Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyiyim canım benim kasılmalarda cok olurdu. hemen eşimi uyandırırdım ayak bas parmagımı yeri dogru bastırırdı o çok iyi geliyor canım. sporcularda hep öle yaparmıs kramp girince ...

ohh dogurmuşlar geldi bak tam olarak anlatim rahatlayim accık daha

böle adet sancısı gibi sanki kanama olacakmış gibi gerildi gerildi sonra birden geçti tuhaftı bide ben ılık havlu koydum sanırım oda rahatlattı biraz
aydemet kramp değildi canım o bazen ayagıma oluyor dediğin gibi yapıyorum bende kardeşim sölemişti
ama bu daha değişikti
bide kızım bugun çok hareketli sürekli aşağı vuruyo heleki dün çıkıcak artık dedim ama ne bilim yaa

öyle canım hayırlısıı bekleyip görücezz kısmett...
evet hayatta herşeyin tersine olduğunu biliyoruz zatenn bu tersliklerde hiç beklemdiğimiz anlarda oluyor..:26:
zaten bunu bilipte beyne söz gecirmek önemli ama ne sen ne ben nede başkası geçiremiyor..:96:

Canım adamın kızdırmış seni besbelli ahh gidi ah bu erkekler :)

hoşgeldin canımcım

sende hoşgeldin tatlım nolduu ayyyy adamcağızınla kavgamı ettin

anladım canım sağoll bilgi verdiğin içinn iyi olmasına sevindim..
bu arada sende hoşgeldinn ne oldu adamın niye delirtti seni..

off uykusu beni bıktırdı yaa...ne güzel 9 bucuk mu 10 mu ne uyudu bı guzel ama ben nasıl yorgunum sonucta ben de yoruluyom ..bebek bana kaldı tabı ..o da aglıyomu uyucak ama aynı zamandada ayakta gezmek ıstıyo o da babaya ayit kaldırdımonu..ama bebegı tutusu gorcen kafası dıye bacak kısmından kaldırmaz mı...delirdim..uyku sersemiydi ama napayım deli oldum korktum bi an ne bagırmısım ama...:84::84::84 da kızdı...neyse emzırdım uyuttum oğlanı bu seferde tutturdu benımle yatsın..yanımda kalsın dıye..yanına yatırdım..cocuk az once aglamaya basladı bunun kıçında pireler uçuşuyo..iyiki bakçaktı dedim ..yani böle adam milletine pek çocuk emanet edilmeyecek yani

canım sen hala olmadınmı ay stres yaptın herhal . hiç düşünmemeye calıs. ben bir keresinde tam 4 ay olmadıgımı biliyorum. doktora gitmiştim sonra haftaya gelmezse igne vurarız demişti . tam igne olacagım gün gelmişti kırmızılar korkudann..

Fatoşumm rahimde olurmuş bu haftalarda bebek hızlıca büyüyor ya bizim rahimlerde iyice kocaman oldu...Kasılıyor haliyle..Ama için rahat etmezse doktorunu ara canım...

biz doktorcumla en başta anlaşma imzaladı 21:00 den sonra arama yapmıcaz şaka bi tarafada ben öle aramam yani siz varsınız komşum var bakıyorum normalse aramıyorum doktorda bunu biliyo gecen bişi sordum ne sordum hatırlamıyom dediki hayret nasıl bilmiyon herşeyi okuyon o netten bunu nie okumadın

Selam kızlar ovulasyon testi aldınız mı netten yönlendirecegınız bır adres var mı?

Ayy evet saatte geç olmus..
Zaten sakın ol canım;dinlen sen bu gece ayaklarını uzatta.Bakalım geçicek inşallah.Bence normal ve geçicek...
Ayy haklılar ya cidden de ben var ya bir çok şeyi burdan ögrendımmm iyi ki varsınız!!!

