Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ne güzel sağolsun arkadaşların seni seni seviyomuşlarki hediye almışlar..güle güle iyi günlerde kullan canım hediyelerini..
dualarınıda allah kabul etsinn inş. en kısa zamanda alllahım gönlündekini nasip eder..
valla söylüyorum hep hiç aklından duaları eksit etme diye ediyodur heralde..
ama yemek bana yaramsın yaradıkce totom büyüyooo..

inşallah kuzucum dualarınızı eksik etmeyin neolur...buarada elif biryere falan gitmiştir merak etmeyin hemen kocası falanda gelmiş olabilir

ya bilmiyom hatce korktum biraz 8 de bir geldi bide 9 da geldi yattım hemen şimdi daha iyiyim şükür
geçmiş olsun canım artık 7 aylıksın kızz normal değilmi böyle kasılmalar
fatoşum gec değil bence at ne olacakkk..:81:.görmesse sabah görürür..:97:
bende cok merak ettimm.:26:. acaba gecen ayşenin dediğinemi bozuldukii ondanmı gelmiyo...

yok ay ayşeyle bişey olmadıkiii hem sonradan halletmişler yanii öyle bişey olmamış okudumda bende geçmişte eliff oyüzden gelmemezlik etmez.bana geçen şeronun başına gelenden sonra topiğe pek gelmek istemiyorum kızları merak ediyorum bakıp çıkıyorum demişti..yarın gelir belki..

bende korktum bi ara iyice kitlendim alt komşumu çağırdım oda zorla çıktı ondada aynı dert varmış 6 hafta var aramızda benimde agrıyor dedi aynı şekilde sanırım normalmiş

ahh iyi o zamann normalse sorun yokk...
ama sen yinede dikkat et kendineee...

kızz yarasınkii bebiş gelsin o anlamda söledim şuaralar kocişe fındık fıstık yedirmenin derdindeyimdeaklım fikrim ona kayıyor yanii anlayacğınbide haticem maydonuz suyu falan içme sakın yaa beni çok endişelendirdin neolur neolmaz herhan herşey olabilir canım Allahım nasip ederse eder kimilerin kanda bile çıkmayabiliyor bence tehlikeye atmaman lazım

attım canım bakalım haber gelecekmi
sanmam ya tatlıya baglanmıştı o konu ama

evet kızlar o konu tatlıya bağlandı ama ne bilim aklıma geldi biran..selzicim seninde dediğin gibi etkilenememek adına gelmiyo olabilir..

ya bilmiyom hatce korktum biraz 8 de bir geldi bide 9 da geldi yattım hemen şimdi daha iyiyim şükür

canım kasılma ama nasıl kasılma ...hafif bır agrı mı yoksa kramp seklınde mı...şu an rahmin acayip hızlı büyüyo o da rahimde hafif kasılma gerilme tarzı hissettirebilir..ama bu öle değil şiddetli diyorsan git mutlaka dr una..

bu arada selam herkese..akşam akşam delirtti adam beni ya...kociş demiyorum dikkat ederseniz adammmmmmm

iyi sayılırım ya kasılmalar var bu gece ama şimdi az daha iyiyim sen nasılsın

iyiyim canım benim kasılmalarda cok olurdu. hemen eşimi uyandırırdım ayak bas parmagımı yeri dogru bastırırdı o çok iyi geliyor canım. sporcularda hep öle yaparmıs kramp girince ...

heee doğru canım insanın aklındaki neyse fikrindekide o olurmuş hesabı seninde aklın fikrin bebiştee..ama inşallah aklında değil göbüşünde olcek bebişin..
ayy ne bilim selizcim yaaa artık cok sinir oluyorum ya afedersin şeyimi kesip atıcam sinirden nerde kaldı diye.tamam içmicemm artıkkk akışına bırakıcammm tam tamına 45 gün oldu bebiş olsaydı 6+5 olacaktı kürtajdan bu yana hesaplarsak.ne adet belirtisi ne bişeyy.
bende emoş gibi oldumm.. ama dr. gidiyom dr. bekle diyo bakalım pazartesi kanda ne cıkacakk yoksa alıcam hapı inş..

Fatoşumm rahimde olurmuş bu haftalarda bebek hızlıca büyüyor ya bizim rahimlerde iyice kocaman oldu...Kasılıyor haliyle..Ama için rahat etmezse doktorunu ara canım...

dualarım sizinle hep benim canımcımm
sanırım normal şimdi düzeldim

ahh iyi o zamann normalse sorun yokk...
ama sen yinede dikkat et kendineee...

ediyorum caımcım hiç kalkmıyorum yerimde

hayırlısı kuşum neden olmuyorum diye yıpratma kendini zaten hep öyle olur ya hemen adet olayım dersin olmazsın hamilemiyim die adet olmamayı isteyincede tak diye olursun...bence ehr iş beyinde bitiyor.ama ben nedense bunu bildiğim halde beynime söz geçiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…