumunu kucagına aldıgınıda görrüz

28 günde bir oluyorum ben 19 Ekim - 16 Kasım - 14 Aralık - 12 Ocak adet tarihlerim...
4 eczane gezdim çalışanlar suratıma boş boş baktı o ne diye..:44:
eczane de bilmezse gidip kasaba mı sorcam pes yani.. bilgi alayım derken ben bilgi verdim hepsine
neyse artık biz daha ilerletip günleri değerlendirelim gerisi nasip artık..Rabbim dilerse her şekilde olur...

hmmmm anladım canm geçmiş olsunnnn ya bazen isteksizoluncaa benimkide acıyo ama sonra düzeliyoo acaba bendedemi var kısss????? Ama istekli olunca öyle bi sorun olmuyooo :26::26:

canım vajinismus da psikolojik bir şey istek var ama korku isteğin önüne geçiyo...bacağını açamayanlar var... şükür benimki öyle değil...

ayy allahım yaa bak eger kolunu sıkan bir badi gidiysen oda etkiliyor aman herşeye takılmagitme saglık ocagınada
Ama neyse bebiş iyi büyüyo sen onda bak poposunu ıssırim ben onun

ayy allahım yaa bak eger kolunu sıkan bir badi gidiysen oda etkiliyor aman herşeye takılmagitme saglık ocagınada
Ama neyse bebiş iyi büyüyo sen onda bak poposunu ıssırim ben onun

yok be canım burası yaz gibi zaten ben sıcağım iyiceee...ateşliyim kısa kısa giyindim bugün. sıkan bişide yoktu....
neyse ki bebeğim gayet sağlıklıııııı, pıt pıttttttt atıyor minik yüreği...

slm kızlar nasılsınız bende aranıza yenı geldim nasılsınız neler yapıyorsunuz....
selam canımm hoşgeldinnn....
iyiyizz ya sen nasıslınn..

canım benimmm bebişin tek kalmış ama allahım ona sağlık uzun ömürler versin inş...
tansiyon deyince ilk bende korktum ama bişey yokmuş allahtan.. pıt pıtlarıda görmüşsünn maşallah kuzucuğa hep böyle sağlıklı gelsin anneciğinin koynuna..

allah allah yaa bunu eczanede bilmesse yuh diyorum yaniii...canım olmassa internetten araştırır alırsın..
tabiki bu ay normal yolla dene olmadı önümüzdeki ay ovulasyonla denersin....allahım hayırlısını nasip etsin canımm...

siz suyla beraber peşpeşe doğuracaksınız heralde ayy çok heyecanlıııı

suyum balım bnim snde kızının odasını almışsın hayırlı olsun güle güle kullanır inşallh

canım çok teşekkür ederim..
daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

Odamızı aldı ananemiz bizden daha heyecanlı suyla eger nırmal günlerinde dogararsa 9 gün arayla ama doktorcum 20-25 nisan arası alırız dedi :26:

benim son adete göre 23 nisan :) ama ikili test yaptırırken de
18 nisan çıkmıştı :) en son kaçı olur bilmiyorum :)
ama eğer ben normal doğum yaparsam sen benden önce doğurursun
peşinden de ben gelirim veya aynı gün bile doğurabiliriz
hayırlısıı..

pembe canım doktora gitmişsin herşey yolundaymış
çok sevindim ikinci bebiş yokmuş ama hayırlısı olsun
Allah diğer bebişine sağlıklı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…