Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
facede yazışıyorum ben daha bugün yazıştık onunla. ama ısrarla gelmior nedense...

bende geçen denk geldim gelmicem dio halbuki ne eglenceli oluyordu çalışıp çalışıp geliyordu
hatırlıyormuusnu ben gece test yaptırmaya gitmiştim bekliyordunuz o bana dediki 15 dk sonra geliyom gitti çalıştı glmişti ayy canım yaaa

çiçeğim evet niye gelmiyo o ya...ben de eklı degıl facede ...smartta hıç gırmıyo ...
evet asıl oyuncularımızı kaybettik

çok yorulduk biz meyvemizid yedik. karnımız burnumuz tok...gidiyoruz uyumaya teyzoşlar...
öpüyorum sizi dayanamıycammmmmm

mutlaka canım..neticede iki tarafta daha çok yakın olmak vakit ayırmak ister birbirine ama gündüz iş var;eve yorgun geliyorsun ve bebiş var ona bakmalı.Ama zamanla bence alısır ınsan büyüdükce de yoluna girer herseyy

kızlar ben çıkıyorum malesef kocişim çağırıyor yakında interneti kapattırıcam dioooo ben kızlarla nasıl konuşcm ozaman diyorum hadi herkese iyigeceler....sizleri seviyorum..iyi tatiller şimdiden...

tamam canım iyi geceler tatlı rüyalarr..:93:
sanada iyi tatillerr..:80:.bende seni seviyorummm başş başş şeker..

çok sağol canım ya iyice rahatladım ben kıs geröektende iyiki varsınız valla

hatta şu kasılmaların bi adı da yalancı doğum kasılamalar briks bilmem ne hatırlamıyom kağan kocatepede yazıyordu..vallahı sankı yıllar gectı hamılelıkten bı cok seyı unuttum

kızlar kanal de yı acın seren serengılın kıyafete bakın çakma yerli michael
ayrıyetten facede mustafa çilekeş vardı kıro ...acayıp komık bı vıdeosu vardı beyaza geleck onu beklıyom

bu kadını dövemek istiyorummm saçını başını yolmak istiyorum gıcık yaaaa çok antipatikkk

cekiyorsun bu acıları ama sonra hiç aklına gelmez . ben cok bıkmıstım son ay hep hayalimde yüz üstü yatmak vardı...ayy ben cok özledim hamile olmayı :))))

Aa az önce ben bir tane fesyte gördüm hatta yorum yaptım o yeni değil mi canım ?
Maşallah kırk bir kere çook yakışıklı ve her gecen günde serpiliyorrr

evet mervecim her gecen gün degişiyo.allah sizede göstersin canım bu günleri.

bu erkekler hep aynı demek..

ben geldim kızlarrrrrr....gececiler çok bakıyorum....

hosgeldin pembemm

kızlar ben çıkıyorum malesef kocişim çağırıyor yakında interneti kapattırıcam dioooo ben kızlarla nasıl konuşcm ozaman diyorum hadi herkese iyigeceler....sizleri seviyorum..iyi tatiller şimdiden...

hepimiz toplanmısken nereye kacıyon..

ay canım benim geçmiş olsun..tuzuna dıkkat et olur mu fazla soda falan içme canım..bebeğin sağlıklıymış maşallah ...hayatta herkes nasibiyle yaşar onu nasibiymiş sana tutunmak annesi..allah senden ayırmasın onu

Aminn canım benim hayırlısıyla darısı basımıza olsun ınsallah da gelsin bebişler yuvalarına

çok yorulduk biz meyvemizid yedik. karnımız burnumuz tok...gidiyoruz uyumaya teyzoşlar...

Bu saatte ayakta olmanız hata tabi
iyi geceler kuzucuk

hatta şu kasılmaların bi adı da yalancı doğum kasılamalar briks bilmem ne hatırlamıyom kağan kocatepede yazıyordu..vallahı sankı yıllar gectı hamılelıkten bı cok seyı unuttum

evet bende okudum günde 4 ten fazla olmamsı lazımmış aklımda o kaldı saydım bugun 2 oldu

cekiyorsun bu acıları ama sonra hiç aklına gelmez . ben cok bıkmıstım son ay hep hayalimde yüz üstü yatmak vardı...ayy ben cok özledim hamile olmayı :))))
hadi ya özledinmi gerçekten ben yüzüstü yatmayı çooooooooooooooooooooközledimmmmm :26:
ya her zamanın ayrı güzelliği var bence şimdi böle zor ama güzel bebek olunca yine zor ama güzel olacak

maşallah tosun olmuş bu oğlan nazar değmesin kaç kilo oldu canım biz 4. ayda 8 kiloyuz..4 buçuk olduk şimdi kaçız bilmişyom

az kaldı yawrucum 2-3 aya bu topik hamiş topiği olacak
evet yaaa bir tek selzi var listedee diğerleride inş. piyangodan cıkarr...
bende fero diyom gelmiyon ki istanbula tanıştıralım
feto fero aynı şey sayılırr...ayy bacım benim adam tayinci ayağına yattı artıkın onu hiçbir yere götüremem...ama allahım birgün biryerde tanışmayı nasip eder..
iyi geceler tatlı uykularr uyuyunda büyüyün inş..

Evet ya işimiz bunlara kalsa ne olcaz ben de bilmiyorum..Hani insan kötü düşünmek istemiyor ama malesef zorla düşündürtüyorlar.Ben de gittim bugün aşımı oldum. Arasınlar diye bekledim ama dayanamadım sonunda kendim gittim şubatta arıcaktım ben seni diyor.İyide dedim bana 5.ayın sonunda gel dedin;neyse zorluk çıkarmadı da yaptı.Bir de taktı hemoglobinine bakalım burda kanın düşük mü değil mi diye diyor.Dedim bakıldı hepsine ama sonuclarım nerde bilmiyorum olsun burda bir daha bakılır diye.Bakınca ne olcak ben de anlamadım gitti

merhaba arkadaşlar bir sorum var hamilelikte yerleşme kanaması olurmuş bu adete yakın mı olur yoksa önce mi olur ne olur cevap acillllll

bu kadını dövemek istiyorummm saçını başını yolmak istiyorum gıcık yaaaa çok antipatikkk

iğrenç bence de ....seni nereden sevdiiiiim..hayatımııı mahvettim...artık çekemem seniii...sen şansını kaybettin...artık arama beni aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy ...arraaaaaaaaaamaaaaaaaa diyorrrrrrrum....diye iğrenç bi şarkısı vardı hatırlarsanız...böööö:83::83::83::83::83:

merhaba arkadaşlar bir sorum var hamilelikte yerleşme kanaması olurmuş bu adete yakın mı olur yoksa önce mi olur ne olur cevap acillllll

Vallahi canım çok bilgi sahibi değilim seni de yanıltmak istemem ama regl döneminden 4 5 gün önce belki en fazla bir hafta önce falan olabilir diye düşünüyorum.Ama mesela ben de hiç olmadı o kanama...

canım ya adetten 1 hafta önce yada adete 2-3 gün kala oluyor ben birebir yaşdım..ama öyle cok yoğun olmuyor sadece peceteye silince kahve akıntı şeklinde...ama herkezdede olacaka diye bieşeyde yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…