canım aczenede baya pahalı ama gittigidiyorda cok uygun ben karasu merve ordan aldık ve hepimizde hamiş kalmıştık...nette alıncada iki günde geliyo..
şimdi daha iyi anladım çok teşekkür ederim, okul dönüşü hemen eczaneye uğrayım bikaç eczane gezeyim hem bilgide alırım ...darısı bize inşallah..
Pkolu değilim ama hafif vaji sorunum vardı, yarıya kadar ilişkiye girebiliyoruz.. Ama yendik diyebilirim bu şekilde hamile kalan çok tanıdığım var.. Bendeki de bi ümit işte 2 ayrı sevinç yaşamak istiyorum...
şimdi daha iyi anladım çok teşekkür ederim, okul dönüşü hemen eczaneye uğrayım bikaç eczane gezeyim hem bilgide alırım ...darısı bize inşallah..
pkolu değilim ama hafif vaji sorunum vardı, yarıya kadar ilişkiye girebiliyoruz.. ama yendik diyebilirim bu şekilde hamile kalan çok tanıdığım var.. bendeki de bi ümit işte 2 ayrı sevinç yaşamak istiyorum...
ayyy yanlış anlamazsan sorucam yarıya kadar nasıl yanii ben duymamıştımda bölye bişi merak ettim??????
benim bugün 10. gün, i.netten sipariş versem bu ay için geç mi kalırım?
kızlar ya aranızda preseed almayı düşünen varmı?
Ben aldım ne zamandır hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum çünkü hiçbir işe yaramaz bizde...
O yüzden eger düşünen varsa ona gönderebilirim...25 tane de gebelik testi var yanında onlarıda gönderirim tek şartım var ücretini felan almam...ben sadece evde boşu boşuna durmasın birinin işine yarasın istiyorum...
insanın başına gelmeyince duymaması çok normal canım.. Ben de vajinismus diye bişey bu yaşıma kadar duymamıştım, öğretmenim ama bu konuda cahilmişim 27 yaşındayım ve 4 aylık evliyim.. Anlaman için açıkça yazayım...ben şükür öyle aşırı olandan değilim ilişki oluyor ama tam anlamıyla p..s girmiyor yarıda kalıyoruz acı oluyor diye ittiriyorum.. Bunla ilgili konular var... Rabbim kimseye yaşatmasın...
kızım benim tatilden önce hemiş kalmam lazım anlamıonmu uleyyynnnnnnncanım benim sana tavsiyemmm hiççç hamile kalırsam falan diye düşünme yaptır rezv. git tatile çünkü inan hamilelik için o kadar iyi oluyoki ben hayatımda ilk defa otele tatile gittim geçen sene haziranda ve hemen temmuzda hamile kaldım düşün yani çünkü orda hiç bi derdin olmuyo ya elini cebine atmıyosun maddi derdi parayı unutuyosun ee sürekli yüzüyosun falan spor oluyo hemde karışan yok görüşen yokk oohh kafada rahat olunca bütün stres gidiyo abi sonrada geliyo bebişşş
evet tatlım ders çalışıodum ama birileri kanıma girdicanımcım iyiyim sağol hayatım...bende özledim valla ders çalışıyorsun sanırım fazla giremiyorsun.
bu arada ekşınlar nasıl gidiyorr.
evet canım tayin işi yaza temuzda..adet gelmedi gelmedikce bende stres yapıyorumm yoksa böyle giderse mayısa kalıcak..:18:.gerci güc olmasın gec olsun önemli değilde işte ister istemez sıkıntı yapıyorum kendime..
sanada iyi tatiller canımKızlar herkese ıyı haftasonları
vuuuuuuuuuuuuuuu havuza giremediktan sonra mayomu giynip güneşlenemedikten sonra napim kız denizden korkuyorum ben giremem kiiiiselizzzzzzzzz hamile bile kalsan hiç bi zararı olmaz yaaa sadece havuza girmezsin denize girersin olur biter güneşede çok çıkmazsın tamam işte hatçenin dedigi gibi uçakla gider gelirsiniz
kızlar ya aranızda preseed almayı düşünen varmı?
ben aldım ne zamandır hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum çünkü hiçbir işe yaramaz bizde...
