Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oyy maşallah onun minik yüregine

hayırdır normal dogurmayamı karar verdin gerçi doktora göre benimde 30 nisan ama erken alırız sezeryanda gününü beklemeyiz 20-25 arası alınır dedi bakalım ya hayırlısı nisan gelsinde haa 20 si haa 30 u

neyse yine kimse bana slm vermedi
İyi geceler...

clemantine canım nasılsın. karsılasamadık senle. bayadır gelmiyorsın topikimize. bebeginin gelmesine cok az kalmıs. hayırlısıyla koluna almayı nasip etsin allah.
müsait olunca gel seni özledik.....

pembem canım evham yapmıssın. işallah hersey yolunda gidecek. sen içini ferah tut. bebişinide korkutma annesi..

pembe hakkında hayırlısı olsun demiştik tek olsun ama hayırlı evlat olsun..sakın üzülme bunu doğur sağlıcakla sonra başka doğurursun yine.Allahım öbürlerini aldı bu bebeğine ömür ve sağlık versin inşallah...bol bol oku artık kendine çok ii bakman lazım...göbüşü büyütürsün artık

dikkatimi cektide elif bugün hiç gelmedi topiğe.:44:.umarım bişey yoktur merak ettim..:26:

tamam canım bak sen oğluşunaaa..

napıosun kuşum görüşmeyeliiya valla sizler bende bağımlılık yaptınızzz buraya gelmeden sizlerle konuşmadan bişeyler eksik kalıyor.bnm de kızlar gitti kociş geldi şimdi 5-1 yenmişiz kapıdan içeri girer girmez boynuma atladııbirgün biryerimi kıracak gol attıkça bunlarsenin kociş yok herhelde

iyi sayılırım ya kasılmalar var bu gece ama şimdi az daha iyiyim sen nasılsın

fatoş kız resimden incecik görünüyorsun maşallahhhhh 7 aylık gibi durmuyorben hamile kaldığımda kesin şişko olurum.ama olsun umrumda olmazya arkadaşımın yeniden hamile kaldığını duyunca çok heveslendim.ogeçensene ilk bebeğine hamile kaldığında tüh demiştim neden beni beklemedin die kızmıştımbugün aramış dioki bak senin için hamile kaldım sana yetiştim hemen hamile kal kız dedi anam bacım benim elimde değil ki ben sen gibi kocam ceket atsa hamile kalamıom dedim..kız ilk bebeğine d.kontrol hapıyla bu bebeğinede bildiğin prezervatifle hamile kaldıben zaten bu millete şaşıp kalıom maşallah valla

iyiyim kuşummmmm sağol seninde misafrilerin gitmiş..
yoğurt corbasını yaptımmm süper bişi oldu valla...ben böyle tam tamına tarifleri cok seviyorum..ellerine sağlık canım cok sağol..
anamm koçişin böyle alışmasın sonra bebiş oluncada unuturda allah korusunn..
benimde koçişim nöbetci yok ecde bugün yanlız takılıyorum..

iyi sayılırım ya kasılmalar var bu gece ama şimdi az daha iyiyim sen nasılsın

aaa kuşumm o kasılmalar nerden cıktı hayrolaa...:26:

kız o eski resim sanırım 5 aylıktık
ayy bana böle deme ben çok üzülüyorum inşAllah sende hemen kalıp arkadasına yetişirsin

Bu arada gündüz elif benimde aklıma geldi msj atimmi şimdi geçmi oldu ??

fatoşum gec değil bence at ne olacakkk..:81:.görmesse sabah görürür..:97:
bende cok merak ettimm.:26:. acaba gecen ayşenin dediğinemi bozuldukii ondanmı gelmiyo...

evet canım gittiler bana ev görme hediyesi almamışlarda kankim kolye almış dostumda abajursanki enyakın arkadaşlarım ben onlardan hediyemi bekliyordum ki kapıyı bir açtım yerde hediyeler.bende kociş sandım genelde o yapar bböyle süprizleryalnız iki arkadaşımda bekar birtürlü evlendiremedim onları yıllardır arkadaşızz valla hem eşimle hem benle...bana ayetel kürsi okuyacaklar bende haftaya helva pişirip dağıtacağımkocişin nöbetçimi ayyy nöbetçiyken bol bol dua etsin ayyybuarada afiyet olsun bal şeker olsun kocişine ve sana yarasın güzel olmuştur eminim.

ya bilmiyom hatce korktum biraz 8 de bir geldi bide 9 da geldi yattım hemen şimdi daha iyiyim şükür

yaaa sen öyle deuince bende korktum birann..:44: heralde cok önemli bişey değildir..:97: anacım hiçte o zaman gelmedimki normal diyimm..hani hamişler nerdeeeeee normalmi bu kasılmalarr..olmassa yarın dr,unuzu arayın bir söyleyin..

fatoşum gec değil bence at ne olacakkk..:81:.görmesse sabah görürür..:97:
bende cok merak ettimm.:26:. acaba gecen ayşenin dediğinemi bozuldukii ondanmı gelmiyo...

attım canım bakalım haber gelecekmi
sanmam ya tatlıya baglanmıştı o konu ama

bende korktum bi ara iyice kitlendim alt komşumu çağırdım oda zorla çıktı ondada aynı dert varmış 6 hafta var aramızda benimde agrıyor dedi aynı şekilde sanırım normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…