canım kasılma ama nasıl kasılma ...hafif bır agrı mı yoksa kramp seklınde mı...şu an rahmin acayip hızlı büyüyo o da rahimde hafif kasılma gerilme tarzı hissettirebilir..ama bu öle değil şiddetli diyorsan git mutlaka dr una..
iyiyim canım benim kasılmalarda cok olurdu. hemen eşimi uyandırırdım ayak bas parmagımı yeri dogru bastırırdı o çok iyi geliyor canım. sporcularda hep öle yaparmıs kramp girince ...
hayırlısı kuşum neden olmuyorum diye yıpratma kendini zaten hep öyle olur ya hemen adet olayım dersin olmazsın hamilemiyim die adet olmamayı isteyincede tak diye olursun...bence ehr iş beyinde bitiyor.ama ben nedense bunu bildiğim halde beynime söz geçiremiyorum
Canım adamın kızdırmış seni besbelli ahh gidi ah bu erkekler :)
hoşgeldin canımcım
sende hoşgeldin tatlım nolduu ayyyy adamcağızınla kavgamı ettin
anladım canım sağoll bilgi verdiğin içinn iyi olmasına sevindim..
bu arada sende hoşgeldinn ne oldu adamın niye delirtti seni..
heee doğru canım insanın aklındaki neyse fikrindekide o olurmuş hesabı seninde aklın fikrin bebiştee..ama inşallah aklında değil göbüşünde olcek bebişin..
ayy ne bilim selizcim yaaa artık cok sinir oluyorum ya afedersin şeyimi kesip atıcam sinirden nerde kaldı diye.tamam içmicemm artıkkk akışına bırakıcammm tam tamına 45 gün oldu bebiş olsaydı 6+5 olacaktı kürtajdan bu yana hesaplarsak. ne adet belirtisi ne bişeyy.
bende emoş gibi oldumm..ama dr. gidiyom dr. bekle diyo bakalım pazartesi kanda ne cıkacakk yoksa alıcam hapı inş..
hoşgeldin canımcım
sende hoşgeldin tatlım nolduu ayyyy adamcağızınla kavgamı ettin
hoşgeldinizzzz balımmmmm...
Fatoşumm rahimde olurmuş bu haftalarda bebek hızlıca büyüyor ya bizim rahimlerde iyice kocaman oldu...Kasılıyor haliyle..Ama için rahat etmezse doktorunu ara canım...
ne oldu seker
hosgeldin cnmmm
biz doktorcumla en başta anlaşma imzaladı 21:00 den sonra arama yapmıcazşaka bi tarafada ben öle aramam yani siz varsınız komşum var bakıyorum normalse aramıyorum doktorda bunu biliyo gecen bişi sordum ne sordum hatırlamıyom dediki hayret nasıl bilmiyon herşeyi okuyon o netten bunu nie okumadın
ohh dogurmuşlar geldi bak tam olarak anlatim rahatlayim accık daha
böle adet sancısı gibi sanki kanama olacakmış gibi gerildi gerildi sonra birden geçti tuhaftı bide ben ılık havlu koydum sanırım oda rahatlattı biraz
aydemet kramp değildi canım o bazen ayagıma oluyor dediğin gibi yapıyorum bende kardeşim sölemişti
ama bu daha değişikti
bide kızım bugun çok hareketli sürekli aşağı vuruyo heleki dün çıkıcak artık dedim ama ne bilim yaa
ohh dogurmuşlar geldi bak tam olarak anlatim rahatlayim accık daha
böle adet sancısı gibi sanki kanama olacakmış gibi gerildi gerildi sonra birden geçti tuhaftı bide ben ılık havlu koydum sanırım oda rahatlattı biraz
aydemet kramp değildi canım o bazen ayagıma oluyor dediğin gibi yapıyorum bende kardeşim sölemişti
ama bu daha değişikti
bide kızım bugun çok hareketli sürekli aşağı vuruyo heleki dün çıkıcak artık dedim ama ne bilim yaa
hoşbulduk hayatım...
Nasılsınn yakısıklın nasıll ayy büyüyor dimii annesi
Ayy evet saatte geç olmus..
Zaten sakın ol canım;dinlen sen bu gece ayaklarını uzatta.Bakalım geçicek inşallah.Bence normal ve geçicek...