o yüzden eger düşünen varsa ona gönderebilirim...25 tane de gebelik testi var yanında onlarıda gönderirim tek şartım var ücretini felan almam...ben sadece evde boşu boşuna durmasın birinin işine yarasın istiyorum...
kzlar ben sağlık ocağına progestan yazdırayım dedim. tansiyonumu ölçtüler. 14-7 çıktı. çok yüksek dedi dr.
sinir oldum kalbim başladı güm güm atmaya... ewe geldim kendi doktorumu aradım. gel korkma dedi. güldü hattaaaaa...
uçtum ben tabiiii...15 dk. sonra yanındaydım. 12-8 çıkmaz mı tansiyonum.
gelmişken ultrasona gireyim dedim. bebişler bir tane ve gayet sağlıklı kızlar...pıt pıtları gördüm, yetinmeyince dr. açtı dinletti sesini. bana sağlık ocağına gitmeyi yasakladı :)))) gayet sağlıklısın sen dedi. niye bu kadar korkuyorsun dedi. öyle işte canlar....
kanamam bile azalmış bu bebek büyüdükçe diğer keseyi dağatacak dedi.
böyle işte şekerler...
canım kac günde bir adet oluyorsun...
ben normalde 14. gün yumurtluyorum diye biliryordum ama 18. gün yumurtladımm..yani cokta belli olmuyo bünyeye göre değişyo..
ama eczanede pahalıysa 5 tane alırsın internette spariş verirsin 3 güne eline gecer..
bana 5 tane az gelmişti ben tam tamına 12 tane kullandım..bence sen yarın başla yapmaya...
sabah ilk idrarınla yapmıyosun..yapmadan önce en az 3 saat önceden sıvı tüketmiyosun ve hergün aynı saatlerde yapıyosun..ben genelde öğleden sonları yaptım..
hmmmm anladım canm geçmiş olsunnnn ya bazen isteksizoluncaa benimkide acıyo ama sonra düzeliyoo acaba bendedemi var kısss????? Ama istekli olunca öyle bi sorun olmuyooo :26::26:
kzlar ben sağlık ocağına progestan yazdırayım dedim. tansiyonumu ölçtüler. 14-7 çıktı. çok yüksek dedi dr.
sinir oldum kalbim başladı güm güm atmaya... ewe geldim kendi doktorumu aradım. gel korkma dedi. güldü hattaaaaa...
gelmişken ultrasona gireyim dedim. bebişler bir tane ve gayet sağlıklı kızlar...pıt pıtları gördüm, yetinmeyince dr. açtı dinletti sesini. bana sağlık ocağına gitmeyi yasakladı :)))) gayet sağlıklısın sen dedi. niye bu kadar korkuyorsun dedi. öyle işte canlar....
böyle işte şekerler...
ayy allahım yaa bak eger kolunu sıkan bir badi gidiysen oda etkiliyor aman herşeye takılmagitme saglık ocagınada
Ama neyse bebiş iyi büyüyo sen onda bak poposunu ıssırim ben onun
selam canımm hoşgeldinnn....slm kızlar nasılsınız bende aranıza yenı geldim nasılsınız neler yapıyorsunuz....
canım benimmm bebişin tek kalmış ama allahım ona sağlık uzun ömürler versin inş...kzlar ben sağlık ocağına progestan yazdırayım dedim. tansiyonumu ölçtüler. 14-7 çıktı. çok yüksek dedi dr.
böyle işte şekerler...
28 günde bir oluyorum ben 19 Ekim - 16 Kasım - 14 Aralık - 12 Ocak adet tarihlerim...
4 eczane gezdim çalışanlar suratıma boş boş baktı o ne diye..:44:
eczane de bilmezse gidip kasaba mı sorcam pes yani.. bilgi alayım derken ben bilgi verdim hepsine
neyse artık biz daha ilerletip günleri değerlendirelim gerisi nasip artık..Rabbim dilerse her şekilde olur..
siz suyla beraber peşpeşe doğuracaksınız heralde ayy çok heyecanlıııı
suyum balım bnim snde kızının odasını almışsın hayırlı olsun güle güle kullanır inşallh
Odamızı aldı ananemiz bizden daha heyecanlısuyla eger nırmal günlerinde dogararsa 9 gün arayla ama doktorcum 20-25 nisan arası alırız dedi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?