facede yazışıyorum ben daha bugün yazıştık onunla. ama ısrarla gelmior nedense...
evet asıl oyuncularımızı kaybettikçiçeğim evet niye gelmiyo o ya...ben de eklı degıl facede ...smartta hıç gırmıyo ...
evet malesef canım
hoşgeldin
hakketten yeni aday yok hiç de mii
çiçeğim evet niye gelmiyo o ya...ben de eklı degıl facede ...smartta hıç gırmıyo ...
evet aslında her ıkı taraf ta farkında bunu ve de rahatsız ama fırsat olmuyo ınanır mısın
kızlar ben çıkıyorum malesef kocişim çağırıyor yakında interneti kapattırıcam dioooo ben kızlarla nasıl konuşcm ozaman diyorum hadi herkese iyigeceler....sizleri seviyorum..iyi tatiller şimdiden...
çok sağol canım ya iyice rahatladım ben kıs geröektende iyiki varsınız valla
kızlar kanal de yı acın seren serengılın kıyafete bakın çakma yerli michael
ayrıyetten facede mustafa çilekeş vardı kıro ...acayıp komık bı vıdeosu vardı beyaza geleck onu beklıyom
çok yorulduk biz meyvemizid yedik. karnımız burnumuz tok...gidiyoruz uyumaya teyzoşlar...
öpüyorum sizi dayanamıycammmmmm
bak sıcagın şimdiden etkiliceni bilmiyordum iyi oldu söledigin bundan sonra duş alırım
yani şimdilik bir sorun yok gibi dimi
ayakta hiç kalmıyorum nesli ya bütün gün yatıyorum
hareketleri çok güzel ya artık iyiyce dışarıdan görünüyo bgn kardeşim tam gün izledi ben pc başında uzanıyom o beni izliyo bu sıpada biliyo sanki üstüstte üstte vuruyo
ayyy ondan çok korkuyorum yatakta dönememk çok zordur herhalde benim şimdi bile yan yatmaktan uyuşuyom o zmn naparım bilmiyom
Aa az önce ben bir tane fesyte gördüm hatta yorum yaptım o yeni değil mi canım ?
Maşallah kırk bir kere çook yakışıklıve her gecen günde serpiliyorrr
ahh ahh..kızlar bebekte olunca karı koca bırbırını zaten unutuyoo..üstüne bir de böle kızınca deliriyo insan demet beni anlarooof ya bazen evlılık oncesı hallerımızı özluyorum..eşimi çok seviyorum ama arada özlemek iyi gelir herhalde... yazık hakkını yemeyeyım bakıyo egeye ama bazen bu sekılde sorumsuzca tasıyo cocugu..ya bırsey olsa bı yerıne... demetim evet bızım de aynı muhabbet oluyo bu gece uyanmadı demı dıye sankı goruyo emzırıyo da yorum yapıyo deliriyom o öyle söyleyince:84:
ben geldim kızlarrrrrr....gececiler çok bakıyorum....
kızlar ben çıkıyorum malesef kocişim çağırıyor yakında interneti kapattırıcam dioooo ben kızlarla nasıl konuşcm ozaman diyorum hadi herkese iyigeceler....sizleri seviyorum..iyi tatiller şimdiden...
tinker sağlıkocağı konusunda tamamen katılıyorum. bugün gidiyodum heyecandan zaten....14 dediler yaaaa, yolladılar bide ewe sonra....cahil bi kadın olsam. ayda bir devlat hastanesine gidiyor olsam ne yapacaktım ben? ewe gidip yatacak mıydım o tansiyonlaa... inanılmaz ordaki doktorlarrr
cekiyorsun bu acıları ama sonra hiç aklına gelmez . ben cok bıkmıstım son ay hep hayalimde yüz üstü yatmak vardı...ayy ben cok özledim hamile olmayı :))))
evet mervecim her gecen gün degişiyo.allah sizede göstersin canım bu günleri.
bu erkekler hep aynı demek..
hosgeldin pembemm
hepimiz toplanmısken nereye kacıyon..
çok yorulduk biz meyvemizid yedik. karnımız burnumuz tok...gidiyoruz uyumaya teyzoşlar...
hatta şu kasılmaların bi adı da yalancı doğum kasılamalar briks bilmem ne hatırlamıyom kağan kocatepede yazıyordu..vallahı sankı yıllar gectı hamılelıkten bı cok seyı unuttum
hadi ya özledinmi gerçekten ben yüzüstü yatmayı çooooooooooooooooooooközledimmmmm :26:cekiyorsun bu acıları ama sonra hiç aklına gelmez . ben cok bıkmıstım son ay hep hayalimde yüz üstü yatmak vardı...ayy ben cok özledim hamile olmayı :))))
cekiyorsun bu acıları ama sonra hiç aklına gelmez . ben cok bıkmıstım son ay hep hayalimde yüz üstü yatmak vardı...ayy ben cok özledim hamile olmayı :))))
evet mervecim her gecen gün degişiyo.allah sizede göstersin canım bu günleri.
bu erkekler hep aynı demek..
hosgeldin pembemm
hepimiz toplanmısken nereye kacıyon..
evet yaaa bir tek selzi var listedee diğerleride inş. piyangodan cıkarr...az kaldı yawrucum 2-3 aya bu topik hamiş topiği olacak
feto fero aynı şey sayılırr...ayy bacım benim adam tayinci ayağına yattı artıkın onu hiçbir yere götüremem...ama allahım birgün biryerde tanışmayı nasip eder..bende fero diyomgelmiyon ki istanbula tanıştıralım
iyi geceler tatlı uykularr uyuyunda büyüyün inş..çok yorulduk biz meyvemizid yedik. karnımız burnumuz tok...gidiyoruz uyumaya teyzoşlar...
tinker sağlıkocağı konusunda tamamen katılıyorum. bugün gidiyodum heyecandan zaten....14 dediler yaaaa, yolladılar bide ewe sonra....cahil bi kadın olsam. ayda bir devlat hastanesine gidiyor olsam ne yapacaktım ben? ewe gidip yatacak mıydım o tansiyonlaa... inanılmaz ordaki doktorlarrr
bu kadını dövemek istiyorummm saçını başını yolmak istiyorum gıcık yaaaa çok antipatikkk
maşallah tosun olmuş bu oğlan nazar değmesin kaç kilo oldu canım biz 4. ayda 8 kiloyuz..4 buçuk olduk şimdi kaçız bilmişyom
merhaba arkadaşlar bir sorum var hamilelikte yerleşme kanaması olurmuş bu adete yakın mı olur yoksa önce mi olur ne olur cevap acillllll
merhaba arkadaşlar bir sorum var hamilelikte yerleşme kanaması olurmuş bu adete yakın mı olur yoksa önce mi olur ne olur cevap acillllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?