Ayy haklılar ya cidden de ben var ya bir çok şeyi burdan ögrendımmm iyi ki varsınız!!!
off uykusu beni bıktırdı yaa...ne güzel 9 bucuk mu 10 mu ne uyudu bı guzel ama ben nasıl yorgunum sonucta ben de yoruluyom ..bebek bana kaldı tabı ..o da aglıyomu uyucak ama aynı zamandada ayakta gezmek ıstıyo o da babaya ayit kaldırdımonu..ama bebegı tutusu gorcen kafası dıye bacak kısmından kaldırmaz mı...delirdim..uyku sersemiydi ama napayım deli oldum korktum bi an ne bagırmısım ama...:84::84::84da kızdı...neyse emzırdım uyuttum oğlanı bu seferde tutturdu benımle yatsın..yanımda kalsın dıye..yanına yatırdım..cocuk az once aglamaya basladı bunun kıçında pireler uçuşuyo..iyiki bakçaktı dedim ..yani böle adam milletine pek çocuk emanet edilmeyecek yani
anammmm valla bencede cıldırmakta haklısınn ne o öyle kafası yerine bacağından tutuyo çocuğu.off uykusu beni bıktırdı yaa...ne güzel 9 bucuk mu 10 mu ne uyudu bı guzel ama ben nasıl yorgunum sonucta ben de yoruluyom ..bebek bana kaldı tabı ..o da aglıyomu uyucak ama aynı zamandada ayakta gezmek ıstıyo o da babaya ayit kaldırdımonu..ama bebegı tutusu gorcen kafası dıye bacak kısmından kaldırmaz mı...delirdim..uyku sersemiydi ama napayım deli oldum korktum bi an ne bagırmısım ama...:84::84::84da kızdı...neyse emzırdım uyuttum oğlanı bu seferde tutturdu benımle yatsın..yanımda kalsın dıye..yanına yatırdım..cocuk az once aglamaya basladı bunun kıçında pireler uçuşuyo..iyiki bakçaktı dedim ..yani böle adam milletine pek çocuk emanet edilmeyecek yani
canım sen hala olmadınmı ay stres yaptın herhal . hiç düşünmemeye calıs. ben bir keresinde tam 4 ay olmadıgımı biliyorum. doktora gitmiştim sonra haftaya gelmezse igne vurarız demişti . tam igne olacagım gün gelmişti kırmızılar korkudann..
bide gebelik.org gerçi eşim oranın mübtelası
bak sana bişi anlatcam ben kum döktügümde 3 gün evde kıvrandım aramadık ama dr u da eşim dioki ben okudum nette bu haftada bu sancılar normalmiş sag tarafın agrırmış dio bende tmm dedim 3. gün en sonunda dayanamadım aradım hemen gel dedi gittim testler falan sonuç bekliyoruz dr başımda bekliyor eşimde yanımda döndü saf doktora dediki bence bişi çıkmıcak bu hafta normal bu agrılar dr şaşkın şakın döndü dediki normalde yataktan kalkamıcak şekilde olmasıda yazıyormu internettebenim ki hala dioki sag tarafında ama bu hafta sag tarafı agrırmış dr dediki ferhat bu kız 3 gündür yatıyor normal acıması 3 gün agrıması anomal gül gül öldük hepimiz
off uykusu beni bıktırdı yaa...ne güzel 9 bucuk mu 10 mu ne uyudu bı guzel ama ben nasıl yorgunum sonucta ben de yoruluyom ..bebek bana kaldı tabı ..o da aglıyomu uyucak ama aynı zamandada ayakta gezmek ıstıyo o da babaya ayit kaldırdımonu..ama bebegı tutusu gorcen kafası dıye bacak kısmından kaldırmaz mı...delirdim..uyku sersemiydi ama napayım deli oldum korktum bi an ne bagırmısım ama...:84::84::84da kızdı...neyse emzırdım uyuttum oğlanı bu seferde tutturdu benımle yatsın..yanımda kalsın dıye..yanına yatırdım..cocuk az once aglamaya basladı bunun kıçında pireler uçuşuyo..iyiki bakçaktı dedim ..yani böle adam milletine pek çocuk emanet edilmeyecek yani
canım şükürler olsun ki hareketi iyi hareketli bebek sağlıklı bebektir...egede fırlıcak gibi oynardı..ama o tarif ettiğin rahim kasılması yani genişlediği için canımcım..ılık havlu rahım kaslarını gevsetmıstır ondan kesılmıstır benım tavsıyem bı daha koyma..sıcak dogumu tetıkler unutma bunu..öle olduğunda canım ılık duş al..ve bebe yağıyla karnına masaj yap soluna dogru yat..çok ayakta kalınca da olur o tarz agrılar...ah ahhh sen son ayda dusun o gobegı ve o koca bebek nasıl tekmeler atıyo resmen depikkk atıyo
ooo bebiş büyüdükce bu agrılar neki diyeceksin. rahim genişliyo haliyle olacak böle seylerr. son 3 ay cok zor canım. cok sancın olursa içinin rahat etmesi için doktorunu ararsın...benim son ay cok zordu yatakta saga sola bile dönemiyodumm :)))
ne kırmızıymış değilmi yetti bitti k.k..Hoşbuldukkk canım benim...Adet olmadın sanırım sen hala canın ona sıkılıyor...Ayy beklersin gelmez beklemezsin gelir ahh gidi kırmızılar ahh
Selam kızlar ovulasyon testi aldınız mı netten yönlendirecegınız bır adres var mı?
evet canım büyüyor teyzesi. ayy son halinin resmini koyayım buraya bakın. faceye koymuyom nazar degecek diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?