cok saol mervecim..hayatın en güzel seyi anne olmak. hergün dua ediyorum. tüm istiyene allah versin..
kızlarrr bende cıkıyorummm...birkac gündür falza ayakta kalınca sırtım cok ağrıyor neden bilmiyorumm.:26:..şuanadada feci tuttu yatıyorumm hepinizi en kocamanından öptümmmm iyi gecelerr iyi tatilerr hepinize...:79:
3.ayda 7200kg 66 cm dik...4. ay sonu 67cm.8 kilo olduk..maşallah oğlanlarımız dalyan gibi olacak nazar degmesin
kızlarrr bende cıkıyorummm...birkac gündür falza ayakta kalınca sırtım cok ağrıyor neden bilmiyorumm.:26:..şuanadada feci tuttu yatıyorumm hepinizi en kocamanından öptümmmm iyi gecelerr iyi tatilerr hepinize...:79:
şimdi gördüm canım o zaman mertin boyuda kilosuda iyi dimi..
nazar degmesin oglanlarımıza. iyi bakıyoz . milka inekler olarak...
Dimi canım..Eminim öyledir.Şu anda anne yarısıyım belki çocugumu göremiyorum ama o hissi yaşamak bile içimden de olsa tarif edilemez bir güzellik.Allah ım bize bahşetmiş bu güzelliği ne mutlu bize!Amin canım Allah ım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah!
ooof evet ya...annem lohusayken bei möööö gel buraya emcek oğlan diye çağırıyordu
bu arada ben de kaçtım kızlar kendinize iyi bakın çook öptümmm
ooof evet ya...annem lohusayken bei möööö gel buraya emcek oğlan diye çağırıyordu
bu arada ben de kaçtım kızlar kendinize iyi bakın çook öptümmm
canım ben hiç bakamzmısım gibi gelirdi . ama allah öyle bir sey veriyoki içine anlatılmaz tarif bile edemiyom kelimelerle. yasayınca beni daha iyi anlayacaksın.
ayy inşallah canım o günlerimiz gelsin de ben de sen gibi konuşayım burda..
olmayan arkadaslarımıza da tez zamanda hayırlı evlatlar diliyorum...
ayy ben de çıkayım kızlar...çok fazla oturunca acayip birseyler oluyor bana da..beyaz show a bakar yavas yavas yatarız sonra..Öptüm hepinizi sizleri seviyorum iyi geceler
iyi geceler merve...nu arada benim resme yorum yapmamıssın :))
Kızlarrr herkes kactı yavastan bende gidem. öpüyorum hepinizi. Iyi geceelrrrr...
Bu arada benim üniversitedeyken ev arkadasım hamile 5,5 aylık topikimmize gelecek........elvangül.........
hangi resmine hayatım feystekine mi ?hemen yapayımm kuzumm
:))) saka yaptım canım....
Kızlaarr ben bugün bunalım günümdeyiimmmm((((
cumartesi günleri çalışma tam güne çıakrıldı bunun içinn akşama kadar buradayım
ve çok canım sıkkınn cumartesileri yarım gün bile çok geliyorduu
şimdi bide tam gün olduu ooff yaaa
kocişim evde yalnızz ben burda yalnızzz ağlamak istiyorummm
Allah sabır versin hafta sonu çalışmak kadar zor birsey olamaz herhalde...ama yine de düşününce işsiz olmaktan iyidir bu devirde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?