Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ahh canım annelik böle işte erkekler pek farkında ollmuyo. benim kocaya bana sabahları ne diyo biliyonmu ne güzel bu gece hiç uyanmadı. gelde delirme gece tam 3 kez kaldık bizimkininde biyerlerinde pireler ucusuyor..

Ayy bu da çok hoş :)) Kendi uyumuş uyumuş duymamış bir de hiç uyanmadı ne güzel diyor :)))
Ahh bu erkekler güya bakıcaklar ama nereleriyle ben bilmiorum :)

benim doktor bizi çok seviyo annemi falanda tanıdıgı için aşırı bi düşkün öle olunca oda bizle dalga geçiyo sağolsun çok seviyoruz doktor amcamızı biz

ahh canım annelik böle işte erkekler pek farkında ollmuyo. benim kocaya bana sabahları ne diyo biliyonmu ne güzel bu gece hiç uyanmadı. gelde delirme gece tam 3 kez kaldık bizimkininde biyerlerinde pireler ucusuyor..

ahh ahh..kızlar bebekte olunca karı koca bırbırını zaten unutuyoo..üstüne bir de böle kızınca deliriyo insan demet beni anlarooof ya bazen evlılık oncesı hallerımızı özluyorum..eşimi çok seviyorum ama arada özlemek iyi gelir herhalde...yazık hakkını yemeyeyım bakıyo egeye ama bazen bu sekılde sorumsuzca tasıyo cocugu..ya bırsey olsa bı yerıne...demetim evet bızım de aynı muhabbet oluyo bu gece uyanmadı demı dıye sankı goruyo emzırıyo da yorum yapıyo deliriyom o öyle söyleyince:84:

ayy çok haklısın ya bu erkek milleti rahatlarına çok düşkünler 2 dakika bakamazlarzaten öyle olsaydı cennet annenin ayağının altına serilmezdi.Allahım anneliği neden kadına vermiş onlar bizim 4/1imiz kadar olamazlar.kızma canım inan hepsi aynı...

fatoş kız koçişin ismi ferhatmı benimde koçişimin ismi ferhat ben feto aşkitom diyom ona..adaşlar yanee..

ne kırmızıymış değilmi yetti bitti k.k..
ayy gelmedi kuzum gelecek elbet birgün..

canım ben gittigidiyordan almıştım cokta memnun kaldımm hemde uygun fiyatı ve iki günde elime gecti..

Gelcek tabii canım sen hiç merak etme..Böyle işte diyorum ya bekledikçe düşündükçe gelmiyorlar inat gibi...Bana da olurdu ara ara..Haziran ayında 2 haftayi geçkin süre gelmemişti söktürücü vermişti doktor...Beklemek gıcık ediyor ınsanı ama gelicekk eli mahkumm:)

benim doktor bizi çok seviyo annemi falanda tanıdıgı için aşırı bi düşkün öle olunca oda bizle dalga geçiyo sağolsun çok seviyoruz doktor amcamızı biz

Ne güzell canım;bak o açıdan da şanslısın.Doktorunu çok seviyorsun o da sizi bencede bu çok önemli...Hepte öyle gider inşallah

kızlar ben çıkıyorum malesef kocişim çağırıyor yakında interneti kapattırıcam dioooo ben kızlarla nasıl konuşcm ozaman diyorum hadi herkese iyigeceler....sizleri seviyorum..iyi tatiller şimdiden...

.
evet canım normal sanırsam..şiddetlenirse ve hareketleri azalırsa o zaman kork olur mu
sağlık ocağındakiler kimse gücenmesin pek de birsey bılmıyolar...gerızekalı bı ebe var bızdede..gecende d vıtamınını egenın 6ya cıkarın dedı ..dr a gıttık ne alaka 3 le devam yıne dedı..işte öleler yani

fatoş kız koçişin ismi ferhatmı benimde koçişimin ismi ferhat ben feto aşkitom diyom ona..adaşlar yanee..

bende fero diyom gelmiyon ki istanbula tanıştıralım

ben geldim kızlarrrrrr....gececiler çok bakıyorum....

hoşgeldin ay gececiler deyince ben çicegimi çok özlüyorum yaaa gelmiyorda allahtan arada facede görüyom

Demek öyle oluyor canım.Aslında herkeste aynı şeyi diyor.Çocuk olunca tüm ilgi çocuga kayıyor karı koca birbirine eskisi kadar yakın olamıyor diye ama sevgi tabii aynen devam...
Erkekler asla bizim gibi olamazlar tabii de ama onlarda baksınlar çocuklarına.Ne güzel cnm bak senin eşin bakıyormus;ama tabii illaki sen daha çok ilgilenirsin.Bu bizim kaderimiz neticede :)

çok sağol canım ya iyice rahatladım ben kıs geröektende iyiki varsınız valla

evet malesef canım
hoşgeldin
az kaldı yawrucum 2-3 aya bu topik hamiş topiği olacak
hakketten yeni aday yok hiç de mii
bende fero diyom gelmiyon ki istanbula tanıştıralım

hoşgeldin ay gececiler deyince ben çicegimi çok özlüyorum yaaa gelmiyorda allahtan arada facede görüyom
çiçeğim evet niye gelmiyo o ya...ben de eklı degıl facede ...smartta hıç gırmıyo ...

evet aslında her ıkı taraf ta farkında bunu ve de rahatsız ama fırsat olmuyo ınanır mısın

kızlar ben çıkıyorum malesef kocişim çağırıyor yakında interneti kapattırıcam dioooo ben kızlarla nasıl konuşcm ozaman diyorum hadi herkese iyigeceler....sizleri seviyorum..iyi tatiller şimdiden...

Tamam cnm kızdırma kocişi de git sen hem anlarsın ya :)))
Ben de seni seviyorum kuzum!!iyi geceler :))))

tinker sağlıkocağı konusunda tamamen katılıyorum. bugün gidiyodum heyecandan zaten....14 dediler yaaaa, yolladılar bide ewe sonra....cahil bi kadın olsam. ayda bir devlat hastanesine gidiyor olsam ne yapacaktım ben? ewe gidip yatacak mıydım o tansiyonlaa... inanılmaz ordaki doktorlarrr

kızlar kanal de yı acın seren serengılın kıyafete bakın çakma yerli michael
ayrıyetten facede mustafa çilekeş vardı kıro ...acayıp komık bı vıdeosu vardı beyaza geleck onu beklıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…