Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok uykum geldi kızlar okuyorum ama yaamaz hale geldim öptüm hepinizi

Ayy hatırlamam mı canım dediğin gibi ıyyy diyorum sadece :)
hem bu kadının sesi kart ve şarkıları da bilinmiyor ki tek bildiğim bu benim :)

ecet canım tam tostik nazar degmesin.. 6,5 kg canım boyuda 65 cm
egenin boyu kilosu nasıl

oyy maşallah yakışıklıya pekte bir tosun pekte bir tatlı olmuş annesi

merhaba arkadaşlar bir sorum var hamilelikte yerleşme kanaması olurmuş bu adete yakın mı olur yoksa önce mi olur ne olur cevap acillllll

ecet canım tam tostik nazar degmesin.. 6,5 kg canım boyuda 65 cm
egenin boyu kilosu nasıl

3.ayda 7200kg 66 cm dik...4. ay sonu 67cm.8 kilo olduk..maşallah oğlanlarımız dalyan gibi olacak nazar degmesin

kızlar elif iyiymiş iş yerinde işler çok yogunmuş çıkıştada otobüse yetişmek için koşturmuş şimdide kocişinin yanındaymış hepinize çok selamı var

aaa birde şu var bu gecenin hatrına giriver koynuma sana yapacaklarım varrrr

ayni farkında da olmayabilirim ozaman birde oturup ou takip etmeyeyim o zaman peki bu yumurtlama döneminde nelere dikat etmem gerek kimi yürüyüş yap diyor kimi yat kımıldama diyor ne yapacağımı bilemiyorum ne yapsam acaba

kızlar elif iyiymiş iş yerinde işler çok yogunmuş çıkıştada otobüse yetişmek için koşturmuş şimdide kocişinin yanındaymış hepinize çok selamı var

çok şükür canımm iyi olduğuna çok sevindimm...hem de kocişinin yanına gitmiş ona ayrıyetten sevındım!Aleykum selam;benımde ona çokça selamım var!

cok saol mervecim..hayatın en güzel seyi anne olmak. hergün dua ediyorum. tüm istiyene allah versin..

sana bir şey söleyim mi bu topikte o kadar şeye tanık olduk ki ama tek bir şey ortak...o da herşeyi oluruna bırakmak..hiç kendini kama ve koyver gitsin..onu şöle bunu böle dersek olmuyo bır turlu..4 yıl ugrasıp tek ılışkıyle hamıle kalanımız bıle varo nedenle fazla takılma derim

ahh iyi olmasına sevindimmmm...cok sağol fatoşummmm..a.s..

evet canım hiç takip etme edersen stres yaparsınn....
ayrıca yumurtlama döneminde dikkat edeceğin hiçbirşey yok sadece akışına bırakk düşünmemeye çalış o kadar normal hayatına devam yanii...

valla canım olcak olduktan sonra her türlü olur ister kalk ister yatt.. :))
bende her ay baska bişey deniyodum :))
hayırlısı seker.

yok cnm takip etme zaten farkedersin az bişi gelir çamaşırına ya da peçeteye...gerisi de gelmez.
vallahi ben yumurtlama günümü ovulasyon testiyle tespit ettim ama onun dısında da 2 günde bir falan ilişki oldu. Bir de biraz yatıyordum kalkmıyordum dusumu da bir kac saat sonra ılık suyla alıyordum.Bir de o ay kocişime keçiboynuzu pekmezi aldım yedirdim sanırım o da işe yaradı.Onun dışında başka bişi kullanmadım. Birazda oluruna bırakmak lazım stres yapma emi.

evet canım hiç takip etme edersen stres yaparsınn....
ayrıca yumurtlama döneminde dikkat edeceğin hiçbirşey yok sadece akışına bırakk düşünmemeye çalış o kadar normal hayatına devam yanii...
[/QUOTE]

her ay öle diyorum ama elimde olmadan kendimi takip edip saçma sapan yorumlar yapıyorum kendime ilgilisonra hayal kırıklığı :2::2::2::2::2::2:

kızlarrr bende cıkıyorummm...birkac gündür falza ayakta kalınca sırtım cok ağrıyor neden bilmiyorumm.:26:..şuanadada feci tuttu yatıyorumm hepinizi en kocamanından öptümmmm iyi gecelerr iyi tatilerr hepinize...:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…