ahh canım annelik böle işte erkekler pek farkında ollmuyo. benim kocaya bana sabahları ne diyo biliyonmu ne güzel bu gece hiç uyanmadı. gelde delirme gece tam 3 kez kaldık bizimkininde biyerlerinde pireler ucusuyor..
ayy cidden de yaa çok komik canım kocişinin söyledikleri doktora :)
Nasılda kendinden eminn okumaktan uzman olmuş artık :) Doktor bile kendinden şüphe etmiş olabilir bu kadar emin biri karsısında :) ama bir yandan da okusun bencee bilsinler onlarda canım dimi ama:)
anammmm valla bencede cıldırmakta haklısınn ne o öyle kafası yerine bacağından tutuyo çocuğu..iyi yapmışın katılıyorum sana arkadaşımm..:128:
hem dediğin gibi erkeğe emanet edilmez bebişler..:18:
oyy şimdi nasıl melek gibim uyuyodur kuzucum yaa...
yok canım ya daha olmadımm..evet olabilir hemen adetim gelsin istediğim için stres yaptım ondan bu kadar gecikti..
düşünmicem inş. bende pazartesi test sonuclarımı alıcam eğer yoksa ilaça başlıcam gelsin diye..:26:
Demek böyle canım durumlar...
Uyku ağır basmış bu akşam kocişine...Hem oğlundan ayrılası yok ama gel gör ki kolunu kaldıracak dermanıda yok besbelli... bu gecelik idare et bak uyumus yakısıklı zaten...Yarında sen uyu o baksın bakalım nasıl oluomus :) Bakarım derler ama erkek milleti işte nerde anne yüreğii :)
ahh canım annelik böle işte erkekler pek farkında ollmuyo. benim kocaya bana sabahları ne diyo biliyonmu ne güzel bu gece hiç uyanmadı. gelde delirme gece tam 3 kez kaldık bizimkininde biyerlerinde pireler ucusuyor..
off uykusu beni bıktırdı yaa...ne güzel 9 bucuk mu 10 mu ne uyudu bı guzel ama ben nasıl yorgunum sonucta ben de yoruluyom ..bebek bana kaldı tabı ..o da aglıyomu uyucak ama aynı zamandada ayakta gezmek ıstıyo o da babaya ayit kaldırdımonu..ama bebegı tutusu gorcen kafası dıye bacak kısmından kaldırmaz mı...delirdim..uyku sersemiydi ama napayım deli oldum korktum bi an ne bagırmısım ama...:84::84::84da kızdı...neyse emzırdım uyuttum oğlanı bu seferde tutturdu benımle yatsın..yanımda kalsın dıye..yanına yatırdım..cocuk az once aglamaya basladı bunun kıçında pireler uçuşuyo..iyiki bakçaktı dedim ..yani böle adam milletine pek çocuk emanet edilmeyecek yani
ne kırmızıymış değilmi yetti bitti k.k..
ayy gelmedi kuzum gelecek elbet birgün..
canım ben gittigidiyordan almıştım cokta memnun kaldımm hemde uygun fiyatı ve iki günde elime gecti..
benim doktor bizi çok seviyo annemi falanda tanıdıgı için aşırı bi düşkün öle olunca oda bizle dalga geçiyosağolsun çok seviyoruz doktor amcamızı biz
ben geldim kızlarrrrrr....gececiler çok bakıyorum....
.bak sıcagın şimdiden etkiliceni bilmiyordum iyi oldu söledigin bundan sonra duş alırım
yani şimdilik bir sorun yok gibi dimi
ayakta hiç kalmıyorum nesli ya bütün gün yatıyorum
hareketleri çok güzel ya artık iyiyce dışarıdan görünüyo bgn kardeşim tam gün izledi ben pc başında uzanıyom o beni izliyo bu sıpada biliyo sanki üstüstte üstte vuruyo
ayyy ondan çok korkuyorum yatakta dönememk çok zordur herhalde benim şimdi bile yan yatmaktan uyuşuyom o zmn naparım bilmiyom
hoşgeldin en taze annecikkk...bakalım tazeliği kime terfi edecen..
fatoş kız koçişin ismi ferhatmı benimde koçişimin ismi ferhat ben feto aşkitom diyom ona..adaşlar yanee..
ahh ahh..kızlar bebekte olunca karı koca bırbırını zaten unutuyoo..üstüne bir de böle kızınca deliriyo insan demet beni anlarooof ya bazen evlılık oncesı hallerımızı özluyorum..eşimi çok seviyorum ama arada özlemek iyi gelir herhalde... yazık hakkını yemeyeyım bakıyo egeye ama bazen bu sekılde sorumsuzca tasıyo cocugu..ya bırsey olsa bı yerıne... demetim evet bızım de aynı muhabbet oluyo bu gece uyanmadı demı dıye sankı goruyo emzırıyo da yorum yapıyo deliriyom o öyle söyleyince:84:
bende fero diyomgelmiyon ki istanbula tanıştıralım
hoşgeldin ay gececiler deyince ben çicegimi çok özlüyorum yaaa gelmiyorda allahtan arada facede görüyom
.
evet canım normal sanırsam..şiddetlenirse ve hareketleri azalırsa o zaman kork olur mu
sağlık ocağındakiler kimse gücenmesin pek de birsey bılmıyolar...gerızekalı bı ebe var bızdede..gecende d vıtamınını egenın 6ya cıkarın dedı ..dr a gıttık ne alaka 3 le devam yıne dedı..işte öleler yani
evet malesef canımayy çok haklısın ya bu erkek milleti rahatlarına çok düşkünler 2 dakika bakamazlarzaten öyle olsaydı cennet annenin ayağının altına serilmezdi.Allahım anneliği neden kadına vermiş onlar bizim 4/1imiz kadar olamazlar. kızma canım inan hepsi aynı...
hoşgeldinben geldim kızlarrrrrr....gececiler çok bakıyorum....
az kaldı yawrucum 2-3 aya bu topik hamiş topiği olacak
çiçeğim evet niye gelmiyo o ya...ben de eklı degıl facede ...smartta hıç gırmıyo ...bende fero diyomgelmiyon ki istanbula tanıştıralım
hoşgeldin ay gececiler deyince ben çicegimi çok özlüyorum yaaa gelmiyorda allahtan arada facede görüyom
Demek öyle oluyor canım.Aslında herkeste aynı şeyi diyor.Çocuk olunca tüm ilgi çocuga kayıyor karı koca birbirine eskisi kadar yakın olamıyor diye ama sevgi tabii aynen devam...
Erkekler asla bizim gibi olamazlar tabii de ama onlarda baksınlar çocuklarına.Ne güzel cnm bak senin eşin bakıyormus;ama tabii illaki sen daha çok ilgilenirsin.Bu bizim kaderimiz neticede :)
kızlar ben çıkıyorum malesef kocişim çağırıyor yakında interneti kapattırıcam dioooo ben kızlarla nasıl konuşcm ozaman diyorum hadi herkese iyigeceler....sizleri seviyorum..iyi tatiller şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?