yok be canım burası yaz gibi zaten ben sıcağım iyiceee...ateşliyimkısa kısa giyindim bugün. sıkan bişide yoktu....
neyse ki bebeğim gayet sağlıklıııııı, pıt pıttttttt atıyor minik yüreği...
benim son adete göre 23 nisan :) ama ikili test yaptırırken de
18 nisan çıkmıştı :) en son kaçı olur bilmiyorum :)
ama eğer ben normal doğum yaparsam sen benden önce doğurursun
peşinden de ben gelirimveya aynı gün bile doğurabiliriz
hayırlısıı..
pembe canım doktora gitmişsin herşey yolundaymış
çok sevindimikinci bebiş yokmuş ama hayırlısı olsun
Allah diğer bebişine sağlıklı ömürler versin
neyse yine kimse bana slm vermedi
İyi geceler...
yok be canım burası yaz gibi zaten ben sıcağım iyiceee...ateşliyimkısa kısa giyindim bugün. sıkan bişide yoktu....
neyse ki bebeğim gayet sağlıklıııııı, pıt pıttttttt atıyor minik yüreği...
iyi akşamlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..:92::92:
hosgeldin canımm.benim oglan aglıyo gene uyutup gelem ....:92:
kzlar ben sağlık ocağına progestan yazdırayım dedim. tansiyonumu ölçtüler. 14-7 çıktı. çok yüksek dedi dr.
sinir oldum kalbim başladı güm güm atmaya... ewe geldim kendi doktorumu aradım. gel korkma dedi. güldü hattaaaaa...
uçtum ben tabiiii...15 dk. sonra yanındaydım. 12-8 çıkmaz mı tansiyonum.
gelmişken ultrasona gireyim dedim. bebişler bir tane ve gayet sağlıklı kızlar...pıt pıtları gördüm, yetinmeyince dr. açtı dinletti sesini. bana sağlık ocağına gitmeyi yasakladı :)))) gayet sağlıklısın sen dedi. niye bu kadar korkuyorsun dedi. öyle işte canlar....
kanamam bile azalmış bu bebek büyüdükçe diğer keseyi dağatacak dedi.
böyle işte şekerler...
tamam canım bak sen oğluşunaaa..
fatoscum iyi geceler canım nasılsın?
iyi sayılırım ya kasılmalar var bu gece ama şimdi az daha iyiyim sen nasılsın
iyiyim kuşummmmm sağol seninde misafrilerin gitmiş..napıosun kuşum görüşmeyeliiya valla sizler bende bağımlılık yaptınızzz buraya gelmeden sizlerle konuşmadan bişeyler eksik kalıyor.bnm de kızlar gitti kociş geldi şimdi 5-1 yenmişiz kapıdan içeri girer girmez boynuma atladıı birgün biryerimi kıracak gol attıkça bunlar senin kociş yok herhelde
iyi sayılırım ya kasılmalar var bu gece ama şimdi az daha iyiyim sen nasılsın
fatoş kız resimden incecik görünüyorsun maşallahhhhh7 aylık gibi durmuyor ben hamile kaldığımda kesin şişko olurum.ama olsun umrumda olmaz ya arkadaşımın yeniden hamile kaldığını duyunca çok heveslendim.ogeçensene ilk bebeğine hamile kaldığında tüh demiştim neden beni beklemedin die kızmıştım bugün aramış dioki bak senin için hamile kaldım sana yetiştim hemen hamile kal kız dedi anam bacım benim elimde değil ki ben sen gibi kocam ceket atsa hamile kalamıom dedim..kız ilk bebeğine d.kontrol hapıyla bu bebeğinede bildiğin prezervatifle hamile kaldı ben zaten bu millete şaşıp kalıom maşallah valla
aaa kuşumm o kasılmalar nerden cıktı hayrolaa...:26:
iyiyim kuşummmmm sağol seninde misafrilerin gitmiş..
yoğurt corbasını yaptımmm süper bişi oldu valla...ben böyle tam tamına tarifleri cok seviyorum. .ellerine sağlık canım cok sağol..
anamm koçişin böyle alışmasın sonra bebiş oluncada unuturda allah korusunn..
benimde koçişim nöbetci yok ecde bugün yanlız takılıyorum..
aaa kuşumm o kasılmalar nerden cıktı hayrolaa...:26:
ya bilmiyom hatce korktum biraz 8 de bir geldi bide 9 da geldi yattım hemen şimdi daha iyiyim şükür
fatoşum gec değil bence at ne olacakkk..:81:.görmesse sabah görürür..:97:
bende cok merak ettimm.:26:. acaba gecen ayşenin dediğinemi bozuldukii ondanmı gelmiyo...
yaaa sen öyle deuince bende korktum birann..:44: heralde cok önemli bişey değildir..:97: anacım hiçte o zaman gelmedimki normal diyimm..hani hamişler nerdeeeeee normalmi bu kasılmalarr.. olmassa yarın dr,unuzu arayın bir söyleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?