iğrenç bence de ....seni nereden sevdiiiiim..hayatımııı mahvettim...artık çekemem seniii...sen şansını kaybettin...artık arama beni aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy ...arraaaaaaaaaamaaaaaaaa diyorrrrrrrum....diye iğrenç bi şarkısı vardı hatırlarsanız...böööö:83::83::83::83::83:
ecet canım tam tostik nazar degmesin.. 6,5 kg canım boyuda 65 cm
egenin boyu kilosu nasıl
merhaba arkadaşlar bir sorum var hamilelikte yerleşme kanaması olurmuş bu adete yakın mı olur yoksa önce mi olur ne olur cevap acillllll
egenin boyu kilosu nasıl
egenin boyu kilosu nasıl
çok uykum geldi kızlar okuyorum ama yaamaz hale geldim öptüm hepinizi
Ayy hatırlamam mı canım dediğin gibi ıyyy diyorum sadece :)
hem bu kadının sesi kart ve şarkıları da bilinmiyor ki tek bildiğim bu benim :)
oyy maşallah yakışıklıya pekte bir tosun pekte bir tatlı olmuş annesi
kızlar elif iyiymiş iş yerinde işler çok yogunmuş çıkıştada otobüse yetişmek için koşturmuş şimdide kocişinin yanındaymış hepinize çok selamı var
Ayy hatırlamam mı canım dediğin gibi ıyyy diyorum sadece :)
hem bu kadının sesi kart ve şarkıları da bilinmiyor ki tek bildiğim bu benim :)
oyy maşallah yakışıklıya pekte bir tosun pekte bir tatlı olmuş annesi
aaa birde şu var bu gecenin hatrına giriver koynuma sana yapacaklarım varrrr
ayni farkında da olmayabilirim ozaman birde oturup ou takip etmeyeyim o zaman peki bu yumurtlama döneminde nelere dikat etmem gerek kimi yürüyüş yap diyor kimi yat kımıldama diyor ne yapacağımı bilemiyorum ne yapsam acaba
ahh iyi olmasına sevindimmmm...cok sağol fatoşummmm..a.s..kızlar elif iyiymiş iş yerinde işler çok yogunmuş çıkıştada otobüse yetişmek için koşturmuş şimdide kocişinin yanındaymış hepinize çok selamı var
ayni farkında da olmayabilirim ozaman birde oturup ou takip etmeyeyim o zaman peki bu yumurtlama döneminde nelere dikat etmem gerek kimi yürüyüş yap diyor kimi yat kımıldama diyor ne yapacağımı bilemiyorum ne yapsam acaba
cok saol mervecim..hayatın en güzel seyi anne olmak. hergün dua ediyorum. tüm istiyene allah versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?