canım şükürler olsun ki hareketi iyi hareketli bebek sağlıklı bebektir...egede fırlıcak gibi oynardı..ama o tarif ettiğin rahim kasılması yani genişlediği için canımcım..ılık havlu rahım kaslarını gevsetmıstır ondan kesılmıstır benım tavsıyem bı daha koyma..sıcak dogumu tetıkler unutma bunu..öle olduğunda canım ılık duş al..ve bebe yağıyla karnına masaj yap soluna dogru yat..çok ayakta kalınca da olur o tarz agrılar...ah ahhh sen son ayda dusun o gobegı ve o koca bebek nasıl tekmeler atıyo resmen depikkk atıyo

ooo bebiş büyüdükce bu agrılar neki diyeceksin. rahim genişliyo haliyle olacak böle seylerr. son 3 ay cok zor canım. cok sancın olursa içinin rahat etmesi için doktorunu ararsın...benim son ay cok zordu yatakta saga sola bile dönemiyodumm :)))

bide gebelik.org gerçi eşim oranın mübtelası
bak sana bişi anlatcam ben kum döktügümde 3 gün evde kıvrandım aramadık ama dr u da eşim dioki ben okudum nette bu haftada bu sancılar normalmiş sag tarafın agrırmış dio bende tmm dedim 3. gün en sonunda dayanamadım aradım hemen gel dedi gittim testler falan sonuç bekliyoruz dr başımda bekliyor eşimde yanımda döndü saf doktora dediki bence bişi çıkmıcak bu hafta normal bu agrılar dr şaşkın şakın döndü dediki normalde yataktan kalkamıcak şekilde olmasıda yazıyormu internette benim ki hala dioki sag tarafında ama bu hafta sag tarafı agrırmış dr dediki ferhat bu kız 3 gündür yatıyor normal acıması 3 gün agrıması anomal gül gül öldük hepimiz

Demek böyle canım durumlar...
Uyku ağır basmış bu akşam kocişine...Hem oğlundan ayrılası yok ama gel gör ki kolunu kaldıracak dermanıda yok besbelli... bu gecelik idare et bak uyumus yakısıklı zaten...Yarında sen uyu o baksın bakalım nasıl oluomus :) Bakarım derler ama erkek milleti işte nerde anne yüreğii :)

anammmm valla bencede cıldırmakta haklısınn ne o öyle kafası yerine bacağından tutuyo çocuğu..iyi yapmışın katılıyorum sana arkadaşımm..:128:
hem dediğin gibi erkeğe emanet edilmez bebişler..:18:
oyy şimdi nasıl melek gibim uyuyodur kuzucum yaa...

yok canım ya daha olmadımm..evet olabilir hemen adetim gelsin istediğim için stres yaptım ondan bu kadar gecikti..
düşünmicem inş. bende pazartesi test sonuclarımı alıcam eğer yoksa ilaça başlıcam gelsin diye..:26:

ayy cidden de yaa çok komik canım kocişinin söyledikleri doktora :)
Nasılda kendinden eminn okumaktan uzman olmuş artık :) Doktor bile kendinden şüphe etmiş olabilir bu kadar emin biri karsısında :) ama bir yandan da okusun bencee bilsinler onlarda canım dimi ama:)

ahh canım annelik böle işte erkekler pek farkında ollmuyo. benim kocaya bana sabahları ne diyo biliyonmu ne güzel bu gece hiç uyanmadı. gelde delirme gece tam 3 kez kaldık bizimkininde biyerlerinde pireler ucusuyor..

bak sıcagın şimdiden etkiliceni bilmiyordum iyi oldu söledigin bundan sonra duş alırım
yani şimdilik bir sorun yok gibi dimi
ayakta hiç kalmıyorum nesli ya bütün gün yatıyorum
hareketleri çok güzel ya artık iyiyce dışarıdan görünüyo bgn kardeşim tam gün izledi ben pc başında uzanıyom o beni izliyo bu sıpada biliyo sanki üstüstte üstte vuruyo

ayyy ondan çok korkuyorum yatakta dönememk çok zordur herhalde benim şimdi bile yan yatmaktan uyuşuyom o zmn naparım bilmiyom

Hoşbuldukkk canım benim...Adet olmadın sanırım sen hala canın ona sıkılıyor...Ayy beklersin gelmez beklemezsin gelir ahh gidi kırmızılar ahh
ne kırmızıymış değilmi yetti bitti k.k..
ayy gelmedi kuzum gelecek elbet birgün..

Selam kızlar ovulasyon testi aldınız mı netten yönlendirecegınız bır adres var mı?

canım ben gittigidiyordan almıştım cokta memnun kaldımm hemde uygun fiyatı ve iki günde elime gecti..

evet canım büyüyor teyzesi. ayy son halinin resmini koyayım buraya bakın. faceye koymuyom nazar degecek diye...

Aa az önce ben bir tane fesyte gördüm hatta yorum yaptım o yeni değil mi canım ?
Maşallah kırk bir kere çook yakışıklı ve her gecen günde serpiliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…